Casino recensioner arkiv - Casino Sverige - Svenska casinon online
Casino Sverige - Svenska casinon online

RSS

Gangsta Casino

15.03.2024

Välkomstbonus och bonuskoder

Gangsta Casino är ett spelbolag som vänder sig till spelare som gärna vill ha många förmånliga erbjudanden. Inledningsvis väntar en välkomstbonus som innebär att du får extra pengar att spela med vid dina tre första insättningar. Totalt har du möjlighet att få 225% i bonus upp till 29 500 kronor tillsammans med 250 free spins. Du behöver inte ange någon bonuskod för att du ska få din välkomstbonus hos Gangsta Casino. 

  • Första insättningen: 100% i bonus upp till 5 900 kronor och 100 free spins
  • Andra insättningen: 75% i bonus upp till 11 800 kronor och 150 free spins
  • Tredje insättningen: 50% i bonus upp till 11 800 kronor 

Vi vill uppmärksamma dig om att du måste aktivera din bonus innan du börjar spela efter din insättning. Likaså tillkommer det ett omsättningskrav på 35 gånger som gäller din insättning och bonus. I samband med att du spelar mot omsättningskravet har du inte möjlighet att spela i live casinot. Kom ihåg att läsa igenom samtliga regler och villkor innan du väljer att ta del av erbjudandet. På så vis vet du exakt vad som gäller. 

Gangsta Casino free spins 

Som kund hos Gangsta Casino har du också chansen att ta del av free spins varje vecka. Det finns flera olika kampanjer som innebär att du kan hämta free spins på såväl onsdagar som fredagar. Vi vill återigen påminna dig om hur viktigt det är att du läser igenom rådande regler och villkor innan du tar del av både gratissnurr och bonuspengar hos Gangsta Casino, precis som hos andra spelbolag. 

Kampanjer och lojalitetsprogram 

Om du är nyfiken på vilka aktuella kampanjer som finns att ta del av kan du ta en titt på sidan “promotions” som du når via huvudmenyn. Här listar Gangsta Casino både sin välkomstbonus men också övriga erbjudanden som är aktiva under utvalda dagar varje vecka. 

Förutom kampanjer och erbjudanden har Gangsta Casino ett lojalitetsprogram som du hittar i menyn under “VIP”. Som trogen spelare kan du se fram emot ännu fler förmåner och fördelar. Alla som registrerar sig blir per automatik med i VIP-klubben. I dag har VIP-klubben fem nivåer och du kan öka i nivå i samband med att du spelar och samlar poäng. I VIP-klubben kan du räkna med en ökande cashback, högre maxuttag och så småningom en egen manager.

Säkerhet och licenser 

Tittar vi på listan med svenska casinon hos Spelinspektionen visar det sig att Gangsta Casino inte har någon svensk licens i dagsläget. Huruvida casinot i fråga ansöker om en licens i Sverige återstår att se. Självklart har Gangsta Casino en godkänd licens – den är dock utfärdad i Antillerna. Även om Gangsta Casino står utan svensk licens just nu är sajten öppen för svenska spelare eftersom vi ser att bolaget accepterar svenska kronor. 

Gangsta Casino registrering och första intryck 

När vi besöker Gangsta Casino för första gången får vi intrycket av att det är en webbplats som är välgjord och genomtänkt. Vi gillar att det är användarvänlighet som står i fokus när vi surfar runt. Det är tydligt var saker och ting är via menyn. Överlag får vi säga att Gangsta Casino är ett välskräddat spelbolag när vi först kommer till sajten. 

Det är enkelt att öppna ett konto. Du börjar med att klicka på en guldfärgad knapp uppe i det högra hörnet där det står “Register” (registrera). En ruta kommer upp och du skriver in din e-postadress, användarnamn och önskat lösenord. Markera rutan för att acceptera villkoren och sekretesspolicyn och välj att du vill gå vidare och skapa ett konto. Du har också möjlighet att registrera dig med ditt Google-konto, om du har ett sådant. När du har registrerat dig hos Gangsta Casino är det fritt fram att logga in och spela nästa gång. 

Casinospel och tillverkare

Gangsta Casino har ett rejält spelutbud med fokus på slots och deras live casino. Du kan sortera spelen efter popularitet, nyheter, jackpottar, livespel och så vidare. Något vi också tycker om är att du kan filtrera spelen efter tillverkare. Förutom slots och ett stort live casino kan du spela jackpotspel och bordsspel också, naturligtvis. 

Slots

Gangsta Casinos största kategori med spel är föga överraskande slots. Det är som hos mer eller mindre alla andra casinon på nätet. Du kan roa dig med gamla godingar som Gonzo’s Quest och Starburst signerade NetEnt kombinerat med mängder med nya slots. Här har du också chansen att spela lite mer udda slots som vi inte ser speciellt ofta hos svenska casinon. Liksom andra casinon erbjuder Gangsta Casino också möjligheten att prova slots i demoläge innan du kör i gång och spelar för riktiga pengar. På så vis kan du avgöra om du vill använda riktiga pengar eller gå vidare med ett annat spel i stället. Här kommer ett litet smakprov på slots som finns hos Gangsta Casino: 

  • Big Bass Bonanza
  • Mustang Gold
  • Money Train 4
  • Gates of Olympus 1000
  • Razor Shark
  • Buffalo King Megaways
  • Book of Dead
  • Jammin’ Jars

Speltillverkare

Gangsta Casino har ett varierat spelutbud tack vare sitt urval med speltillverkare som är representerade hos casinot. I skrivande stund har Gangsta Casino casinospel från runt 50 olika utvecklare, en imponerande samling. För att du ska få en bättre uppfattning om hur spelutbudet ser ut nämner vi några av dessa speltillverkare nedan: 

  • Evolution
  • Betsoft
  • Pragmatic Play
  • Hacksaw
  • Play’n GO
  • Blueprint
  • Quickspin

Live casino 

Gangsta Casino har ett live casino som bjuder på spel som levereras av kända Evolution men också Vivo Gaming och Ezugi. Här har du verkligen bord att välja och vraka mellan med tanke på att det ryms cirka 600 spel i detta live casino. Du kan räkna med variation och roa dig med allt från klassiker som Roulette, Baccarat och Blackjack till olika pokerspel, populära game shows och mycket mer. Du som är på jakt efter livespel lär inte bli besviken på Gangsta Casino. 

Utbetalning

När du spelar hos Gangsta Casino vill du givetvis vinna så mycket som möjligt. Nu är det ju slumpen som avgör, men det du själv kan göra är att hålla koll på din potentiella utbetalning via spelens RTP, det vill säga Return to Player. Detta ger dig en indikation om hur mycket exempelvis en spelautomat ger tillbaka i utbetalning i vinster för varje satsad krona. Vanligtvis ligger spelens RTP på mellan 94-97 procent. Nu ska du också ha med i beräkningarna att ett spels RTP räknas över väldigt lång tid och du kan inte ta för givet att du får tillbaka den procenten under din egen spelsession. 

Ytterligare en sak du kan kontrollera är spelets maxvinst. Vissa spel ger dig chansen att vinna hela 500 gånger insatsen på en enda spelomgång. Du kan till och med hitta spel där du kan vinna 30 000 gånger insatsen om du letar lite. 

Gangsta Casino mobilapp 

När vi tittar efter en app kan vi inte se att Gangsta Casino har utvecklat en specifik app för din mobil. Varken för iOS eller Android. Det spelar dock inte någon roll i dag längre eftersom du kan surfa in hos Gangsta Casino och i samband med det kommer du direkt till mobilcasinot som är anpassat för din mobil eller surfplatta. 

Betalningsmetoder hos Gangsta Casino

Gangsta Casino ger dig chansen att välja mellan flera olika betalningsmetoder när du vill göra en insättning respektive ett uttag. Som spelare i Sverige kan du inte välja alla men det finns trots allt en del olika alternativ som förhoppningsvis kan passa. 

  • Visa/Mastercard
  • Banköverföring
  • Jeton
  • MiFinity
  • Kryptvalutor: Bitcoin, Dogecoin, Litecoin och Ethereum med flera. 

Det är en relativt hög gräns för en minsta insättning, den är nämligen 300 kronor. Beroende på vald betalmetod kan du sätta in mellan 1000 och 10 000 kronor per gång. Vid uttag kan du ta ut 400 euro per transaktion och 500 euro per dygn. Under en månad kan du ta ut maximalt 10 000 euro från Gangsta Casino. 

När du begär ett uttag behandlas det inom tre vardagar. Med andra ord kan du inte räkna med snabba uttag som kund hos Gangsta Casino. Här är definitivt en punkt som är viktig och som kan förbättras om du frågar oss på CasinoSverige. 

Kundtjänst 

Du har två valmöjligheter när du vill eller behöver kontakta Gangsta Casino och deras kundtjänst. Vare sig du stöter på ett problem eller vill fråga något allmänt kan du höra av dig via deras chatt som har öppet dygnet runt. Chatten hittar du i det högra hörnet, längst ner på sajten. 

Det andra alternativet är att du skickar ett mejl och det gör du till [email protected]. Vi kan också passa på att nämna att det finns en kortare FAQ där vanliga frågor och svar är samlade. Den hittar du längst ner på startsidan. 

För- och nackdelar med Gangsta Casino 

Vi brukar ta upp ett par fördelar och nackdelar med alla casinon vi recenserar eftersom det som är värt att uppmärksamma också ger en fingervisning kring huruvida du ska spela där eller inte. När det gäller Gangsta Casino listar vi några för- och nackdelar nedan som vi tycker att du bör känna till. 

Fördelar

  • Brett utbud med spel och trevlig variation. 
  • Många tillgängliga erbjudanden med bonuspengar och free spins.
  • Kundtjänst på plats dygnet runt. 
  • Många olika speltillverkare. 

Nackdelar

  • Observera att omsättningskraven är höga och omfattar din insättning. 
  • Uttag dröjer och det tar upp till ett par dagar att få pengarna. 
  • Villkor som är svåra att förstå. 
  • Låga maxgränser när du vill ta ut pengar. 

