Casino recensioner arkiv - Casino Sverige - Svenska casinon online
Casino Sverige - Svenska casinon online

RSS

Buster Banks

28.05.2021

Buster Banks är ett onlinecasino där du träffar Buster, den skäggiga gentlemannen som hjälper dig att hitta de bästa spelen. Det spelar ingen roll vilken typ av spel du föredrar, Buster har nämligen ett spelbibliotek på över 1 000 spel att välja mellan. Han kan plocka fram allt vad du vill ha: heta spel, trendiga spel, populära, megaways, jackpottspel och klassiska spel, you name it. 

Buster Banks är ett Pay N Play-Casino, vilket betyder att Buster levererar vinsterpengar till ditt bankkonto på nolltid. Busters supportteam hälsar att de jobbar dygnet runt och är bara ett klick bort om du har frågor eller om du behöver hjälp med något. Casinot lanserades under 2018 av Bethard Group Limited som driver casinot med svensk licens. 

Buster Banks Casino Bonus

Som många andra onlinecasinon lägger Buster Banks casino inte något fokus på välkomstbonusar. Särskilt inte nu under de tillfälliga restriktionerna som begränsar bonusar till ett maxbelopp på 100 kr som är det minsta insättningsbeloppet som de flesta casinon har. Man får dessutom inte göra insättningar på mer än 5 000 kronor i veckan. 

För vanliga spelare kanske insättningssumman låter mycket men det finns en hel del människor som spelar professionellt särskilt på poker och E-sport, då är 5 000 kronor inte mycket pengar. Regeringen har lagt fram ett förslag på att förlänga de lagarna fram till november 2021.

Spelutbud

Som på de flesta casinon så är det videoslots som dominerar här på sajten och sammanlagt finns det över 1 000 spel på casinot. Här har man även satsat en hel del på progressiva jackpottar och det finns två avdelningar med virtual sport-spel med både hästsporter, greyhounds och fotbollsspel. Men på livecasinot är det lite tunt om man jämför med många andra casinon. 

Det finns två avdelningar hos Buster – Casino och Livecasino. Under kategorin casino är spelen uppdelade i fyra huvudmenyer Översikt, Alla Spel, Nya Spel och Jackpottspel. Men den mest intressanta menyn kommer när du scrollar neråt på casino-avdelningen och det är den vi ska presentera här: 

  • Populära
  • Nya Spel
  • Favoritslots
  • Tumbling Reels
  • Köp i Spelet
  • Megaways
  • Grid Slot
  • Sticky Wilds
  • Antika äventyr
  • Spelleverantörer
  • Jackpots
  • Vinn åt båda hållen
  • Vikingar
  • Pirater
  • På tävlingsbanan
  • På Planen

Buster Banks Slots

Hos Buster Banks hittar du en mängd olika typer av slots och de flesta spelkategorierna består av moderna videoslots. Du hittar inte mindre än 900 slots på sajten i alla tänkbara gener. Buster vet att varje spelare har sina personliga preferenser därför har han gjort det lätt så att det finns något för alla. 

Du kan testa de flesta spelen i ett gratisläge för att se om spelet faller dig i smaken och när du hittat en favorit kan du markera spelet genom att du klickar på hjärtat som finns på spelikonen. 

Live Casino

Under den här sektionen finns tre kategorier och mitt på sidan ser du en videosnutt på världens första Live–Craps, ett tärningsspel från Evolution som lanserades hösten 2020. Förutom Craps finns det två avdelningar till med livespelen roulette och blackjack. Scrollar du längst ner på sidan hittar du även klassiska bordsspel där du spelar mot en dator och en mängd virtuella sportspel. 

Jackpottspel

Jackpottspel blir allt populärare och kanske är det inte så konstigt för när det väl slår till och det blir en storvinst så är man ekonomiskt oberoende resten av sitt liv och vem vill inte det? Många av de mest populära jackpottslotsen har flera miljoner i potten, som växer hela tiden. 

En av anledningarna till att det är sådana enorma summor på jackpottspelen är förstås att de är populära men också för att för varje spelare som lägger en insats så går liten del av insatsen till potten på spelet. En annan anledning är att de spelen har en stor spridning eftersom spelet har en enda gemensamt pott på alla casinon som har spelet i sortimentet. Vilket betyder att det kan vara tusentals spelare som spelar på spelet eftersom spelet finns på hundratals casinon runt om i Europa. 

Trustly – Pay N Play

Trustly erbjuder omedelbara utbetalningar och allt sker helt digitalt utan manuell inblandning. Det är inte för att bankerna betalar ut snabbare bara för att Trustly har ett bättre samarbete med bankerna utan anledningen är att Trustly ligger ute med de pengar som betalas ut tills banken betalar ut den begärda utbetalningen. 

Betalningsmetoder 

Hos Buster Banks finner du som på många andra moderna casinon bara en enda betalningsmetod Trustly. Det är känt att med funktionen Pay N Play går transaktionerna direkt både för insättningar och uttag. 

  • Betalningsmetod: Trustly

Kundtjänst hos Buster Banks Casino

Busters Banks supportteam assisterar dig inom några minuter om du behöver hjälp med något. Du kan antingen livechatta eller maila till supporten 

  • Öppettider: 24/7
  • Livechatt: Ja
  • E-post: Ja
  • Språk: svenska, finska, spanska, engelska, kanadensisk engelska och japanska

Denna recension är skriven i maj 2021.

Metal Casino

28.05.2021

Metal Casino är det första och enda casinot som är speciellt designat för hårdrockare. Till sin hjälp har casinot den kända hårdrockssångaren Ozzy Osbourne som är ambassadör för casinot och är ansiktet utåt. Casinot har ett tydligt budskap och säger – Inget skitsnack utan bara casino. Här hos Metal hittar du flera tusentals spel, de allra senaste lanseringarna och unika spel med metalsegment från de mest legendariska rockhjältarna genom tiderna.

Casinot erbjuder snabba och säkra uttag med Pay N Play via Trustly och BankID. Behöver du hjälp eller bara vill tjöta lite finns en support som du kan chatta med dygnet runt alla dagar i veckan. Metal Casino lanserades 2017 och spelbolaget SkillOnNet Ltd driver casinot med svensk licens.

Bonus hos Metal Casino

Stora roliga casinobonusar och freespins som man fick förr på casinon är bara ett minne blott. När ett casino erbjuder en bonus får man endast en bonus som är värd max 100 kronor. Det är antingen som bonuspengar som du kan spela för eller också är det som freespins på ett spel. 

Med det är inte lika självklart att ett casino erbjuder någon bonus längre, för var och vartannat casino plockar bort välkomstbonusar på sina casinon. Här på Metal Casino finns det ingen bonus att få. En av anledningarna är de tillfälliga lagarna som kom till för att regeringen var rädda för att spelberoendet ska öka när pandemin råder i världen. Den tillfälliga restriktionen gäller troligtvis fram till november 2021. 

Spelutbud 2021

Metal Casino erbjuder ett spelsortiment på mer än 2 500 spel från de absolut största leverantörerna inom branschen. Sortimentet består av slots, jackpots, bordsspel och ett live casino och inom varje avdelning finner du ett brett spektra av olika teman på spelen. Hemsidan har en passande tuff och snygg design med svart bakgrund. 

Nyligen valde Metal Casino att avsluta samarbetet med Gaming Innovation Group som har varit plattformsleverantören ända sedan de lanserades. Casinot ingick nu in i ett samarbete med SkillOnNet i stället för att ta casinot till nästa nivå. 

Jerry Land VD på SkillOnNet säger: ”Metal Casino har snabbt blivit ett av de största varumärkena på marknader runt om i världen och när de fattade beslutet att lämna GIG, var det hård konkurrens bland plattformsleverantörer för att säkra sitt partnerskap.”

Spelautomater

Även om imagen är heavy metal casino finns det väldigt mycket hjärta och kärlek bakom den fasaden trots allt. MC Foundation är en förening som hyllar hårdrocken som Metal Casino ligger bakom och genom föreningen stöder de Sea Shepard, en organisation som kämpar för miljöhälsan på våra hav. De sysslar bland annat med riktade aktioner mot fartyg som bryter mot reglerna inom fiskeindustrin. 

