Lucky Louis Casino Recension

01.12.2020

Den som letar efter ett casino med ett fullspäckat sortiment av de bästa slotsen eller är sugen på att utmana en levande croupier på ett livecasino, ta då en titt på Lucky Louis Casino. Här möts du av självaste Lucky Louis själv som kommer att hjälpa dig att bringa tur med sitt trollspö. Här på casinot finns allt vad du kan tänka dig inom videoslots, jackpottslots och livecasinospel. Spelen levereras av de mest respekterade spelleverantörerna i världen. 

Casinosajten har ett enormt sortiment av främst spelautomater av alla de slag men även ett varierat utbud av livecasinobord. De spel du hittar inom livecasino på sajten kommer från Evolution eller NetEnt. 

Lucky Louis Casino slog upp sina portar 2018 och är en av spelbolaget SkillOnNets varumärke. Spelbolaget innehar svensk spellicens vilket betyder att vinster är skattefria och att de lyder under svenska Spelinspektionen. 

Välkomstbonus

Det första man tittar efter när man besöker ett nytt casino är oftast en välkomstbonus. Men vi kan avslöja redan nu att Lucky Louis Casino har valt att inte erbjuda någon välkomstbonus. Det är många nätcasinon idag som har skippat välkomstbonusar på grund av de tillfälliga spellagarna som råder i Sverige just nu. Man har satt upp nya lagar på grund av pandemin som sveper över världen, då man är rädd att spelberoendet ska öka bland befolkningen. 

Den tillfälliga regleringen av spellagarna innebär att nätcasinon får endast erbjuda välkomstbonusar värda 100 kr. Man har även satt upp en insättningsgräns på 5 000 kr per vecka, vilket är i de flestas spelares ögon en enorm summa att spela bort. Regleringen kommer att vara fram till 31 december 2020, men regeringen har lagt fram ett nytt förslag på att lagen ska förlängas till nästa sommar.  

Spelutbud hos Lucky Louis Casino

Lucky Louis Casino klassas som en renodlad casinosajt vilket betyder att det inte finns någon odds-avdelning. Däremot så finns det desto mer av olika typer av slots och ett varierat sortiment av livecasinospel. I huvudsak är det slots som dominerar utbudet på sajten och det finns totalt drygt 1 200 spel att välja mellan.  

Spelautomater

Som de flesta känner till är spelautomater ett annat namn på enarmade banditer eller slots. Utvecklingen på spelautomater har varit enorm sen man började utveckla digitala spelautomater. En slot är inte bara en slot numera för det finns ett otal varianter på den här typen av spel. På Lucky Louis Casino hittar du en mängd olika typer av spelautomater och vi ska beskriva några av dom här:

Videoslots 

Videoslots kallas den nya typen av slots och många av dom har animerade videosnuttar i spelet. De flesta har ett tema och många är mycket spännande att spela, i många spel följer man en grundstory med ett uppdrag. De flesta spel är också försedda den olika funktioner som bonusbanor, wilds och freespins som man får när man klarar vissa stycken i spelet. 

Exempel på kända videoslots:

  • Book of Dead från Play´n Go 
  • Mustang Gold från Pragamtic Play 
  • Dead or Alive från NetEnt 
  • Viking go Berzek från Yggdrasil 

Jackpottspel

Jackpottslots har ofta en progressiv vinstpott som växer hela tiden för varje gång någon satsar på ett snurr. De mest populära jackspelen kan ha en vinstpott på flera miljoner kronor.  

Exempel på kända Jackpottslots:

  • Holmes & the Stolen Stones från Yggdrasil
  • Mega Fortune från NetEnt
  • Arabian Nights från NetEnt
  • Divine Fortune från NetEnt

Live Casino

Det händer väldigt mycket just nu inom sektionen livecasino hos alla spelutvecklare som erbjuder livestreamade spel. Det är en starkt uppåtgående trend på livecasinospel just nu och efterfrågan har blivit så stor att samtliga spelutvecklare lanserar nya spel ideligen. Här på Lucky Louis Casino hittar du livespel från spelgiganterna Evolution och NetEnt. Du hittar massor av olika varianter på bl.a. Roulette, Blackjack och Baccarat.

Betalningsmetoder

När du ska göra insättningar på Lucky Louis Casino hittar du endast säkra och beprövade betalningsmetoder på sajten. De flesta betalningsmetoder kräver en minimiinsättning på 100 kr men det är kostnadsfritt. Här är de betalningsmetoder som sajten erbjuder: 

  • Swish
  • Trustly Bank Transfer
  • VISA
  • MasterCard
  • Zimpler
  • SIRU mobile
  • Instant Payments
  • Eco
  • Skrill
  • Paysafecard
  • MuchBetter

Support

Behöver du hjälp med något klickar du högst upp i menyn på de tre strecken på vänster sida. Klickar du på pratbubblan ”support” får du upp en chattmeny. Du skriver in ditt namn och ditt ärende då kommer en svensktalande eller engelsktalande kundsupport att svara dig inom kort. Chatten finns tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan. 

Bao Casino Recension

10.11.2020

De senaste två åren har det varit mycket ståhej kring hur vida det är förbjudet att spela på utländska casinon för svenska spelare. Vi på CasinoSverige.me förklarar och särar på begreppen om vad som är lagligt och inte, enligt den svenska spellagen. Vi ska också presentera ett mycket populärt europeiskt onlinecasino vid namn Bao Casino som är helt lagligt att spela på för svenska spelare. Bao Casino ägs och drivs av Dama N.V och har sin spellicens i Curacao.

Till skillnad från vad många tror så finns det inga förbud för dig som spelare kring var du får spela. Spelinspektionen kräver att du som spelare spelar på ett casino med licens, men spellicensen behöver inte vara svensk. Eftersom vi är EU-medlemmar kan vi svenskar spela på alla casinon med en licens i Europa. Däremot om du spelar på ett casino utan licens har spelinspektionen rätt att strypa transaktioner till ditt konto. 

Första januari 2019 trädde den svenska spellagen i kraft och reglerar spelbolagen som vänder sig till svenska spelare. De spelbolag som riktar sig till svenska spelare genom att ha en hemsida på svenska måste ha svensk spellicens. Därmed måste bolaget också betala svensk skatt. Ett casino med svensk licens får inte erbjuda mer än en bonus till sina nya spelare och man får heller inte locka till sig nya spelare med för aggressiv reklam. 

Baos välkomstbonusar

Bao casino erbjuder en generös välkomstbonus som är i tre steg, vilket betyder att du kan få bonusar vid de tre första insättningarna. Totalt kan du få upp till €300 eller 1BTC, vilket motsvarar ca 3 000 svenska kronor plus 100 freespins. Tycker du att den här bonusen är futtig, kan du välja Highroller välkomstbonus där du kan få upp till $1000 plus 100 free spins, vilket motsvarar idag ca 8 700 kr.

Så här ser bonusen ut:

  • Första insättning på minst €15: 100% bonus upp till €200 plus 20 gratissnurr på spelet Northern Sky.
  • Andra insättning på minst €20: 50% i bonus upp till €100 plus 30 gratissnurr på spelet Lucky Dolphin.
  • Tredje insättning på minst €25: 50 gratissnurr att spinna loss på spelet Lucky Money.

High Roller Bonus

  • Första insättning på minst $200: 100% bonus upp till $1 000 plus 100 freespins på spelet Northern Sky. 

Regler och Villkor

All bonus och freespins kommer med ett omsättningskrav när man tackar ja till bonusen. Bonuspengar behöver omsättas 40 gånger och vinster från freespins 30 gånger, båda inom 7 dagar.

Kampanjer, turneringar 

På Bao Casino händer det saker hela tiden för det finns fullt av spännande kampanjer och turneringar som man kan delta i där du kan vinna fina priser. Alla kampanjer och turneringar är tidsbegränsade men här är några av de turneringar som pågår just nu:

Trick or Treat Tournament – Prispott: €50 000

Bao’s Halloween – Prispott: €5 000

Solar Escape Tournament – Prispott: €60 000

BNG October Fest – Prispott: €50 000

Mid-Halloween Tournament – Prispott: €1 000

Halloween Tournament – Prispott: €3 000

VIP

Genom att spela på sajten kommer du att klättra på Bao Quest som är sajtens VIP-system i fyra nivåer. Du börjar som bronsmedlem sedan klättrar du vidare till nivåerna silver, gold och diamond. Ju högre du klättrar desto fler förmåner kommer du att få. 

Spelutbud

Hos Bao hittar du massor av spelautomater som videoslots, jackpottslots, livecasinobord och något de kallar för ”crypto games” som ser ut att vara enkla klassiska slots och bordsspel. Man samarbetar med 20-talet olika spelleverantörer och många av dom känner vi igen, bland annat: Evolution, NetEnt, Yggdrasil, Betsoft och Thunderkick. 

