Spin Million

27.05.2020

Spin Million är ett renodlat casino som nyligen satt sin fot på den svenska spelmarknaden men det betyder inte att de har svensk spellicens – i alla fall inte ännu. Men eftersom casinot har licens inom Europa så är det inga problem att spela på casinot. Fördelen med att casinot inte har svensk licens är det tillåtet att utnyttja alla erbjudanden på casinot. 

Här får du en perfekt klassisk casinoupplevelse på en okomplicerad spelplattform. Teknikerteamet har jobbat hårt på att ta bort alla störande moment som kan distrahera dig. Allt för att du ska få en rolig stund och gotta dig i all spelunderhållning som finns på sajten.

Det finns mycket att njuta av här på Spin Million och vad kan vara bättre än att förlänga njutningen med en generös bonus? Sajten erbjuder en matchningsbonus på 100% upp till 1 000 euro. Med bonusen och de insatta pengarna kan du gå loss på flera hundratals spel. För dig som är befintlig kund finns det mängder av kampanjer som du kan ta del av.

Välkomstbonus

Den här sektionen är alltid intressant på ett casino och särskilt intressant då casinot inte har svensk licens än. Du kanske undrar: är det inte riskabelt att spela på ett casino utan svensk licens? Är det lagligt? Det enkla svaret på det är att ja, det är lagligt. Inom Europa gäller samma regler för alla länders medlemmar precis som tidigare. Det som är olagligt enligt den nya svenska spellagen är att om sajten vänder sig till svenska spelare så får man inte erbjuda mer än en bonus och inte erbjuda svensk valuta. Förbudet gäller spelbolagen och inte hos spelarna. 

Det betyder i klarspråk att sajten måste inneha svensk licens och vara översatt på svenska. Du som har spelat ett tag och spelat på casinon innan den svenska spellagen trädde i kraft, vet säkert att de flesta casinon hade spellicens i Gibraltar eller på Malta. Båda länderna tillhör Europa och alla europeiska medlemmar kan spela på de casinon precis som förut. 

Det är heller inte tillåtet för casinon att erbjuda kampanjer, turneringar och VIP-system eftersom de räknas som en bonus. Kan du tänka dig att spela på ett casino som är på engelska så finns det både en riktig häftig bonus i flera steg och mängder med dagliga freespins att hämta på här på Spin Million. Även för befintliga kunder finns det massor av freespins att hämta. Vi presenterar endast första insättningsbonusen här i recensionen. 

Så här ser bonusen ut:

  • Vid första insättningen 100% bonus upp till € 1 000 

Regler och villkor

Det finns några punkter som du måste uppfylla för att ta emot en välkomstbonus här på Spin Million. Du ska vara en registrerad förstagångskund som har fyllt 18 år. För att kvalificera för bonusen måsten insättningen vara på minst 200 kr. Innan du kan göra ett uttag måste all bonus och insättning omsättas 35 gånger. Läs mer på ”Terms & Conditions” för bonusen.

BESÖK SPIN MILLION

Spelbranschen i Sverige

I Sverige har spelbranschen förändrats till oigenkännlighet, i alla fall inom casinovärlden. Förr kunde man njuta av alla spännande turneringar, kampanjer och VIP-system som avlöste varandra. Visst var det sådant som gjorde casinon så spännande? Men nu när man inte får erbjuda i princip någonting så har flera casinon dragit tillbaka sin licens och vill inte verka i Sverige längre. 

Men för oss spelare är det ingen skillnad, om vi kan tänka oss spela på en sajt där hemsidan inte är översatt till svenska. Då är det precis som innan omregleringen, att du bestämmer själv vilka turneringar och kampanjer du vill delta i. Det är spelbolagen som har kravet på sig att om de vänder sig till svenska marknaden med en av sina casinosajter. Är casinosajten på svenska och har svensk valuta som betalningsmetod så måste man ha svensk licens.

Så här ser spelutbudet hos Spin Million Casino

Spin Million har i huvudsak tre kategorier på sina spel. Casino, Livecasino och Macau som är en avdelning med massor av östasiatiskt inspirerade slots. Urvalet av spel är helt annorlunda mot vad vi brukar se på svenska casinon på alla avdelningarna. Du kan också sortera spel speciellt på varje spelleverantörer och det är 21 som levererar spel till sajten. Totalt finns det ca 700 spel att tillgå på casinosajten. 

Casino

På denna avdelning finns det två olika menyer. Den översta består av Home, Loyalty Rewards, VIP Club och Help. Nedanför bannern är spelen sorterade i dessa kategorier och vi presenterar ett axplock spel ur varje kategori här nedan:

  • Popular Games: Dragon Match Megaways, Sonic Reels, Cheeky Fruits 6 Deluxe och Egyptian Dreams med flera
  • New Games: Arthur´s Fortune, Blood Moon Wild, Book of Sun Choice och Fruit Punsch Up med flera
  • Jackpots: Lucky Lady, Absolute Super Reels, Neon Reels och The Best Witch med flera
  • Table Games: Massor av olika varianter med roulette, blackjack, baccarat, poker och mycket annat
  • All Games: Här är alla 700 spelen samlade inom denna kategori

Live Casino

På livecasinoavdelningen finner du tre olika avdelningar: Baccarat, BlackJack och Roulette. Här spelar du med en livs levande dealer, all action livestreamas särskilt för dig och du har kontakt med dealern via chatten under spelets gång. Allt dealern gör och säger sker i realtid och du är involverad varje sekund när det sker. 

Macau

Macau är precis som Hongkong i Kina en egen administrativ region vars ekonomi stor del är baserad på casinoverksamhet från regionen. Avdelningen Macau här på sajten är inspirerad av den östasiatiska kulturen därav namnet Macau på kategorin. Här är finns ca 160 spel att välja mellan.

Betalningsmetoder

När du ska göra en insättning eller göra ett uttag på Spin Million kan du välja på en rad väl beprövade betalningsmetoder som finns över hela världen. Insättningar och uttag är avgiftsfria med samtliga metoder. Lägsta möjliga uttag för samtliga betalningsmetoder är 100 Euro, förutom banköverföring som har 350 euro som minsta uttag. Vi rekommenderar att man använder e-plånböcker vid uttag eftersom det kan bli problem med konto och kreditkort. Dessa betalningsmetoder finns att tillgå:

  • Mastercard Securecode
  • Verified by VISA
  • VISA
  • Mastercard
  • Skrill
  • Neteller
  • Yandex
  • Qiwi
  • Ecopayz

Support 

Spin Million satsar sten hårt på att ge sina kunder bästa möjliga service, därför finns det ett välutbildat supportteam standby 24/7 och väntar på dig. Du kan nå dem via livechatt eller mail.

  • Öppettider: 24/7
  • Livechatt: Ja
  • E-post: [email protected]
  • Språk: engelska, polska, ryska, franska

YoYo Casino

21.05.2020

Det är ingen tvekan om att utvecklingen inom casinobranschen bara blivit bättre och bättre, om man tittar på hur det såg ut innan alla casinon behövde svensk licens. På den tiden kunde det vara enormt stor skillnad mellan casinosajterna. Nästan alla casinon erbjöd då enorma summor i välkomstbonus och lockade med turneringar och kampanjer men hade en hemsida där man knappt kände igen ett enda spel. Villkoren på bonusen ska man inte tala om, för de kunde vara mycket invecklade och krångliga så man gav upp att läsa efter halva texten. 

Idag finns det knappt några dåliga casinon i Sverige faktiskt, det känns som att många casinon har tänkt om och numera är casinosajterna mycket mer innehållsrika med bra spel, klarare budskap och som är enkla att navigera i. YoYo Casino är ett sådant exempel. YoYo är en renodlad casinosajt som nyligen lanserades och redan från start har de har gått ”All In” med enkelhet, utbud och service. 

YoYo ägs och drivs av spelbolaget Romix Limited som lanserade sajten under mars månad 2020. För alla spelare som vill testa casinot erbjuder man en riktig häftig bonussumma på upp till 5 000 kr. 

BESÖK YOYO CASINO

YoYo Välkomstbonus med schysta villkor

YoYo startar sin karriär med att vara riktigt generös till alla nya kunder. Man erbjuder alla att ta del av en bonus som man matchar insättningen med upp till 5 000 kr. När du tackar ja till bonusen får du ytterligare som grädde på moset 50 cash spins på spelet Starburst. Dessa cashspins är omsättningsfria men är endast tillgängliga när du har omsatt bonusen. 

Så här ser bonusen ut:

  • Första insättningen: 100% i bonus upp till 5 000 kr 
  • 50 cash spins utan omsättningskrav på Starburst

Regler och villkor

För att aktivera bonusen är minsta insättning 200 kr. Innan vinster kan tas ut måste bonus och insättning omsättas 20 gånger och omsättningskravet måste fullbordas inom 60 dagar. Maximal insatts med bonusen är 50 kr. Tänk på att spel bidrar olika mycket till omsättningen och vissa spel bidrar inte alls. Läs noga på bonusvillkoren. 

Massor av förstklassiga spel hos YoYo

Det som skiljer mellan renodlade casinosajter som YoYo från andra sajter med allt möjligt innehåll är att sajten känns renare och enklare att navigera i. Om man bara är ute efter ett bra sortiment av slots, livecasino samt bordsspel så har sajten fullt tillräcklig variation i utbudet. Hemsidan är snygg med enkla tydliga menyer och du hittar ett stort spelsortiment på mer än 1 000 spel totalt. 

Hos YoYo Casino har du möjlighet att spela med både riktiga pengar och spela gratis med virtuella pengar på de flesta spel på sajten. Vilket är en jättebra funktion när du vill testa ett nytt spel eller bara vill spela utan riktiga pengar. När du vinner i gratisläget är förstås vinsterna också på låtsas. Spelen är uppdelade i många smarta kategorier och du kan till och med sortera spelen på olika spelleverantörer, här nedan kan du se ett urval av spel inom de olika kategorierna. 