Ansvarsfullt spelande hos Gangsta Casino

Gangsta Casino vill att du som spelare ska vara trygg och vill att du ska ha koll på hur mycket tid du lägger på spelandet liksom hur mycket pengar du spelar för. Du har möjlighet att “kyla ner dig” eller stänga av dig från att spela hos Gangsta Casino. Likaså kan du sätta gränser för hur mycket pengar du sätter in, hur länge du är inloggad och liknande. Du kan kontakta kundtjänsten för vidare hjälp. Det är med andra ord inte samma satsning på ansvarsfullt spelande här som hos många svenska casinon om vi nu ska jämföra Gangsta Casino med casinon med svensk licens på den här punkten. 

Mystake

31.01.2024

MyStake Casino är ett populärt europeiskt online casino som har funnits på marknaden i ett par år. Tyvärr har MyStake Casino inte en licens i Sverige vilket innebär att du som svensk spelare inte bör registrera dig på sajten. Av någon anledning finns MyStake Casino på svenska vilket vi höjer på ögonbrynen åt eftersom casinot i fråga inte har en licens utfärdad av Spelinspektionen. Vi på CasinoSverige har av denna anledning tittat närmare på MyStake Casino för att se vad casinot erbjuder. Eftersom spelbolaget, som sagt, inte har en svensk licens betyder det att vi inte rekommenderar svenska spelare att öppna ett konto här. Om du ändå är nyfiken på MyStake och vill veta mer kan du spana in vår recension här på CasinoSverige. Förhoppningsvis ser vi att MyStake Casino ordnar en svensk licens längre fram. 

Välkomstbonus upp till €1000

MyStake Casino har satsat på en generös välkomstbonus som alla nya medlemmar kan ta del av. Eftersom MyStake erbjuder såväl casinospel som betting har du också möjlighet att välja en välkomstbonus som är anpassad efter den typ av spel du helst vill ägna dig åt. I vår recension väljer vi dock att endast skriva om casinots välkomstbonus men det kan vara bra att veta att det finns ett annat alternativ. 

När vi besöker kampanjsidan möter vi en rad olika erbjudanden och vi blir lite överväldigade av allt som finns. På så vis är det tydligt hur viktigt det är att Spelinspektionen har stramat åt kampanjer och bonusar hos svenska casinon. Just för att minska risken att personer hamnar i ett spelmissbruk. Som nybliven medlem hos MyStake Casino kan du välja en bonus baserat på din första insättning. Ju mer du sätter in desto högre bonus väntar. Vi kan inte se att det krävs att du anger någon bonuskod

  • 150% i bonus upp till €300
  • 100% i bonus upp till €1000

Om du vill ta del av det första alternativet räcker det att du sätter in mellan €20 och €300 för att aktivera den. För det andra alternativet krävs det att du gör en insättning på €201 eller mer. Vi försöker läsa oss till vilka regler och villkor som gäller för välkomstbonusen men kan inte utläsa vilket omsättningskrav som tillkommer. Vi på CasinoSverige tycker att detta är information som ska stå med och att du snabbt och lätt ska kunna se vad som gäller. 

MyStake Casino free spins 

Vi upplever att MyStake Casino är lite rörigt. Det är så många olika kampanjer och svenskan är inte riktigt på topp. Som vi nämnde inledningsvis ska sajten inte få finnas tillgänglig på svenska eftersom det inte finns en svensk licens. Oavsett lyckas vi se att det ska finnas möjlighet att få tag på free spins hos MyStake casino. Förstår vi det hela rätt behöver du följa casinot via sociala medier för att få nys om aktuella erbjudanden med free spins. På kampanjsidan finns det gott om underhållning där du har chansen att få lite extra att spela för när du gör en insättning, även efter det att du har använt din välkomstbonus. 

Säkerhet och licenser 

MyStake Casino ägs och drivs av ett företag som heter Santeda International B.V. Bolaget har en spellicens som är utfärdad i Curaçao och det är inte direkt den mest pålitliga licensen, speciellt jämfört med den svenska licensen, den maltesiska och den brittiska. Dock är det en relativt vanlig licens i Europa. Vi på CasinoSverige väljer inte att spela hos utländska casinon eftersom spelandet inte är kontrollerat på samma sätt som hos svenska casinon och du kan inte räkna med att dina vinster är skattefria. 

MyStake Casino – registrering och intryck 

I samband med att vi surfar in på MyStake Casino och klickar oss runt på hemsidan för första gången får vi ett blandat intryck. Det finns mycket att klicka på och menyn innehåller många olika saker. Detta är visserligen lite av en smaksak. Vi på CasinoSverige tenderar att föredra en lite mer minimalistisk utformning som ofta är mer användarvänlig. Det är dock enbart vår uppfattning. Vi vill också tillägga att MyStake Casino rymmer mycket och det finns massvis med underhållning att upptäcka som medlem här. 

Den som inte är medlem men gärna vill registrera ett konto börjar helt enkelt med att klicka på knappen “registrera”. Därför dyker ett formulär upp som ska fyllas i för att ett konto ska skapas. Eftersom MyStake Casino inte har en svensk licens kan du inte genomgå en registrering med BankID. Dessutom måste en spelare skicka in dokument som verifierar din identitet vid ett eventuellt uttag. När ett konto är registrerat är det möjligt att logga in på sajten. 

Casinospel och tillverkare 

För den som lätt blir uttråkad är MyStake Casino ett utmärkt val med tanke på att det finns över 6000 olika casinospel att botanisera bland. Det är få casinon online som kan mäta sig med detta, om vi bara ser till antalet casinospel. Med andra ord levereras spelen av ett brett urval med utvecklare, såväl stora som mindre studior. Vi vill slå ett slag för sökfunktionen som gör det enkelt att hitta ett specifikt spel du vill ta dig an snabbt. Dessutom kan du välja att se alla spel som kommer från en specifik tillverkare. Beträffande kategorierna i övrigt skulle MyStake kunna strukturera det lite bättre för att du som spelare ska få en bättre översikt. 

Slots

Även om 6000+ slots är ett antal som imponerar innebär det enorma utbudet också att det är lite svårt att få en bra översikt och välja spel. Om du inte har en aning om i vilken ände du ska börja kan vi tipsa om att titta på vilka slots som är mest populära hos MyStake Casino. En mer rutinerad spelare kan däremot passa på att använda sökfunktionen för att hitta rätt på en gång. Oavsett kan kategorin med populära slots vara värd att titta närmare på för att du ska få koll på vilka titlar som lockar allra flest spelare hos MyStake Casino för tillfället. Kanske blir du inspirerad att prova något nytt. I kategorin syns bland annat slots som exempelvis: 

  • Book of Dead
  • Gates of Olympus
  • Gonzo’s Quest Megaways
  • Immortal Romance
  • Moon Princess
  • Starburst
  • Golden Fish Tank

Det gäller att ha tid över för du kan scrolla länge för att gå igenom vilka slots som finns hos MyStake Casino. Kategorin utökas hela tiden och nya slots adderas till utbudet. Vi är ganska övertygade om att majoriteten av spelare online inte behöver oroa sig för att missa något hett spelsläpp som kund här. Förutom så kallade vanliga slots finns det också en kategori med jackpotslots. Tyvärr är vi lite besvikna på denna avdelning. Du får nämligen inte tillgång till tunga titlar som Mega Fortune och Mega Moolah, för att bara nämna två. I stället är det mer udda jackpotslots som väntar på dig. Ett par titlar vi hittar här är: 

  • Great Rhino Deluxe
  • Black Wolf
  • Panda’s Fortune
  • Midnight in Tokyo

Tillverkare

Som vi nämnde tidigare i vår recension finns det många olika speltillverkare som är representerade hos MyStake Casino. Därav det enorma spelutbudet. Tack vare att MyStake Casino jobbar med så pass många olika utvecklare innebär det att du kan välja och vraka mellan tusentals olika slots och bordsspel utan att tumma på kvalitet. Det är smidigt att vi kan välja spel efter tillverkare och du som redan vet med dig vilka utvecklare du föredrar kan passa på att utnyttja denna möjlighet. 

Vi tar inte upp varenda speltillverkare som finns med på sajten. Däremot vill vi tipsa om en handfull spelutvecklare som är värda att nämna i sammanhanget. Förhoppningsvis ger det dig en bättre bild av vad du kan förvänta dig som spelare hos MyStake Casino. 

  • Red Tiger
  • Play’n GO
  • NetEnt
  • Playtech
  • Yggdrasil
  • Microgaming
  • Big Time Gaming

Live casino

För dig som tycker om att spela live kan vi tipsa om det live casino som finns hos MyStake Casino. Här hittar du traditionella bordsspel som du kan spela mot en riktig dealer i realtid. Förutom klassikerna live Roulette, live Blackjack, live Baccarat och poker kan du se fram emot att prova omtalade game shows, spelshower. Eftersom detta live casino levereras av bland annat Evolution och Playtech kan du också räkna med att du får njuta av hög kvalitet när du besöker live casinot i fråga. Vi vill också tipsa om några av spelshowerna som finns hos MyStake Casino som definitivt är värda att prova när tillfälle ges: 

  • Monoply Live
  • Sweet Bonanza CandyLand
  • Dream Catcher
  • Deal or No Deal

Utbetalning

Den del som stavas “utbetalning” är naturligtvis något som alla spelare är intresserade av. Något som är bra att känna till när vi ser på en potentiell utbetalning är RTP. Om du är nybörjare kan vi berätta att RTP står för Return to Player. Detta är något som anges i procent i varje spel och det skvallrar om hur mycket huset får och hur mycket som går som utbetalning till spelare. En slot med en RTP på exempelvis 97 procent ger tillbaka 97 procent till spelare över lång tid. Du kan med andra ord inte se det som att du får tillbaka 97 kronor av 100 kronor. 

Betting

MyStake är inte bara ett casino. Här kan du nämligen också roa dig med sportspel och betting. Eftersom vi fokuserar på casinot i vår recension vill vi inte djupdyka här. Däremot är det värt att veta om att du har möjligheten att kombinera ditt spelande om du så önskar. Självklart får du tillgång till världens största ligor som exempelvis Premier League, LaLiga, NHL och UEFA Champions Leage. Bland sporterna du kan se odds för har du allt från fotboll till ishockey liksom tennis och basket med mera. På kampanjsidan ser du också vilka erbjudanden du kan ta del av som gäller för betting och odds. 