Spelen är fördelade i en meny överst på hemsidan och ser ut så här:

  • Slots
  • Popular
  • New
  • Drops & Wins
  • Jackpots
  • Live Casino
  • Crypto Games

Bao Casino uttag och insättningar

Bao kallar sig själva för ett krypto-vänligt casino och erbjuder en mängd olika betalningsalternativ och som ni kanske förstår även kryptovalutor. Transaktioner för in- och utbetalningar sker oftast direkt med de flesta betalningsmetoder förutom med Bank Transfer, där kan det dröja upp till 7 dagar innan du får utbetalt.

Här är alla betalningsmetoder som erbjuds: 

VISA, MasterCard, Maestro, Skrill, Neteller, ecoPayz, WebMoney, Rapid Transfer, UPayCard, AstroPay, iDebit, Yandex, QIWI, Bank Transfer, Accentpay, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin och Dogecoin.

Support

Behöver du hjälp kan du kontakta supporten via mail eller livschatt alla dagar i veckan. Support-teamet erbjuder hjälp på 15 olika språk bland annat på engelska, dock finns ingen support på svenska. 

  • Öppettider: kl. 9.00 – kl. 24.00 
  • Livechatt: Under öppettiderna
  • Mail: [email protected]
  • Kontaktformulär: Under menyn support

CampoBet recension

10.11.2020

Bettingsajten CampoBet slog upp sina virtuella entrédörrar under 2018, och har haft sin svenska licens sedan november 2019. Sajten drivs av Romix Limited, som har sin bas på Malta. I nuläget är detta en renodlad sportsbook, men enligt välunderrättade källor är CampoBets casinoavdelning på väg. När den lanseras är än så länge oklart. 

Vi svenskar är ett spelälskande folk – vi har en lång tradition bakom oss med lotterier och att spela på travet. Och när Lars-Gunnar Björklund drog igång Tipsextra i slutet av 60-talet blev det starten på ett allt ökande intresse för fotbollsbetting, i synnerhet de engelska ligamatcherna.

Förr gick man till bland annat tobakshandlarna och skrev i sina stryktips- och V65-kuponger – undertecknad har fortfarande kvar en kulspetspenna med texten ”Stulen från Tobaksbolaget”. Det kan man fortfarande göra, men med internets intåg började man så sakteliga kunna koppla upp sig och göra sina satsningar online.

CampoBet Bonus

Alla nya kunder hos CampoBet Sverige kan få en välkomstbonus i samband med den första insättningen. Du kan alltså inte ha gjort en insättning här tidigare – eller på Romix andra casino, YoYo Casino. De svenska licensreglerna säger nämligen att varje licenshavare endast får dela ut en välkomstbonus.

  • Sätt in minst 100 kr och få 100% upp till 100 kronor i välkomstbonus

Så ser bonuserbjudandet ut idag – freespins och andra bonusar lyser just  nu med sin frånvaro.

Just nu gäller tillfälliga restriktioner i Sverige, på grund av coronapandemin. Fram till årsskiftet 2020/2021 får ett spelbolag bara erbjuda 100 kr i välkomstbonus, samt att spelare får sätta in max 5 000 kr i veckan.  Vissa spelbolag erbjuder därför freespins och freebets istället, men här håller man sig alltså till 100 kronor i bonus.

Bonusregler

För att få CampoBets casinobonus gäller en minsta insättning på 100 kr. Du har 60 dagar på dig att omsätta bonusen plus insättningen, och omsättningskravet är på 5x – spela på kombi eller singelspel på odds som är minst 1,50.  Vissa satsningar räknas inte mot omsättningskravet så läs villkoren ordentligt innan du bettar.

Tänk på att inte göra din insättning med Neteller eller Skrill om du vill ha bonusen – dessa betalningsmetoder berättigar inte till en bonus.

Spelutbud

CampoBet samarbetar med SBTech, som är leverantör av odds och mjukvaruplattform. Sajten är enkelt uppbyggd och mycket användarvänlig – med tydliga menyer gör man det lätt för sina besökare satt navigera runt på sajten. Alla sporter står i bokstavsordning på vänster sida, vilket gör det enkelt att hitta dina favoritsporter.

Fotboll och amerikansk fotboll dominerar oddsutbudet, men här kan du spela på så vitt skilda sporter som basket, tennis, rugby, skidskytte, motorsport, snooker och mycket annat. CampoBet erbjuder således en fullfjädrad sportsbook med över 25 000 live-events varje månad.

I princip kan du spela på två olika sätt, eller kombinera de båda:

  • Pre game. Fungerar som traditionellt tippande där du bestämmer dig för vem du tror vinner matchen, och du lägger dina spel i förväg.
  • Live betting. Här kan du lägga dina spel i realtid, medan eventet pågår, och kontinuerligt satsa på olika händelser i matchen.

Det finns ett ytterligare sätt att spela hos CampoBet. Det är Virtuell Betting, något som blir allt populärare. Här kan du betta på simulerade sporthändelser, i fotboll, tennis, basket, häst-och hundkapplöpning. Som ett exempel kan du se en match i Premier League avgöras inför dina ögon med en grafik som är oerhört verklighetstrogen. Och spelarna gör samma saker som på riktigt, skjuter, missar, får gula kort och springer offside. 

Själva bettingen går till precis som vanligt men det fina med virtuell betting är att det alltid är tillgängligt – 24 timmar per dygn.

CampoBet Casino

I dagsläget finns det inga casinospel på sajten, så du som älskar slots och bordsspel får vända dig till andra sajter. Men vi på CasinoSverige har fått veta att man planerar att lansera även ett casino – riktigt när det kommer att ske är dock än så länge höljt i dunkel.

Hur det kommer att se ut? Gå till YoYo casino – det är deras systersajt, och det är väl ganska troligt att man kommer att använda samma plattform även här. Så ett tips är att det du hittar på YoYo kommer du även att kunna spela på den här sajten.

Om det stämmer kommer du att hitta spel från bland annat dessa spelutvecklare:

  • Pragmatic Play
  • Quickspin
  • NetEnt
  • Play’n GO
  • Yggdrasil
  • Push Gaming
  • Microgaming
  • Betsoft
  • Iron Dog
  • Tom Horn
  • Wazdan
  • Leap
  • 1×2 Gaming
  • Evolution Gaming

CampoBet uttag och insättningar

 Fyll på ditt spelkonto med svenska kronor – det är superenkelt och går fort, tack vare att man använder sig av betalningstjänsten Trustly, vilket också garanterar att du kan ta ut dina pengar snabbt. Alla transaktioner sker direkt med Trustly, som också är en av världens säkraste betalningsmetoder.

  • Insättningar och uttag: Banköverföring via Trustly
  • Du verifierar din identitet med hjälp av BankID

Behöver du hjälp? Så här får du tag i supporten.

Om det är något du undrar över, eller behöver hjälp med, så finns kundtjänsten alltid tillgänglig. Personal finns på plats under dygnets alla timmar. Klicka på ”Få hjälp” längst upp till vänster så kommer du till sidan med alla sätt du kontaktar supporten på.

Till att börja med finns en enkel FAQ – med svar på några av de vanligaste frågorna. Hittar du inte vad du söker kan du kontakta dem på live chat, via e-post eller genom ett telefonsamtal.

  • Öppettider i supporten: 24/7
  • Språk: svenska och engelska
  • Livechat: svarar inom 5 minuter
  • E-post: [email protected], svarar inom 45 minuter
  • Telefon: 020-14 10 37

Sammanfattning

Vi på CasinoSverige.me anser att CampoBet är en riktigt bra bettingsajt, med ett gediget utbud av sporter och oddsmarknader. Och när man väl har plockat in det planerade casinot på sajten kommer du att mötas av en komplett spelupplevelse, med det mesta du som kund kan önska dig.

Självklart kan du spela från såväl datorn som telefoner och surfplattor – logga bara in via din webbläsare så känner webbplatsen av vilken enhet du använder. 

Vi återkommer med en utökad recension så snart vi ser att casinot finns på plats.

Spin Million

27.05.2020

Spin Million är ett renodlat casino som nyligen satt sin fot på den svenska spelmarknaden men det betyder inte att de har svensk spellicens – i alla fall inte ännu. Men eftersom casinot har licens inom Europa så är det inga problem att spela på casinot. Fördelen med att casinot inte har svensk licens är det tillåtet att utnyttja alla erbjudanden på casinot. 

Här får du en perfekt klassisk casinoupplevelse på en okomplicerad spelplattform. Teknikerteamet har jobbat hårt på att ta bort alla störande moment som kan distrahera dig. Allt för att du ska få en rolig stund och gotta dig i all spelunderhållning som finns på sajten.

Det finns mycket att njuta av här på Spin Million och vad kan vara bättre än att förlänga njutningen med en generös bonus? Sajten erbjuder en matchningsbonus på 100% upp till 1 000 euro. Med bonusen och de insatta pengarna kan du gå loss på flera hundratals spel. För dig som är befintlig kund finns det mängder av kampanjer som du kan ta del av.