Spelen är uppdelade i dessa kategorier: 

  • Toppspel Här hamnar spel som har hög popularitet och högt betyg, spel som: Bonanza, Starburst, Book of Dead, Book of Oz, Lock N Spin och Vikings Go Berzerk med flera
  • Nya – De senaste nya spelen inom casinoindustrin presenteras här, spel som: Ivory Citadel, North Storm, Atlantic City Blackjack, Ankh of Anubis och Chronos Joker med flera
  • Populära – De mest spelade och omtyckta spelen just nu är spel som: Jack and the Beanstalk, Blood Suckers II, House of Doom, Wild Swarm Aces and Face Poker och Finn and the Swirly spin med flera
  • Slots – Här är alla spelautomater samlade och överst i listan är: Viking Runecraft, Temple Tumble, Immortal Romance, Pirate Kingdom och Sabaton
  • Kortspel – Prova lyckan med olika typer av databaserade kortspel med olika typer av Baccarat, Poker och Blackjack
  • Mina spel – Här samlas all dina favoriter när du klickar på hjärtat på ett spel du vill spela igen
  • Black Jack – Du som älskar blackjack har alla spel samlade här
  • Video Poker – Alla videopoker hittar du här
  • Live Casino – I den här avdelningen finner du bordsspel som livestreamas där du spelar med en livs levande dealer

Spelleverantörer hos YoYo

När ett casino briljerar med att ha det bästa casinot med det bästa utbudet så är det avgörande vilka spelleverantörer som levererar spelen till sajten. Hos YoYo Casino hittar du både kända och lite mindre kända leverantörer: 

  • Pragmatic
  • Quickspin
  • NetEnt
  • Play’n GO
  • Yggdrasil
  • Push Gaming
  • Microgaming
  • Betsoft
  • Iron Dog
  • Tom Horn
  • Wazdan
  • Leap
  • 1×2 Gaming
  • Evolution

Betalningsmetoder

YoYo Casino är ett så kallat snabbt casino och ibland går den här typen av casino under benämningen Pay N Play casino. Det betyder att det är ett modernt casino som inte kräver en registreringsprocess för att bli kund. Du gör en insättning eller loggar in dig med ditt BankID så kan du börja spela direkt. 

Det brukar också innebära att vid alla transaktioner så går överföringen på några minuter både för insättningar och uttag. Men eftersom alla uttag måste godkännas av en fysisk person garanterar man utbetalningen behandlas inom 24 timmar, eftersom finansavdelningen inte är bemannad dygnet runt och inte alls på helger. Transaktionerna sker via betalningsmetoden Trustly som anses vara en av de säkraste transaktionsmetoderna. 

  • Betalningsmetod: Trustly
  • Verifiering med BankID

Support

YoYo Casino erbjuder support dygnet runt alla dagar i veckan men vill du prata med en svensktalande support finns de på plats alla dagar i veckan mellan kl. 9.00 och kl. 23.00. Resten av dygnet finns det en engelsktalande support. Financeavdelningen finns på plats alla vardagar. Har du frågor kan du alltid kika först i den FAQ som finns på hemsidan med de vanligaste frågorna och svaren. Hittar du inte svaren finns supporten ett klick bort på livechatten.

  • Öppettider: 24/7
  • Öppettider för financeavdelningen: vardagar mellan kl.9.00 – kl.18.00.
  • Svensk support: kl. 9.00 och kl. 23.00
  • Engelsk support: dygnet runt
  • Live chatt: Ja
  • Telefonsupport: Nej
  • E-post: [email protected]

Sammanfattning

Man märker att YoYo Casino har lagt största krutet på spelautomater för där finner man alla de mest populära spelen från de största spelleverantörerna. För att vara ett nylanserat casino så har casinot ett hyfsat sortiment på alla avdelningar. Vi tycker att välkomstbonusen är riktigt bra eftersom villkoren är helt ok. Dessutom är det alltid roligt att få omsättningsfria freespins helt gratis. Det finns ju en liten chans att man vinner storkovan med de 50 freespins man får och då har man vunnit utan att lägga en enda krona.

Pelaa Casino

28.04.2020

När du besöker Pelaa Casinos hemsidan så kan man inte ta miste om att sajten är skapad för finländare, det doftar finskt i atmosfären. Du välkomnas av en tuff finsk brud i flätor, som ser ut att vara på väg till ett spännande äventyr. Det är ju det som är meningen med ett casinospel, att få en liten stunds spänning och äventyr mitt i vardagsstressen.  

Visste du att finländare och svenskar är väldigt lika? Man kan tro att vi är olika som folk eftersom språken är så olika men faktum är att vi lever ungefär på samma sätt.  Båda länderna äter liknade mat till frukost, dricker kaffe, de dricker faktiskt mer kaffe än vi svenskar, vi har samma skolämnen och strukturen i samhället ser likadan ut med jobb, sjukvård och på fritiden ägnar vi oss åt samma saker. Finländarna ser sig själva som reserverade, blyga och introverta men det stämmer inte riktigt utan de är lugna och trygga skulle vara en bättre beskrivning.

Precis som i Sverige så finns det en lång tradition av spelade i Finland. Finländare älskar att spela på diverse spel av olika slag och intresset för att spela på nätcasino har ökat lika mycket som i Sverige. Vill du prova på att spela med finsk tur är Pelaa casino är ett bra val eftersom sajten har ett gediget utbud av slots, jackpottslots, livecasino, och andra casinospel. Totalt finns det mer än 1 300 spel på sajten. 

BESÖK PELAA CASINO

Välkomstbonus

Pelaa Casino har ett litet erbjudande för dig som är ny kund sajten, du kan få 30 välkomstsnurr på det populära spelet Gonzo´s Quest. Men sajten försöker inte locka dig att spela på sajten genom att erbjuda en välkomstbonus utan man erbjuder något mycket bättre. Du kommer till en casinosajt där allt är välorganiserat och enkelt. Det vi menar är att när du vill bli kund så slipper du all krånglig registrering och du kommer igång att spela inom några sekunder.

Casinot är perfekt för dig som är mobilbunden och rör på dig mycket. När som helst när du känner för att roa dig en stund kommer du gång snabbt genom att logga in dig med ditt BankID. Gamla tidens välkomstbonusar verkar försvinna mer och mer. Det beror mycket på att alla casinon känner sig jagade och spelinspektionen ställer höga krav att casinon ska ta ansvar för alla sina spelare.

Det känns som att spelinspektionen vill skydda spelarna till den milda grad att spelarna inte har någon del i att ta ansvar själva för sitt spelande och för att inte bli spelberoende. Spelbolagen är livrädda för att spelinspektionen ska hitta något som kan tolkas som att de har lockat spelare till spelberoende. Därför de är det många casinon som skippar allt det där med bonus. Bonusen hos Pelaa Casino er ut så här: 

  • 1: a insättningen – 30 välkomstsnurr på spelet Gonzo´s Quest

Regler och villkor 

Minsta insättningen för att motta välkomstsnurren är 200 kr. Snurren är tillgängliga i 72 timmar från det att de har lagts till på ditt konto. Vinster från välkomstsnurren måste omsättas 40 gånger inom 60 dagar. Gäller endast vid första insättning för nya spelare. Man får inte ha mottagit en välkomstbonus inom spelbolagets Genesis Global Limited nätverk tidigare. 

Dessa casinon ingår i nätverket: Pelaa.com, VegasHero.com, CasinoCruise.com, Spinit.com, CasinoJoy.com, Sloty.com, GenesisCasino.com eller några andra casinon som lanseras i framtiden.

Spela Casinos spelutbud 

Spela Casino är en casinosajt som har ett stort utbud om man jämför med de flesta casinosajter. Här finns mer än 1 300 spel sorterat på Videoslots, Klassiska slots, Jackpottslots, Dagliga slots, Livecasinobord och Klassiska bordsspel. 

Slots

Största avdelningen är förstås videoslots och här finns närmare tusen av dom. Är du ett fan av videoslots, då har du att göra om du ska testa alla dom. Videoslots kan ha helt vitt skilda teman och är ofta så välgjorda med animationer och specialeffekter. De har oftast en grundstory som är som en röd tråd genom spelet och bakgrundsmusiken är anpassad till allt som händer i spelet. Allt det här gör att det bygger upp en spänning när man spelar.

Ett litet axplock av några populära spel som du måste testa hos spela Casino:

  • Vikings go Berzek från Yggdrasil
  • Piggy Riches från Netent
  • Rise of Olymous från Play´n Go

Jackpottslots

Egentligen är det ingen som helst skillnad på jackpottslots och vanliga videoslots, de är lika välgjorda och småvinster löser ut lika ofta, man får gratissnurr och bonusbanor precis som på vanliga videoslots. Skillnaden är bara att det kan slå till och bli en storvinst på flera miljoner på jackpottslotsen, beroende på hur stor summa som finns i jackpotten. Populära jackpottslotsen Mega Moolah har under första kvartalet delat ut vinster för mer än 260 miljoner kronor och då är det ingen vinst som har räknas som storvinst. 

Dagliga jackpott är en relativ ny form av jackpott. Skillnaden är att de har en gemensam jackpott och den löser ut en gång om dagen på någon av spelen.

Livecasino

Intresset för livespel har växt en hel del de sista åren. Det märks eftersom många casinon utökar sina livecasinobord ideligen. Det är en helt unik och annorlunda känsla att spela med en levande dealer då dealern livestreamas och finns där bara för dig under spelets gång. Allt som händer i studion kan du följa i realtid. Du har direktkontakt med dealern och kan chatta med dealern hela tiden under spelets gång. Här på Spela Casino finner du 76 livebord med roulette, blackjack, baccarat, poker och mycket annat. 