I Metal Casinos stora spelutbud hittar du inte bara stenhårda slots utan här finns en salig blandning av alla möjliga typer av slots. Ozzy Osbournes har en egen videoslot som är utvecklad av NetEnt och den hittar du under kategorin ”The Metal Experience”. 

Här är en av menyerna på sajten: 

  • All Games
  • Most Popular
  • Killer Games
  • Sweden Rock Exclusive
  • The Classics
  • Metal Gods
  • Blackjack
  • Latest Hits
  • High Voltage
  • Live casino
  • Jackpots
  • Table Games

Livecasino

Livecasino är ingen jättestor avdelning men casinosajten lovar att du får en äkta live-upplevelse när du spelar på någon av livespelen. Här finns 35 livespel att välja mellan och de levereras av spelleverantören Evolution

Spelutvecklare hos Metal Casino

Visste du att de flesta slots som finns på casinon tillverkas av svenska spelutvecklare? De flesta spelbolag och spelleverantörer är svenska företag som levererar spel till europeiska casinon. Här är listan på spelleverantörer på Metal Casino:

  • NetEnt
  • Evolution 
  • Microgaming
  • Pragmatic Play
  • Yggdrasil
  • Play’n GO
  • Quickspin
  • Red Tiger
  • Thunderkick
  • Relax Gaming
  • Nolimit City
  • SG Digital
  • ELK Studio

Insättningar och uttag 

Metal Casino erbjuder ett Pay N Play casino, det är ett begrepp som du säkert har sett på många casinon. Är du en nybörjare behöver du bara veta att det betyder att det är ett casino som du kommer i gång snabbt att spela på utan krånglig registrering. Det betyder också att när du gör din första insättning på casinot registreras och verifieras allt i samma process med ditt BankID. 

  • Betalningsmetod: Trustly

Trustly

Med betalningsmetoden Trustly överförs en transaktion i samma sekund som när du verifierar överföringen med ditt BankID, både när du gör insättningar och uttag. Transaktionen sker helt digitalt utan manuell inblandning. Detta är endast möjligt för att Trustly erbjuder att ligga ute med uttagspengarna och när du begär ett uttag från ett casino kommer uttagspengarna från ett av Trustlys konton. Banken betalar sen i sin tur till Trustly efter bankens behandlingstid.

Kundsupport

Supporten på Metal casino är öppen dygnet runt alla dagar i veckan. Det är enklast och snabbast att få hjälp av supporten via livechatt men om du inte har bråttom kan du även maila men då kan svarstiden vara upp till ett dygn.  

  • Öppettider: 24/7
  • Livchatt: Ja
  • E-post: Ja
  • Språk: engelska och svenska

Recensionen är skriven i maj 2021    

Race Casino

07.04.2021

Race Casino är det senaste tillskottet i casinogruppen från spelbolaget L&L Europe Ltd. Race är ett supermodernt Pay N Play casino med spänning, fart och underhållning. Sajten vill symbolisera namnet Race med det man kan få uppleva när man kör en formel 1-bil. Det är ett casino för dig som älskar att spela på en säker plattform med den senaste tekniken och med ett enormt utbud av spelautomater och ett livecasino.

Sajten erbjuder ett unikt spelsortiment med inte bara ett stort antal av kända och klassiska slotsmaskiner från våra mest kända spelutvecklare som till exempel NetEnt och Microgaming. Utan här finns ett unikt sortiment av spel från landbaserade casinon och Slingo samt lotterispel. Spelbolaget L&L Europe Ltd driver flera casinosajter under samma spellicens i Sverige. 

Race bonus

Det är alltid välkommet med en liten välkomstbonus så man slipper spendera för mycket av sina egna pengar när man är ny på ett casino. Race casinobonus består av den för tillfället högsta tillåtna insättningsbonusen som är upp till 100 kr. Det är alltid frivilligt att tacka ja till en bonus och den kan aktiveras på din personliga bonussida hos Race. 

  • Vid första insättningen på minst 100 kr får du 100 kr i bonus

Regler och villkor

För att aktivera bonusen är minsta insättning 100 kr. Du behöver omsätta bonusen 40 gånger på slotsspel innan uttag kan begäras. Tänk på att alla slots bidrar inte till omsättningen och inte heller bordsspel, lotterier eller livecasinospel. Välkomstbonusen finns tillgänglig i 60 dagar från första insättningsdagen.

Spelutbud hos Race Casino

På Race Casino kommer inte ens den kräsne att sakna ett spel att spela på. Casinosajten har ett gigantiskt utbud av slots av alla de sorter. Det står lite olika uppgifter om hur många spel det finns på sajten men vi vet att det är mer än 1 100 spel, så det finns spel så det räcker och blir över. 

Men på Race finns inte bara gott om slots utan ett relativt stort sortiment av livespel där du spelar mot en riktig person som ibland kallas för croupier eller dealer. Förövrigt kan du även spela häftiga Slingo spel, som är en kombination av bingo och en spelautomat.

En av spelmenyerna på Race ser ut så här. 

Populära spel, Turnerings Spel, Nya Spel, Heta Spel, Videoslots, Livecasino, slots, Bordsspel, Jackpott-Spel, Videopoker, Slingo och Lotteri.

Spelautomater

De flesta spel i sortimentet är förstås moderna videoslots som också är de som spelas mest på ett casino, men det finns en del kända gamla klassiska slots och en del jackpottslots. Alla slots och slingospel på Race casino går att spela helt gratis med låtsaspengar. Det är en funktion på ett casino som vi vet att många spelare uppskattar.  

Det vi på CasinoSverige.me saknar på Race Casino är att man inte har en separat text med spelets namn, förutom att namnet kan stå på spelets ikon. Vi hade gärna vetat se vem som har tillverkat varje enskilt spel också. Senaste tillagda videoslots på sajten är:

  • Neon Pyramid
  • The Pig Wizard
  • Western Wilds
  • El Jackpotto
  • Santa’s Riches
  • Chocolates

Livecasino

I dag är det nästan ett måste för ett casino att ha ett bra utbud av ett livecasino. Race erbjuder livespel från den största livespelsleverantören i branschen Evolution. Här finns ett stort varierat utbud på drygt 75 livecasinospel med flera olika typer av: 

Roulette, Blackjack, Baccarat, lyckohjul, tärningsspel och andra kortspel

Spelutvecklare

När man bedömer hur bra en casinosajt är så har det ganska stor betydelse vilka spelleverantörer som casinot får sina spel ifrån. På Race hittar man en blandad kompott av spelutvecklare både mycket kända och några lite mindre kända, men de flesta har varit med relativt länge i branschen.

Evolution, Microgaming, NetEnt, Thunderkick, ELK, SG, Lotto Warehouse, Big Time Gaming, Bally, Blueprint, IGT, NextGen, Just for the Win och några fler.

Betalningsmetoder – Race uttag och insättningar

Det är tryggt att göra transaktioner på Race casino eftersom de erbjuder beprövade betalningsmetoder. Med några av betalningsmetoderna sker överföringen direkt som exempelvis Trustly och Paypal. Men här är alla tillgängliga betalningsmetoder:

Trustly, PayPal, Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, Zimpler och ecoPayz

Support

En bra kundtjänst är bland det viktigaste som finns på ett casino och det kan ibland vara avgörande om man blir en trogen kund för en spelare. Vi på CasinoSverige ger Race en pluspoäng för att de erbjuder direktkontakt med supporten både via livechatt och telefon.