Välkomstbonus

Den här sektionen är alltid intressant på ett casino och särskilt intressant då casinot inte har svensk licens än. Du kanske undrar: är det inte riskabelt att spela på ett casino utan svensk licens? Är det lagligt? Det enkla svaret på det är att ja, det är lagligt. Inom Europa gäller samma regler för alla länders medlemmar precis som tidigare. Det som är olagligt enligt den nya svenska spellagen är att om sajten vänder sig till svenska spelare så får man inte erbjuda mer än en bonus och inte erbjuda svensk valuta. Förbudet gäller spelbolagen och inte hos spelarna. 

Det betyder i klarspråk att sajten måste inneha svensk licens och vara översatt på svenska. Du som har spelat ett tag och spelat på casinon innan den svenska spellagen trädde i kraft, vet säkert att de flesta casinon hade spellicens i Gibraltar eller på Malta. Båda länderna tillhör Europa och alla europeiska medlemmar kan spela på de casinon precis som förut. 

Det är heller inte tillåtet för casinon att erbjuda kampanjer, turneringar och VIP-system eftersom de räknas som en bonus. Kan du tänka dig att spela på ett casino som är på engelska så finns det både en riktig häftig bonus i flera steg och mängder med dagliga freespins att hämta på här på Spin Million. Även för befintliga kunder finns det massor av freespins att hämta. Vi presenterar endast första insättningsbonusen här i recensionen. 

Så här ser bonusen ut:

  • Vid första insättningen 100% bonus upp till € 1 000 

Regler och villkor

Det finns några punkter som du måste uppfylla för att ta emot en välkomstbonus här på Spin Million. Du ska vara en registrerad förstagångskund som har fyllt 18 år. För att kvalificera för bonusen måsten insättningen vara på minst 200 kr. Innan du kan göra ett uttag måste all bonus och insättning omsättas 35 gånger. Läs mer på ”Terms & Conditions” för bonusen.

BESÖK SPIN MILLION

Spelbranschen i Sverige

I Sverige har spelbranschen förändrats till oigenkännlighet, i alla fall inom casinovärlden. Förr kunde man njuta av alla spännande turneringar, kampanjer och VIP-system som avlöste varandra. Visst var det sådant som gjorde casinon så spännande? Men nu när man inte får erbjuda i princip någonting så har flera casinon dragit tillbaka sin licens och vill inte verka i Sverige längre. 

Men för oss spelare är det ingen skillnad, om vi kan tänka oss spela på en sajt där hemsidan inte är översatt till svenska. Då är det precis som innan omregleringen, att du bestämmer själv vilka turneringar och kampanjer du vill delta i. Det är spelbolagen som har kravet på sig att om de vänder sig till svenska marknaden med en av sina casinosajter. Är casinosajten på svenska och har svensk valuta som betalningsmetod så måste man ha svensk licens.

Så här ser spelutbudet hos Spin Million Casino

Spin Million har i huvudsak tre kategorier på sina spel. Casino, Livecasino och Macau som är en avdelning med massor av östasiatiskt inspirerade slots. Urvalet av spel är helt annorlunda mot vad vi brukar se på svenska casinon på alla avdelningarna. Du kan också sortera spel speciellt på varje spelleverantörer och det är 21 som levererar spel till sajten. Totalt finns det ca 700 spel att tillgå på casinosajten. 

Casino

På denna avdelning finns det två olika menyer. Den översta består av Home, Loyalty Rewards, VIP Club och Help. Nedanför bannern är spelen sorterade i dessa kategorier och vi presenterar ett axplock spel ur varje kategori här nedan:

  • Popular Games: Dragon Match Megaways, Sonic Reels, Cheeky Fruits 6 Deluxe och Egyptian Dreams med flera
  • New Games: Arthur´s Fortune, Blood Moon Wild, Book of Sun Choice och Fruit Punsch Up med flera
  • Jackpots: Lucky Lady, Absolute Super Reels, Neon Reels och The Best Witch med flera
  • Table Games: Massor av olika varianter med roulette, blackjack, baccarat, poker och mycket annat
  • All Games: Här är alla 700 spelen samlade inom denna kategori

Live Casino

På livecasinoavdelningen finner du tre olika avdelningar: Baccarat, BlackJack och Roulette. Här spelar du med en livs levande dealer, all action livestreamas särskilt för dig och du har kontakt med dealern via chatten under spelets gång. Allt dealern gör och säger sker i realtid och du är involverad varje sekund när det sker. 

Macau

Macau är precis som Hongkong i Kina en egen administrativ region vars ekonomi stor del är baserad på casinoverksamhet från regionen. Avdelningen Macau här på sajten är inspirerad av den östasiatiska kulturen därav namnet Macau på kategorin. Här är finns ca 160 spel att välja mellan.

Betalningsmetoder

När du ska göra en insättning eller göra ett uttag på Spin Million kan du välja på en rad väl beprövade betalningsmetoder som finns över hela världen. Insättningar och uttag är avgiftsfria med samtliga metoder. Lägsta möjliga uttag för samtliga betalningsmetoder är 100 Euro, förutom banköverföring som har 350 euro som minsta uttag. Vi rekommenderar att man använder e-plånböcker vid uttag eftersom det kan bli problem med konto och kreditkort. Dessa betalningsmetoder finns att tillgå:

  • Mastercard Securecode
  • Verified by VISA
  • VISA
  • Mastercard
  • Skrill
  • Neteller
  • Yandex
  • Qiwi
  • Ecopayz

Support 

Spin Million satsar sten hårt på att ge sina kunder bästa möjliga service, därför finns det ett välutbildat supportteam standby 24/7 och väntar på dig. Du kan nå dem via livechatt eller mail.

  • Öppettider: 24/7
  • Livechatt: Ja
  • E-post: [email protected]
  • Språk: engelska, polska, ryska, franska

YoYo Casino

21.05.2020

Det är ingen tvekan om att utvecklingen inom casinobranschen bara blivit bättre och bättre, om man tittar på hur det såg ut innan alla casinon behövde svensk licens. På den tiden kunde det vara enormt stor skillnad mellan casinosajterna. Nästan alla casinon erbjöd då enorma summor i välkomstbonus och lockade med turneringar och kampanjer men hade en hemsida där man knappt kände igen ett enda spel. Villkoren på bonusen ska man inte tala om, för de kunde vara mycket invecklade och krångliga så man gav upp att läsa efter halva texten. 

Idag finns det knappt några dåliga casinon i Sverige faktiskt, det känns som att många casinon har tänkt om och numera är casinosajterna mycket mer innehållsrika med bra spel, klarare budskap och som är enkla att navigera i. YoYo Casino är ett sådant exempel. YoYo är en renodlad casinosajt som nyligen lanserades och redan från start har de har gått ”All In” med enkelhet, utbud och service. 

YoYo ägs och drivs av spelbolaget Romix Limited som lanserade sajten under mars månad 2020. För alla spelare som vill testa casinot erbjuder man en riktig häftig bonussumma på upp till 5 000 kr. 

BESÖK YOYO CASINO

YoYo Välkomstbonus med schysta villkor

YoYo startar sin karriär med att vara riktigt generös till alla nya kunder. Man erbjuder alla att ta del av en bonus som man matchar insättningen med upp till 5 000 kr. När du tackar ja till bonusen får du ytterligare som grädde på moset 50 cash spins på spelet Starburst. Dessa cashspins är omsättningsfria men är endast tillgängliga när du har omsatt bonusen. 

Så här ser bonusen ut:

  • Första insättningen: 100% i bonus upp till 5 000 kr 
  • 50 cash spins utan omsättningskrav på Starburst

Regler och villkor

För att aktivera bonusen är minsta insättning 200 kr. Innan vinster kan tas ut måste bonus och insättning omsättas 20 gånger och omsättningskravet måste fullbordas inom 60 dagar. Maximal insatts med bonusen är 50 kr. Tänk på att spel bidrar olika mycket till omsättningen och vissa spel bidrar inte alls. Läs noga på bonusvillkoren. 

Massor av förstklassiga spel hos YoYo

Det som skiljer mellan renodlade casinosajter som YoYo från andra sajter med allt möjligt innehåll är att sajten känns renare och enklare att navigera i. Om man bara är ute efter ett bra sortiment av slots, livecasino samt bordsspel så har sajten fullt tillräcklig variation i utbudet. Hemsidan är snygg med enkla tydliga menyer och du hittar ett stort spelsortiment på mer än 1 000 spel totalt. 

Hos YoYo Casino har du möjlighet att spela med både riktiga pengar och spela gratis med virtuella pengar på de flesta spel på sajten. Vilket är en jättebra funktion när du vill testa ett nytt spel eller bara vill spela utan riktiga pengar. När du vinner i gratisläget är förstås vinsterna också på låtsas. Spelen är uppdelade i många smarta kategorier och du kan till och med sortera spelen på olika spelleverantörer, här nedan kan du se ett urval av spel inom de olika kategorierna. 