Spelen levereras av dessa spelutvecklare hos Spela Casino:

  • Play´n Go
  • Microgaming
  • NetEnt
  • Evolution Gaming
  • QuickSpin
  • Red Tiger Gaming
  • Big Time Gaming
  • Yggdrasil

Betalningsmetoder

Betalningsmetoden Trustly verkar ta över hela casinovärlden. De flesta casinon har under alla år erbjudit en mängd olika betalningsalternativ. Tidigare har det inneburit att man själv måste ta reda på om det finns några kostnader vid transaktioner med den betalningsmetoden man har valt. Dessutom fick man vara beredd på att vänta flera dagar och upp till en vecka på pengarna om man gjorde ett uttag. 

Trustly är den första betalningsmetoden som bara tar någon minut innan transaktionen är utförd åt båda hållen, dessutom erbjuder Trustly alla transaktioner helt gratis för både insättningar och för uttag. Trustly anses också vara en av de säkraste betalningsmetoderna. Hur tjänar dom pengar då? Vi tror att de tjänar pengar genom att spelbolagen betalar Trustly för att använda tjänsten på sajten. 

  • Betalningsmetod Trustly

Support

Supporten på ett casino är otroligt viktig och det har man förstått här på Spela Casino. För det är inte vanligt idag att ett casino erbjuder telefon support istället för livechatt. På det viset hjälper casinot alla typer av spelare. Det är många som är obekväma med att skriva och känner sig stressade när dom måste både stava rätt och beskriva sitt problem i text, vilket inte alltid är så lätt. 

Dessutom kan det kännas stressigt för att man tror att supporten vill att det ska gå fort, vilket kanske inte stämmer men många känner igen känslan. Att tala i telefon är absolut den bästa servicen man kan ge sina kunder, då man får all fokus från supporten och man får lov att ställa ”dumma frågor”.

Spela Casino

27.04.2020

De senaste åren har nya moderna casinon poppat upp som svampar ur jorden. Bland dessa casinon tillhör Spela Casino som laserades 2018. Företaget bakom lanseringen är heter Genesis Global Limited och är en av jättarna inom casinobranschen. De casinon som vi kallar moderna casinon har en sak gemensamt och det är att du snabbt och enkelt kan börja att spela utan att genomgå en krånglig registrering. De har alla endast en betalningsmetod, som är Trustly där man endast behöver ett BankID för att göra transaktioner med. 

Det som gör att dessa casinon är så populära är att det är perfekt för personer som är mobilbundna. Med det menar vi för dig som snabbt och enkelt vill spela en stund när du får tid över när du är på språng någonstans. Då är det bara att legitimera sig med ett BankID, för att komma åt kontot och börja spela direkt i mobilen. 

Spela Casino är ett välsorterat casino som bjuder på det bästa inom casinovärlden. Man hittar mer än 1 300 spel totalt med slots, jackpotts, live Casino och klassiska casinobord från de mest väletablerade spelleverantörerna i världen. 

Välkomstbonus

Spela Casino erbjuder inga bonuspengar för tillfället, utan erbjuder 50 välkomstsnurr vid första insättningen på spelet Starburst. Anledningen till att de inte har en procentuell bonussumma vid första insättningen kan bero på den nya spellagen. Det kan väl inte ha undgått någon att vi fick en ny svensk spellag för drygt ett år sen som bland annat reglerar hur casinon får erbjuda välkomstbonusar till nya spelare. 

Innan lagen kom fanns det inte någon ände på hur mycket ett casino kunde få erbjuda nya kunder i välkomstbonus. På vissa casinon kunde man få upp till 5 till 6 siffriga summor som delades ut i omgångar vid flera olika insättningstillfällen. Det innebar också många gånger att du var tvungen att sätta in lika mycket pengar som de erbjöd i bonus. Men nu är det slut på sådana fantasisummor i välkomstbonus som tur är. Det kan kännas mycket lockande att få så mycket i bonus men förlorar man alla pengar man har satt in så kan vem som helst hamna i ett konkursläge. 

Nu tycks de flesta landat på jorden så att säga och erbjuder mer ”vettiga” bonusar, det är inte meningen att man ska spela på ett casino ”bara” för att få en bonus. En bonus är till för att du ska ha lite extra att spela med för att lära känna casinot, utan att satsa allt för mycket pengar ur egen ficka. Hos Spela Casino får du 50 välkomstsnurr på det klassiska spelet Starburst när du gör en insättning på minst 200 kr. Lite lagom snurr för att komma igång att spela. Så här ser välkomstsnurren ut: 

  • Första insättningen – 50 välkomstsnurr på Starburst vid insättning på minst 200 kr.
BESÖK SPELA CASINO

Regler och villkor 

Minsta insättningen för att motta välkomstsnurren är 200 kr. Gratissnurren är tillgängliga i 72 timmar från det att de har aktiverats på ditt konto. Vinsterna från snurren kräver ett omsättningskrav på 40 gånger inom 60 dagar. Välkomstsnurren gäller endast nya spelare som gör en insättning för första gången och som inte har gjort någon insättning på ett casino hos spelbolagets Genesis Global Limited nätverk. 

Detta gäller på sajterna Pelaa.com, VegasHero.com, CasinoCruise.com, Spinit.com, CasinoJoy.com, Sloty.com, GenesisCasino.com eller några andra casinon som lanseras i framtiden.

Spelutbud

Vad ska vi säga om Spela Casino då, som är speciellt? Till att börja med så är det en renodlad casinosajt som har det mesta i spelväg inom området. Vi hittar mer än 1 300 spel på sajten och hemsidan är uppbyggd på ett smart och enkelt sätt. Under bannern ser du en tydlig meny och när du är inne i en kategori ser du spelen uppdelade i underkategorier. Överst på sidan ser du även en sökruta om du letar efter ett specifikt spel.

Är du fan av en speciell spelleverantör och vill se vilka spel som finns med just din favoritleverantör kan du gå in i menyn ”spelleverantör” och klicka på leverantörens namn så får du upp alla spel från den leverantören. Om du vill testa ett spel innan du går all in och satsar pengar på spelet, så är det inga problem på sajten, du behöver inte ens vara inloggad utan du kan provspela på nästan alla spel utom på livecasinospel. Spelmenyn på Spela Casino ser ut så här: 

Hetaste Spelen, Slots & Jackpotts, Live Casino, Casinospel och Spelleverantörer.

Här är ett axplock av spel ur några spelkategorier som kan vara kul att testa:

  • Videoslots: Viking go to Hell, Vikings, Extra Chilli och Tom of Madness
  • Klassiska slots: Mystery Joker, Cash Splash 5 Reel och Lycky Diamonds
  • Jackpotts: Mega Moolah, Major Millions och Mega Fortune
  • Dagliga Jackpotts: Robin Hood´s Wild Forest, Tiki Fruits och Mystery Reels
  • Live Casino: European Roulette, Infinite Blackjack, Speed Baccarat och Texas Hold´em Ultimate
  • Klassiska Bordsspel: American Roulette, Classic Blackjack, Casino Stud Poker och Jack or Better MH

Spelutvecklare hos Spara Casino

När man bedömer kvaliteten på ett casino bottnar det oftast i vilka spel som finns på casinot. Därför har det också stor betydelse vilka spelleverantörer som anlitas till casinot. Om ett casino ska anses att ha ett bra sortiment så är det nästan ett måste för casinot att samarbeta med de största spelleverantörerna. 

Det är leverantörer som NetEnt, Microgaming, Yggdrasil och Play´n Go bra för att nämna några som står för de mest populära spelen och som har utvecklat de mest avancerade videoslotsen på marknaden. Många spel är så populära på grund av dess välgjorda animationer och häftiga specialeffekter ofta med en story. Videoslotsen idag skiljer sig ljusår från ursprungsspelet enarmade banditer. Här på Spela Casino finns alla nämnda spelutvecklare plus några fler kända: 

Play´n Go, Microgaming, NetEnt, Evolution Gaming, QuickSpin, Red Tiger Gaming, Big Time Gaming och Yggdrasil

Betalningsmetoder

Det finns inte så mycket att säga om betalningsmetoder hos Spela Casino, för de har gjort det väldigt enkelt för sig och även för dig. Den enda betalningsmetoden som finns är Trustly. Det är också den betalningsmetoden som anses vara bland de säkraste man kan använda i världen för tillfället. När du gör en transaktion med Trustly går det blixtfort åt båda hållen. När du vill göra ett uttag av dina vinstpengar från spelkontot, så tar det bara några minuter innan de är insatta på bankkontot. 

Så här gör du när du ska spela:

  • Klicka på rutan ”Spela”
  • Skriv in det belopp du vill sätta in
  • Logga in med ditt BankID
  • Klart! Spela och ha kul

Support

Har du funderingar eller frågor kan du titta in på supportavdelning på hemsidan, den hittar du högst upp till höger i form av ett frågetecken. Där hittar du en FAQ med en mängd frågor och svar uppdelade i olika kategorier. Kundtjänsten är öppen alla dagar i veckan mellan kl. 9.00 – kl. 01.00. Du kan kontakta supporten via telefon eller mail. Tyvärr erbjuder Spela Casino ingen livechatt för tillfället. 

  • Öppettider: kl. 9.00 – kl. 01.00
  • Livechatt: Nej
  • FAQ: Ja
  • Telefon: Ja
  • Språk: engelska, svenska, finska, tyska och norska

SvenPlay Casino

20.01.2020

Finns det något mer svenskt än namnet Sven i Sverige?  När man hör namnet SvenPlay Casino skulle man kunna tro att det är en ursvensk halvflintig gubbe i 60 – 70 års åldern som kom på idén att starta ett casino med namn efter sig själv. Så har man vikingahorn som symbol på namnet för att förstärka att man är en viking som kommer från Sverige. Vi svenskar älskar att vara svenskar och det får gärna vara lite töntigt svenskt så att man drar lite igenkännande på mungiporna.