  • Öppettider: kl. 8.00 – kl. 01.00
  • Livechatt: Ja
  • Telefon: +356 2034 1790
  • E-post: [email protected] 
  • FAQ: Ja
  • Språk: engelska, norska, svenska, finska och tyska


Lucky Louis

01.12.2020

Den som letar efter ett casino med ett fullspäckat sortiment av de bästa slotsen eller är sugen på att utmana en levande croupier på ett livecasino, ta då en titt på Lucky Louis Casino. Här möts du av självaste Lucky Louis själv som kommer att hjälpa dig att bringa tur med sitt trollspö. Här på casinot finns allt vad du kan tänka dig inom videoslots, jackpottslots och livecasinospel. Spelen levereras av de mest respekterade spelleverantörerna i världen. 

Casinosajten har ett enormt sortiment av främst spelautomater av alla de slag men även ett varierat utbud av livecasinobord. De spel du hittar inom livecasino på sajten kommer från Evolution eller NetEnt. 

Lucky Louis Casino slog upp sina portar 2018 och är en av spelbolaget SkillOnNets varumärke. Spelbolaget innehar svensk spellicens vilket betyder att vinster är skattefria och att de lyder under svenska Spelinspektionen. 

Välkomstbonus

Det första man tittar efter när man besöker ett nytt casino är oftast en välkomstbonus. Men vi kan avslöja redan nu att Lucky Louis Casino har valt att inte erbjuda någon välkomstbonus. Det är många nätcasinon idag som har skippat välkomstbonusar på grund av de tillfälliga spellagarna som råder i Sverige just nu. Man har satt upp nya lagar på grund av pandemin som sveper över världen, då man är rädd att spelberoendet ska öka bland befolkningen. 

Den tillfälliga regleringen av spellagarna innebär att nätcasinon får endast erbjuda välkomstbonusar värda 100 kr. Man har även satt upp en insättningsgräns på 5 000 kr per vecka, vilket är i de flestas spelares ögon en enorm summa att spela bort. Regleringen kommer att vara fram till 31 december 2020, men regeringen har lagt fram ett nytt förslag på att lagen ska förlängas till nästa sommar.  

Spelutbud hos Lucky Louis Casino

Lucky Louis Casino klassas som en renodlad casinosajt vilket betyder att det inte finns någon odds-avdelning. Däremot så finns det desto mer av olika typer av slots och ett varierat sortiment av livecasinospel. I huvudsak är det slots som dominerar utbudet på sajten och det finns totalt drygt 1 200 spel att välja mellan.  

Spelautomater

Som de flesta känner till är spelautomater ett annat namn på enarmade banditer eller slots. Utvecklingen på spelautomater har varit enorm sen man började utveckla digitala spelautomater. En slot är inte bara en slot numera för det finns ett otal varianter på den här typen av spel. På Lucky Louis Casino hittar du en mängd olika typer av spelautomater och vi ska beskriva några av dom här:

Videoslots 

Videoslots kallas den nya typen av slots och många av dom har animerade videosnuttar i spelet. De flesta har ett tema och många är mycket spännande att spela, i många spel följer man en grundstory med ett uppdrag. De flesta spel är också försedda den olika funktioner som bonusbanor, wilds och freespins som man får när man klarar vissa stycken i spelet. 

Exempel på kända videoslots:

  • Book of Dead från Play´n Go 
  • Mustang Gold från Pragamtic Play 
  • Dead or Alive från NetEnt 
  • Viking go Berzek från Yggdrasil 

Jackpottspel

Jackpottslots har ofta en progressiv vinstpott som växer hela tiden för varje gång någon satsar på ett snurr. De mest populära jackspelen kan ha en vinstpott på flera miljoner kronor.  

Exempel på kända Jackpottslots:

  • Holmes & the Stolen Stones från Yggdrasil
  • Mega Fortune från NetEnt
  • Arabian Nights från NetEnt
  • Divine Fortune från NetEnt

Live Casino

Det händer väldigt mycket just nu inom sektionen livecasino hos alla spelutvecklare som erbjuder livestreamade spel. Det är en starkt uppåtgående trend på livecasinospel just nu och efterfrågan har blivit så stor att samtliga spelutvecklare lanserar nya spel ideligen. Här på Lucky Louis Casino hittar du livespel från spelgiganterna Evolution och NetEnt. Du hittar massor av olika varianter på bl.a. Roulette, Blackjack och Baccarat.

Betalningsmetoder

När du ska göra insättningar på Lucky Louis Casino hittar du endast säkra och beprövade betalningsmetoder på sajten. De flesta betalningsmetoder kräver en minimiinsättning på 100 kr men det är kostnadsfritt. Här är de betalningsmetoder som sajten erbjuder: 

  • Swish
  • Trustly Bank Transfer
  • VISA
  • MasterCard
  • Zimpler
  • SIRU mobile
  • Instant Payments
  • Eco
  • Skrill
  • Paysafecard
  • MuchBetter

Support

Behöver du hjälp med något klickar du högst upp i menyn på de tre strecken på vänster sida. Klickar du på pratbubblan ”support” får du upp en chattmeny. Du skriver in ditt namn och ditt ärende då kommer en svensktalande eller engelsktalande kundsupport att svara dig inom kort. Chatten finns tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan. 

BAO Casino

27.10.2020

De senaste två åren har det varit mycket ståhej kring hur vida det är förbjudet att spela på utländska casinon för svenska spelare. Vi på CasinoSverige.me förklarar och särar på begreppen om vad som är lagligt och inte, enligt den svenska spellagen. Vi ska också presentera ett mycket populärt europeiskt onlinecasino vid namn Bao Casino som är helt lagligt att spela på för svenska spelare. Bao Casino ägs och drivs av Dama N.V och har sin spellicens i Curacao.

Till skillnad från vad många tror så finns det inga förbud för dig som spelare kring var du får spela. Spelinspektionen kräver att du som spelare spelar på ett casino med licens, men spellicensen behöver inte vara svensk. Eftersom vi är EU-medlemmar kan vi svenskar spela på alla casinon med en licens i Europa. Däremot om du spelar på ett casino utan licens har spelinspektionen rätt att strypa transaktioner till ditt konto. 

Första januari 2019 trädde den svenska spellagen i kraft och reglerar spelbolagen som vänder sig till svenska spelare. De spelbolag som riktar sig till svenska spelare genom att ha en hemsida på svenska måste ha svensk spellicens. Därmed måste bolaget också betala svensk skatt. Ett casino med svensk licens får inte erbjuda mer än en bonus till sina nya spelare och man får heller inte locka till sig nya spelare med för aggressiv reklam. 

Baos välkomstbonusar

Bao casino erbjuder en generös välkomstbonus som är i tre steg, vilket betyder att du kan få bonusar vid de tre första insättningarna. Totalt kan du få upp till €300 eller 1BTC, vilket motsvarar ca 3 000 svenska kronor plus 100 freespins. Tycker du att den här bonusen är futtig, kan du välja Highroller välkomstbonus där du kan få upp till $1000 plus 100 free spins, vilket motsvarar idag ca 8 700 kr.

Så här ser bonusen ut:

  • Första insättning på minst €15: 100% bonus upp till €200 plus 20 gratissnurr på spelet Northern Sky.
  • Andra insättning på minst €20: 50% i bonus upp till €100 plus 30 gratissnurr på spelet Lucky Dolphin.
  • Tredje insättning på minst €25: 50 gratissnurr att spinna loss på spelet Lucky Money.

High Roller Bonus

  • Första insättning på minst $200: 100% bonus upp till $1 000 plus 100 freespins på spelet Northern Sky. 

Regler och Villkor

All bonus och freespins kommer med ett omsättningskrav när man tackar ja till bonusen. Bonuspengar behöver omsättas 40 gånger och vinster från freespins 30 gånger, båda inom 7 dagar.

Kampanjer, turneringar 

På Bao Casino händer det saker hela tiden för det finns fullt av spännande kampanjer och turneringar som man kan delta i där du kan vinna fina priser. Alla kampanjer och turneringar är tidsbegränsade men här är några av de turneringar som pågår just nu:

Trick or Treat Tournament – Prispott: €50 000

Bao’s Halloween – Prispott: €5 000

Solar Escape Tournament – Prispott: €60 000

BNG October Fest – Prispott: €50 000

Mid-Halloween Tournament – Prispott: €1 000

Halloween Tournament – Prispott: €3 000

VIP

Genom att spela på sajten kommer du att klättra på Bao Quest som är sajtens VIP-system i fyra nivåer. Du börjar som bronsmedlem sedan klättrar du vidare till nivåerna silver, gold och diamond. Ju högre du klättrar desto fler förmåner kommer du att få. 