Spelen är uppdelade i dessa kategorier: 

  • Toppspel Här hamnar spel som har hög popularitet och högt betyg, spel som: Bonanza, Starburst, Book of Dead, Book of Oz, Lock N Spin och Vikings Go Berzerk med flera
  • Nya – De senaste nya spelen inom casinoindustrin presenteras här, spel som: Ivory Citadel, North Storm, Atlantic City Blackjack, Ankh of Anubis och Chronos Joker med flera
  • Populära – De mest spelade och omtyckta spelen just nu är spel som: Jack and the Beanstalk, Blood Suckers II, House of Doom, Wild Swarm Aces and Face Poker och Finn and the Swirly spin med flera
  • Slots – Här är alla spelautomater samlade och överst i listan är: Viking Runecraft, Temple Tumble, Immortal Romance, Pirate Kingdom och Sabaton
  • Kortspel – Prova lyckan med olika typer av databaserade kortspel med olika typer av Baccarat, Poker och Blackjack
  • Mina spel – Här samlas all dina favoriter när du klickar på hjärtat på ett spel du vill spela igen
  • Black Jack – Du som älskar blackjack har alla spel samlade här
  • Video Poker – Alla videopoker hittar du här
  • Live Casino – I den här avdelningen finner du bordsspel som livestreamas där du spelar med en livs levande dealer

Spelleverantörer hos YoYo

När ett casino briljerar med att ha det bästa casinot med det bästa utbudet så är det avgörande vilka spelleverantörer som levererar spelen till sajten. Hos YoYo Casino hittar du både kända och lite mindre kända leverantörer: 

  • Pragmatic
  • Quickspin
  • NetEnt
  • Play’n GO
  • Yggdrasil
  • Push Gaming
  • Microgaming
  • Betsoft
  • Iron Dog
  • Tom Horn
  • Wazdan
  • Leap
  • 1×2 Gaming
  • Evolution

Betalningsmetoder

YoYo Casino är ett så kallat snabbt casino och ibland går den här typen av casino under benämningen Pay N Play casino. Det betyder att det är ett modernt casino som inte kräver en registreringsprocess för att bli kund. Du gör en insättning eller loggar in dig med ditt BankID så kan du börja spela direkt. 

Det brukar också innebära att vid alla transaktioner så går överföringen på några minuter både för insättningar och uttag. Men eftersom alla uttag måste godkännas av en fysisk person garanterar man utbetalningen behandlas inom 24 timmar, eftersom finansavdelningen inte är bemannad dygnet runt och inte alls på helger. Transaktionerna sker via betalningsmetoden Trustly som anses vara en av de säkraste transaktionsmetoderna. 

  • Betalningsmetod: Trustly
  • Verifiering med BankID

Support

YoYo Casino erbjuder support dygnet runt alla dagar i veckan men vill du prata med en svensktalande support finns de på plats alla dagar i veckan mellan kl. 9.00 och kl. 23.00. Resten av dygnet finns det en engelsktalande support. Financeavdelningen finns på plats alla vardagar. Har du frågor kan du alltid kika först i den FAQ som finns på hemsidan med de vanligaste frågorna och svaren. Hittar du inte svaren finns supporten ett klick bort på livechatten.

  • Öppettider: 24/7
  • Öppettider för financeavdelningen: vardagar mellan kl.9.00 – kl.18.00.
  • Svensk support: kl. 9.00 och kl. 23.00
  • Engelsk support: dygnet runt
  • Live chatt: Ja
  • Telefonsupport: Nej
  • E-post: [email protected]

Sammanfattning

Man märker att YoYo Casino har lagt största krutet på spelautomater för där finner man alla de mest populära spelen från de största spelleverantörerna. För att vara ett nylanserat casino så har casinot ett hyfsat sortiment på alla avdelningar. Vi tycker att välkomstbonusen är riktigt bra eftersom villkoren är helt ok. Dessutom är det alltid roligt att få omsättningsfria freespins helt gratis. Det finns ju en liten chans att man vinner storkovan med de 50 freespins man får och då har man vunnit utan att lägga en enda krona.

Spela Casino

27.04.2020

De senaste åren har nya moderna casinon poppat upp som svampar ur jorden. Bland dessa casinon tillhör Spela Casino som laserades 2018. Företaget bakom lanseringen är heter Genesis Global Limited och är en av jättarna inom casinobranschen. De casinon som vi kallar moderna casinon har en sak gemensamt och det är att du snabbt och enkelt kan börja att spela utan att genomgå en krånglig registrering. De har alla endast en betalningsmetod, som är Trustly där man endast behöver ett BankID för att göra transaktioner med. 

Det som gör att dessa casinon är så populära är att det är perfekt för personer som är mobilbundna. Med det menar vi för dig som snabbt och enkelt vill spela en stund när du får tid över när du är på språng någonstans. Då är det bara att legitimera sig med ett BankID, för att komma åt kontot och börja spela direkt i mobilen. 

Spela Casino är ett välsorterat casino som bjuder på det bästa inom casinovärlden. Man hittar mer än 1 300 spel totalt med slots, jackpotts, live Casino och klassiska casinobord från de mest väletablerade spelleverantörerna i världen. 

Välkomstbonus

Spela Casino erbjuder inga bonuspengar för tillfället, utan erbjuder 50 välkomstsnurr vid första insättningen på spelet Starburst. Anledningen till att de inte har en procentuell bonussumma vid första insättningen kan bero på den nya spellagen. Det kan väl inte ha undgått någon att vi fick en ny svensk spellag för drygt ett år sen som bland annat reglerar hur casinon får erbjuda välkomstbonusar till nya spelare. 

Innan lagen kom fanns det inte någon ände på hur mycket ett casino kunde få erbjuda nya kunder i välkomstbonus. På vissa casinon kunde man få upp till 5 till 6 siffriga summor som delades ut i omgångar vid flera olika insättningstillfällen. Det innebar också många gånger att du var tvungen att sätta in lika mycket pengar som de erbjöd i bonus. Men nu är det slut på sådana fantasisummor i välkomstbonus som tur är. Det kan kännas mycket lockande att få så mycket i bonus men förlorar man alla pengar man har satt in så kan vem som helst hamna i ett konkursläge. 

Nu tycks de flesta landat på jorden så att säga och erbjuder mer ”vettiga” bonusar, det är inte meningen att man ska spela på ett casino ”bara” för att få en bonus. En bonus är till för att du ska ha lite extra att spela med för att lära känna casinot, utan att satsa allt för mycket pengar ur egen ficka. Hos Spela Casino får du 50 välkomstsnurr på det klassiska spelet Starburst när du gör en insättning på minst 200 kr. Lite lagom snurr för att komma igång att spela. Så här ser välkomstsnurren ut: 

  • Första insättningen – 50 välkomstsnurr på Starburst vid insättning på minst 200 kr.
BESÖK SPELA CASINO

Regler och villkor 

Minsta insättningen för att motta välkomstsnurren är 200 kr. Gratissnurren är tillgängliga i 72 timmar från det att de har aktiverats på ditt konto. Vinsterna från snurren kräver ett omsättningskrav på 40 gånger inom 60 dagar. Välkomstsnurren gäller endast nya spelare som gör en insättning för första gången och som inte har gjort någon insättning på ett casino hos spelbolagets Genesis Global Limited nätverk. 

Detta gäller på sajterna Pelaa.com, VegasHero.com, CasinoCruise.com, Spinit.com, CasinoJoy.com, Sloty.com, GenesisCasino.com eller några andra casinon som lanseras i framtiden.

Spelutbud

Vad ska vi säga om Spela Casino då, som är speciellt? Till att börja med så är det en renodlad casinosajt som har det mesta i spelväg inom området. Vi hittar mer än 1 300 spel på sajten och hemsidan är uppbyggd på ett smart och enkelt sätt. Under bannern ser du en tydlig meny och när du är inne i en kategori ser du spelen uppdelade i underkategorier. Överst på sidan ser du även en sökruta om du letar efter ett specifikt spel.

Är du fan av en speciell spelleverantör och vill se vilka spel som finns med just din favoritleverantör kan du gå in i menyn ”spelleverantör” och klicka på leverantörens namn så får du upp alla spel från den leverantören. Om du vill testa ett spel innan du går all in och satsar pengar på spelet, så är det inga problem på sajten, du behöver inte ens vara inloggad utan du kan provspela på nästan alla spel utom på livecasinospel. Spelmenyn på Spela Casino ser ut så här: 

Hetaste Spelen, Slots & Jackpotts, Live Casino, Casinospel och Spelleverantörer.

Här är ett axplock av spel ur några spelkategorier som kan vara kul att testa:

  • Videoslots: Viking go to Hell, Vikings, Extra Chilli och Tom of Madness
  • Klassiska slots: Mystery Joker, Cash Splash 5 Reel och Lycky Diamonds
  • Jackpotts: Mega Moolah, Major Millions och Mega Fortune
  • Dagliga Jackpotts: Robin Hood´s Wild Forest, Tiki Fruits och Mystery Reels
  • Live Casino: European Roulette, Infinite Blackjack, Speed Baccarat och Texas Hold´em Ultimate
  • Klassiska Bordsspel: American Roulette, Classic Blackjack, Casino Stud Poker och Jack or Better MH

Spelutvecklare hos Spara Casino

När man bedömer kvaliteten på ett casino bottnar det oftast i vilka spel som finns på casinot. Därför har det också stor betydelse vilka spelleverantörer som anlitas till casinot. Om ett casino ska anses att ha ett bra sortiment så är det nästan ett måste för casinot att samarbeta med de största spelleverantörerna. 