MyStake Casino app 

MyStake Casino fungerar som så många andra online casinon i dag – när du besöker sajten via din mobil dirigeras du per automatik om till deras mobilcasino. Vi kollar trots allt om vi hittar MyStake finns via Apple App Store och Google Play Store. Det finns inte bara en app utan två – dock inte för casinot utan det verkar mer vara någon typ av minispel. Därför räknar vi det inte som att det finns en app för mobil.

Insättningar och uttag

En sak som vi verkligen saknar hos MyStake Casino är en sida med information om betalningar. Det vill säga en sida där vi tydligt kan se vilka metoder som är tillgängliga när du vill göra en insättning respektive uttag liksom vilka gränser som finns, behandlingstid och om det tillkommer eventuella avgifter. Vi på CasinoSverige kan i alla fall inte hitta detta. Därför kan vi inte heller ta upp vad som gäller när det handlar om detta. Tråkigt nog kan vi inte heller skriva något om MyStake Casino satsar på snabba uttag. Det vi däremot kan se är vilka betalningsmetoder som verkar vara tillgängliga för europeiska spelare. 

  • VISA/Mastercard
  • Neteller
  • Skrill
  • Qiwi
  • Bitcoin
  • Diners Club
  • WebMoney
  • Discover
  • Skrill
  • Paysafecard
  • EcoPayz
  • Payop
  • JCB
  • Interac
  • MiFinity
  • AstroPay
  • Jeton
  • PIX

MyStake Casino systersajter 

I spelbranschen är det inte ovanligt att ett bolag driver mer än ett casino online. Företag som satsar på att starta flera casinon brukar benämna sina casinon som systersajter. Just för att ägaren är densamma. MyStake Casino ägs och drivs som sagt av Santeda International B.V och det är faktiskt inte deras enda online casino. Följande casinon räknas som MyStake Casinos systersajter: 

  • VeloBet
  • Roletto 
  • CosmoBet
  • GoldenBet

Kundtjänst 

MyStake Casino är licensierat i Curaçao och därför finns det inte heller några svensktalande medarbetare på plats som kan hjälpa till via kundtjänst. Spelare som väljer detta casino får vända sig till deras kundtjänst och använda sig av engelska. Det är ytterligare en anledning till varför du ska välja ett svenskt casino som svensk spelare. 

Vi hittar en länk till deras FAQ, alltså vanliga frågor och svar, som är lite av en besvikelse eftersom det inte riktigt kan ses som det. Du får kort information om hur du når deras kundtjänst men det står inte något om vilka öppettider som gäller. I skrivande stund kan du höra av dig på följande sätt: 

  • Starta chatten på hemsidan och skriv direkt till supporten. 
  • Skriv ett mejl och skicka det till [email protected].

Fördelar och nackdelar

Nu har vi på CasinoSverige klickat runt och sett oss omkring hos MyStake och bildat oss en uppfattning om casinot. I samband med detta har vi reagerat på lite olika saker som vi tar upp som exempel på fördelar och nackdelar med att bli medlem här. 

Fördelar

  • 6000+ spel: MyStake Casino stoltserar med ett enormt spelutbud som gör att du aldrig behöver oroa sig för att du ska ha tråkig. Här väntar underhållning varje gång du loggar in. 
  • Kryptovaluta: För den som söker ett casino med möjlighet att spela med kryptovaluta behöver inte leta längre eftersom detta också erbjuds.
  • Bonuserbjudanden: Spelare som gärna vill ta del av bonusar och erbjudanden i samband med sitt spelande har en hel del att se fram emot hos just MyStake Casino. 

Nackdelar

  • Saknar svensk licens: Den första och självklara nackdelen med MyStake Casino är naturligtvis att casinot inte har en svensk licens som är utfärdad av Spelinspektionen i Sverige. Därför kan vi på CasinoSverige inte rekommendera casinot. 
  • Saknar kända jackpotspel: Kategorin med jackpotspel är lite skralt i det avseende att vi inte hittar storheter som exempelvis Mega Fortune, Mega Moolah och Hall of Gods. 
  • Användarvänlighet: Smaken är som baken, delad. Här på CasinoSverige anser vi att webbplatsen är något rörig och vi har lite svårt att hitta det vi söker och tycker att användarvänligheten kan förbättras.

Ansvarsfullt spelande hos MyStake Casino 

MyStake Casino är ju i grund och botten inte något svenskt casino och därför har bolaget inte lika höga krav som svenska casinon har när det gäller ansvarsfullt spelande. Det märks snabbt. Vi besöker sidan “ansvarsfullt spelande” hos MyStake Casino och får lite kort information om hur du ska spela med måtta. Allt är på engelska. Dessutom finns inte den obligatoriska menyn men snabblänkar till självtester, självavstängning och Spelpaus i sidans topp. Vi på CasinoSverige tycker definitivt att det finns utrymme för förbättring kring ansvarsfullt spelande hos MyStake Casino. 

Swift Casino

07.12.2023

Swift Casino är ett ypperligt alternativ för dig som är ute efter ett snyggt och modernt casino online som har en svensk licens utfärdad av Spelinspektionen. Du känner med stor sannolikhet igen namnet SkillOnNet som driver Swift Casino. I alla fall om du är någorlunda bekant med spelbranschen. Här väntar ett brett utbud med casinospel inom olika kategorier för dig som vill prova något nytt. Vi på CasinoSverige har tagit en närmare titt på Swift Casino och tipsar om allt som är värt att veta i vår recension. 

Börja spela utan välkomstbonus

När vi besöker Swift Casino kan vi inte se någon tillgängligt välkomstbonus. I stället erbjuds du göra en direktinsättning med BankID för att komma i gång och spela utan någon onödig väntan. Eftersom du inte får någon välkomstbonus i samband med din första insättning betyder det att du spelar för dina egna pengar direkt och du behöver inte tänka på några omsättningskrav eller liknande. 

Vi på CasinoSverige har tyvärr inte några uppgifter kring huruvida Swift Casino introducerar en välkomstbonus i form av free spins eller bonuspengar framöver. Däremot håller vi ögonen öppna!

Free spins

Eftersom det inte finns någon välkomstbonus, eller övriga kampanjer och erbjudanden, hos Swift Casino finns det dessvärre inte heller några free spins att ta del av. Varken nu eller senare. Som du säkert vet vid det här laget är det väldigt hårda regler kring free spins och övriga bonusar hos svenska casinon. Dock vet vi på CasinoSverige att det finns flera svenska casinon som trots allt erbjuder free spins och en välkomstbonus. Vi hoppas att detta dyker upp hos Swift Casino också så småningom. 

Säkerhet och licenser 

Som kund hos Swift Casino kan du känna att du är säker. Som vi nämnde inledningsvis har Swift Casino en licens som är godkänd av Spelinspektionen i Sverige. Därmed är det fritt fram att roa dig här. En svensk licens innebär att Swift Casino följer alla lagar och regler som finns i landet förenade med just spel om pengar online. Utöver en svensk licens har Swift Casino också en licens på Malta. 

Förutom en godkänd licens kan det vara bra att veta att Swift Casino också jobbar på ansvarsfullt spelande. Vi återkommer till detta ämne och hur Swift Casino satsar på ansvarsfullt spelande längre fram i vår recension. 

Swift Casino – smidig registrering

Vi får ett relativt gott första intryck av Swift Casino. När vi surfar runt på hemsidan upplever vi den som stilren och modern i minimalistisk tappning. Det finns vissa saker som vi anser skulle kunna förbättras, mer om det senare i vår recension. 

Vi vill i alla fall framhäva att det är enkelt och smidigt att börja spela hos Swift Casino. Allt du behöver göra är att klicka dig vidare från CasinoSverige och göra följande om du vill prova casinot i fråga: 

  • Steg 1: Välj hur mycket pengar du vill sätta in på ditt konto – 100 kronor eller mer. 
  • Steg 2: Klicka på knappen “Sätt in och spela”. 
  • Steg 3: Ange vilken bank du har, följ anvisningarna och bekräfta din insättning. 

Om du händelsevis har spelat hos Swift Casino vid något tidigare tillfälle och vet med dig att du fortfarande har pengar kvar att spela för, väljer du i stället att klicka på “fortsätt utan insättning”. I samband med detta får du bekräfta att du är du och att du vill komma åt ditt saldo via BankID. Sedan är det fritt fram att fortsätta. 

I samband med att du bekräftar din identitet med hjälp av ditt BankID sker en automatisk registrering hos Swift Casino. Därefter loggar du in med BankID när du kommer tillbaka. 

Casinospel och utvecklare 

Vi tittar naturligtvis närmare på kategorin med spel hos Swift Casino för att se vad som erbjuds. Du kan utforska olika kategorier och söka efter specifika titlar om du vet vad du letar efter. Vi kan välja mellan kategorier som till exempel slots, Blackjack, kortspel, jackpottar och Roulette. 

Vi hade gärna sett någon typ av filtreringsfunktion. Det gör det lättare att hitta och sålla bland över 2500 spel som finns i utbudet. Som vi nämnde tidigare i vår recension finns det vissa saker som kan förbättras hos Swift Casino – detta är ett bra exempel på en sådan sak. Vi skulle exempelvis gärna kunna filtrera spel efter tillverkare, tema eller bonusfunktioner. 

Slots 

Vi inser snabbt att Swift Casino satsar på kategorin med slots. Utbudet inkluderar slots från en rad olika tillverkare och vi är ganska säkra på att majoriteten av alla spelare hittar minst ett par olika slots, om inte fler, som är intressanta. Bland Swift Casinos mest populära slots just nu finns till exempel: 

  • Book of Dead
  • Big Bass Splash
  • Wolf Gold
  • Gonzo’s Quest Megaways
  • Big Bad Wolf: Pigs of Steel 
  • Gemix 
  • Sweet Bonanza 

Det är en bra mix mellan omtyckta klassiker och spännande nyheter liksom slots som vi inte ser speciellt ofta. Swift Casino ger dig möjlighet att prova gammalt och nytt som gör att du alltid kan se fram emot att logga in och spela. 