Spelutbud

Hos Bao hittar du massor av spelautomater som videoslots, jackpottslots, livecasinobord och något de kallar för ”crypto games” som ser ut att vara enkla klassiska slots och bordsspel. Man samarbetar med 20-talet olika spelleverantörer och många av dom känner vi igen, bland annat: Evolution, NetEnt, Yggdrasil, Betsoft och Thunderkick. 

Spelen är fördelade i en meny överst på hemsidan och ser ut så här:

  • Slots
  • Popular
  • New
  • Drops & Wins
  • Jackpots
  • Live Casino
  • Crypto Games

Bao Casino uttag och insättningar

Bao kallar sig själva för ett krypto-vänligt casino och erbjuder en mängd olika betalningsalternativ och som ni kanske förstår även kryptovalutor. Transaktioner för in- och utbetalningar sker oftast direkt med de flesta betalningsmetoder förutom med Bank Transfer, där kan det dröja upp till 7 dagar innan du får utbetalt.

Här är alla betalningsmetoder som erbjuds: 

VISA, MasterCard, Maestro, Skrill, Neteller, ecoPayz, WebMoney, Rapid Transfer, UPayCard, AstroPay, iDebit, Yandex, QIWI, Bank Transfer, Accentpay, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin och Dogecoin.

Support

Behöver du hjälp kan du kontakta supporten via mail eller livschatt alla dagar i veckan. Support-teamet erbjuder hjälp på 15 olika språk bland annat på engelska, dock finns ingen support på svenska. 

  • Öppettider: kl. 9.00 – kl. 24.00 
  • Livechatt: Under öppettiderna
  • Mail: [email protected]
  • Kontaktformulär: Under menyn support

Campobet

21.08.2020

Bettingsajten CampoBet slog upp sina virtuella entrédörrar under 2018, och har haft sin svenska licens sedan november 2019. Sajten drivs av Romix Limited, som har sin bas på Malta. I nuläget är detta en renodlad sportsbook, men enligt välunderrättade källor är CampoBets casinoavdelning på väg. När den lanseras är än så länge oklart. 

Vi svenskar är ett spelälskande folk – vi har en lång tradition bakom oss med lotterier och att spela på travet. Och när Lars-Gunnar Björklund drog igång Tipsextra i slutet av 60-talet blev det starten på ett allt ökande intresse för fotbollsbetting, i synnerhet de engelska ligamatcherna.

Förr gick man till bland annat tobakshandlarna och skrev i sina stryktips- och V65-kuponger – undertecknad har fortfarande kvar en kulspetspenna med texten ”Stulen från Tobaksbolaget”. Det kan man fortfarande göra, men med internets intåg började man så sakteliga kunna koppla upp sig och göra sina satsningar online.

CampoBet Bonus

Alla nya kunder hos CampoBet Sverige kan få en välkomstbonus i samband med den första insättningen. Du kan alltså inte ha gjort en insättning här tidigare – eller på Romix andra casino, YoYo Casino. De svenska licensreglerna säger nämligen att varje licenshavare endast får dela ut en välkomstbonus.

  • Sätt in minst 100 kr och få 100% upp till 100 kronor i välkomstbonus

Så ser bonuserbjudandet ut idag – freespins och andra bonusar lyser just  nu med sin frånvaro.

Just nu gäller tillfälliga restriktioner i Sverige, på grund av coronapandemin. Fram till årsskiftet 2020/2021 får ett spelbolag bara erbjuda 100 kr i välkomstbonus, samt att spelare får sätta in max 5 000 kr i veckan.  Vissa spelbolag erbjuder därför freespins och freebets istället, men här håller man sig alltså till 100 kronor i bonus.

Bonusregler

För att få CampoBets casinobonus gäller en minsta insättning på 100 kr. Du har 60 dagar på dig att omsätta bonusen plus insättningen, och omsättningskravet är på 5x – spela på kombi eller singelspel på odds som är minst 1,50.  Vissa satsningar räknas inte mot omsättningskravet så läs villkoren ordentligt innan du bettar.

Tänk på att inte göra din insättning med Neteller eller Skrill om du vill ha bonusen – dessa betalningsmetoder berättigar inte till en bonus.

Spelutbud

CampoBet samarbetar med SBTech, som är leverantör av odds och mjukvaruplattform. Sajten är enkelt uppbyggd och mycket användarvänlig – med tydliga menyer gör man det lätt för sina besökare satt navigera runt på sajten. Alla sporter står i bokstavsordning på vänster sida, vilket gör det enkelt att hitta dina favoritsporter.

Fotboll och amerikansk fotboll dominerar oddsutbudet, men här kan du spela på så vitt skilda sporter som basket, tennis, rugby, skidskytte, motorsport, snooker och mycket annat. CampoBet erbjuder således en fullfjädrad sportsbook med över 25 000 live-events varje månad.

I princip kan du spela på två olika sätt, eller kombinera de båda:

  • Pre game. Fungerar som traditionellt tippande där du bestämmer dig för vem du tror vinner matchen, och du lägger dina spel i förväg.
  • Live betting. Här kan du lägga dina spel i realtid, medan eventet pågår, och kontinuerligt satsa på olika händelser i matchen.

Det finns ett ytterligare sätt att spela hos CampoBet. Det är Virtuell Betting, något som blir allt populärare. Här kan du betta på simulerade sporthändelser, i fotboll, tennis, basket, häst-och hundkapplöpning. Som ett exempel kan du se en match i Premier League avgöras inför dina ögon med en grafik som är oerhört verklighetstrogen. Och spelarna gör samma saker som på riktigt, skjuter, missar, får gula kort och springer offside. 

Själva bettingen går till precis som vanligt men det fina med virtuell betting är att det alltid är tillgängligt – 24 timmar per dygn.

CampoBet Casino

I dagsläget finns det inga casinospel på sajten, så du som älskar slots och bordsspel får vända dig till andra sajter. Men vi på CasinoSverige har fått veta att man planerar att lansera även ett casino – riktigt när det kommer att ske är dock än så länge höljt i dunkel.

Hur det kommer att se ut? Gå till YoYo casino – det är deras systersajt, och det är väl ganska troligt att man kommer att använda samma plattform även här. Så ett tips är att det du hittar på YoYo kommer du även att kunna spela på den här sajten.

Om det stämmer kommer du att hitta spel från bland annat dessa spelutvecklare:

  • Pragmatic Play
  • Quickspin
  • NetEnt
  • Play’n GO
  • Yggdrasil
  • Push Gaming
  • Microgaming
  • Betsoft
  • Iron Dog
  • Tom Horn
  • Wazdan
  • Leap
  • 1×2 Gaming
  • Evolution Gaming

CampoBet uttag och insättningar

 Fyll på ditt spelkonto med svenska kronor – det är superenkelt och går fort, tack vare att man använder sig av betalningstjänsten Trustly, vilket också garanterar att du kan ta ut dina pengar snabbt. Alla transaktioner sker direkt med Trustly, som också är en av världens säkraste betalningsmetoder.

  • Insättningar och uttag: Banköverföring via Trustly
  • Du verifierar din identitet med hjälp av BankID

Behöver du hjälp? Så här får du tag i supporten.

Om det är något du undrar över, eller behöver hjälp med, så finns kundtjänsten alltid tillgänglig. Personal finns på plats under dygnets alla timmar. Klicka på ”Få hjälp” längst upp till vänster så kommer du till sidan med alla sätt du kontaktar supporten på.

Till att börja med finns en enkel FAQ – med svar på några av de vanligaste frågorna. Hittar du inte vad du söker kan du kontakta dem på live chat, via e-post eller genom ett telefonsamtal.