Det är leverantörer som NetEnt, Microgaming, Yggdrasil och Play´n Go bra för att nämna några som står för de mest populära spelen och som har utvecklat de mest avancerade videoslotsen på marknaden. Många spel är så populära på grund av dess välgjorda animationer och häftiga specialeffekter ofta med en story. Videoslotsen idag skiljer sig ljusår från ursprungsspelet enarmade banditer. Här på Spela Casino finns alla nämnda spelutvecklare plus några fler kända: 

Play´n Go, Microgaming, NetEnt, Evolution Gaming, QuickSpin, Red Tiger Gaming, Big Time Gaming och Yggdrasil

Betalningsmetoder

Det finns inte så mycket att säga om betalningsmetoder hos Spela Casino, för de har gjort det väldigt enkelt för sig och även för dig. Den enda betalningsmetoden som finns är Trustly. Det är också den betalningsmetoden som anses vara bland de säkraste man kan använda i världen för tillfället. När du gör en transaktion med Trustly går det blixtfort åt båda hållen. När du vill göra ett uttag av dina vinstpengar från spelkontot, så tar det bara några minuter innan de är insatta på bankkontot. 

Så här gör du när du ska spela:

  • Klicka på rutan ”Spela”
  • Skriv in det belopp du vill sätta in
  • Logga in med ditt BankID
  • Klart! Spela och ha kul

Support

Har du funderingar eller frågor kan du titta in på supportavdelning på hemsidan, den hittar du högst upp till höger i form av ett frågetecken. Där hittar du en FAQ med en mängd frågor och svar uppdelade i olika kategorier. Kundtjänsten är öppen alla dagar i veckan mellan kl. 9.00 – kl. 01.00. Du kan kontakta supporten via telefon eller mail. Tyvärr erbjuder Spela Casino ingen livechatt för tillfället. 

  • Öppettider: kl. 9.00 – kl. 01.00
  • Livechatt: Nej
  • FAQ: Ja
  • Telefon: Ja
  • Språk: engelska, svenska, finska, tyska och norska

SvenPlay Casino

20.01.2020

Finns det något mer svenskt än namnet Sven i Sverige?  När man hör namnet SvenPlay Casino skulle man kunna tro att det är en ursvensk halvflintig gubbe i 60 – 70 års åldern som kom på idén att starta ett casino med namn efter sig själv. Så har man vikingahorn som symbol på namnet för att förstärka att man är en viking som kommer från Sverige. Vi svenskar älskar att vara svenskar och det får gärna vara lite töntigt svenskt så att man drar lite igenkännande på mungiporna.

Det var bara en rolig hypotes. Det hade varit lite kul om det hade varit sant men så är inte fallet tyvärr. SvenPlay är ett modernt nylanserat casino och inte alls gammalmodigt och töntigt som man kan tro när man hör namnet. Sajten erbjuder den nya och trendiga Pay N Play funktionen, vilket innebär att du spelar utan konto. Det betyder också att alla transaktioner för insättningar och uttag går med blixtens fart. Insättningar sker direkt och utbetalningar tar endast några minuter innan du har pengarna på ditt bankkonto.

SvenPlay lanserades hösten 2019 och är ett varumärke tillhörande Evoplay Limited men verkar under Bethard Groups licens i Sverige. Alla svenskar känner stolt till företaget Bethard Group, som är kända för att vår superstjärna Zlatan Ibrahimovic är deras ansikte utåt. Zlatan har haft en stark prägel utåt för företaget i hela Europa.

Ingen bonus att omsätta hos SvenPlay Casino

För tillfället hittar vi ingen välkomstbonus hos SvenPlay casino. Men det är mycket möjligt att det kommer en bonus inom kort. De flesta nylanserade casinon brukar inte erbjuda någon bonus till en början men när de kommer med en bonus så småningom så brukar det vara mycket förmånligt. Den nya trenden på välkomstbonusar brukar vara helt utan omsättningskrav.

Anledningen till att många casinon inte har någon välkomstbonus numera är förstås att spelinspektionen bevakar alla casinon som hökar när det gäller deras bonusar och eventuella erbjudanden. Gör dom det minsta felsteg granskas det i sömmarna och vill det sig riktigt illa blir det miljonbelopp i böter eller så blir dom av med licensen. Därför vågar många helt enkelt inte chansa.

Nu har trenden varit att man marknadsför något helt annat än välkomstbonusar, vilket är mer hållbart i längden. Både casinon och spelutvecklare hjälps nu åt att göra nätcasinon mer attraktiva, genom att man utvecklar bonusrundor, cashback och freespins direkt i spelen istället och erbjuder snabba casinon där man spelar utan konto, precis som SvenPlay Casino.

BESÖK SVENPLAY

Kampanjens vara eller icke vara

Det är sällan man ser den gamla typen av kampanjer som fanns tidigare innan den svenska spellagen trädde i kraft. Den nya typen av kampanjer brukar ersätta välkomstbonusar numera. Dessa kampanjer riktar sig oftast till nya spelare på sajten och vi har sett till exempel att vissa casinon delar ut en viss summa som fördelas till nya spelare som signar upp sig under en viss tidsperiod.

Men tyvärr så är det slut med kampanjer till befintliga kunder. Det enda som återstår för en befintlig kund om man nu är ute efter att få lite bonus gratis, så är det att bli en ny kund hos ett nytt casino som man inte har besökt förut. Men hur viktigt är det egentligen? För de flesta etablerade spelarna har bonusar ingen betydelse, många gånger låter kampanjer bara roligt i teorin, om det inte är utan omsättningskrav förstås.

Spelutbud hos SvenPlay

Vi hade förväntat oss att SvenPlays hemsida skulle krylla av vikingateman och att man skulle få en nostalgikick av den svunna tiden som vi svenskar är så stolta över. Men vi ser inte en tillstymmelse av vikingar på sajten mer en ett par vikingahorn i namnet. Vi hittar ett modernt, snyggt och stilrent casino, där allt som finns på sajten känns genomtänkt och välstrukturerat. Vilket många gånger är normen för ett svenskt casino numera.

SvenPlay är en renodlad casinosajt med massor med olika typer av spelautomater som klassiska slots, videoslots och ett stort utbud av jackpottspel. På hemsidan finns även en livecasinoavdelning där livespelen sänds främst från Evolution Gaming men det finns några enstaka även från NetEnts studio.

På startsidan är spelen uppdelade grovt i casino och livecasino. På sajten har de ett utbud på drygt 800 spel och de är snyggt och prydligt uppdelade i olika kategorier. Alla spel som du hittar under fliken casino kan du spela i ett gratisläge när du är utloggad, vilket är jättebra när man vill testspela ett spel innan man går all in och satsar pengar på det.

Casino

Ordet casino har fått en ny innebörd genom åren. Förr när man pratade om casino och casinospel menade man bordsspel som man kunde spela på vissa fysiska casinon eller på vissa restauranger. Visst fanns det nästan alltid enarmade banditer eller spelautomater på casinon men det var hasardspel som var stjärnan på de fysiska casinona.

Men sen när nätcasinon gjorde sitt inträde i våra liv så har casinospel omvandlats huvudsakligen till spelautomater och hasardspel kommer som nummer två. På casinoavdelningen här på SvenPlay casino hittar du dessa spelkategorier:

Översikt, Populära spel, Nya Spel, Jackpot spel, Spelautomater och Live Casino

Live Casino

Livecasinoavdelningen på casinon växer sig allt starkare, för allt fler upptäcker den unika spänningen med att spela livespel.  Därför utökar många casinon sitt livecasino-sortimentet hela tiden. Däremot plockar många bort de klassiska bordsspelen där man spelar mot en dator. Det kanske inte är så konstigt för upplevelsen att spela mot en levande dealer jämfört med en dator kan inte jämföras.

Har du inte provat livecasino så rekommenderar vi starkt att du gör det, för spelupplevelsen är unik, dessutom är spänningen och atmosfären är helt magisk. På Live Casinoavdelningen ser du dessa spelkategorier:

Live Casino, Mest populära, Blackjack, Roulette, Table Games, Baccarat, Poker och Andra spel

SvenPlay Casinos spelleverantörer

Alla dessa spelleverantörer som presenteras sitter inne med hur många spel som helst som man aldrig har hört talas om. Men vissa leverantörer som NetEnt, Microgaming och Yggdrasil, bara för att nämna några kända spelutvecklare, har tillverkat flera spel som har blivit omåttligt populära. Det har gjort att företaget också fått mycket uppmärksamhet och blivit kända. Dessa leverantörer jobbar SvenPlay med:

Endorphina, Evolution Gaming, Ganapati, iSoftbet, Microgaming, NetEnt, NYX, Quickfire, Quickspin, och Yggdrasil

Betalningslösningar hos SvenPlay

Den här avdelningen har vi inte så mycket att säga om, mer än att SvenPlay gjort det enkelt för sina spelare. Man erbjuder Pay N Play – funktionen för penningtransaktioner, vilket innebär att du spelar på ett snabbt casino där du inte behöver registrera dig. Du gör snabba insättningar med Swish eller Trustly och verifierar din insättning eller uttag med ditt BankID sedan är det klart. När du har vinster att ta ut går utbetalningen lika fort och du har pengarna på kontot inom 5 minuter.