Du kan också utforska kategorin med jackpotspel om du vill ta chansen och prova att försöka vinna riktigt stort. Visserligen finns inte tungviktare som till exempel Mega Fortune och Mega Moolah men det kan givetvis vara lika underhållande att prova andra jackpotspel. I skrivande stund erbjuder Swift Casino bland annat: 

  • Age of the Gods: King of Olympus Megaways
  • The Goonies Return 
  • Buffalo Blitz Megaways
  • The Wish Master Megaways
  • Jackpot Express
  • Dr. Fortuno 

Spelutvecklare 

Hos Swift Casino får du tillgång till en härlig blandning som inkluderar såväl slots som klassiska bordsspel. Casinospelen kommer som sagt från flera olika utvecklare – du känner förmodligen igen flera av tillverkarna som finns representerade hos Swift Casino. Eftersom casinots spel kommer från ett flertal utvecklare hade vi gärna sett möjligheten att kunna sortera spelen baserat på detta. 

Vi kan i alla fall se vissa speltillverkare som vi direkt känner igen efter spelen som finns hos Swift Casino. Då kan du roa dig med slots och bordsspel från bland annat följande populära studios: 

  • Play’n GO
  • Yggdrasil
  • Big Time Gaming
  • NetEnt
  • Quickspin 
  • Pragmatic Play

Live casino

Swift Casino erbjuder naturligtvis också tillgång till ett live casino. Här har du chansen att spela live mot riktiga dealers som filmas i realtid i en studio. Även om detta live casino inte är riktigt lika stort som många andra som finns hos svenska casinon på marknaden får vi ändå säga att det är glädjande att se att deras livespel kommer från såväl Playtech som Evolution. Båda är ledande inom segmentet live casino, kanske framför allt svenska Evolution. I Swift Casinos live casino kan du prova på till exempel: 

  • Dead or Alive Saloon Live
  • Casino Hold’em
  • Craps Live
  • Buffalo Blitz Live
  • Caribbean Stud Poker

Om du är nyfiken och vill se hela utbudet som finns i live casinot rekommenderar vi att du klickar dig vidare till Swift Casino på en gång och utforskar sajten på egen hand. Missa inte att du kan spela flera traditionella bordsspel och kortspel som Roulette och Blackjack också som kund hos Swift Casino. 

Utbetalning

Oavsett om du spelar hos Swift Casino eller valfritt annat svenskt casino online är det bra att hålla ett öga på din potentiella utbetalning. Det vill säga, vilken RTP (Return To Player) spelen som du väljer har. RTP står som procent i spelet och indikerar hur mycket du kan räkna med i spelet i utbetalning. Det ska dock tilläggas att detta är över tid och du kan inte se det som en garanti att du får igen, till exempel, 96 procent av det du satsar. 

Swift Casino app

Swift Casino verkar inte erbjuda sitt casino som en app i nuläget. I alla fall hittar vi inte Swift Casino som en app via varken Google Play Store eller Apple App Store. Menyn inkluderar dock en kategori som heter “mobilcasino”. När vi surfar in på Swift Casino via mobilen blir vi per automatik omdirigerade till deras mobilcasino. Kan ses som onödigt i menyn eftersom det inte leder någonstans i webben. 

Det är inte jättevanligt att svenska casinon har en app i dag just för att sajterna skickar dig till mobilcasinot om du använder din mobil eller surfplatta. Gillar du Swift Casino ska du så klart spela här och inte låta en app-version vara det som avgör. I alla fall om du frågar oss på CasinoSverige. 

Insättningar och uttag 

Vi tycker att det är lite krångligt att komma underfund med vilka insättnings- och uttagsmetoder du kan använda som svensk spelare hos Swift Casino. När vi surfar runt på hemsidan kan vi inte hitta en sida med information som rör detta. Däremot kan vi se olika metoder för insättningar och uttag i en lista men vi är lite osäkra på vilka alternativ som är tillgängliga för svenska spelare. 

  • Trustly
  • Mastercard
  • Skrill
  • VISA
  • Payz. 
  • PayPal 
  • Apple Pay 

Det finns en insättningsgräns på 100 kronor men inte vilken gräns som är den lägsta när du vill begära ett uttag. Tyvärr kan det också dröja upp till fem bankdagar innan du får ut dina pengar till ditt konto. Vi tycker inte att det räknas som snabba uttag och kan givetvis bli lite bättre. 

Swift Casino systersajter 

Swift Casino är inte det enda spelbolaget i SkillOnNets stall. Vi tar oss en närmare titt på Spelinspektionens hemsida och ser att det finns relativt många andra sajter, så kallade systersajter, som drivs av samma företag under samma licens. Med tanke på antalet casinon kan det naturligtvis vara en anledning till att Swift Casino inte är riktigt lika bra som andra casinon där bolaget har en enda sajt att fokusera på. 

Några av systersajterna som drivs av SkillOnNet utöver Swift Casino är: 

  • CasinoAndFriends
  • KnightSlots
  • Lucky Vegas
  • Luna Casino
  • Winlandia
  • PlayJango
  • PlayOJO
  • QueenVegas
  • RedKingsCasino
  • SlotsMagic
  • SlotStars
  • Turbonino

Detta är alltså inte samtliga sajter. Om du är nyfiken och vill se vilka fler webbplatser som har licens via bolaget kan du själv surfa in på Spelinspektionens hemsida. 

Support 

Ännu en sak som vi anser kan förbättras något är Swift Casinos kundtjänst. I alla fall möjligheten att få komma i kontakt med svensktalande medarbetare. Om vi förstår det hela korrekt kan du nå deras kundtjänst varje dag, dygnet runt. Däremot är det inte garanterat att du får chatta med någon som kan svenska. Swift Casino skriver på sin sajt att du bör använda engelska för att få hjälp inom kort. 

Även här tycker vi att det inte är riktigt klart hur det är möjligt att komma i kontakt med Swift Casinos supportavdelning. På kontaktsidan uppmanas du att skicka ett mejl till [email protected] medan det också står på en annan plats på hemsidan att det ska finnas en live chat. Det saknas telefonnummer till casinots kundtjänst. 

Ytterligare en sak inom kategorin kundtjänst som vi saknar är en FAQ. En sida med vanliga frågor och svar som finns hos så många andra casinon. Det står att det ska finnas men vi kan tyvärr inte hitta detta när vi klickar oss runt på Swift Casino. 

Fördelar och nackdelar

Swift Casino har så klart för- och nackdelar. Vi på CasinoSverige har gått igenom hela sajten och försökt se vad vi tycker är positivt och negativt med att bli kund här. Här vill vi dock också nämna att det är viktigt att du själv besöker casinot för att kunna se om du håller med oss – eller inte. Du kan alltid prova casinot själv eller bara surfa runt och se om det faller dig i smaken. Det vi reagerar på är bland annat: 

Fördelar

  • Kom i gång snabbt: Du kommer i gång på nolltid med spelandet hos Swift Casino. Gör en insättning med BankID och din bank på minst 100 kronor. Det dröjer inte mer än ett par minuter. 
  • Brett urval med spel: Du får tillgång till ett hyfsat brett utbud med spel med fokus på slots från olika tillverkare. 

Nackdelar

  • Kundtjänst kan förbättras: Vi önskar se svensktalande medarbetare på plats och tydlig information om hur du kan få hjälp på svenska samt en FAQ för att känna oss nöjda här.
  • Bättre information: Överlag är informationen lite bristfällig hos Swift Casino. 
  • Välkomstbonus saknas: Det hade varit trevligt med åtminstone en liten välkomstbonus. Det räcker med några omsättningsfria free spins eller en liten extra bonuspeng i samband med första insättningen. 

Ansvarsfullt spelande hos Swift Casino

Swift Casino har en licens i Sverige som är utfärdad av Spelinspektionen. Därmed är detta casino tvingade att följa alla lagar och regler som finns i Sverige som gäller spel om pengar på nätet. Eftersom deras licens är förnyad och godkänd uppfyller Swift Casino således det som efterfrågas för att vara med på den svenska spelmarknaden. Det kan också ses som en indikation på att detta är ett casino som jobbar hårt för ett ansvarsfullt spelande. 

Du får snabbt och lätt tillgång till Stödlinjen, du får sätta gränser för ditt spelande kring insättningar och förluster, du får tillgång till spelpaus och kan göra självtester. Längst ner på sajten får du också möjlighet att läsa mer om ansvarsfullt spelande och hur Swift Casino jobbar med det. 

Betinia

12.10.2023

Betinia Casino är ett relativt nytt tillskott på den svenska online casino marknaden. De är kända för sin snygga design och enkla användarupplevelse. Casinot är ägt av Romix Ltd, en etablerad aktör inom spelindustrin i Sverige. Sidan erbjuder ett stort utbud av spel, med allt från klassiska favoriter till de senaste nyheterna, där alla lär lättåtkomliga med smidiga betalningsmetoder som Swish. Betinias blandning av ett omfattande spelutbud, användarvänligt gränssnitt och en kundsupport som är öppen dygnet runt, gör casinot till ett populärt val för svenska spelare. Denna recension från CasinoSverige ger dig allt du behöver veta för att upptäcka Betinia Casino.

Välkomstbonusar och bonuskoder  

Betinia Casino erbjuder en generös välkomstbonus till nya spelare. Bonusen ger en 100% matchning av spelarens första insättning upp till 2500 kronor. Det är enkelt att ta del av erbjudandet, och allt du behöver göra är följande:

  1. Gå till Betinia.se
  2. Tryck på knappen högst upp till höger för att skapa ett konto.
  3. Gör en första insättning på minst 100 kronor, detta kommer att aktivera bonusen.
  4. Din insättning matchas av casinot upp till 2500 kronor. Till exempel, en insättning på 1000 kronor ger dig ytterligare 1000 kronor i bonus.

Som spelare är det viktigt att tänka att Betinias välkomstbonus kommer med ett omsättningskrav på 35 gånger både insättnings- och bonusbeloppet. Detta betyder att du som spelare måste omsätta totalbeloppet 35 gånger innan bonusen omvandlas till uttagbara pengar. 

Free Spins

För tillfället erbjuder Betinia Casino inga free spins eller speciella bonuskoder som en del av välkomstpaketet. Detta av anledningen att det är stramt reglerat vilka bonusar casino får erbjuda enligt svensk lagstiftning. 

Säkerhet och licenser

Betinia Casino, som drivs av Romix Ltd, är stolta över att inneha en svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen. Licensen från Sverige är ett tydligt tecken på att casinot lever upp till strikta regler och standarder för säkerhet och rättvist spel, vilket är avgörande för spelarnas rättvisa och säkerhet.