  • Öppettider i supporten: 24/7
  • Språk: svenska och engelska
  • Livechat: svarar inom 5 minuter
  • E-post: [email protected], svarar inom 45 minuter
  • Telefon: 020-14 10 37

Sammanfattning

Vi på CasinoSverige.me anser att CampoBet är en riktigt bra bettingsajt, med ett gediget utbud av sporter och oddsmarknader. Och när man väl har plockat in det planerade casinot på sajten kommer du att mötas av en komplett spelupplevelse, med det mesta du som kund kan önska dig.

Självklart kan du spela från såväl datorn som telefoner och surfplattor – logga bara in via din webbläsare så känner webbplatsen av vilken enhet du använder. 

Vi återkommer med en utökad recension så snart vi ser att casinot finns på plats.

YoYo Casino

21.05.2020

Det är ingen tvekan om att utvecklingen inom casinobranschen bara blivit bättre och bättre, om man tittar på hur det såg ut innan alla casinon behövde svensk licens. På den tiden kunde det vara enormt stor skillnad mellan casinosajterna. Nästan alla casinon erbjöd då enorma summor i välkomstbonus och lockade med turneringar och kampanjer men hade en hemsida där man knappt kände igen ett enda spel. Villkoren på bonusen ska man inte tala om, för de kunde vara mycket invecklade och krångliga så man gav upp att läsa efter halva texten. 

Idag finns det knappt några dåliga casinon i Sverige faktiskt, det känns som att många casinon har tänkt om och numera är casinosajterna mycket mer innehållsrika med bra spel, klarare budskap och som är enkla att navigera i. YoYo Casino är ett sådant exempel. YoYo är en renodlad casinosajt som nyligen lanserades och redan från start har de har gått ”All In” med enkelhet, utbud och service. 

YoYo ägs och drivs av spelbolaget Romix Limited som lanserade sajten under mars månad 2020. För alla spelare som vill testa casinot erbjuder man en riktig häftig bonussumma på upp till 5 000 kr. 

BESÖK YOYO CASINO

YoYo Välkomstbonus med schysta villkor

YoYo startar sin karriär med att vara riktigt generös till alla nya kunder. Man erbjuder alla att ta del av en bonus som man matchar insättningen med upp till 5 000 kr. När du tackar ja till bonusen får du ytterligare som grädde på moset 50 cash spins på spelet Starburst. Dessa cashspins är omsättningsfria men är endast tillgängliga när du har omsatt bonusen. 

Så här ser bonusen ut:

  • Första insättningen: 100% i bonus upp till 5 000 kr 
  • 50 cash spins utan omsättningskrav på Starburst

Regler och villkor

För att aktivera bonusen är minsta insättning 200 kr. Innan vinster kan tas ut måste bonus och insättning omsättas 20 gånger och omsättningskravet måste fullbordas inom 60 dagar. Maximal insatts med bonusen är 50 kr. Tänk på att spel bidrar olika mycket till omsättningen och vissa spel bidrar inte alls. Läs noga på bonusvillkoren. 

Massor av förstklassiga spel hos YoYo

Det som skiljer mellan renodlade casinosajter som YoYo från andra sajter med allt möjligt innehåll är att sajten känns renare och enklare att navigera i. Om man bara är ute efter ett bra sortiment av slots, livecasino samt bordsspel så har sajten fullt tillräcklig variation i utbudet. Hemsidan är snygg med enkla tydliga menyer och du hittar ett stort spelsortiment på mer än 1 000 spel totalt. 

Hos YoYo Casino har du möjlighet att spela med både riktiga pengar och spela gratis med virtuella pengar på de flesta spel på sajten. Vilket är en jättebra funktion när du vill testa ett nytt spel eller bara vill spela utan riktiga pengar. När du vinner i gratisläget är förstås vinsterna också på låtsas. Spelen är uppdelade i många smarta kategorier och du kan till och med sortera spelen på olika spelleverantörer, här nedan kan du se ett urval av spel inom de olika kategorierna. 

Spelen är uppdelade i dessa kategorier: 

  • Toppspel Här hamnar spel som har hög popularitet och högt betyg, spel som: Bonanza, Starburst, Book of Dead, Book of Oz, Lock N Spin och Vikings Go Berzerk med flera
  • Nya – De senaste nya spelen inom casinoindustrin presenteras här, spel som: Ivory Citadel, North Storm, Atlantic City Blackjack, Ankh of Anubis och Chronos Joker med flera
  • Populära – De mest spelade och omtyckta spelen just nu är spel som: Jack and the Beanstalk, Blood Suckers II, House of Doom, Wild Swarm Aces and Face Poker och Finn and the Swirly spin med flera
  • Slots – Här är alla spelautomater samlade och överst i listan är: Viking Runecraft, Temple Tumble, Immortal Romance, Pirate Kingdom och Sabaton
  • Kortspel – Prova lyckan med olika typer av databaserade kortspel med olika typer av Baccarat, Poker och Blackjack
  • Mina spel – Här samlas all dina favoriter när du klickar på hjärtat på ett spel du vill spela igen
  • Black Jack – Du som älskar blackjack har alla spel samlade här
  • Video Poker – Alla videopoker hittar du här
  • Live Casino – I den här avdelningen finner du bordsspel som livestreamas där du spelar med en livs levande dealer

Spelleverantörer hos YoYo

När ett casino briljerar med att ha det bästa casinot med det bästa utbudet så är det avgörande vilka spelleverantörer som levererar spelen till sajten. Hos YoYo Casino hittar du både kända och lite mindre kända leverantörer: 

  • Pragmatic
  • Quickspin
  • NetEnt
  • Play’n GO
  • Yggdrasil
  • Push Gaming
  • Microgaming
  • Betsoft
  • Iron Dog
  • Tom Horn
  • Wazdan
  • Leap
  • 1×2 Gaming
  • Evolution

Betalningsmetoder

YoYo Casino är ett så kallat snabbt casino och ibland går den här typen av casino under benämningen Pay N Play casino. Det betyder att det är ett modernt casino som inte kräver en registreringsprocess för att bli kund. Du gör en insättning eller loggar in dig med ditt BankID så kan du börja spela direkt. 

Det brukar också innebära att vid alla transaktioner så går överföringen på några minuter både för insättningar och uttag. Men eftersom alla uttag måste godkännas av en fysisk person garanterar man utbetalningen behandlas inom 24 timmar, eftersom finansavdelningen inte är bemannad dygnet runt och inte alls på helger. Transaktionerna sker via betalningsmetoden Trustly som anses vara en av de säkraste transaktionsmetoderna. 

  • Betalningsmetod: Trustly
  • Verifiering med BankID

Support

YoYo Casino erbjuder support dygnet runt alla dagar i veckan men vill du prata med en svensktalande support finns de på plats alla dagar i veckan mellan kl. 9.00 och kl. 23.00. Resten av dygnet finns det en engelsktalande support. Financeavdelningen finns på plats alla vardagar. Har du frågor kan du alltid kika först i den FAQ som finns på hemsidan med de vanligaste frågorna och svaren. Hittar du inte svaren finns supporten ett klick bort på livechatten.

  • Öppettider: 24/7
  • Öppettider för financeavdelningen: vardagar mellan kl.9.00 – kl.18.00.
  • Svensk support: kl. 9.00 och kl. 23.00
  • Engelsk support: dygnet runt
  • Live chatt: Ja
  • Telefonsupport: Nej
  • E-post: [email protected]

Sammanfattning

Man märker att YoYo Casino har lagt största krutet på spelautomater för där finner man alla de mest populära spelen från de största spelleverantörerna. För att vara ett nylanserat casino så har casinot ett hyfsat sortiment på alla avdelningar. Vi tycker att välkomstbonusen är riktigt bra eftersom villkoren är helt ok. Dessutom är det alltid roligt att få omsättningsfria freespins helt gratis. Det finns ju en liten chans att man vinner storkovan med de 50 freespins man får och då har man vunnit utan att lägga en enda krona.