  • Betalningsmetoder: Trustly och Swish

Svensk Support hos SvenPlay

SvenPlay Casino har redan från början förstått hur viktigt det är med kundsupport. De erbjuder dygnet runt-service alla dagar i veckan. Kontaktvägarna är livechatt eller E-post. För tillfället finns det ingen FAQ-sida på sajten med vanliga frågor och svar men behöver du hjälp så finns det alltid en support tillgänglig inom 2 – 3 minuter. Vill du kommunicera på ett annat språk i chatten annat än svenska går det bra att chatta på engelska, tyska eller finska.  

  • Öppettider: 24/7

Sammanfattning

SvenPlay Casino är en snabb och enkel casinosajt som har allt det viktigaste i spelutbudet, som ett bra casino bör ha. Allt är enkelt och informativt men sajten strävar inte bara efter enkelhet utan huvudmålet för sajten är att vara det snabbaste online casinot i världen. Och man får nog säga att de är på god väg, för det kan knappast bli så mycket snabbare än vad de erbjuder, i alla fall inte i dagsläget.

Lucky Vegas

10.01.2020

Välkommen till ett sprillans nytt casino! Lucky Vegas är det första casinot att slå upp sina portar på det nya året 2020. Sajten lanserades i början av januari, och redan från start  hittar du massor av härliga slots och andra casinospel. ”Välkommen till stan” är deras hälsning, och med stan menar de naturligtvis Las Vegas, och deras mål är att vi ska känna oss som om vi spenderar en kväll på anrika The Strip.

Bakom Lucky Vegas ligger Maltabaserade SkillOnNet, som också driver kända casinon som exempelvis PlayOJO, Casino and Friends och Ahti Games. Casinot har självklart en svensk licens från Spelinspektionen, vilket borgar för tryggt spelande och skattefria vinster.

Välkomstbonus hos Lucky Vegas

Ja, det var ju det här med välkomstbonusar. Det är fortfarande ganska vanligt att casinon inte erbjuder några välkomstpaket till sina nya kunder. Man satsar istället på att erbjuda en bra spelupplevelse. Och så är fallet även hos Lucky Vegas, som varken erbjuder bonuspengar eller free spins.

Å andra sidan – i skrivande stund är casinot nylanserat, så vem vet vad som pågår bakom kulisserna hos SkillOnNet? Det kan mycket väl vara någonting på gång. Det får framtiden utvisa, och om de lägger upp en välkomstbonus så kan du såklart läsa om det här.

En liten underlig detalj hittar vi. Om du tittar under listan av alla spel har man skrivit: ”Skaffa online casino free spins hos Lucky Vegas”. Det står inte mer än så. Ingen länk till var man skulle hitta dem eller någon information om vad man ska göra för att få dem. Så det står skrivet i stjärnorna vad det där innebär.

BESÖK LUCKY VEGAS

Kampanjer och tävlingar

2019 var året som markerade slutet på lojalitetsprogram, likaväl som turneringar och andra kampanjer. Orsaken till det hittar vi i den svenska spellagen, som säger att ett spelbolag bara får erbjuda en enda bonus. Och tyvärr är prispengar och andra belöningar klassade som just ”bonusar” i Spelinspektionens regelverk. Därav denna torka på kul tävlingar.

Det har dock börjat dyka upp lite tävlingar här och där, om än inte på just detta casino. Vi har sett casinon som arrangerar slotsturneringar med stora summor i prispotten. Och hur kan man då göra detta utan att bryta mot bonusreglerna? Jo – man ger vinnarna mycket lite eller inget alls av prispengarna. Istället får man välja ut något välgörande ändamål dit vinstpengarna skickas. Däremot får man ju behålla de vinster man gör under själva spelandet.

Lucky Vegas spelutbud

Vi möts inte av några konstigheter då vi landar på Lucky Vegas startsida. Här ser man direkt vad sajten handlar om, och det är befriande fritt från blinkade och störiga animationer. Stilrent och lättnavigerat, precis som vi vill ha det. Till vänster i menyn ser du de viktigaste länkarna till registrering och kundtjänst, följt av en rullande banner som visar de senaste  vinnarna. Till detta hittar vi själva spelmenyn som består av:

  • Alla spel
  • Populära
  • Nya Spel
  • Slots
  • Live casino
  • Bordsspel
  • Andra

Här finns också en sökruta – bra när man vet vad man är ute efter.

Det är inte så värst vanligt att hitta ett så digert spelutbud på nya casinon, men Lucky Vegas har enligt uppgift över 1 300 spel i portföljen. I det omfattande utbudet hittar vi många av favoriterna, som t.ex. Book of Dead, Chronos Joker, Mega Moolah och Bonanza. Men också rykande färska slots som Jewel Scarabs (Red Tiger), Midas Golden Touch (Thunderkick) och Ankh of Anubis (Play’n GO).

Slots är, precis som vanligt, den speltyp som dominerar casinot.

Live Casino

Även livecasinot är välfyllt, med uppemot 80 olika bord att välja mellan. Flest spel hittar vi i blackjack, som får sällskap av ett urval av roulette, baccarat och något enstaka pokerspel. Det är i huvudsak livespel från Evolution Gaming, men även NetEnt finns representerat i livecasinot.

Övriga spel

De två sista kategorierna, bordsspel och andra spel, känns lite ostrukturerade. För där ligger övervägande livespel, blandat med klassiska bordsspel och det hela blir en aning rörigt.

Spelleverantörer

Trots att Lucky Vegas fortfarande går i blöjor har man många av de stora giganterna på plats. Det här är såklart viktigt – bra och kända spelleverantörer är ju själva kärnan om man vill kunna ge oss en bra spelupplevelse. Med reservation för att vi kan ha missat någon eller några av dem, så ser listan över spelutvecklare ut som följer:

  • Play’n GO
  • Red Tiger
  • Big Time Gaming
  • GVG
  • Thunderkick
  • NetEnt
  • Evolution Gaming
  • Microgaming
  • Yggdrasil
  • NextGen
  • ELK Studios
  • NYX
  • Foxium
  • Lightning Box
  • Realistic
  • Bally
  • Old Skool Studios
  • Barcrest
  • Williams Interactive

Lucky Vegas betalningsmetoder

Lucky Vegas sitter antingen fast i gamla traditioner, eller så väljer man medvetet att gå emot strömmen. När många nya svenska casinon väljer att enbart ha en BankID-registrering och Trustly som enda betalningsmetod, gör detta casino precis tvärtom. Här registrerar du ett konto på det gamla klassiska sättet, med användarnamn och lösenord. Och när du ska göra en insättning finns det massor av betalningsmetoder att tillgå. Dock lovar man snabba uttag, att du har pengarna på banken inom några minuter eller timmar.

Lustigt nog hittar vi inte Trustly överhuvudtaget i listan – men vi gissar, även om vi inte är helt säkra, att du kan göra transaktioner i den vägen i alla fall. De betalningsmetoder som anges på sajten är följande; Visa, Yandex, Ewire, Skrill, Neteller, Webmoney, PaySafeCard, Sofort, Wirecard, Zimpler, Euteller, Boleto och en rad andra minde bekanta betalningslösningar.

Kundtjänst

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Kanske råkar du ut för något tekniskt problem eller din insättning eller uttag krånglar. Eller så behöver du bara få några frågetecken utredda.

Det finns två sätt att få tag i hjälp när du tvingas dra i nödtofsen. Klicka bara på ”kundtjänst” i vänster meny (eller ”support” – det står olika på olika sidor). Om du inte har bråttom med svaret kan du skicka ett mail till supporten, som håller öppet dygnet runt när det gäller email. Du kan också välja att få hjälp via live chat, men då behöver du känna till att de inte har öppet hela dygnet – de stänger igen luckan vid midnatt.

Lucky Vegas har än så länge inte komponerat ihop någon FAQ, det vill säga en lista över vanliga frågor och svar. Det är annars en lysande metod att snabbt få svar om det är något man undrar över.

InAndOut Casino

18.12.2019

I september 2019 föddes InAndOutBet, ett nytt svenskt casino som fokuserar på sportbetting, men som också har ett bra casino och livecasino. Casinot drivs av välkända Bethard Group, som också har kända spelsajter som Turbico, Sverigecasino och Scandibet.