Utöver att Betinia har svensk licensen, finns det ytterligare säkerhetsåtgärder för att skydda spelarna. Alla transaktioner som görs på casinot skyddas av SSL-teknologi, vilket innebär att spelarnas finansiella information hanteras säkert och konfidentiellt. Personlig information hanteras enligt GDPR, vilket säkerställer att spelarnas peronuppgifter hanteras med högsta grad av sekretess och inte delas med någon tredje part utan spelarens samtycke.

Rättvist spel garantes av Betinia Casino genom användning av RNG (Random Number Generator) som kontrolleras av oberoende parter såsom eCogra, iTechLabs och Trisigma. RNG säkerställer att alla spelresultat är slumpmässiga och rättvisa, vilket visar att Betinia Casino är en säker och pålitlig plats för online spel, där spelarna kan känna sig trygga när de deltar i olika spelaktiviteter.

Registreringsprocess och första intryck hos Betinia Casino

Processen för att skapa ett konto hos Betinia är både enkel och snabb av anledningen att Betinia Casino tillhör kategorin Pay N Play casinon. Det innebär att spelare kan börja sin spelupplevelse omedelbart med hjälp av BankID. Registreringsprocessen är förenklad till några få steg:

  1. Klicka på knappen ”Logga in” på Betinia Casinos hemsida.
  1. Välj önskad inloggningsmetod, antingen genom att ange ditt personnummer och verifiera dig med mobilt BankID, eller använda casino QR-koden som visas på skärmen.
  1. Gör en insättning för att aktivera ditt konto.

Betinias smidiga registreringsmetod innebär att nya spelare kan börja spela nästan omedelbart efter att ha loggat in. Förutom de uppgifter som behövs vid registrering kan Betinia ibland behöva verifierande dokument, såsom en kopia av ID-handling, adressbevis, eller kopia av bankkort. Det är nödvändigt för att följa lagkrav, upprätthålla transparens och förhindra penningtvätt vilket är standardpraxis för alla licensierade casinon i Sverige. Överlag ger registreringsprocessen vid Betinia Casino ett professionellt och effektivt första intryck.

Casinospel och mjukvara

Hos Betinia Casino finns en imponerande variation av spel och mjukvaruleverantörer som tillgodoser alla typer av spelare.

Slots

Med över 2000 slots i sitt utbud, erbjuder Betinia Casino något för varje casino älskare. Bland de mest populära spelen finns titlar som ”Reactoonz”, ”Book of Dead”, och ”Starburst XXXtreme”. Även jackpot slots är väl spelade på sidan, med allt från tidlösa klassiker till nykomlingar på marknaden. Den breda samlingen av slots gör att både traditionella spelare och de som söker efter nya, spännande teman kommer att finna något som passar dem.

Mjukvara

Spelupplevelsen hos Betinia stöds av mjukvara från över 50 ledande speltillverkare, med namn som NetEnt, Play’n GO, och Quickspin. Det mångsidiga samarbetet med leverantörer garanterar att spelare får tillgång till en ständigt växande och uppdaterad portfölj av spel, där alla är av hög kvalitet, innovativ design och ger toppklassiga spelupplevelser.

Live Casino

Betinia Live Casino tar spelupplevelsen till en ny nivå med sitt urval av över 170 live dealer bord. Spelare kan ägna sig åt klassiska casinospel som Roulette, Blackjack, Baccarat och Poker. För den som vill prova på andra koncept finns spel shower som ”Monopoly Big Baller” och ”XXXtreme Lightning Roulette”. Med live spel från flera toppleverantörer som Evolution Gaming, Pragmatic Play och Playtech, erbjuder Betinias live casino en upplevelse som liknar den man finner på ett fysiskt casino.

Utbetalningsgrad

Även om detaljerad information om utbetalningsgraden hos ett specifikt casino kan vara svåråtkomlig, visar det stora utbudet av jackpottspel och progressiva slots att spelare har chansen att vinna stora summor. Samarbetet med välkända spelleverantörer säkerställer dessutom att alla spel är rättvisa, med pålitlig utbetalningsgrad.

Betting

Inom avdelningen för odds hos Betinia Casino finns det en massa roligt för sportentusiaster. Med möjligheten att lägga spel på över 30 olika sporter, inklusive de populäraste ligorna och event över hela världen, erbjuder Betinia något som passar de flesta. För de som föredrar att spela i realtid, finns live odds tillgängliga. Live odds möjliggör betting under pågående matcher, en funktion som tilltalar de som vill ha omedelbar uppdatering.

Betinia introducerade nyligen också en unik spelform, kallad Betinia SportsToto. Plattformen liknar det klassiska Stryktipset spelarna en serie matcher att förutsäga utfallet av. Ju fler rätt resultat spelaren gissar, desto större chans att vinna en stor summa, ofta överstigande 100.000 svenska kronor.

För de som är intresserade av e-sport, har Betinia Casino en avdelning för virtuell sport. Denna innefattar betting på esport, vilket blir alltmer populärt. Spelare kan sätta ihop fantasilag i en mängd olika sporter, från fotboll i tyska Bundesliga och Premier League till tennis och motorsport. Betinia Casinos oddsavdelning kan därmed klassas som en mångsidig plattform som tillgodoser en bred publik av spel- och sportentusiaster.

Betinia Casino mobil app 

Betinia Casino har utvecklat en användarvänlig app som är tillgänglig både för iOS- och Android användare. Med en app i mobilen kan spelare njuta av casinot var de än befinner sig. Appen kan laddas ner kostnadsfritt från Google Play Store och Apple App Store, vilket gör den lättillgänglig för alla mobilanvändare.

Appen är designad för att erbjuda hela casinots spelutbud och är optimerad för en smidig upplevelse på mobila enheter. Det innebär att spelare kan få tillgång till samma breda utbud av spel i appen som på casinots webbplats. Vissa spel kanske inte är fullt optimerade för mobil användning, men övergripande är appen jämförbar med vad som erbjuds via en dator.

En av de stora fördelarna med Betinia Casinos mobilapp är dess användarvänlighet och funktionella design. Spelare kan enkelt registrera sig och logga in med mobilt BankID, vilket gör processen både snabb och säker. Dessutom är appen utrustad med smidiga funktioner som förhöjer spelupplevelsen, såsom snabb åtkomst till spel och effektiv navigering genom casinots olika avdelningar.

Insättnings- och uttagsmetoder

Betinia erbjuder en rad olika betalningsalternativ för både insättningar och uttag, som är anpassade för olika spelares behov. Varje betalningsmetod har sina egna specifika gränser och tider för transaktioner, vilket är viktigt att veta om vid val av metod för insättning och uttag. Nedan följer en detaljerad tabell som sammanfattar de tillgängliga betalningsmetoderna, minsta insättningsbelopp, maximala uttagsgränser, samt genomsnittlig tid för insättningar och uttag.

BetalningsmetodMinsta InsättningMax uttagInsättningstidUttagstid
Swish100 kr50.000 krDirekt0-72 h
Zimpler100 kr20.000 krDirekt0-72 h
VISA100 kr20.000 krDirekt0-72 h
MasterCard100 kr20.000 krDirekt0-72 h
Neteller100 kr50.000 krDirekt0-72 h
Skrill100 kr50.000 krDirekt0-72 h
EcoPayz100 kr20.000 krDirekt0-72 h
PaySafeCard100 krDirekt

Det är också viktigt att tänka på att samma betalningsmetoder är tillgängliga vid uttag, vilket går hand i hand med Betinia Casinos säkerhetsprotokoll. Casinot fokuserar på att erbjuda snabba uttag för att säkerställa en smidig användarupplevelse. Den genomsnittliga behandlingstiden för uttag varierar, men i många fall kan transaktioner genomföras inom 0 till 72 timmar. Genom att erbjuda ett en mängd olika, pålitliga och effektiva betalningsmetoder, säkerställer Betinia Casino att spelarna kan hantera sina finanser med enkelhet.

Betinia Casinos systersidor

Betinia Casino är en del av en större familj av casinosidor, som alla är ägda av samma företag. Betinias systersidor drivs på ungefär samma sätt och erbjuder liknande spelupplevelser. Två framstående exempel på systersidor är YoYo Casino och CampoBet.

YoYo Casino

YoYo Casino, som först lanserades 2017, är en stor aktör inom casinobranschen. Casinot genomgick en ompositionering på den svenska marknaden i samband med införandet av den nya svenska spellagen 2019. År 2020 återlanserades YoYo Casino med svensk licens, vilket var en glädjande nyhet för svenska spelare. YoYo Casino stoltserar med ett omfattande utbud av casinospel och ett engagerande live casino. De erbjuder också nya spelare attraktiva välkomstbonusar.

CampoBet Casino

CampoBet debuterade redan 2014 och blev snabbt ett känt casino på den svenska marknaden. Efter en paus i samband med införandet av den nya svenska spellagen, återvände CampoBet till den svenska marknaden 2020, i början enbart som en sportsbetting-sida. I januari 2021 expanderade CampoBet sitt utbud för att inkludera casinospel, vilket gjorde sidan ännu mer attraktiv för svenska spelare.

Kundtjänst

Betinia Casino erbjuder flera effektiva sätt för spelare att komma i kontakt med deras kundtjänst. Här är de olika alternativen:

E-post

Live chatt

  • Tillgänglighet: 24/7
  • Omedelbar respons

FAQ-avsnitt

  • Betinia har en välstrukturerad FAQ-sektion där spelare kan hitta svar på de vanligaste frågorna som rör casinot.

Dessutom är det värt att nämna att Betinias kundtjänst är känd för att vara snabb och effektiv, med vänliga och hjälpsamma agenter. För de som föredrar att söka information själva innan de kontaktar kundtjänsten, erbjuder Betinia också en stor sektion för regler och villkor på sin webbplats. Denna tillgång till olika kommunikationskanaler och självhjälpsresurser säkerställer att spelare alltid har stöd tillgängligt när de behöver det.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

Omfattande spelutbud: Betinia Casino erbjuder en bred variation av spel, med titlar från både välkända och mindre kända speltillverkare. Variationen ger spelarna tillgång till ett mångsidigt utbud.

Användarvänlig design: Webbplatsen är lättnavigerad, vilket gör det enkelt för spelare att hitta sina favoritspel och utforska nya.

24/7 kundsupport: Tillgången till livechatt dygnet runt ger spelarna trygghet och bekvämlighet, då de alltid kan få hjälp när de behöver det.