No Account Bet

25.11.2019

Precis som namnet antyder så är No Account Bet en spelsajt där du inte behöver något konto för att spela. Det enda du behöver är ett BankID som du identifierar dig med och du är igång att spela på några sekunder. Sajten drivs av ett antal passionerade entusiaster med ledorden öppenhet, tillförlitlighet och snabbhet. Ambition är att erbjuda sina spelare den snabbaste och den mest användarvänliga plattform man kan åstadkomma.

Det innebär att de erbjuder en spelsajt där du slipper registrera dig och när det är dags för utbetalning på dina vinster så har du pengarna på ditt konto inom några minuter. För att spela kan du koppla upp dig var som helst var du än är så länge du har internetuppkoppling. Du väljer själv om du vill sätta in pengar eller inte men om du spelar utan att logga in spelar du i ett gratisläge, vilket kan vara bra när man är ny på sajten.

No Account Bet lanserades hösten 2019 av Mandalorian Technologies med fokus på betting för spelare som gillar sport, men samtidigt är No Account Bet ett fullfjädrat casino som kan mäta sig med vilket annat etablerat casino som helst när det gäller utbudet.

Välkomstbonus – upp till 2000 kr

No Account Bet vill ge nya spelare möjlighet att prova spelutbudet lite extra från början. Därför finns det en välkomstbonus på upp till 2000 kronor som är tillgängligt för dig som inte har spelat hos No Account Bet tidigare. Det enda du behöver göra är en insättning på minst 200 kronor för att aktivera bonusen. Vill du sedan maxa erbjudandet sätter du in 2000 kronor och får lika mycket därtill, det vill säga totalt 4000 kronor att spela för hos No Account Bet. Vi vill understryka att det tillkommer ett omsättningskrav på 20 gånger på bonusen och vi rekommenderar också att du går in hos No Account Bet och läser casinots fullständiga regler och villkor för bonusen innan du drar nytta av den.

Kampanjer

Kampanjer, turneringar och VIP-system på spelsajter med svensk licens verkar vara ett minne blott. Det är inga casinon som vågar erbjuda något annat än möjligtvis en välkomstbonus. Oftast innebär en kampanj eller en turnering att det är vinstutdelning vid mer än ett tillfälle och det är förbjudet enligt svensk lag från och med januari 2019. Den svenska spellagen säger att man bara får ge ut en bonus till varje ny kund vid ett tillfälle och inget mer.

Alla prispengar från kampanjer, turneringar och VIP-förmåner räknas som en bonus enligt spelinspektionen. Det är hur många svenska casinon som helst som redan har fått en varning eller fått böter och vissa har till och med blivit av med licensen. Detta är anledningen till att kampanjer, turneringar och VIP- system helt har försvunnit från våra casinon.

Brett spelutbud inom casino och odds

No Account Bet är en spelsajt som har både en oddsavdelning och en casinoavdelning och det är också huvudmenyn på startsidan. När du går in på No Account Bet och börjar spela kommer du snart att märka att det är en komplett spelsajt som har allt man kan tänka sig inom odds, spelautomater och livecasino. Du hittar en fullmatad sportsbook med tusentals sportevenemang som du kan följa och betta på. Allt på sajten är klart, tydligt och enkelt, det är snyggt och prydligt upplagt så att inget går att ta miste på.

I casinoavdelningen hittar du upp emot 1 000 spelautomater från en mängd kända och okänd spelutvecklare. Du finner även en riktig stor Livecasinoavdelning med 113 livebord som vi verkligen rekommenderar att du gör ett besök på. Har du inte testat livespel tidigare så kan du förvänta dig en spelupplevelse och spänning som inte går att jämföra med någon annan typ av spel. Eftersom detta är en casinorecension ska vi titta lite närmare under den sektionen.

Casino

Under casinosektionen hittar du en sökruta högst upp i menyn och strax under är alla spel uppdelade i olika kategorier. Fast vi saknar några användbara kategorier i menyn som vi tycker är viktiga. Dessa funktioner är särskilt viktiga när sortimentet är stort och när man provspelar många spel och vill ha lite koll på spelen som finns på sajten.

Det vi saknar är kategorier som: nya spel, jackpottspel, populära spel och favoriter. Nu är det ju så att No Account Bet är ett relativt nytt casino och kanske kommer de kategorierna att läggs upp så småningom. Det hoppas vi på. Spela i ett gratisläge kan du göra så länge du inte är inloggad på sajten och vinner du när du spelar i gratisläget, så är vinsterna naturligtvis också på låtsas. Så här ser casinomenyn ut för dagen och vi nämner några nya spel i varje kategori från diverse leverantörer:

  • Casinospel:  88 Fortunes Megaways från SG Digital, Wild Chase Tokyo från Quickspin, Reel Rush 2 från NetEnt och Honey Rush från Play N Go
  • Slots: Millionaire Mystery Box från Big Time Gaming, Ozzy Osbourne från NetEnt, Divine Lotus från Thunderkick och Rainforest Magic från Play N Go
  • Bordsspel: European Roulette Silver från iSOFTBET, Texas Hold´em Plus och Crazy 4 Poker från SG Digital och Blackjack från Relax Gaming
  • Livecasino: Infinite Blackjack från Evolution Gaming

Spelleverantörer

Spelleverantörerna på ett casino är stommen till ett bra casino. De avgör om ett casino har ett bra variationsrikt utbud. No Account Bet samarbetar med inte mindre än 27 olika spelleverantörer, då förstår du att utbudet är otroligt variationsrikt. Här är alla spelleverantörer hos No Account Bet:

NetEnt, Play´n GO, Microgaming, Quickspin, Red Tiger, Relax Gaming, Push Gaming, Pragmatic Play, Yggdrasil, Nolimit City, Thunderkick, ELK, iSoftBet, Blueprint Gaming, Big Time Gaming, Evolution Gaming, Authentic Gaming, SG digital, Bet Digital, Lightning Box, Gig Games, NextGen Gaming, Wild Streak Gaming, Just For The Win, 1×2 Gaming, Chance Interactive, Games Lab, Iron Dog,

Odds

Online betting har blivit en del av många sportälskares vardag och har vuxit sig allt större de senaste åren, i alla fall på nätet. Här på No Account Bet finns det ett stort utbud av de mesta inom sportbetting där du kan ha koll på dagens matcher, kommande event och live betting. Det nya är att du lätt kan följa ditt favoritlag i mobilen och satsa en slant på en match för att höja spänningen. När ditt lag vinner kan du göra supersnabba uttag, då du har din vinst inom några minuter på ditt bankkonto.

Betalningsmetoder

Det är allt fler casinon går över till betalningsmetoden Trustly. Det kanske inte är så konstigt för idag anses Trustly som ett av de säkraste sätten när det gäller penningtransaktioner. Det spelar ingen roll vilken bank du har, det enda som behövs är ett BankID. Det räcker för att de ska veta vem du är, det kan inte bli så mycket säkrare än så. Det bästa med detta system är att transaktionen går blixtfort både när du sätter in pengar och vid uttag från ett spelkonto.

  • Betalningsmetod – Trustly
  • Identifiering – BankID

Support

Att ett casino har en hjälpsam och trevlig support är viktigt för trivseln för spelarna. Vi var i kontakt med supporten på No Account Bet och fick chatta med Stefan som var mycket trevlig och tillmötesgående. Lite förvånande har inte supporten öppet dygnet runt, men dom har i alla fall öppet alla dagar i veckan måndag till söndag. När kundtjänsten inte har öppet kan du maila och du kan försöka med chatten även under övrig tid för de svarar lite sporadiskt under dygnet. Kundtjänsten erbjuder support på svenska och på engelska.  

  • Livechatt: måndag till söndag mellan kl. 10 00 – 18 00
  • Övriga tider: supporten svarar sporadiskt
  • E-post: [email protected]
  • Språk: svenska och engelska

Cozino Saloon Casino

15.11.2019

Är du en fan av vilda västern och dess atmosfär och miljö?  Då har du hamnat helt rätt. Cozino Casinos profil är att de är det mysigaste casinot i Vilda Västern. Ordet mysig kanske inte är det man förknippar Vilda Västern med, men vi förstår vad casinot försöker förmedla ändå. För det är ju något väldigt speciellt med atmosfären kring vilda västern. Det är en slags nostalgi i spänningen som är så påtaglig att man nästan kan ta på den. Även om vi som aldrig har upplevt vilda västern själva så tycker vi ändå att det är nostalgiskt på nåt sätt, av en häftig och spännande tid.