Nu tar man nästa steg och lanserar ett renodlat casino, och föga förvånande heter det InAndOut Casino. Casinot lanserades nyligen, runt årsskiftet 2020, och till skillnad från systersajten ligger det största fokuset på ett bra casino med många slots och ett live casino.

InAndOut Casino är ett Pay N Play casino vilket betyder att sajten ligger på en toppmodern plattform och klassas även som ett snabbt casino. Precis som namnet antyder kommer du igång att spela inom några sekunder genom att göra en insättning enkelt och smidigt. Sedan när du har vinster att ta ut, har du dina pengar på ditt bankkonto inom 15 minuter.

Välkomstbonusar hos InAndOut Casino

Under året som gått har vi fått se många förändringar och tvära kast när det gäller välkomstbonusar. Efter att Spelinspektionen gett flera casinon på tafsen för att de har bonusar som bryter mot lagen, valde många spelbolag att plocka bort sina välkomstpaket helt och hållet. Och nu när InAndOut Casino lanserades var det inte särskilt förvånande att även de saknade en välkomstbonus.

Men eftersom allt fler casinon och bettingsajter nu börjar ta fram nya välkomsterbjudanden kanske det inte är helt osannolikt att även InAndOut Casino kommer att ta fram ett också. Det positiva är att den nya typen av bonusar som figurerar just nu är många gånger utan ett omsättningskrav. Ofta är det inte så stora summor de erbjuder men de är i alla fall helt klart en riktig bonus, eftersom du inte behöver göra någon motprestation för att få dom.

Orsaken till denna turbulens bland bonusar sista året är naturligtvis att man inledningsvis var osäkra på hur spellagen skulle tolkas, och att Spelinspektionen tyckte lika illa om bonusar som vissa av er tycker om ananas på pizzan. Men nu verkar det vara på väg tillbaka till det normala.

BESÖK INANDOUT CASINO

Kampanjer och VIP

Du som har varit med under året har med största säkerhet noterat vad som skett med alla penningstinna turneringar, tävlingar, utlottningar och andra kampanjer. Med några få undantag är de bortplockade överallt – och samma sak gäller för VIP-klubbar och lojalitetsprogram.

Även här kan vi skylla på omregleringen av spelmarknaden och det nya licenssystemet som infördes den 1 januari 2019. Prispengar från tävlingar klassas nämligen som en typ av bonus.

Spelutbud

Nu när InAndOut Casino dragit bort de fördragna gardinerna kan vi se hela härligheten. Och vi hittar ett välfyllt casino som är mycket mer och större än vad vi hade förväntat oss. Redan från start har de ett fullfjädrat spelsortiment på mer än 1 500 spel. I huvudsak spelautomater men även ett välsorterat livecasino.

På sajten finner man förstås en vanlig meny där spelen är uppdelade i olika kategorier men sedan finns det lite annorlunda kategorier som man inte ser så ofta. Dels har sajten börjat att lägga upp spelen efter spelleverantörer, dels spel med olika egenskaper som till exempel spel med bonusrundor, megaways spel och liknande.

Just nu finns dessa kategorier upplagda och vi presenterar ett axplock av spel ur varje kategori:

  • Nya Spel: Aurora Wilds, Burning Desire och Desperados Wild med flera
  • Populära Spel: Gonzo´s Quest, Twin Spin och Immortal Romance med flera
  • Favoriter: Nitro Circus, Thunder Struck 2 och Viktorious med flera
  • Spelautomater: Aldo´s journey, Cygnus och The Wolf´s Bane med flera
  • Jackpottspel: Mega Moolah, Mega Fortune och Hall of Gods med flera
  • Spel med spännande bonusrundor: Wolf Hunters, Planet of the Apes och Viking Fortune med flera
  • Megaways spel: Wolf Legend, Kingmaker och Medusa med flera
  • Klassiker
  • NetEnt Spel: Conan, Narcos, Vikings och Starburst
  • Quickspin Spel: Big Bad Wolf, Dworfs Gone Wild och Sticky Bandits med flera
  • Big Time Gaming Spel: The Final Countdown, Gold, och Donuts med flera
  • Blueprint Spel: Grizzly Gold, Napoleon och Ted med flera

Du har säkert sett att det står Megaways på många av spelen. Men vad står det för?

Har du märkt att allt fler spel märks med megaways? Megaways är en ny innovativ uppfinning från Big Time Gaming. Enkelt förklarat är att slotts med megaways ofta innehåller flera spännande funktioner som gör att du har fler vinstchanser. Populariteten på dessa spel ökar ständigt och nu har allt fler speltillverkare hakat på trenden och utvecklar sina egna varianter på megaways.

Live Casino

Livecasinot består av spel från både NetEnt och Evolution Gaming, två av de största på just livespel för casinon. Bland de spel som livestreamas och spelas med en riktigt dealer hittar vi blackjack, baccarat, roulette och några andra spel.

Odds

InAndOut Casino erbjuder inget oddsspel utan satsar enbart på casino och live casino – men de har ju redan en plattform för det på systersajten.

Spelutvecklare hos InAndOut Casino

Ett casinos kvalitet bottnar till stor del i vilka slots och andra spel som erbjuds, och de speltillverkare som anlitas är därför av stor vikt. Här kan vi garantera att du inte kommer att sakna några spel utan tvärtom så kommer du att hitta många unika spel som du inte hittar hos många andra casinon. InAndOut Casino samarbetar med hela 52 olika spelutvecklare, då förstår du kanske att sortimentet är unikt.

Dessa speltillverkare finns här på sajten:

Authentic Gaming, Betsoft, Big Time Gaming, Blueprint, Booongo, Booming Games, Elk, Endorphina, Evolution Gaming, Fantasma, Felt, Fuga, Foxium, Ganapati, Gaming1, Gamomat, Genii, Habanero, Inspired Gaming, Iron Dog, ISoftBet, Just for the Win, Kalamba, Leander, Leap, Lightning Box, Magnet Gaming, NetEnt, NextGen, Nolimit City, Novomatic, NYX, Oryx, PG Soft, Plank Gaming, Playson, Pragmatic Play, Push Gaming, QuickFire, Quickspin, Rabcat, Red Tiger, Relax Gaming, Scientific Games, Side City, Spigo, Sthlm Gaming, Thunderkick, Tom Horn Gaming, Yggdrasil och WazdanInAndOut Casino är ett Pay n Play casino – ännu ett i raden av de så kallade ”snabba” casinona, i den bemärkelsen att du inte ska behöva vänta tills du är pensionerad innan pengarna når fram till ditt bankkonto, efter att du har begärt ett uttag.

Betalningsmetoder

InAndOut Casino är ett Pay n Play casino – ännu ett i raden av de så kallade ”snabba” casinon, i den bemärkelsen att du inte ska behöva vänta tills du är pensionerad innan pengarna når fram till ditt bankkonto, efter att du har begärt ett uttag. Deras ambition är att hantera alla transaktioner så snabbt det bara går, och har till och med ett dedikerat team som enbart sysslar med uttag och andra ekonomiska ärenden.

Med bakgrund av detta använder sig InAndOut enbart av betalningsleverantören Trustly för insättningar och uttag. Det borgar för att dina uttag går på mindre än en kvart och insättningar sker omedelbart. Trustly i kombination med BankID resulterar i en av världens säkraste metoder för ekonomiska transaktioner över nätet.

Trustly och BankID används dessutom för att verifiera att du är du, och detta eliminerar det så irriterande behovet att skicka in en massa personliga uppgifter och dokument för att styrka din identitet. Som ny kund hos InAndOut Casino registrerar du dig med ditt BankID, och casinot får därmed aldrig ta del av dina personuppgifter.

Det debiteras inga avgifter i samband med insättningar och uttag.

Support

Förhoppningsvis kommer du inte att behöva kontakta kundtjänsten särskilt ofta. Men det kan ju inträffa saker när du spelar – spelet kanske hänger sig, ett uttag från spelkontot kanske inte går igenom – problem kommer att dyka upp precis när du inte har tid med det. Eller så kan det ju vara så enkelt som att du bara vill fråga dem något.

Förhoppningsvis kommer du inte att behöva kontakta kundtjänsten särskilt ofta. Men det kan ju inträffa saker när du spelar – spelet kanske hänger sig, ett uttag från spelkontot kanske inte går igenom – problem kommer att dyka upp precis när du inte har tid med det. Eller så kan det ju vara så enkelt som att du bara vill fråga dem något.

Men innan du kontaktar supporten: ta en titt i deras FAQ – vanliga frågor. Där hittar du svar på många frågeställningar, och kanske du inte ens behöver prata med kundtjänsten. Man tar till exempel upp frågor som rör själva kontot, transaktioner och hur man gör om man vill begränsa sitt spelande.

Hittar du inte en lösning på ditt problem där, så finns det kunnig personal på plats i supporten alla dagar på året. Antingen skickar du ett mail, om det inte är så brådis, eller så kontaktar du dem direkt via livechatten. I chatten finns möjlighet att välja vilket språk du vill använda – tyska, engelska eller svenska. Det är inte öppet dygnet runt, under natten är du hänvisad till att maila dem.