Det var bara en rolig hypotes. Det hade varit lite kul om det hade varit sant men så är inte fallet tyvärr. SvenPlay är ett modernt nylanserat casino och inte alls gammalmodigt och töntigt som man kan tro när man hör namnet. Sajten erbjuder den nya och trendiga Pay N Play funktionen, vilket innebär att du spelar utan konto. Det betyder också att alla transaktioner för insättningar och uttag går med blixtens fart. Insättningar sker direkt och utbetalningar tar endast några minuter innan du har pengarna på ditt bankkonto.

SvenPlay lanserades hösten 2019 och är ett varumärke tillhörande Evoplay Limited men verkar under Bethard Groups licens i Sverige. Alla svenskar känner stolt till företaget Bethard Group, som är kända för att vår superstjärna Zlatan Ibrahimovic är deras ansikte utåt. Zlatan har haft en stark prägel utåt för företaget i hela Europa.

Ingen bonus att omsätta hos SvenPlay Casino

För tillfället hittar vi ingen välkomstbonus hos SvenPlay casino. Men det är mycket möjligt att det kommer en bonus inom kort. De flesta nylanserade casinon brukar inte erbjuda någon bonus till en början men när de kommer med en bonus så småningom så brukar det vara mycket förmånligt. Den nya trenden på välkomstbonusar brukar vara helt utan omsättningskrav.

Anledningen till att många casinon inte har någon välkomstbonus numera är förstås att spelinspektionen bevakar alla casinon som hökar när det gäller deras bonusar och eventuella erbjudanden. Gör dom det minsta felsteg granskas det i sömmarna och vill det sig riktigt illa blir det miljonbelopp i böter eller så blir dom av med licensen. Därför vågar många helt enkelt inte chansa.

Nu har trenden varit att man marknadsför något helt annat än välkomstbonusar, vilket är mer hållbart i längden. Både casinon och spelutvecklare hjälps nu åt att göra nätcasinon mer attraktiva, genom att man utvecklar bonusrundor, cashback och freespins direkt i spelen istället och erbjuder snabba casinon där man spelar utan konto, precis som SvenPlay Casino.

BESÖK SVENPLAY

Kampanjens vara eller icke vara

Det är sällan man ser den gamla typen av kampanjer som fanns tidigare innan den svenska spellagen trädde i kraft. Den nya typen av kampanjer brukar ersätta välkomstbonusar numera. Dessa kampanjer riktar sig oftast till nya spelare på sajten och vi har sett till exempel att vissa casinon delar ut en viss summa som fördelas till nya spelare som signar upp sig under en viss tidsperiod.

Men tyvärr så är det slut med kampanjer till befintliga kunder. Det enda som återstår för en befintlig kund om man nu är ute efter att få lite bonus gratis, så är det att bli en ny kund hos ett nytt casino som man inte har besökt förut. Men hur viktigt är det egentligen? För de flesta etablerade spelarna har bonusar ingen betydelse, många gånger låter kampanjer bara roligt i teorin, om det inte är utan omsättningskrav förstås.

Spelutbud hos SvenPlay

Vi hade förväntat oss att SvenPlays hemsida skulle krylla av vikingateman och att man skulle få en nostalgikick av den svunna tiden som vi svenskar är så stolta över. Men vi ser inte en tillstymmelse av vikingar på sajten mer en ett par vikingahorn i namnet. Vi hittar ett modernt, snyggt och stilrent casino, där allt som finns på sajten känns genomtänkt och välstrukturerat. Vilket många gånger är normen för ett svenskt casino numera.

SvenPlay är en renodlad casinosajt med massor med olika typer av spelautomater som klassiska slots, videoslots och ett stort utbud av jackpottspel. På hemsidan finns även en livecasinoavdelning där livespelen sänds främst från Evolution Gaming men det finns några enstaka även från NetEnts studio.

På startsidan är spelen uppdelade grovt i casino och livecasino. På sajten har de ett utbud på drygt 800 spel och de är snyggt och prydligt uppdelade i olika kategorier. Alla spel som du hittar under fliken casino kan du spela i ett gratisläge när du är utloggad, vilket är jättebra när man vill testspela ett spel innan man går all in och satsar pengar på det.

Casino

Ordet casino har fått en ny innebörd genom åren. Förr när man pratade om casino och casinospel menade man bordsspel som man kunde spela på vissa fysiska casinon eller på vissa restauranger. Visst fanns det nästan alltid enarmade banditer eller spelautomater på casinon men det var hasardspel som var stjärnan på de fysiska casinona.

Men sen när nätcasinon gjorde sitt inträde i våra liv så har casinospel omvandlats huvudsakligen till spelautomater och hasardspel kommer som nummer två. På casinoavdelningen här på SvenPlay casino hittar du dessa spelkategorier:

Översikt, Populära spel, Nya Spel, Jackpot spel, Spelautomater och Live Casino

Live Casino

Livecasinoavdelningen på casinon växer sig allt starkare, för allt fler upptäcker den unika spänningen med att spela livespel.  Därför utökar många casinon sitt livecasino-sortimentet hela tiden. Däremot plockar många bort de klassiska bordsspelen där man spelar mot en dator. Det kanske inte är så konstigt för upplevelsen att spela mot en levande dealer jämfört med en dator kan inte jämföras.

Har du inte provat livecasino så rekommenderar vi starkt att du gör det, för spelupplevelsen är unik, dessutom är spänningen och atmosfären är helt magisk. På Live Casinoavdelningen ser du dessa spelkategorier:

Live Casino, Mest populära, Blackjack, Roulette, Table Games, Baccarat, Poker och Andra spel

SvenPlay Casinos spelleverantörer

Alla dessa spelleverantörer som presenteras sitter inne med hur många spel som helst som man aldrig har hört talas om. Men vissa leverantörer som NetEnt, Microgaming och Yggdrasil, bara för att nämna några kända spelutvecklare, har tillverkat flera spel som har blivit omåttligt populära. Det har gjort att företaget också fått mycket uppmärksamhet och blivit kända. Dessa leverantörer jobbar SvenPlay med:

Endorphina, Evolution Gaming, Ganapati, iSoftbet, Microgaming, NetEnt, NYX, Quickfire, Quickspin, och Yggdrasil

Betalningslösningar hos SvenPlay

Den här avdelningen har vi inte så mycket att säga om, mer än att SvenPlay gjort det enkelt för sina spelare. Man erbjuder Pay N Play – funktionen för penningtransaktioner, vilket innebär att du spelar på ett snabbt casino där du inte behöver registrera dig. Du gör snabba insättningar med Swish eller Trustly och verifierar din insättning eller uttag med ditt BankID sedan är det klart. När du har vinster att ta ut går utbetalningen lika fort och du har pengarna på kontot inom 5 minuter.

  • Betalningsmetoder: Trustly och Swish

Svensk Support hos SvenPlay

SvenPlay Casino har redan från början förstått hur viktigt det är med kundsupport. De erbjuder dygnet runt-service alla dagar i veckan. Kontaktvägarna är livechatt eller E-post. För tillfället finns det ingen FAQ-sida på sajten med vanliga frågor och svar men behöver du hjälp så finns det alltid en support tillgänglig inom 2 – 3 minuter. Vill du kommunicera på ett annat språk i chatten annat än svenska går det bra att chatta på engelska, tyska eller finska.  

  • Öppettider: 24/7

Sammanfattning

SvenPlay Casino är en snabb och enkel casinosajt som har allt det viktigaste i spelutbudet, som ett bra casino bör ha. Allt är enkelt och informativt men sajten strävar inte bara efter enkelhet utan huvudmålet för sajten är att vara det snabbaste online casinot i världen. Och man får nog säga att de är på god väg, för det kan knappast bli så mycket snabbare än vad de erbjuder, i alla fall inte i dagsläget.

Lucky Vegas

10.01.2020

Välkommen till ett sprillans nytt casino! Lucky Vegas är det första casinot att slå upp sina portar på det nya året 2020. Sajten lanserades i början av januari, och redan från start  hittar du massor av härliga slots och andra casinospel. ”Välkommen till stan” är deras hälsning, och med stan menar de naturligtvis Las Vegas, och deras mål är att vi ska känna oss som om vi spenderar en kväll på anrika The Strip.

Bakom Lucky Vegas ligger Maltabaserade SkillOnNet, som också driver kända casinon som exempelvis PlayOJO, Casino and Friends och Ahti Games. Casinot har självklart en svensk licens från Spelinspektionen, vilket borgar för tryggt spelande och skattefria vinster.

Välkomstbonus hos Lucky Vegas

Ja, det var ju det här med välkomstbonusar. Det är fortfarande ganska vanligt att casinon inte erbjuder några välkomstpaket till sina nya kunder. Man satsar istället på att erbjuda en bra spelupplevelse. Och så är fallet även hos Lucky Vegas, som varken erbjuder bonuspengar eller free spins.

Å andra sidan – i skrivande stund är casinot nylanserat, så vem vet vad som pågår bakom kulisserna hos SkillOnNet? Det kan mycket väl vara någonting på gång. Det får framtiden utvisa, och om de lägger upp en välkomstbonus så kan du såklart läsa om det här.

En liten underlig detalj hittar vi. Om du tittar under listan av alla spel har man skrivit: ”Skaffa online casino free spins hos Lucky Vegas”. Det står inte mer än så. Ingen länk till var man skulle hitta dem eller någon information om vad man ska göra för att få dem. Så det står skrivet i stjärnorna vad det där innebär.

BESÖK LUCKY VEGAS

Kampanjer och tävlingar

2019 var året som markerade slutet på lojalitetsprogram, likaväl som turneringar och andra kampanjer. Orsaken till det hittar vi i den svenska spellagen, som säger att ett spelbolag bara får erbjuda en enda bonus. Och tyvärr är prispengar och andra belöningar klassade som just ”bonusar” i Spelinspektionens regelverk. Därav denna torka på kul tävlingar.