Allt på Cozinos hemsida går i vilda västern-tema med snygga jordnära färger med bilder och teckningar från den tiden. Sajten säger att de kämpar vi hårt för att ge sina spelare en exceptionell upplevelse med roliga funktioner, därför samarbetar de med många spelutvecklare. Här finns en blandad kompott av leverantörer. Vi presenterar dom lite senare i recensionen.

För att ge sina spelare den bästa möjliga service erbjuder man en kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan. Cozino Saloon uppmuntrar dig till att spela ansvarsfullt och du kan kontakta kundtjänst när du vill för att få tips och råd i det avseendet. Cozino regleras av den svenska spelinspektionen. Sajten ägs och drivs av SkillOnNet LTD. Cozino Saloon Casino lanserades 2018.

För- och nackdelar med välkomstbonus

Det är inte ovanligt att se att ett nätcasino inte erbjuder någon välkomstbonus numera. Här på Cozino Saloon Casino har man plockat bort välkomsterbjudanden för tillfället. Sajten erbjuder heller inga andra kampanjer, turneringar, freespins eller VIP-system. Det kan kanske vid första anblicken kännas lite tråkigt, men som vi alla vet så finns det två sidor av ett mynt som man säger.

Det finns många fördelar och nackdelar med att ta emot en välkomstbonus eller erbjudanden. Ibland så är det inga erbjudanden som är någon fördel för dig, utan det är ett sätt för casinot att få dig att sätta in stora summor pengar i tron om att du får en massa pengar som du kan vinna stort med.

Fördelar: Jovisst är det jätteroligt och häftigt att ha en stor summa pengar att spela med det kan man inte förneka. Med dessa pengar har du gott om tid att utforska casinot och du förlänger din speltid rejält, om det är mycket pengar det handlar om. Hur roligt det är med välkomstbonusen beror främst på vilka regler och villkor som finns kring erbjudandet.

Är det omsättningsfria bonusar så är det toppen, för då är det som att du får en gåva på riktigt. Vinner du med omsättningsfria bonusar kan du ta ut vinsten direkt. Men om du måste omsätta bonuspengarna på vissa spel eller om kraven är sådana att du måste omsätta bonusen med dina insatta pengar först innan du får någon bonus så är det inte lika roligt.

Tyvärr finns det fler nackdelar än fördelar med en välkomstbonus – om villkoren är dåliga. Normalt brukar man få omsätta både insättningen och bonuspengarna men villkoren kan variera. De som har bäst villkor brukar man få omsätta från 30 gånger bonuspengarna, men man måste oftast spela upp sina insatta pengar först innan man börjar spela med bonuspengarna. Även om det bara är 30 gånger så måste man omsätta 3 000 kr för varje hundralapp. Då förstår man vidden av omsättningskravet.

GÅ TILL COZINO

Inget omsättningskrav på Cozino Saloon

När du spelar här på Cozino Saloon Casino behöver du inte bekymra dig om några omsättningskrav. När du vinner så är vinsterna dina och du gör vad du vill med dina pengar. Det är sällan en van spelare tackar ja till välkomstbonusar numera, för det inskränker friheten när man spelar. Detta med omsättningskrav på bonusar är något som de flesta spelare har erfarenhet av. Har man en gång känt sig lurad på sina insätta pengar så kanske man inte tackar ja igen till bonusar innan man lusläser villkoren först.

Komplett spelutbud med kända spelleverantörer

Cozino Saloons har en mycket snygg och välgjord hemsida och man ser att det är proffs som ligger bakom sajten. Precis som alla moderna sajter så går det utmärkt att spela från alla typer av mobila enheter. Hemsidan är välstrukturerad och snygg med tydliga menyer. Spelen är uppdelade i två olika kategorier, en högst upp under bannern och en när du scrollar nedåt.

Högst upp börjar menyn med ett förstoringsglas som är en sökruta. Så här ser resten av menyn ut:

Hem, Slots, Jackpottspel, Dagliga Jackpotts, Roulette, Black Jack, LiveCasino och Andra.

När du scrollar nedåt under menyn slots är spelen uppdelade i flera kriterier och det är Alla Slots, Nya spel, Mest populära, Jackpottspel och Dagliga Jackpotts. Konstigt nog så förändras hemsidas menyer när du är inloggad och vissa länkar försvinner. Däremot så kan du göra mer och komma åt funktioner som du inte kommer åt om du inte är inloggad.

När du håller muspekaren över ett spel ser du vad spelet heter, en play-pil och en stjärna i vänstra hörnet. När du klickar på stjärnan så läggs spelet i dina favoriter. Det finns en (i)-ikon högst upp till höger på varje spel, när du klickar på den kommer det fram en popupruta. Förutom massor av information om spelet kan du se hur spelet ser ut och även välja att testa spelet gratis. Här är ett exempel vad du ser i popuprutan och vi har valt att visa det populära spelet Book Of Dead:

  • Minsta insats: 0.10 kr
  • Maxinsats: 500 kr
  • Maxvinst: 2 500 000 kr
  • Vinstlinjer: 10
  • Hjul: 5
  • Jackpott: Nej
  • Gratissnurr: Ja
  • Skapat av: Play N Go
  • Bonusspel: Ja

Det är en mycket smart funktion tycker vi, eftersom med den här informationen vet man vad man kan förvänta dig av spelet. Den här funktionen kan du bara se om du är inloggad.

I skrivande stund finns det totalt 729 spel på sajten och det mesta är spelautomater av alla de slag som klassiska slots, videoslots och jackpottslots. Det finns några klassiska bordsspel som roulette och Black Jack, men om du vill ha många bordsspel att välja mellan finns de som livespel. De hittar du på livecasino avdelningen, där finns hela 55 livespel att välja på, vilket är relativt många.

I sortimentet hos Cozino Saloon kan du förvänta dig ett gediget utbud av kända spel från de största leverantörerna men även från några leverantörer som man aldrig har hört talas om. Det är en lång lista över leverantörer här på sajten. Om du letar efter en speciell leverantör kan du genom att klicka på sökrutan få fram spelleverantörlistan. När du har fått fram listan markerar du den eller de leverantörer du vill ha fram och klickar på ”visa spel”. Här är listan över alla leverantörer:

  • 2by2
  • Elk Studios
  • Just For The Win
  • Nextgen
  • Play N GO
  • Shuffle Master
  • Bally Technologies
  • Evolution Live
  • Lightning Box
  • Nyx
  • Rabcat
  • Thunderkick
  • Barcrest
  • Foxium
  • Microgaming
  • Old Skool
  • Realistic Gaming
  • Williams Interactive
  • Big Time Gaming
  • Gvg
  • NetEnt
  • Pear Ficton Studio
  • Red Tiger
  • Yggdrasil

Kundsupport och betalningsmetoder

Cozino vill att du ska ha en så bra spelupplevelse som möjligt och därför finns ett supportteam tillgänglig alla dagar i veckan dygnet runt, om du behöver hjälp med något. De erbjuder också support på flera olika språk.

Dock är inte alla språk tillgängliga dygnet runt, så om du vill ha snabba svar rekommenderas engelska som de flesta pratar. Du hittar FAQ-sidan längst ner på hemsidan, där kan du läsa de vanligaste frågorna som många spelare ställer.

  • Öppettider: 24/7
  • Livechatt: Ja
  • E-post: [email protected]
  • Telefon: Nej
  • Språk: engelska, svenska, danska, finska, tyska, franska italienska

Cozino Saloon erbjuder många typer av betalningsalternativ. Minsta insättning är 100 kr och minsta uttag är 200 kr. Det utgår inga avgifter för varken vid insättningar och uttag för svenska spelare. Casinot erbjuder dessa betalningsmetoder:

Trustly, Visa, Mastercard, Zimpler, Siru, Instant Payments, eco, Skrill, Neteller och paysafecard.