  • Epost: [email protected]
  • Live chat: Öppet varje dag mellan kl. 8.30 och 00.30
  • FAQ: Ja
  • Telefon: Nej
  • Språk: svenska, tyska och engelska

No Account Bet

25.11.2019

Precis som namnet antyder så är No Account Bet en spelsajt där du inte behöver något konto för att spela. Det enda du behöver är ett BankID som du identifierar dig med och du är igång att spela på några sekunder. Sajten drivs av ett antal passionerade entusiaster med ledorden öppenhet, tillförlitlighet och snabbhet. Ambition är att erbjuda sina spelare den snabbaste och den mest användarvänliga plattform man kan åstadkomma.

Det innebär att de erbjuder en spelsajt där du slipper registrera dig och när det är dags för utbetalning på dina vinster så har du pengarna på ditt konto inom några minuter. För att spela kan du koppla upp dig var som helst var du än är så länge du har internetuppkoppling. Du väljer själv om du vill sätta in pengar eller inte men om du spelar utan att logga in spelar du i ett gratisläge, vilket kan vara bra när man är ny på sajten.

No Account Bet lanserades hösten 2019 av Mandalorian Technologies med fokus på betting för spelare som gillar sport, men samtidigt är No Account Bet ett fullfjädrat casino som kan mäta sig med vilket annat etablerat casino som helst när det gäller utbudet.

Välkomstbonus

Äntligen ser man allt som oftast att spelsajter erbjuder riktiga välkomstbonusar till sina nyblivna kunder. Bonussummorna är kanske inte lika höga nu för tiden som de var förr, men nu är bonusarna ofta helt utan omsättningskrav istället. Det är mycket mer värt än tusentals kronor i bonus som man måste omsätta femtioelva gånger. Vilket knappast kan anses som någon bonus eftersom du måste göra en omöjlig motprestation för att få dom.

Vi ska titta lite närmare på No Account Bets välkomsterbjudande. När du för första gången sätter in minst 200 kr på spelsajten får du lika mycket i bonuspengar. Det betyder att du har 400 kr att spela för. Det bästa med denna bonus är att det finns inget omsättningskrav på bonuspengarna mer än att du måste spela upp dom. Men vinsterna från bonuspengarna är riktiga pengar som är uttagbara.

 Så här gör du:

  • Klicka på ”Sätt in pengar” knappen
  • Sätt in minst 200 kr för att få din bonus.
  • Följ instruktionerna för insättning med Trustly
  • Nu har du 200 kr plus de insatta pengarna att spela för
  • Spela och ha kul
TILL NO ACCOUNT BET

Regler och villkor

Bonussumman är fast på 200 kr. För att motta erbjudandet måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Gäller endast vid första insättningen när du tackar ”Ja” till bonusen. Erbjudandet är för nya spelare som inte har mottagit någon bonus från någon av spelbolaget Mandalorian Technologies casinon tidigare. Du spelar med dina insatta pengar först innan spel tillåts med bonuspengarna. Bonuspengarna kan inte spelas på bordsspel. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Kampanjer

Kampanjer, turneringar och VIP-system på spelsajter med svensk licens verkar vara ett minne blott. Det är inga casinon som vågar erbjuda något annat än möjligtvis en välkomstbonus. Oftast innebär en kampanj eller en turnering att det är vinstutdelning vid mer än ett tillfälle och det är förbjudet enligt svensk lag från och med januari 2019. Den svenska spellagen säger att man bara får ge ut en bonus till varje ny kund vid ett tillfälle och inget mer.

Alla prispengar från kampanjer, turneringar och VIP-förmåner räknas som en bonus enligt spelinspektionen. Det är hur många svenska casinon som helst som redan har fått en varning eller fått böter och vissa har till och med blivit av med licensen. Detta är anledningen till att kampanjer, turneringar och VIP- system helt har försvunnit från våra casinon.

Brett spelutbud inom casino och odds

No Account Bet är en spelsajt som har både en oddsavdelning och en casinoavdelning och det är också huvudmenyn på startsidan. När du går in på No Account Bet och börjar spela kommer du snart att märka att det är en komplett spelsajt som har allt man kan tänka sig inom odds, spelautomater och livecasino. Du hittar en fullmatad sportsbook med tusentals sportevenemang som du kan följa och betta på. Allt på sajten är klart, tydligt och enkelt, det är snyggt och prydligt upplagt så att inget går att ta miste på.

I casinoavdelningen hittar du upp emot 1 000 spelautomater från en mängd kända och okänd spelutvecklare. Du finner även en riktig stor Livecasinoavdelning med 113 livebord som vi verkligen rekommenderar att du gör ett besök på. Har du inte testat livespel tidigare så kan du förvänta dig en spelupplevelse och spänning som inte går att jämföra med någon annan typ av spel. Eftersom detta är en casinorecension ska vi titta lite närmare under den sektionen.

Casino

Under casinosektionen hittar du en sökruta högst upp i menyn och strax under är alla spel uppdelade i olika kategorier. Fast vi saknar några användbara kategorier i menyn som vi tycker är viktiga. Dessa funktioner är särskilt viktiga när sortimentet är stort och när man provspelar många spel och vill ha lite koll på spelen som finns på sajten.

Det vi saknar är kategorier som: nya spel, jackpottspel, populära spel och favoriter. Nu är det ju så att No Account Bet är ett relativt nytt casino och kanske kommer de kategorierna att läggs upp så småningom. Det hoppas vi på. Spela i ett gratisläge kan du göra så länge du inte är inloggad på sajten och vinner du när du spelar i gratisläget, så är vinsterna naturligtvis också på låtsas. Så här ser casinomenyn ut för dagen och vi nämner några nya spel i varje kategori från diverse leverantörer:

  • Casinospel:  88 Fortunes Megaways från SG Digital, Wild Chase Tokyo från Quickspin, Reel Rush 2 från NetEnt och Honey Rush från Play N Go
  • Slots: Millionaire Mystery Box från Big Time Gaming, Ozzy Osbourne från NetEnt, Divine Lotus från Thunderkick och Rainforest Magic från Play N Go
  • Bordsspel: European Roulette Silver från iSOFTBET, Texas Hold´em Plus och Crazy 4 Poker från SG Digital och Blackjack från Relax Gaming
  • Livecasino: Infinite Blackjack från Evolution Gaming

Spelleverantörer

Spelleverantörerna på ett casino är stommen till ett bra casino. De avgör om ett casino har ett bra variationsrikt utbud. No Account Bet samarbetar med inte mindre än 27 olika spelleverantörer, då förstår du att utbudet är otroligt variationsrikt. Här är alla spelleverantörer hos No Account Bet:

NetEnt, Play´n GO, Microgaming, Quickspin, Red Tiger, Relax Gaming, Push Gaming, Pragmatic Play, Yggdrasil, Nolimit City, Thunderkick, ELK, iSoftBet, Blueprint Gaming, Big Time Gaming, Evolution Gaming, Authentic Gaming, SG digital, Bet Digital, Lightning Box, Gig Games, NextGen Gaming, Wild Streak Gaming, Just For The Win, 1×2 Gaming, Chance Interactive, Games Lab, Iron Dog,

Odds

Online betting har blivit en del av många sportälskares vardag och har vuxit sig allt större de senaste åren, i alla fall på nätet. Här på No Account Bet finns det ett stort utbud av de mesta inom sportbetting där du kan ha koll på dagens matcher, kommande event och live betting. Det nya är att du lätt kan följa ditt favoritlag i mobilen och satsa en slant på en match för att höja spänningen. När ditt lag vinner kan du göra supersnabba uttag, då du har din vinst inom några minuter på ditt bankkonto.

Betalningsmetoder

Det är allt fler casinon går över till betalningsmetoden Trustly. Det kanske inte är så konstigt för idag anses Trustly som ett av de säkraste sätten när det gäller penningtransaktioner. Det spelar ingen roll vilken bank du har, det enda som behövs är ett BankID. Det räcker för att de ska veta vem du är, det kan inte bli så mycket säkrare än så. Det bästa med detta system är att transaktionen går blixtfort både när du sätter in pengar och vid uttag från ett spelkonto.

  • Betalningsmetod – Trustly
  • Identifiering – BankID

Support

Att ett casino har en hjälpsam och trevlig support är viktigt för trivseln för spelarna. Vi var i kontakt med supporten på No Account Bet och fick chatta med Stefan som var mycket trevlig och tillmötesgående. Lite förvånande har inte supporten öppet dygnet runt, men dom har i alla fall öppet alla dagar i veckan måndag till söndag. När kundtjänsten inte har öppet kan du maila och du kan försöka med chatten även under övrig tid för de svarar lite sporadiskt under dygnet. Kundtjänsten erbjuder support på svenska och på engelska.  

  • Livechatt: måndag till söndag mellan kl. 10 00 – 18 00
  • Övriga tider: supporten svarar sporadiskt
  • E-post: [email protected]
  • Språk: svenska och engelska

← Äldre inlägg

Tillbaka till toppen ↑