Det har dock börjat dyka upp lite tävlingar här och där, om än inte på just detta casino. Vi har sett casinon som arrangerar slotsturneringar med stora summor i prispotten. Och hur kan man då göra detta utan att bryta mot bonusreglerna? Jo – man ger vinnarna mycket lite eller inget alls av prispengarna. Istället får man välja ut något välgörande ändamål dit vinstpengarna skickas. Däremot får man ju behålla de vinster man gör under själva spelandet.

Lucky Vegas spelutbud

Vi möts inte av några konstigheter då vi landar på Lucky Vegas startsida. Här ser man direkt vad sajten handlar om, och det är befriande fritt från blinkade och störiga animationer. Stilrent och lättnavigerat, precis som vi vill ha det. Till vänster i menyn ser du de viktigaste länkarna till registrering och kundtjänst, följt av en rullande banner som visar de senaste  vinnarna. Till detta hittar vi själva spelmenyn som består av:

  • Alla spel
  • Populära
  • Nya Spel
  • Slots
  • Live casino
  • Bordsspel
  • Andra

Här finns också en sökruta – bra när man vet vad man är ute efter.

Det är inte så värst vanligt att hitta ett så digert spelutbud på nya casinon, men Lucky Vegas har enligt uppgift över 1 300 spel i portföljen. I det omfattande utbudet hittar vi många av favoriterna, som t.ex. Book of Dead, Chronos Joker, Mega Moolah och Bonanza. Men också rykande färska slots som Jewel Scarabs (Red Tiger), Midas Golden Touch (Thunderkick) och Ankh of Anubis (Play’n GO).

Slots är, precis som vanligt, den speltyp som dominerar casinot.

Live Casino

Även livecasinot är välfyllt, med uppemot 80 olika bord att välja mellan. Flest spel hittar vi i blackjack, som får sällskap av ett urval av roulette, baccarat och något enstaka pokerspel. Det är i huvudsak livespel från Evolution Gaming, men även NetEnt finns representerat i livecasinot.

Övriga spel

De två sista kategorierna, bordsspel och andra spel, känns lite ostrukturerade. För där ligger övervägande livespel, blandat med klassiska bordsspel och det hela blir en aning rörigt.

Spelleverantörer

Trots att Lucky Vegas fortfarande går i blöjor har man många av de stora giganterna på plats. Det här är såklart viktigt – bra och kända spelleverantörer är ju själva kärnan om man vill kunna ge oss en bra spelupplevelse. Med reservation för att vi kan ha missat någon eller några av dem, så ser listan över spelutvecklare ut som följer:

  • Play’n GO
  • Red Tiger
  • Big Time Gaming
  • GVG
  • Thunderkick
  • NetEnt
  • Evolution Gaming
  • Microgaming
  • Yggdrasil
  • NextGen
  • ELK Studios
  • NYX
  • Foxium
  • Lightning Box
  • Realistic
  • Bally
  • Old Skool Studios
  • Barcrest
  • Williams Interactive

Lucky Vegas betalningsmetoder

Lucky Vegas sitter antingen fast i gamla traditioner, eller så väljer man medvetet att gå emot strömmen. När många nya svenska casinon väljer att enbart ha en BankID-registrering och Trustly som enda betalningsmetod, gör detta casino precis tvärtom. Här registrerar du ett konto på det gamla klassiska sättet, med användarnamn och lösenord. Och när du ska göra en insättning finns det massor av betalningsmetoder att tillgå. Dock lovar man snabba uttag, att du har pengarna på banken inom några minuter eller timmar.

Lustigt nog hittar vi inte Trustly överhuvudtaget i listan – men vi gissar, även om vi inte är helt säkra, att du kan göra transaktioner i den vägen i alla fall. De betalningsmetoder som anges på sajten är följande; Visa, Yandex, Ewire, Skrill, Neteller, Webmoney, PaySafeCard, Sofort, Wirecard, Zimpler, Euteller, Boleto och en rad andra minde bekanta betalningslösningar.

Kundtjänst

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Kanske råkar du ut för något tekniskt problem eller din insättning eller uttag krånglar. Eller så behöver du bara få några frågetecken utredda.

Det finns två sätt att få tag i hjälp när du tvingas dra i nödtofsen. Klicka bara på ”kundtjänst” i vänster meny (eller ”support” – det står olika på olika sidor). Om du inte har bråttom med svaret kan du skicka ett mail till supporten, som håller öppet dygnet runt när det gäller email. Du kan också välja att få hjälp via live chat, men då behöver du känna till att de inte har öppet hela dygnet – de stänger igen luckan vid midnatt.

Lucky Vegas har än så länge inte komponerat ihop någon FAQ, det vill säga en lista över vanliga frågor och svar. Det är annars en lysande metod att snabbt få svar om det är något man undrar över.

InAndOut Casino

18.12.2019

I september 2019 föddes InAndOutBet, ett nytt svenskt casino som fokuserar på sportbetting, men som också har ett bra casino och livecasino. Casinot drivs av välkända Bethard Group, som också har kända spelsajter som Turbico, Sverigecasino och Scandibet.

Nu tar man nästa steg och lanserar ett renodlat casino, och föga förvånande heter det InAndOut Casino. Casinot lanserades nyligen, runt årsskiftet 2020, och till skillnad från systersajten ligger det största fokuset på ett bra casino med många slots och ett live casino.

InAndOut Casino är ett Pay N Play casino vilket betyder att sajten ligger på en toppmodern plattform och klassas även som ett snabbt casino. Precis som namnet antyder kommer du igång att spela inom några sekunder genom att göra en insättning enkelt och smidigt. Sedan när du har vinster att ta ut, har du dina pengar på ditt bankkonto inom 15 minuter.

Välkomstbonusar hos InAndOut Casino

Under året som gått har vi fått se många förändringar och tvära kast när det gäller välkomstbonusar. Efter att Spelinspektionen gett flera casinon på tafsen för att de har bonusar som bryter mot lagen, valde många spelbolag att plocka bort sina välkomstpaket helt och hållet. Och nu när InAndOut Casino lanserades var det inte särskilt förvånande att även de saknade en välkomstbonus.

Men eftersom allt fler casinon och bettingsajter nu börjar ta fram nya välkomsterbjudanden kanske det inte är helt osannolikt att även InAndOut Casino kommer att ta fram ett också. Det positiva är att den nya typen av bonusar som figurerar just nu är många gånger utan ett omsättningskrav. Ofta är det inte så stora summor de erbjuder men de är i alla fall helt klart en riktig bonus, eftersom du inte behöver göra någon motprestation för att få dom.

Orsaken till denna turbulens bland bonusar sista året är naturligtvis att man inledningsvis var osäkra på hur spellagen skulle tolkas, och att Spelinspektionen tyckte lika illa om bonusar som vissa av er tycker om ananas på pizzan. Men nu verkar det vara på väg tillbaka till det normala.

BESÖK INANDOUT CASINO

Kampanjer och VIP

Du som har varit med under året har med största säkerhet noterat vad som skett med alla penningstinna turneringar, tävlingar, utlottningar och andra kampanjer. Med några få undantag är de bortplockade överallt – och samma sak gäller för VIP-klubbar och lojalitetsprogram.

Även här kan vi skylla på omregleringen av spelmarknaden och det nya licenssystemet som infördes den 1 januari 2019. Prispengar från tävlingar klassas nämligen som en typ av bonus.

Spelutbud

Nu när InAndOut Casino dragit bort de fördragna gardinerna kan vi se hela härligheten. Och vi hittar ett välfyllt casino som är mycket mer och större än vad vi hade förväntat oss. Redan från start har de ett fullfjädrat spelsortiment på mer än 1 500 spel. I huvudsak spelautomater men även ett välsorterat livecasino.

På sajten finner man förstås en vanlig meny där spelen är uppdelade i olika kategorier men sedan finns det lite annorlunda kategorier som man inte ser så ofta. Dels har sajten börjat att lägga upp spelen efter spelleverantörer, dels spel med olika egenskaper som till exempel spel med bonusrundor, megaways spel och liknande.

Just nu finns dessa kategorier upplagda och vi presenterar ett axplock av spel ur varje kategori:

  • Nya Spel: Aurora Wilds, Burning Desire och Desperados Wild med flera
  • Populära Spel: Gonzo´s Quest, Twin Spin och Immortal Romance med flera
  • Favoriter: Nitro Circus, Thunder Struck 2 och Viktorious med flera
  • Spelautomater: Aldo´s journey, Cygnus och The Wolf´s Bane med flera
  • Jackpottspel: Mega Moolah, Mega Fortune och Hall of Gods med flera
  • Spel med spännande bonusrundor: Wolf Hunters, Planet of the Apes och Viking Fortune med flera
  • Megaways spel: Wolf Legend, Kingmaker och Medusa med flera
  • Klassiker
  • NetEnt Spel: Conan, Narcos, Vikings och Starburst
  • Quickspin Spel: Big Bad Wolf, Dworfs Gone Wild och Sticky Bandits med flera
  • Big Time Gaming Spel: The Final Countdown, Gold, och Donuts med flera
  • Blueprint Spel: Grizzly Gold, Napoleon och Ted med flera

Du har säkert sett att det står Megaways på många av spelen. Men vad står det för?

Har du märkt att allt fler spel märks med megaways? Megaways är en ny innovativ uppfinning från Big Time Gaming. Enkelt förklarat är att slotts med megaways ofta innehåller flera spännande funktioner som gör att du har fler vinstchanser. Populariteten på dessa spel ökar ständigt och nu har allt fler speltillverkare hakat på trenden och utvecklar sina egna varianter på megaways.

Live Casino

Livecasinot består av spel från både NetEnt och Evolution Gaming, två av de största på just livespel för casinon. Bland de spel som livestreamas och spelas med en riktigt dealer hittar vi blackjack, baccarat, roulette och några andra spel.

Odds

InAndOut Casino erbjuder inget oddsspel utan satsar enbart på casino och live casino – men de har ju redan en plattform för det på systersajten.