Jalla Casino

23.10.2019

Nu i dagarna lanserades Jalla Casino och i och med det så försvann SverigeAutomaten. Det som har skett är att de som är ansvariga för SverigeAutomaten har moderniserat sajten och döpt om den. Den stora förändringen är också att sajten är flyttad till en högteknologisk plattform, vilket gör att de erbjuder ett snabbare och smidigare casino. Man har uppdaterat sidan med många fler spel och allt på sajten laddar fortare. Jalla casino är en casinosajt där du kan spela utan att skapa ett konto först. 

Det verkar som att alla nya casinon vill marknadsföra sig som hypersnabba spelsajter numera. Det senaste i raden av Pay N Play-casinon är bland annat Jalla Casino, som kommer från en gigant i spelbranschen – Betsson Group. Bara det att Betsson står bakom casinot gör oss nyfikna på att ta en närmare titt på Jalla. Är det här vårens hetaste casino?

Snabba casinon var det ja. Du har säkert sett trenden – Turbico, Speedy, Hyper, Hajper och Snabbare är bara några av de namn som anspelar på snabbhet – främst när det gäller transaktioner till och från ditt spelkonto. Jalla är alltså ännu ett casino som hoppar på det tåget – själva ordet ”jalla” kommer från arabiskan och betyder ”skynda”.

TILL JALLA CASINO

Välkomstbonus hos Jalla Casino

Sedan Jalla Casino lanserades i Sverige har deras fokus varit att erbjuda en renodlad Pay N Play-upplevelse. Det vill säga att casinot i fråga inte har haft någon välkomstbonus för nya spelare. Sedan har det varit väldigt åtspänt med bonusar i Sverige överlag i samband med pandemins framfart. Nu har det lättat lite och därmed väljer Jalla Casino att gå in med en välkomstbonus.

Just nu får alla nya spelare som gör en insättning hos Jalla Casino 200 cash spins. Förmånen med dessa 200 cash spins är att dina eventuella vinster är fria från omsättningskrav och kan tas ut direkt. Det finns inte heller någon minsta gräns för hur mycket du behöver sätta in. Men vi rekommenderar ändå att du läser igenom alla regler och villkor via Jalla Casinos hemsida. Dina cash spins, värda 1 krona per snurr, tilldelas du i spelautomaten Ancient Fortunes Poseidon Megaways.

Kampanjer och VIP-klubb

I den här avdelningen är det ganska tomt. Våra steg ekar mot väggarna när vi kliver in i lokalen. Men med nya spellagen är det tyvärr så här det ser ut på i princip vartenda casino i Sverige just nu. Och det hänger ihop med samma bonusregler vi nämnde nyss. En bonus är, enligt Spelinspektionen, ”en rabatt eller liknande ekonomiskt incitament som är direkt kopplat till spelet” vilket innebär att prispengar från turneringar eller speciella erbjudanden riskerar att falla under begreppet bonus. Och det är därför som alla har plockat bort allt som kan göra att de får Onda Ögat på sig från Spelinspektionen.

Jalla Casinos spelutbud

Jalla Casino är, åtminstone till att börja med, en renodlad casinosajt. Och här hittar du självklart spel från alla de bästa spelutvecklarna i Sverige och världen – vilket är nästan samma sak när det gäller speltillverkare. Här finns mer än 1 200 spel att välja mellan fördelat på kategorierna: slots, livecasino, jackpottspel, dagliga jackpottar, Jallaspel och klassiska bordsspel. 

Slots

Störst fokus ligger som vanligt på slots. Slots i alla dess former – här hittar du mängder av häftiga videoslots, gamla slotsklassiker, jackpottslots, dagliga jackpottslots och en drös med Jallaslots.  Jallaspel hittar du förstås bara hos Jalla, det är en blandad kompott av alla möjliga typer av spel som slots, jackpottspel och klassiska bordsspel. Tyvärr kan man inte i dagsläget spela slots i ett gratisläge hos Jalla Casino men vi tror och hoppas att sajten uppdaterar så att det går.

Här är ett axplock av slotsspel i de olika kategorierna:

  • Spelautomater: Buffalo Rising, Piggy Riches, Book of dead, Reaktion och Gonzo´s Quest
  • Jackpottspel: Atlantean Treasures, Mega Moolah, Mega Fortune Dreams och Jazz Of New Oleans
  • Dagliga jackpotts: Golden Crytex, Pirates Plenty, Battle For Gold, Dragons Luck, Power Reels och Rio Stars med flera
  • Jallaspel: Krazy Kong, Sky Jockeys, Mr Toad, Mega Hot Wild, Wild Valkyrie och Multi hand Blackjack 

Live Casino

Med Evolution Gaming bland spelleverantörerna kan du vara säker på att Jallas Live Casino är av toppkvalitet. Evolution är nämligen det företag som är mest anlitat när det kommer till mjukvara och plattformar till livecasinon. För närvarande erbjuder man 38 olika varianter av livestreamade bordsspel. Vi är säkra på att den här avdelningen kommer att växa ännu mer så småningom, eftersom livescasino spelande ökar hela tiden. 

Spelen levereras av dessa spelutvecklare hos Jalla Casino:

  • NetEnt
  • Yggdrasil
  • Microgaming
  • Play’n GO
  • Quickspin
  • Evolution Gaming
  • Thunderkick
  • NextGen/NYX
  • Red Tiger Gaming
  • Betsoft 
  • IGT
  • Williams Interactive

Betalningsmetoder

Jalla casino är vad man brukar kalla ett Pay N Play-casino. Det betyder att du inte behöver gå igenom ett traditionellt registreringsformulär där du lämnar ut alla dina personliga uppgifter. Istället gör du helt enkelt en insättning direkt med hjälp av Trustly, och verifierar din identitet med det BankID du redan har. Snabbt och enkelt – jalla!

Det är alltså Trustly som är den tongivande betalningsmetoden här på Jalla. Men du kan också göra insättningar med Swish.  

Båda dessa betalningsmetoder hör till de säkraste transaktionsmetoderna i världen, och när det gäller uttag till ditt bankkonto hör Trustly till de allra snabbaste. Pengarna bör landa på ditt konto inom en kvart efter att du begärt ett uttag.

Betalningsmetoder:

  • Insättning och uttag: Trustly
  • Insättning: Swish
  • Verifiering och identifiering: BankID

Support

Vi pratar om Betsson Group – spelbolaget som tidigare vunnit utmärkelser för att ha branschens bästa kundtjänst. Här kan du få svar på alla dina frågor – och få hjälp med problem – av trevlig och välutbildad supportpersonal. Dessutom kan du kontakta supporten när som helst på dygnet, alla dagar i veckan och du har många olika val av kontaktvägar att tillgå. Det är ovanligt att ett nätcasino erbjuder telefonsupport, men det gör Jalla Casino.

Du som tycker det är lite jobbigt att kommunicera i skrift kan välja att kundtjänsten ringer upp dig så att du får prata i stället om det känns lättare att förklara ditt problem. Om det uppstår frågor ta ett kik på Jallas FAQ med vanliga frågor och svar. Den kan avhjälpa många problem för den tar upp många kategorier och ämnen med frågor och svar. FAQ-sidan hittar du när du klickar på frågetecknet längst upp på hemsidan. 

  • Öppettider: 24/7
  • Livechatt: Ja
  • E-post: Kontaktformulär 
  • Telefonservice: Ja
  • Språk: Svenska, engelska och norska

Sammanfattning

Jalla är ett toppmodernt casino med ett riktigt bra spelsortiment. Hemsidan är enkel men välgjord med bra menyer. I dagsläget går det inte att spela gratis men vi har varit i kontakt med supporten och de säger att de jobbar för fullt med den funktionen. Inom kort kan du testspela alla slots på sajten.

← Äldre inlägg