Många betalningsalternativ: Betinia Casino erbjuder flera betalningsmetoder, inklusive populära och smidiga alternativ som Swish.

Stor spelplattform: Casinot erbjuder inte bara casino- och slotsspel, utan även betting, esport och live betting.

Nackdelar

Svår navigering: Vissa spelare kan uppleva att navigeringen på webbplatsen är något svår, vilket kan påverka användarupplevelsen negativt.

Höga omsättningskrav: Bonusarna kommer med höga omsättningskrav, vilket kan vara en utmaning för spelare som önskar att utnyttja dessa erbjudanden till fullo.

Ansvarsfullt spelande hos Betinia Casino

Som ett casino med svensk licens uppfyller Betinia alla lagkrav för att säkerställa en trygg spelmiljö. Spelare har tillgång till flera viktiga verktyg för att hantera sitt spelande på ett ansvarsfullt sätt. Detta inkluderar möjligheten att använda Spelpaus, en funktion som gör det möjligt för spelare att temporärt eller permanent stänga av sig från allt spel på licensierade svenska casinon. Dessutom erbjuder casinot möjligheten att sätta personliga spelgränser, vilket kan vara i form av insättnings-, förlust- eller tidsbegränsningar.

För att ytterligare stötta spelare till ansvarsfullt spelande, tillhandahåller Betinia självtester. Dessa tester är utformade för att hjälpa spelare att reflektera över sitt spelande och identifiera eventuella problematiska beteenden. Vidare finns det på Betinia Casinos webbplats en särskild sektion dedikerad till ansvarsfullt spelande, där spelare kan hitta kontaktinformation till olika stödorganisationer som Stödlinjen, Spelberoende och Gambling Therapy. Denna sektion utgör en viktig resurs för spelare som söker ytterligare information och stöd.

0xbet

03.07.2023

0xBet Casino är ett online-casino som är ägt av Casbit Group N.V. med sitt huvudkontor i Curaçao, Västra Indien. Det startades relativt nyligen, men trots det har 0xBet direkt från början satt målet att leverera en heltäckande spelupplevelse till sina användare. Deras spelutbud är stort och innefattar allt från slotmaskiner till bordsspel, live casino och mycket annat. 0xBet säkerställer att det ska finns något för alla typer av spelare.

Det som gör att 0xBet sticker ut från mängden är deras ledande position inom utveckling. De är ett av få casinon som accepterar upp till 10 olika kryptovalutor som betalningsmedel, vilket ger spleare en stor flexibilitet och är en av de drivande faktorerna till varför 0xBet har vuxit till att bli ett så attraktivt val för många.

Bonusar och kampanjer hos 0xBet Casino 

0xBet Cashback

När du registerar dig som ny spelare hos 0xBet erbjuds du ingen välkomstbonus eller klassisk deposit bonus, utan istället får du en cashback bonus på upp till 15%. Den procentsats som du får ta del av baseras på din aktuella VIP-nivå. För att samla in 1 poäng behöver du satsa minst 100 EUR. 

0xBet VIP-program

När du registrerar dig hos 0xBet blir du automatiskt medlem i deras VIP-program som  består av fem olika nivåer, där varje nivå har lika många undernivåer som dess plats i listan. Varje 100 EUR du splear för är värd 1 lojalitetspoäng, vilket gör att det krävs en hel del spelande för att komma upp i högre nivåer.

VIP-programmets lojalitetsnivåer är:

  1. Discoverer
  2. Expert
  3. Crypto Miner
  4. Whale
  5. Crypto Guru

0xBet Casino kampanjkoder

Efter du blivit medlem och registrerat din e-post adress kommer 0xBet även börja skicka ut exklusiva kampanjkoder till din mejl. Exklusiv bonuskoder som erhållits via e-post kan användas på 0xBet kontot för att låsa upp free spins och specialbonusar.

0xBet: Spelutbud

0xBet Sports Live

0xBet Sports Live ger sportfantaster möjlighet att placera spel i realtid på allt från fotboll, tennis, basket, till mer specialiserade sporter så som e-sport. 0xBet vill att användare ska få uppleva spänningen att följa sporten live, medan de samtidigt kan justera sina satsningar baserat på den rådande matchsituationen.

Sport Live sektionen är väldesignad, vilket gör att användarna enkelt kan följa de pågående matcherna och snabbt reagera på förändringar i spelet. Kort sagt, 0xBet erbjuder en interaktiv upplevelse för alla sportälskare som vill ta sitt spelande till nästa nivå.

0xBet Live casino

I 0xBets livecasino kan du ta del av populära spel som blackjack, roulette, baccarat. Utbudet är stort och det finns både klassiska varianter som Classic Speed Blackjack och Lightning Roulette, och mer moderna spel som Dragon Tiger eller Cash or Crash. 

På 0xBet Casino kan du njuta av en atmosfär som påminner om den du skulle uppleva i ett fysiskt casino, tack vare deras professionella dealers och avancerade streamningteknologi.

Genom möjlighet att interagera både med dealern och andra spelarem skapas en unik social dimension som höjer nivån på din upplevelsen.

0xBet Slots

Slots är det som 0xBet casino är mest kända för och därför hittar du en mängd olika alternativ att välja mellan. Över 50 olika speltillverkare finns representerade i utbudet, och med kända namn så som Spinomenal och Pragmatic Play i listan får 0xBet anses ha ett väldigt seriöst utbud av slots. För dig som vill prova på en slot innan du bestämmer dig för att satsa pengar finns det ett demoläge.

0xBet Bordsspel

Hos 0xBet casino finns det bordsspel för alla olika erfarenhetsnivåer och preferenser. Sic Bo och Mahjong är några av de bordspel som kompleterar de mer klassiska alterntiven som Blackjack, Baccarat och Roulette. Högkvalitativ grafik förstärker upplevelsen och självklart finns det bordsspel med båda låga och höga insatsgränser.

Hur du registrerar dig på 0xBet Casino

Det är väldigt enkelt att skapa ett konto hos 0xBet Casino.

  • Besök 0xBet Casinos webbplats och klicka på knappen Sign Up.
  • Fyll i dina personuppgifter.
  • Godkänn användarvillkoren.
  • Nu är du registrerad och kan göra din första insättning.

Betalningsmetod på 0xBet Casino

Betalkort och Kredit

0xBet tar emot betalningar med Visa och Mastercard, vilket är en bra metod för spelare som vill använda sitt kort för att sätta in pengar. Minsta möjliga insättning via kredit- och betalkort är 20 EUR och minsta möjliga uttag är 40 EUR.

Kryptovaluta

Kryptovaluta är det som från början gjorde att 0xBet stack ut på marknaden. Idag accepterar därför casinot en rad kryptovalutor och insättning/uttag via e-plånböcker. Här listas några av de vanligaste kryptovaluterna med minsta insättnings- och uttagskrav.

KryptovalutaMinsta insättningMinsta uttag
Bitcoin (BTC)0.00090.0017
Litecoin (LTC)0.350.70
Dogecoin (DOGE)280558
Ethereum (ETH)0.0130.025
Tether (USDT)2040
Ripple (XRP)55109
Binance (BNB)0.0760.15

Överföringar

Tjänster som PayPal och Trustly är också kopplade till 0xBet för att användare ska kunna sätta in och ta ut pengar. Det är en säker metod, men kan ha längre uttagstid än andra alternativ. 

Kundtjänst hos 0xBet Casino 

Kundtjänsten hos 0xBet är helt och hållet på engelska, eftersom casinot inte har någon svensk licens för spel. På sin hemsida erbjuder 0xBet två kommunikationsalternativ – live chatt och e-post. 

Livechatt

  • 24-timmars öppet, alla dagar i veckan.
  • Det kan förekomma kö.

E-post

  • En svarstid på 1-24 timmar.
  • Kan behöva vänta mellan varje svar.

0xBet Mobil Casino

Via 0xBets hemsidan kan du enkelt ladda ner en genväg till mobilen. Med precis lika bra  spelupplevelsen som via webbläsaren har du enkel tillgång och kan smidigt hålla koll på dina insättningar och uttag. 

Såhär laddar du ner 0xBet till mobilen:

1.Öppna 0xBet Casino i webbläsaren på din iOS eller Android enhet

2. Klicka på «dela» knappen för IOS eller de «tre prickarna» i högra hörnet för Android 

3. Skrolla ner och tryck «Lägg till på hemskärmen» för IOS eller klicka på «Installera app» knappen och sedan «Installera» för Android.

Slutsats

0xBet Casino har ett stort och brett utbud av diverse casinospel och utmärker sig särskilt genom att de accepterar kryptovalutor som betalningssätt. Det ökar spelarnas flexibilitet och anonymitet vid transaktioner, vilket definitivt får ses som en fördel.

Trots detta har 0xBet Casino också nackdelar. Bonus- och kampanjutbudet är mindre generöst jämfört med vissa andra online casinon, vilket kan vara frustrerande om man som användare är van vid större förmåner. Dessutom kan de begränsade möjligheterna att få snabb support vara en nackdel för de som värdesätter direkt kommunikation med kundtjänst.

Vilka säkerhetsåtgärder har 0xBet Casino för att skydda spelares information och transaktioner?

0xBet Casino tar säkerhet på allvar och använder avancerade krypteringsmetoder för att skydda spelares personliga information och transaktioner. De implementerar också strikta integritetspolicyer och följer branschstandarder för att säkerställa en trygg och pålitlig spelupplevelse.

Vilka spellicenser och regleringar har 0xBet Casino?

0xBet Casino innehar en spellicens från Curacao eGaming, vilket är en välkänd spelmyndighet. Det är dock viktigt att notera att regler och lagar kring godkända spellicenser kan variera beroende på vilket land du befinner dig i. Kontrollera därför alltid lokal lagstiftning innan du börjar spelar.

Vilka spel finns tillgängliga på 0xBet Casino?

0xBet Casino erbjuder ett brett utbud av spel, inklusive slots, bordsspel, live casino, sport live och mycket mer. De samarbetar med flera ledande spelutvecklare för att säkerställa ett varierat spelutbud.

Hur kan jag kontakta kundtjänsten på 0xBet Casino?

Du kan kontakta 0xBets kundtjänst via livechatt på hemsidan eller e-post. Livechatten är öppen dygnet runt, alla dagar och är oftast det alternativ som går snabbast att få svar genom. Svarstiden via epost varierar mellan 1 till 24 timmar.