Spelutvecklare hos InAndOut Casino

Ett casinos kvalitet bottnar till stor del i vilka slots och andra spel som erbjuds, och de speltillverkare som anlitas är därför av stor vikt. Här kan vi garantera att du inte kommer att sakna några spel utan tvärtom så kommer du att hitta många unika spel som du inte hittar hos många andra casinon. InAndOut Casino samarbetar med hela 52 olika spelutvecklare, då förstår du kanske att sortimentet är unikt.

Dessa speltillverkare finns här på sajten:

Authentic Gaming, Betsoft, Big Time Gaming, Blueprint, Booongo, Booming Games, Elk, Endorphina, Evolution Gaming, Fantasma, Felt, Fuga, Foxium, Ganapati, Gaming1, Gamomat, Genii, Habanero, Inspired Gaming, Iron Dog, ISoftBet, Just for the Win, Kalamba, Leander, Leap, Lightning Box, Magnet Gaming, NetEnt, NextGen, Nolimit City, Novomatic, NYX, Oryx, PG Soft, Plank Gaming, Playson, Pragmatic Play, Push Gaming, QuickFire, Quickspin, Rabcat, Red Tiger, Relax Gaming, Scientific Games, Side City, Spigo, Sthlm Gaming, Thunderkick, Tom Horn Gaming, Yggdrasil och WazdanInAndOut Casino är ett Pay n Play casino – ännu ett i raden av de så kallade ”snabba” casinona, i den bemärkelsen att du inte ska behöva vänta tills du är pensionerad innan pengarna når fram till ditt bankkonto, efter att du har begärt ett uttag.

Betalningsmetoder

InAndOut Casino är ett Pay n Play casino – ännu ett i raden av de så kallade ”snabba” casinon, i den bemärkelsen att du inte ska behöva vänta tills du är pensionerad innan pengarna når fram till ditt bankkonto, efter att du har begärt ett uttag. Deras ambition är att hantera alla transaktioner så snabbt det bara går, och har till och med ett dedikerat team som enbart sysslar med uttag och andra ekonomiska ärenden.

Med bakgrund av detta använder sig InAndOut enbart av betalningsleverantören Trustly för insättningar och uttag. Det borgar för att dina uttag går på mindre än en kvart och insättningar sker omedelbart. Trustly i kombination med BankID resulterar i en av världens säkraste metoder för ekonomiska transaktioner över nätet.

Trustly och BankID används dessutom för att verifiera att du är du, och detta eliminerar det så irriterande behovet att skicka in en massa personliga uppgifter och dokument för att styrka din identitet. Som ny kund hos InAndOut Casino registrerar du dig med ditt BankID, och casinot får därmed aldrig ta del av dina personuppgifter.

Det debiteras inga avgifter i samband med insättningar och uttag.

Support

Förhoppningsvis kommer du inte att behöva kontakta kundtjänsten särskilt ofta. Men det kan ju inträffa saker när du spelar – spelet kanske hänger sig, ett uttag från spelkontot kanske inte går igenom – problem kommer att dyka upp precis när du inte har tid med det. Eller så kan det ju vara så enkelt som att du bara vill fråga dem något.

Förhoppningsvis kommer du inte att behöva kontakta kundtjänsten särskilt ofta. Men det kan ju inträffa saker när du spelar – spelet kanske hänger sig, ett uttag från spelkontot kanske inte går igenom – problem kommer att dyka upp precis när du inte har tid med det. Eller så kan det ju vara så enkelt som att du bara vill fråga dem något.

Men innan du kontaktar supporten: ta en titt i deras FAQ – vanliga frågor. Där hittar du svar på många frågeställningar, och kanske du inte ens behöver prata med kundtjänsten. Man tar till exempel upp frågor som rör själva kontot, transaktioner och hur man gör om man vill begränsa sitt spelande.

Hittar du inte en lösning på ditt problem där, så finns det kunnig personal på plats i supporten alla dagar på året. Antingen skickar du ett mail, om det inte är så brådis, eller så kontaktar du dem direkt via livechatten. I chatten finns möjlighet att välja vilket språk du vill använda – tyska, engelska eller svenska. Det är inte öppet dygnet runt, under natten är du hänvisad till att maila dem.

  • Epost: [email protected]
  • Live chat: Öppet varje dag mellan kl. 8.30 och 00.30
  • FAQ: Ja
  • Telefon: Nej
  • Språk: svenska, tyska och engelska

No Account Bet

25.11.2019

Precis som namnet antyder så är No Account Bet en spelsajt där du inte behöver något konto för att spela. Det enda du behöver är ett BankID som du identifierar dig med och du är igång att spela på några sekunder. Sajten drivs av ett antal passionerade entusiaster med ledorden öppenhet, tillförlitlighet och snabbhet. Ambition är att erbjuda sina spelare den snabbaste och den mest användarvänliga plattform man kan åstadkomma.

Det innebär att de erbjuder en spelsajt där du slipper registrera dig och när det är dags för utbetalning på dina vinster så har du pengarna på ditt konto inom några minuter. För att spela kan du koppla upp dig var som helst var du än är så länge du har internetuppkoppling. Du väljer själv om du vill sätta in pengar eller inte men om du spelar utan att logga in spelar du i ett gratisläge, vilket kan vara bra när man är ny på sajten.

No Account Bet lanserades hösten 2019 av Mandalorian Technologies med fokus på betting för spelare som gillar sport, men samtidigt är No Account Bet ett fullfjädrat casino som kan mäta sig med vilket annat etablerat casino som helst när det gäller utbudet.

Välkomstbonus

Äntligen ser man allt som oftast att spelsajter erbjuder riktiga välkomstbonusar till sina nyblivna kunder. Bonussummorna är kanske inte lika höga nu för tiden som de var förr, men nu är bonusarna ofta helt utan omsättningskrav istället. Det är mycket mer värt än tusentals kronor i bonus som man måste omsätta femtioelva gånger. Vilket knappast kan anses som någon bonus eftersom du måste göra en omöjlig motprestation för att få dom.

Vi ska titta lite närmare på No Account Bets välkomsterbjudande. När du för första gången sätter in minst 200 kr på spelsajten får du lika mycket i bonuspengar. Det betyder att du har 400 kr att spela för. Det bästa med denna bonus är att det finns inget omsättningskrav på bonuspengarna mer än att du måste spela upp dom. Men vinsterna från bonuspengarna är riktiga pengar som är uttagbara.

 Så här gör du:

  • Klicka på ”Sätt in pengar” knappen
  • Sätt in minst 200 kr för att få din bonus.
  • Följ instruktionerna för insättning med Trustly
  • Nu har du 200 kr plus de insatta pengarna att spela för
  • Spela och ha kul
TILL NO ACCOUNT BET

Regler och villkor

Bonussumman är fast på 200 kr. För att motta erbjudandet måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Gäller endast vid första insättningen när du tackar ”Ja” till bonusen. Erbjudandet är för nya spelare som inte har mottagit någon bonus från någon av spelbolaget Mandalorian Technologies casinon tidigare. Du spelar med dina insatta pengar först innan spel tillåts med bonuspengarna. Bonuspengarna kan inte spelas på bordsspel. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Kampanjer

Kampanjer, turneringar och VIP-system på spelsajter med svensk licens verkar vara ett minne blott. Det är inga casinon som vågar erbjuda något annat än möjligtvis en välkomstbonus. Oftast innebär en kampanj eller en turnering att det är vinstutdelning vid mer än ett tillfälle och det är förbjudet enligt svensk lag från och med januari 2019. Den svenska spellagen säger att man bara får ge ut en bonus till varje ny kund vid ett tillfälle och inget mer.

Alla prispengar från kampanjer, turneringar och VIP-förmåner räknas som en bonus enligt spelinspektionen. Det är hur många svenska casinon som helst som redan har fått en varning eller fått böter och vissa har till och med blivit av med licensen. Detta är anledningen till att kampanjer, turneringar och VIP- system helt har försvunnit från våra casinon.

Brett spelutbud inom casino och odds

No Account Bet är en spelsajt som har både en oddsavdelning och en casinoavdelning och det är också huvudmenyn på startsidan. När du går in på No Account Bet och börjar spela kommer du snart att märka att det är en komplett spelsajt som har allt man kan tänka sig inom odds, spelautomater och livecasino. Du hittar en fullmatad sportsbook med tusentals sportevenemang som du kan följa och betta på. Allt på sajten är klart, tydligt och enkelt, det är snyggt och prydligt upplagt så att inget går att ta miste på.

I casinoavdelningen hittar du upp emot 1 000 spelautomater från en mängd kända och okänd spelutvecklare. Du finner även en riktig stor Livecasinoavdelning med 113 livebord som vi verkligen rekommenderar att du gör ett besök på. Har du inte testat livespel tidigare så kan du förvänta dig en spelupplevelse och spänning som inte går att jämföra med någon annan typ av spel. Eftersom detta är en casinorecension ska vi titta lite närmare under den sektionen.

Casino

Under casinosektionen hittar du en sökruta högst upp i menyn och strax under är alla spel uppdelade i olika kategorier. Fast vi saknar några användbara kategorier i menyn som vi tycker är viktiga. Dessa funktioner är särskilt viktiga när sortimentet är stort och när man provspelar många spel och vill ha lite koll på spelen som finns på sajten.

Det vi saknar är kategorier som: nya spel, jackpottspel, populära spel och favoriter. Nu är det ju så att No Account Bet är ett relativt nytt casino och kanske kommer de kategorierna att läggs upp så småningom. Det hoppas vi på. Spela i ett gratisläge kan du göra så länge du inte är inloggad på sajten och vinner du när du spelar i gratisläget, så är vinsterna naturligtvis också på låtsas. Så här ser casinomenyn ut för dagen och vi nämner några nya spel i varje kategori från diverse leverantörer:

  • Casinospel:  88 Fortunes Megaways från SG Digital, Wild Chase Tokyo från Quickspin, Reel Rush 2 från NetEnt och Honey Rush från Play N Go
  • Slots: Millionaire Mystery Box från Big Time Gaming, Ozzy Osbourne från NetEnt, Divine Lotus från Thunderkick och Rainforest Magic från Play N Go
  • Bordsspel: European Roulette Silver från iSOFTBET, Texas Hold´em Plus och Crazy 4 Poker från SG Digital och Blackjack från Relax Gaming
  • Livecasino: Infinite Blackjack från Evolution Gaming

Spelleverantörer

Spelleverantörerna på ett casino är stommen till ett bra casino. De avgör om ett casino har ett bra variationsrikt utbud. No Account Bet samarbetar med inte mindre än 27 olika spelleverantörer, då förstår du att utbudet är otroligt variationsrikt. Här är alla spelleverantörer hos No Account Bet:

NetEnt, Play´n GO, Microgaming, Quickspin, Red Tiger, Relax Gaming, Push Gaming, Pragmatic Play, Yggdrasil, Nolimit City, Thunderkick, ELK, iSoftBet, Blueprint Gaming, Big Time Gaming, Evolution Gaming, Authentic Gaming, SG digital, Bet Digital, Lightning Box, Gig Games, NextGen Gaming, Wild Streak Gaming, Just For The Win, 1×2 Gaming, Chance Interactive, Games Lab, Iron Dog,

Odds

Online betting har blivit en del av många sportälskares vardag och har vuxit sig allt större de senaste åren, i alla fall på nätet. Här på No Account Bet finns det ett stort utbud av de mesta inom sportbetting där du kan ha koll på dagens matcher, kommande event och live betting. Det nya är att du lätt kan följa ditt favoritlag i mobilen och satsa en slant på en match för att höja spänningen. När ditt lag vinner kan du göra supersnabba uttag, då du har din vinst inom några minuter på ditt bankkonto.

Betalningsmetoder

Det är allt fler casinon går över till betalningsmetoden Trustly. Det kanske inte är så konstigt för idag anses Trustly som ett av de säkraste sätten när det gäller penningtransaktioner. Det spelar ingen roll vilken bank du har, det enda som behövs är ett BankID. Det räcker för att de ska veta vem du är, det kan inte bli så mycket säkrare än så. Det bästa med detta system är att transaktionen går blixtfort både när du sätter in pengar och vid uttag från ett spelkonto.

  • Betalningsmetod – Trustly
  • Identifiering – BankID

Support

Att ett casino har en hjälpsam och trevlig support är viktigt för trivseln för spelarna. Vi var i kontakt med supporten på No Account Bet och fick chatta med Stefan som var mycket trevlig och tillmötesgående. Lite förvånande har inte supporten öppet dygnet runt, men dom har i alla fall öppet alla dagar i veckan måndag till söndag. När kundtjänsten inte har öppet kan du maila och du kan försöka med chatten även under övrig tid för de svarar lite sporadiskt under dygnet. Kundtjänsten erbjuder support på svenska och på engelska.  

  • Livechatt: måndag till söndag mellan kl. 10 00 – 18 00
  • Övriga tider: supporten svarar sporadiskt
  • E-post: [email protected]
  • Språk: svenska och engelska

Cozino Saloon Casino

15.11.2019

Är du en fan av vilda västern och dess atmosfär och miljö?  Då har du hamnat helt rätt. Cozino Casinos profil är att de är det mysigaste casinot i Vilda Västern. Ordet mysig kanske inte är det man förknippar Vilda Västern med, men vi förstår vad casinot försöker förmedla ändå. För det är ju något väldigt speciellt med atmosfären kring vilda västern. Det är en slags nostalgi i spänningen som är så påtaglig att man nästan kan ta på den. Även om vi som aldrig har upplevt vilda västern själva så tycker vi ändå att det är nostalgiskt på nåt sätt, av en häftig och spännande tid.

Allt på Cozinos hemsida går i vilda västern-tema med snygga jordnära färger med bilder och teckningar från den tiden. Sajten säger att de kämpar vi hårt för att ge sina spelare en exceptionell upplevelse med roliga funktioner, därför samarbetar de med många spelutvecklare. Här finns en blandad kompott av leverantörer. Vi presenterar dom lite senare i recensionen.

För att ge sina spelare den bästa möjliga service erbjuder man en kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan. Cozino Saloon uppmuntrar dig till att spela ansvarsfullt och du kan kontakta kundtjänst när du vill för att få tips och råd i det avseendet. Cozino regleras av den svenska spelinspektionen. Sajten ägs och drivs av SkillOnNet LTD. Cozino Saloon Casino lanserades 2018.

För- och nackdelar med välkomstbonus

Det är inte ovanligt att se att ett nätcasino inte erbjuder någon välkomstbonus numera. Här på Cozino Saloon Casino har man plockat bort välkomsterbjudanden för tillfället. Sajten erbjuder heller inga andra kampanjer, turneringar, freespins eller VIP-system. Det kan kanske vid första anblicken kännas lite tråkigt, men som vi alla vet så finns det två sidor av ett mynt som man säger.

Det finns många fördelar och nackdelar med att ta emot en välkomstbonus eller erbjudanden. Ibland så är det inga erbjudanden som är någon fördel för dig, utan det är ett sätt för casinot att få dig att sätta in stora summor pengar i tron om att du får en massa pengar som du kan vinna stort med.

Fördelar: Jovisst är det jätteroligt och häftigt att ha en stor summa pengar att spela med det kan man inte förneka. Med dessa pengar har du gott om tid att utforska casinot och du förlänger din speltid rejält, om det är mycket pengar det handlar om. Hur roligt det är med välkomstbonusen beror främst på vilka regler och villkor som finns kring erbjudandet.

Är det omsättningsfria bonusar så är det toppen, för då är det som att du får en gåva på riktigt. Vinner du med omsättningsfria bonusar kan du ta ut vinsten direkt. Men om du måste omsätta bonuspengarna på vissa spel eller om kraven är sådana att du måste omsätta bonusen med dina insatta pengar först innan du får någon bonus så är det inte lika roligt.

Tyvärr finns det fler nackdelar än fördelar med en välkomstbonus – om villkoren är dåliga. Normalt brukar man få omsätta både insättningen och bonuspengarna men villkoren kan variera. De som har bäst villkor brukar man få omsätta från 30 gånger bonuspengarna, men man måste oftast spela upp sina insatta pengar först innan man börjar spela med bonuspengarna. Även om det bara är 30 gånger så måste man omsätta 3 000 kr för varje hundralapp. Då förstår man vidden av omsättningskravet.

GÅ TILL COZINO

Inget omsättningskrav på Cozino Saloon

När du spelar här på Cozino Saloon Casino behöver du inte bekymra dig om några omsättningskrav. När du vinner så är vinsterna dina och du gör vad du vill med dina pengar. Det är sällan en van spelare tackar ja till välkomstbonusar numera, för det inskränker friheten när man spelar. Detta med omsättningskrav på bonusar är något som de flesta spelare har erfarenhet av. Har man en gång känt sig lurad på sina insätta pengar så kanske man inte tackar ja igen till bonusar innan man lusläser villkoren först.

Komplett spelutbud med kända spelleverantörer

Cozino Saloons har en mycket snygg och välgjord hemsida och man ser att det är proffs som ligger bakom sajten. Precis som alla moderna sajter så går det utmärkt att spela från alla typer av mobila enheter. Hemsidan är välstrukturerad och snygg med tydliga menyer. Spelen är uppdelade i två olika kategorier, en högst upp under bannern och en när du scrollar nedåt.

Högst upp börjar menyn med ett förstoringsglas som är en sökruta. Så här ser resten av menyn ut:

Hem, Slots, Jackpottspel, Dagliga Jackpotts, Roulette, Black Jack, LiveCasino och Andra.

När du scrollar nedåt under menyn slots är spelen uppdelade i flera kriterier och det är Alla Slots, Nya spel, Mest populära, Jackpottspel och Dagliga Jackpotts. Konstigt nog så förändras hemsidas menyer när du är inloggad och vissa länkar försvinner. Däremot så kan du göra mer och komma åt funktioner som du inte kommer åt om du inte är inloggad.

När du håller muspekaren över ett spel ser du vad spelet heter, en play-pil och en stjärna i vänstra hörnet. När du klickar på stjärnan så läggs spelet i dina favoriter. Det finns en (i)-ikon högst upp till höger på varje spel, när du klickar på den kommer det fram en popupruta. Förutom massor av information om spelet kan du se hur spelet ser ut och även välja att testa spelet gratis. Här är ett exempel vad du ser i popuprutan och vi har valt att visa det populära spelet Book Of Dead:

  • Minsta insats: 0.10 kr
  • Maxinsats: 500 kr
  • Maxvinst: 2 500 000 kr
  • Vinstlinjer: 10
  • Hjul: 5
  • Jackpott: Nej
  • Gratissnurr: Ja
  • Skapat av: Play N Go
  • Bonusspel: Ja

Det är en mycket smart funktion tycker vi, eftersom med den här informationen vet man vad man kan förvänta dig av spelet. Den här funktionen kan du bara se om du är inloggad.

I skrivande stund finns det totalt 729 spel på sajten och det mesta är spelautomater av alla de slag som klassiska slots, videoslots och jackpottslots. Det finns några klassiska bordsspel som roulette och Black Jack, men om du vill ha många bordsspel att välja mellan finns de som livespel. De hittar du på livecasino avdelningen, där finns hela 55 livespel att välja på, vilket är relativt många.