Metal Casino

28.05.2021

Metal Casino är det första och enda casinot som är speciellt designat för hårdrockare. Till sin hjälp har casinot den kända hårdrockssångaren Ozzy Osbourne som är ambassadör för casinot och är ansiktet utåt. Casinot har ett tydligt budskap och säger – Inget skitsnack utan bara casino. Här hos Metal hittar du flera tusentals spel, de allra senaste lanseringarna och unika spel med metalsegment från de mest legendariska rockhjältarna genom tiderna.

Casinot erbjuder snabba och säkra uttag med Pay N Play via Trustly och BankID. Behöver du hjälp eller bara vill tjöta lite finns en support som du kan chatta med dygnet runt alla dagar i veckan. Metal Casino lanserades 2017 och spelbolaget SkillOnNet Ltd driver casinot med svensk licens.

Bonus hos Metal Casino

Stora roliga casinobonusar och freespins som man fick förr på casinon är bara ett minne blott. När ett casino erbjuder en bonus får man endast en bonus som är värd max 100 kronor. Det är antingen som bonuspengar som du kan spela för eller också är det som freespins på ett spel. 

Med det är inte lika självklart att ett casino erbjuder någon bonus längre, för var och vartannat casino plockar bort välkomstbonusar på sina casinon. Här på Metal Casino finns det ingen bonus att få. En av anledningarna är de tillfälliga lagarna som kom till för att regeringen var rädda för att spelberoendet ska öka när pandemin råder i världen. Den tillfälliga restriktionen gäller troligtvis fram till november 2021. 

Spelutbud

Metal Casino erbjuder ett spelsortiment på mer än 2 500 spel från de absolut största leverantörerna inom branschen. Sortimentet består av slots, jackpots, bordsspel och ett live casino och inom varje avdelning finner du ett brett spektra av olika teman på spelen. Hemsidan har en passande tuff och snygg design med svart bakgrund. 

Nyligen valde Metal Casino att avsluta samarbetet med Gaming Innovation Group som har varit plattformsleverantören ända sedan de lanserades. Casinot ingick nu in i ett samarbete med SkillOnNet i stället för att ta casinot till nästa nivå. 

Jerry Land VD på SkillOnNet säger: ”Metal Casino har snabbt blivit ett av de största varumärkena på marknader runt om i världen och när de fattade beslutet att lämna GIG, var det hård konkurrens bland plattformsleverantörer för att säkra sitt partnerskap.”

Spelautomater

Även om imagen är heavy metal casino finns det väldigt mycket hjärta och kärlek bakom den fasaden trots allt. MC Foundation är en förening som hyllar hårdrocken som Metal Casino ligger bakom och genom föreningen stöder de Sea Shepard, en organisation som kämpar för miljöhälsan på våra hav. De sysslar bland annat med riktade aktioner mot fartyg som bryter mot reglerna inom fiskeindustrin. 

I Metal Casinos stora spelutbud hittar du inte bara stenhårda slots utan här finns en salig blandning av alla möjliga typer av slots. Ozzy Osbournes har en egen videoslot som är utvecklad av NetEnt och den hittar du under kategorin ”The Metal Experience”. 

Här är en av menyerna på sajten: 

  • All Games
  • Most Popular
  • Killer Games
  • Sweden Rock Exclusive
  • The Classics
  • Metal Gods
  • Blackjack
  • Latest Hits
  • High Voltage
  • Live casino
  • Jackpots
  • Table Games

Livecasino

Livecasino är ingen jättestor avdelning men casinosajten lovar att du får en äkta live-upplevelse när du spelar på någon av livespelen. Här finns 35 livespel att välja mellan och de levereras av spelleverantören Evolution

Spelutvecklare hos Metal Casino

Visste du att de flesta slots som finns på casinon tillverkas av svenska spelutvecklare? De flesta spelbolag och spelleverantörer är svenska företag som levererar spel till europeiska casinon. Här är listan på spelleverantörer på Metal Casino:

  • NetEnt
  • Evolution 
  • Microgaming
  • Pragmatic Play
  • Yggdrasil
  • Play’n GO
  • Quickspin
  • Red Tiger
  • Thunderkick
  • Relax Gaming
  • Nolimit City
  • SG Digital
  • ELK Studio

Insättningar och uttag 

Metal Casino erbjuder ett Pay N Play casino, det är ett begrepp som du säkert har sett på många casinon. Är du en nybörjare behöver du bara veta att det betyder att det är ett casino som du kommer i gång snabbt att spela på utan krånglig registrering. Det betyder också att när du gör din första insättning på casinot registreras och verifieras allt i samma process med ditt BankID. 

  • Betalningsmetod: Trustly

Trustly

Med betalningsmetoden Trustly överförs en transaktion i samma sekund som när du verifierar överföringen med ditt BankID, både när du gör insättningar och uttag. Transaktionen sker helt digitalt utan manuell inblandning. Detta är endast möjligt för att Trustly erbjuder att ligga ute med uttagspengarna och när du begär ett uttag från ett casino kommer uttagspengarna från ett av Trustlys konton. Banken betalar sen i sin tur till Trustly efter bankens behandlingstid.

Kundsupport

Supporten på Metal casino är öppen dygnet runt alla dagar i veckan. Det är enklast och snabbast att få hjälp av supporten via livechatt men om du inte har bråttom kan du även maila men då kan svarstiden vara upp till ett dygn.  

  • Öppettider: 24/7
  • Livchatt: Ja
  • E-post: Ja
  • Språk: engelska och svenska

Recensionen är skriven i maj 2021    

Race Casino

07.04.2021

Race Casino är det senaste tillskottet i casinogruppen från spelbolaget L&L Europe Ltd. Race är ett supermodernt Pay N Play casino med spänning, fart och underhållning. Sajten vill symbolisera namnet Race med det man kan få uppleva när man kör en formel 1-bil. Det är ett casino för dig som älskar att spela på en säker plattform med den senaste tekniken och med ett enormt utbud av spelautomater och ett livecasino.

Sajten erbjuder ett unikt spelsortiment med inte bara ett stort antal av kända och klassiska slotsmaskiner från våra mest kända spelutvecklare som till exempel NetEnt och Microgaming. Utan här finns ett unikt sortiment av spel från landbaserade casinon och Slingo samt lotterispel. Spelbolaget L&L Europe Ltd driver flera casinosajter under samma spellicens i Sverige. 

Race bonus

Det är alltid välkommet med en liten välkomstbonus så man slipper spendera för mycket av sina egna pengar när man är ny på ett casino. Race casinobonus består av den för tillfället högsta tillåtna insättningsbonusen som är upp till 100 kr. Det är alltid frivilligt att tacka ja till en bonus och den kan aktiveras på din personliga bonussida hos Race. 

  • Vid första insättningen på minst 100 kr får du 100 kr i bonus

Regler och villkor

För att aktivera bonusen är minsta insättning 100 kr. Du behöver omsätta bonusen 40 gånger på slotsspel innan uttag kan begäras. Tänk på att alla slots bidrar inte till omsättningen och inte heller bordsspel, lotterier eller livecasinospel. Välkomstbonusen finns tillgänglig i 60 dagar från första insättningsdagen.

Spelutbud hos Race Casino

På Race Casino kommer inte ens den kräsne att sakna ett spel att spela på. Casinosajten har ett gigantiskt utbud av slots av alla de sorter. Det står lite olika uppgifter om hur många spel det finns på sajten men vi vet att det är mer än 1 100 spel, så det finns spel så det räcker och blir över. 

Men på Race finns inte bara gott om slots utan ett relativt stort sortiment av livespel där du spelar mot en riktig person som ibland kallas för croupier eller dealer. Förövrigt kan du även spela häftiga Slingo spel, som är en kombination av bingo och en spelautomat.

En av spelmenyerna på Race ser ut så här. 

Populära spel, Turnerings Spel, Nya Spel, Heta Spel, Videoslots, Livecasino, slots, Bordsspel, Jackpott-Spel, Videopoker, Slingo och Lotteri.

Spelautomater

De flesta spel i sortimentet är förstås moderna videoslots som också är de som spelas mest på ett casino, men det finns en del kända gamla klassiska slots och en del jackpottslots. Alla slots och slingospel på Race casino går att spela helt gratis med låtsaspengar. Det är en funktion på ett casino som vi vet att många spelare uppskattar.  

Det vi på CasinoSverige.me saknar på Race Casino är att man inte har en separat text med spelets namn, förutom att namnet kan stå på spelets ikon. Vi hade gärna vetat se vem som har tillverkat varje enskilt spel också. Senaste tillagda videoslots på sajten är:

  • Neon Pyramid
  • The Pig Wizard
  • Western Wilds
  • El Jackpotto
  • Santa’s Riches
  • Chocolates

Livecasino

I dag är det nästan ett måste för ett casino att ha ett bra utbud av ett livecasino. Race erbjuder livespel från den största livespelsleverantören i branschen Evolution. Här finns ett stort varierat utbud på drygt 75 livecasinospel med flera olika typer av: 

Roulette, Blackjack, Baccarat, lyckohjul, tärningsspel och andra kortspel

Spelutvecklare

När man bedömer hur bra en casinosajt är så har det ganska stor betydelse vilka spelleverantörer som casinot får sina spel ifrån. På Race hittar man en blandad kompott av spelutvecklare både mycket kända och några lite mindre kända, men de flesta har varit med relativt länge i branschen.

Evolution, Microgaming, NetEnt, Thunderkick, ELK, SG, Lotto Warehouse, Big Time Gaming, Bally, Blueprint, IGT, NextGen, Just for the Win och några fler.

Betalningsmetoder – Race uttag och insättningar

Det är tryggt att göra transaktioner på Race casino eftersom de erbjuder beprövade betalningsmetoder. Med några av betalningsmetoderna sker överföringen direkt som exempelvis Trustly och Paypal. Men här är alla tillgängliga betalningsmetoder:

Trustly, PayPal, Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, Zimpler och ecoPayz

Support

En bra kundtjänst är bland det viktigaste som finns på ett casino och det kan ibland vara avgörande om man blir en trogen kund för en spelare. Vi på CasinoSverige ger Race en pluspoäng för att de erbjuder direktkontakt med supporten både via livechatt och telefon.