I sortimentet hos Cozino Saloon kan du förvänta dig ett gediget utbud av kända spel från de största leverantörerna men även från några leverantörer som man aldrig har hört talas om. Det är en lång lista över leverantörer här på sajten. Om du letar efter en speciell leverantör kan du genom att klicka på sökrutan få fram spelleverantörlistan. När du har fått fram listan markerar du den eller de leverantörer du vill ha fram och klickar på ”visa spel”. Här är listan över alla leverantörer:

  • 2by2
  • Elk Studios
  • Just For The Win
  • Nextgen
  • Play N GO
  • Shuffle Master
  • Bally Technologies
  • Evolution Live
  • Lightning Box
  • Nyx
  • Rabcat
  • Thunderkick
  • Barcrest
  • Foxium
  • Microgaming
  • Old Skool
  • Realistic Gaming
  • Williams Interactive
  • Big Time Gaming
  • Gvg
  • NetEnt
  • Pear Ficton Studio
  • Red Tiger
  • Yggdrasil

Kundsupport och betalningsmetoder

Cozino vill att du ska ha en så bra spelupplevelse som möjligt och därför finns ett supportteam tillgänglig alla dagar i veckan dygnet runt, om du behöver hjälp med något. De erbjuder också support på flera olika språk.

Dock är inte alla språk tillgängliga dygnet runt, så om du vill ha snabba svar rekommenderas engelska som de flesta pratar. Du hittar FAQ-sidan längst ner på hemsidan, där kan du läsa de vanligaste frågorna som många spelare ställer.

  • Öppettider: 24/7
  • Livechatt: Ja
  • E-post: [email protected]
  • Telefon: Nej
  • Språk: engelska, svenska, danska, finska, tyska, franska italienska

Cozino Saloon erbjuder många typer av betalningsalternativ. Minsta insättning är 100 kr och minsta uttag är 200 kr. Det utgår inga avgifter för varken vid insättningar och uttag för svenska spelare. Casinot erbjuder dessa betalningsmetoder:

Trustly, Visa, Mastercard, Zimpler, Siru, Instant Payments, eco, Skrill, Neteller och paysafecard.

Jalla Casino

23.10.2019

Nu i dagarna lanserades Jalla Casino och i och med det så försvann SverigeAutomaten. Det som har skett är att de som är ansvariga för SverigeAutomaten har moderniserat sajten och döpt om den. Den stora förändringen är också att sajten är flyttad till en högteknologisk plattform, vilket gör att de erbjuder ett snabbare och smidigare casino. Man har uppdaterat sidan med många fler spel och allt på sajten laddar fortare. Jalla casino är en casinosajt där du kan spela utan att skapa ett konto först. 

Det verkar som att alla nya casinon vill marknadsföra sig som hypersnabba spelsajter numera. Det senaste i raden av Pay N Play-casinon är bland annat Jalla Casino, som kommer från en gigant i spelbranschen – Betsson Group. Bara det att Betsson står bakom casinot gör oss nyfikna på att ta en närmare titt på Jalla. Är det här vårens hetaste casino?

Snabba casinon var det ja. Du har säkert sett trenden – Turbico, Speedy, Hyper, Hajper och Snabbare är bara några av de namn som anspelar på snabbhet – främst när det gäller transaktioner till och från ditt spelkonto. Jalla är alltså ännu ett casino som hoppar på det tåget – själva ordet ”jalla” kommer från arabiskan och betyder ”skynda”.

TILL JALLA CASINO

Välkomstbonus hos Jalla Casino

På Jalla Casino hittar du inledningsvis inte någon välkomstbonus. Vad orsaken är ska vi låta vara osagt – det kan vara så att det är på gång, eller så har de valt att strunta i det och istället lägga allt krut på att skapa en snabb, effektiv spelsajt och en bra spelupplevelse. Det har skett stora förändringar när det gäller bonusar inom casinovärlden sen januari 2019, då vi fick en ny spellag som riktade sig till nätcasinon.  

Alla i branschen vet att ett spelbolag som har en spellicens men har flera casinosajter under samma tak får inte erbjuda en och samma kund flera välkomstbonusar även om bonusen sker från olika sajter. Jalla Casino ägs och drivs av Auto Nordic Ltd som ligger under Betsson Group, men de har skaffat sig en egen licens för Jalla casino. Det betyder att när och om de kommer med ett välkomsterbjudande och du inte är kund behöver du inte vara orolig för att du inte får någon bonus, även om du är kund hos ett annat casino som Betsson äger. Är du inte kund hos Jalla så får du bonus, punkt. 

Faktum är att många anser att bonusar egentligen kan kvitta. En välkomstbonus ger förvisso mer speltid med hjälp av bonuspengarna, men de vinster som uppstår kommer med ibland omöjliga omsättningskrav. Då är det betydligt schysstare att göra som en del casinon, att bonusen är helt omsättningsfri men man sätter en gräns för hur mycket du kan vinna med bonuspengarna.

Kampanjer och VIP-klubb

I den här avdelningen är det ganska tomt. Våra steg ekar mot väggarna när vi kliver in i lokalen. Men med nya spellagen är det tyvärr så här det ser ut på i princip vartenda casino i Sverige just nu. Och det hänger ihop med samma bonusregler vi nämnde nyss. En bonus är, enligt Spelinspektionen, ”en rabatt eller liknande ekonomiskt incitament som är direkt kopplat till spelet” vilket innebär att prispengar från turneringar eller speciella erbjudanden riskerar att falla under begreppet bonus. Och det är därför som alla har plockat bort allt som kan göra att de får Onda Ögat på sig från Spelinspektionen.

Jalla Casinos spelutbud

Jalla Casino är, åtminstone till att börja med, en renodlad casinosajt. Och här hittar du självklart spel från alla de bästa spelutvecklarna i Sverige och världen – vilket är nästan samma sak när det gäller speltillverkare. Här finns mer än 1 200 spel att välja mellan fördelat på kategorierna: slots, livecasino, jackpottspel, dagliga jackpottar, Jallaspel och klassiska bordsspel. 

Slots

Störst fokus ligger som vanligt på slots. Slots i alla dess former – här hittar du mängder av häftiga videoslots, gamla slotsklassiker, jackpottslots, dagliga jackpottslots och en drös med Jallaslots.  Jallaspel hittar du förstås bara hos Jalla, det är en blandad kompott av alla möjliga typer av spel som slots, jackpottspel och klassiska bordsspel. Tyvärr kan man inte i dagsläget spela slots i ett gratisläge hos Jalla Casino men vi tror och hoppas att sajten uppdaterar så att det går.

Här är ett axplock av slotsspel i de olika kategorierna:

  • Spelautomater: Buffalo Rising, Piggy Riches, Book of dead, Reaktion och Gonzo´s Quest
  • Jackpottspel: Atlantean Treasures, Mega Moolah, Mega Fortune Dreams och Jazz Of New Oleans
  • Dagliga jackpotts: Golden Crytex, Pirates Plenty, Battle For Gold, Dragons Luck, Power Reels och Rio Stars med flera
  • Jallaspel: Krazy Kong, Sky Jockeys, Mr Toad, Mega Hot Wild, Wild Valkyrie och Multi hand Blackjack 

Live Casino

Med Evolution Gaming bland spelleverantörerna kan du vara säker på att Jallas Live Casino är av toppkvalitet. Evolution är nämligen det företag som är mest anlitat när det kommer till mjukvara och plattformar till livecasinon. För närvarande erbjuder man 38 olika varianter av livestreamade bordsspel. Vi är säkra på att den här avdelningen kommer att växa ännu mer så småningom, eftersom livescasino spelande ökar hela tiden. 

Spelen levereras av dessa spelutvecklare hos Jalla Casino:

  • NetEnt
  • Yggdrasil
  • Microgaming
  • Play’n GO
  • Quickspin
  • Evolution Gaming
  • Thunderkick
  • NextGen/NYX
  • Red Tiger Gaming
  • Betsoft 
  • IGT
  • Williams Interactive

Betalningsmetoder

Jalla casino är vad man brukar kalla ett Pay N Play-casino. Det betyder att du inte behöver gå igenom ett traditionellt registreringsformulär där du lämnar ut alla dina personliga uppgifter. Istället gör du helt enkelt en insättning direkt med hjälp av Trustly, och verifierar din identitet med det BankID du redan har. Snabbt och enkelt – jalla!

Det är alltså Trustly som är den tongivande betalningsmetoden här på Jalla. Men du kan också göra insättningar med Swish.  

Båda dessa betalningsmetoder hör till de säkraste transaktionsmetoderna i världen, och när det gäller uttag till ditt bankkonto hör Trustly till de allra snabbaste. Pengarna bör landa på ditt konto inom en kvart efter att du begärt ett uttag.

Betalningsmetoder:

  • Insättning och uttag: Trustly
  • Insättning: Swish
  • Verifiering och identifiering: BankID

Support

Vi pratar om Betsson Group – spelbolaget som tidigare vunnit utmärkelser för att ha branschens bästa kundtjänst. Här kan du få svar på alla dina frågor – och få hjälp med problem – av trevlig och välutbildad supportpersonal. Dessutom kan du kontakta supporten när som helst på dygnet, alla dagar i veckan och du har många olika val av kontaktvägar att tillgå. Det är ovanligt att ett nätcasino erbjuder telefonsupport, men det gör Jalla Casino.

Du som tycker det är lite jobbigt att kommunicera i skrift kan välja att kundtjänsten ringer upp dig så att du får prata i stället om det känns lättare att förklara ditt problem. Om det uppstår frågor ta ett kik på Jallas FAQ med vanliga frågor och svar. Den kan avhjälpa många problem för den tar upp många kategorier och ämnen med frågor och svar. FAQ-sidan hittar du när du klickar på frågetecknet längst upp på hemsidan. 

  • Öppettider: 24/7
  • Livechatt: Ja
  • E-post: Kontaktformulär 
  • Telefonservice: Ja
  • Språk: Svenska, engelska och norska

Sammanfattning

Jalla är ett toppmodernt casino med ett riktigt bra spelsortiment. Hemsidan är enkel men välgjord med bra menyer. I dagsläget går det inte att spela gratis men vi har varit i kontakt med supporten och de säger att de jobbar för fullt med den funktionen. Inom kort kan du testspela alla slots på sajten.

← Äldre inlägg

Tillbaka till toppen ↑