  • Öppettider: kl. 8.00 – kl. 01.00
  • Livechatt: Ja
  • Telefon: +356 2034 1790
  • E-post: [email protected] 
  • FAQ: Ja
  • Språk: engelska, norska, svenska, finska och tyska


Lucky Louis

01.12.2020

Den som letar efter ett casino med ett fullspäckat sortiment av de bästa slotsen eller är sugen på att utmana en levande croupier på ett livecasino, ta då en titt på Lucky Louis Casino. Här möts du av självaste Lucky Louis själv som kommer att hjälpa dig att bringa tur med sitt trollspö. Här på casinot finns allt vad du kan tänka dig inom videoslots, jackpottslots och livecasinospel. Spelen levereras av de mest respekterade spelleverantörerna i världen. 

Casinosajten har ett enormt sortiment av främst spelautomater av alla de slag men även ett varierat utbud av livecasinobord. De spel du hittar inom livecasino på sajten kommer från Evolution eller NetEnt. 

Lucky Louis Casino slog upp sina portar 2018 och är en av spelbolaget SkillOnNets varumärke. Spelbolaget innehar svensk spellicens vilket betyder att vinster är skattefria och att de lyder under svenska Spelinspektionen. 

Välkomstbonus

Det första man tittar efter när man besöker ett nytt casino är oftast en välkomstbonus. Men vi kan avslöja redan nu att Lucky Louis Casino har valt att inte erbjuda någon välkomstbonus. Det är många nätcasinon idag som har skippat välkomstbonusar på grund av de tillfälliga spellagarna som råder i Sverige just nu. Man har satt upp nya lagar på grund av pandemin som sveper över världen, då man är rädd att spelberoendet ska öka bland befolkningen. 

Den tillfälliga regleringen av spellagarna innebär att nätcasinon får endast erbjuda välkomstbonusar värda 100 kr. Man har även satt upp en insättningsgräns på 5 000 kr per vecka, vilket är i de flestas spelares ögon en enorm summa att spela bort. Regleringen kommer att vara fram till 31 december 2020, men regeringen har lagt fram ett nytt förslag på att lagen ska förlängas till nästa sommar.  

Spelutbud hos Lucky Louis Casino

Lucky Louis Casino klassas som en renodlad casinosajt vilket betyder att det inte finns någon odds-avdelning. Däremot så finns det desto mer av olika typer av slots och ett varierat sortiment av livecasinospel. I huvudsak är det slots som dominerar utbudet på sajten och det finns totalt drygt 1 200 spel att välja mellan.  

Spelautomater

Som de flesta känner till är spelautomater ett annat namn på enarmade banditer eller slots. Utvecklingen på spelautomater har varit enorm sen man började utveckla digitala spelautomater. En slot är inte bara en slot numera för det finns ett otal varianter på den här typen av spel. På Lucky Louis Casino hittar du en mängd olika typer av spelautomater och vi ska beskriva några av dom här:

Videoslots 

Videoslots kallas den nya typen av slots och många av dom har animerade videosnuttar i spelet. De flesta har ett tema och många är mycket spännande att spela, i många spel följer man en grundstory med ett uppdrag. De flesta spel är också försedda den olika funktioner som bonusbanor, wilds och freespins som man får när man klarar vissa stycken i spelet. 

Exempel på kända videoslots:

  • Book of Dead från Play´n Go 
  • Mustang Gold från Pragamtic Play 
  • Dead or Alive från NetEnt 
  • Viking go Berzek från Yggdrasil 

Jackpottspel

Jackpottslots har ofta en progressiv vinstpott som växer hela tiden för varje gång någon satsar på ett snurr. De mest populära jackspelen kan ha en vinstpott på flera miljoner kronor.  

Exempel på kända Jackpottslots:

  • Holmes & the Stolen Stones från Yggdrasil
  • Mega Fortune från NetEnt
  • Arabian Nights från NetEnt
  • Divine Fortune från NetEnt

Live Casino

Det händer väldigt mycket just nu inom sektionen livecasino hos alla spelutvecklare som erbjuder livestreamade spel. Det är en starkt uppåtgående trend på livecasinospel just nu och efterfrågan har blivit så stor att samtliga spelutvecklare lanserar nya spel ideligen. Här på Lucky Louis Casino hittar du livespel från spelgiganterna Evolution och NetEnt. Du hittar massor av olika varianter på bl.a. Roulette, Blackjack och Baccarat.

Betalningsmetoder

När du ska göra insättningar på Lucky Louis Casino hittar du endast säkra och beprövade betalningsmetoder på sajten. De flesta betalningsmetoder kräver en minimiinsättning på 100 kr men det är kostnadsfritt. Här är de betalningsmetoder som sajten erbjuder: 

  • Swish
  • Trustly Bank Transfer
  • VISA
  • MasterCard
  • Zimpler
  • SIRU mobile
  • Instant Payments
  • Eco
  • Skrill
  • Paysafecard
  • MuchBetter

Support

Behöver du hjälp med något klickar du högst upp i menyn på de tre strecken på vänster sida. Klickar du på pratbubblan ”support” får du upp en chattmeny. Du skriver in ditt namn och ditt ärende då kommer en svensktalande eller engelsktalande kundsupport att svara dig inom kort. Chatten finns tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan. 

Bao Casino

27.10.2020

De senaste två åren har det varit mycket ståhej kring hur vida det är förbjudet att spela på utländska casinon för svenska spelare. Vi på CasinoSverige.me förklarar och särar på begreppen om vad som är lagligt och inte, enligt den svenska spellagen. Vi ska också presentera ett mycket populärt europeiskt onlinecasino vid namn Bao Casino som är helt lagligt att spela på för svenska spelare. Bao Casino ägs och drivs av Dama N.V och har sin spellicens i Curacao.

Till skillnad från vad många tror så finns det inga förbud för dig som spelare kring var du får spela. Spelinspektionen kräver att du som spelare spelar på ett casino med licens, men spellicensen behöver inte vara svensk. Eftersom vi är EU-medlemmar kan vi svenskar spela på alla casinon med en licens i Europa. Däremot om du spelar på ett casino utan licens har spelinspektionen rätt att strypa transaktioner till ditt konto. 

Första januari 2019 trädde den svenska spellagen i kraft och reglerar spelbolagen som vänder sig till svenska spelare. De spelbolag som riktar sig till svenska spelare genom att ha en hemsida på svenska måste ha svensk spellicens. Därmed måste bolaget också betala svensk skatt. Ett casino med svensk licens får inte erbjuda mer än en bonus till sina nya spelare och man får heller inte locka till sig nya spelare med för aggressiv reklam. 

Baos välkomstbonusar

Bao casino erbjuder en generös välkomstbonus som är i tre steg, vilket betyder att du kan få bonusar vid de tre första insättningarna. Totalt kan du få upp till €300 eller 1BTC, vilket motsvarar ca 3 000 svenska kronor plus 100 freespins. Tycker du att den här bonusen är futtig, kan du välja Highroller välkomstbonus där du kan få upp till $1000 plus 100 free spins, vilket motsvarar idag ca 8 700 kr.

Så här ser bonusen ut:

  • Första insättning på minst €15: 100% bonus upp till €200 plus 20 gratissnurr på spelet Northern Sky.
  • Andra insättning på minst €20: 50% i bonus upp till €100 plus 30 gratissnurr på spelet Lucky Dolphin.
  • Tredje insättning på minst €25: 50 gratissnurr att spinna loss på spelet Lucky Money.

High Roller Bonus

  • Första insättning på minst $200: 100% bonus upp till $1 000 plus 100 freespins på spelet Northern Sky. 

Regler och Villkor

All bonus och freespins kommer med ett omsättningskrav när man tackar ja till bonusen. Bonuspengar behöver omsättas 40 gånger och vinster från freespins 30 gånger, båda inom 7 dagar.

Kampanjer, turneringar 

På Bao Casino händer det saker hela tiden för det finns fullt av spännande kampanjer och turneringar som man kan delta i där du kan vinna fina priser. Alla kampanjer och turneringar är tidsbegränsade men här är några av de turneringar som pågår just nu:

Trick or Treat Tournament – Prispott: €50 000

Bao’s Halloween – Prispott: €5 000

Solar Escape Tournament – Prispott: €60 000

BNG October Fest – Prispott: €50 000

Mid-Halloween Tournament – Prispott: €1 000

Halloween Tournament – Prispott: €3 000

VIP

Genom att spela på sajten kommer du att klättra på Bao Quest som är sajtens VIP-system i fyra nivåer. Du börjar som bronsmedlem sedan klättrar du vidare till nivåerna silver, gold och diamond. Ju högre du klättrar desto fler förmåner kommer du att få. 

Spelutbud

Hos Bao hittar du massor av spelautomater som videoslots, jackpottslots, livecasinobord och något de kallar för ”crypto games” som ser ut att vara enkla klassiska slots och bordsspel. Man samarbetar med 20-talet olika spelleverantörer och många av dom känner vi igen, bland annat: Evolution, NetEnt, Yggdrasil, Betsoft och Thunderkick. 

Spelen är fördelade i en meny överst på hemsidan och ser ut så här:

  • Slots
  • Popular
  • New
  • Drops & Wins
  • Jackpots
  • Live Casino
  • Crypto Games

Bao Casino uttag och insättningar

Bao kallar sig själva för ett krypto-vänligt casino och erbjuder en mängd olika betalningsalternativ och som ni kanske förstår även kryptovalutor. Transaktioner för in- och utbetalningar sker oftast direkt med de flesta betalningsmetoder förutom med Bank Transfer, där kan det dröja upp till 7 dagar innan du får utbetalt.

Här är alla betalningsmetoder som erbjuds: 

VISA, MasterCard, Maestro, Skrill, Neteller, ecoPayz, WebMoney, Rapid Transfer, UPayCard, AstroPay, iDebit, Yandex, QIWI, Bank Transfer, Accentpay, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin och Dogecoin.

Support

Behöver du hjälp kan du kontakta supporten via mail eller livschatt alla dagar i veckan. Support-teamet erbjuder hjälp på 15 olika språk bland annat på engelska, dock finns ingen support på svenska. 

  • Öppettider: kl. 9.00 – kl. 24.00 
  • Livechatt: Under öppettiderna
  • Mail: [email protected]
  • Kontaktformulär: Under menyn support

← Äldre inlägg