SvenPlay Casino

20.01.2020

Finns det något mer svenskt än namnet Sven i Sverige?  När man hör namnet SvenPlay Casino skulle man kunna tro att det är en ursvensk halvflintig gubbe i 60 – 70 års åldern som kom på idén att starta ett casino med namn efter sig själv. Så har man vikingahorn som symbol på namnet för att förstärka att man är en viking som kommer från Sverige. Vi svenskar älskar att vara svenskar och det får gärna vara lite töntigt svenskt så att man drar lite igenkännande på mungiporna.

Det var bara en rolig hypotes. Det hade varit lite kul om det hade varit sant men så är inte fallet tyvärr. SvenPlay är ett modernt nylanserat casino och inte alls gammalmodigt och töntigt som man kan tro när man hör namnet. Sajten erbjuder den nya och trendiga Pay N Play funktionen, vilket innebär att du spelar utan konto. Det betyder också att alla transaktioner för insättningar och uttag går med blixtens fart. Insättningar sker direkt och utbetalningar tar endast några minuter innan du har pengarna på ditt bankkonto.

SvenPlay lanserades hösten 2019 och är ett varumärke tillhörande Evoplay Limited men verkar under Bethard Groups licens i Sverige. Alla svenskar känner stolt till företaget Bethard Group, som är kända för att vår superstjärna Zlatan Ibrahimovic är deras ansikte utåt. Zlatan har haft en stark prägel utåt för företaget i hela Europa.

Ingen bonus att omsätta hos SvenPlay Casino

För tillfället hittar vi ingen välkomstbonus hos SvenPlay casino. Men det är mycket möjligt att det kommer en bonus inom kort. De flesta nylanserade casinon brukar inte erbjuda någon bonus till en början men när de kommer med en bonus så småningom så brukar det vara mycket förmånligt. Den nya trenden på välkomstbonusar brukar vara helt utan omsättningskrav.

Anledningen till att många casinon inte har någon välkomstbonus numera är förstås att spelinspektionen bevakar alla casinon som hökar när det gäller deras bonusar och eventuella erbjudanden. Gör dom det minsta felsteg granskas det i sömmarna och vill det sig riktigt illa blir det miljonbelopp i böter eller så blir dom av med licensen. Därför vågar många helt enkelt inte chansa.

Nu har trenden varit att man marknadsför något helt annat än välkomstbonusar, vilket är mer hållbart i längden. Både casinon och spelutvecklare hjälps nu åt att göra nätcasinon mer attraktiva, genom att man utvecklar bonusrundor, cashback och freespins direkt i spelen istället och erbjuder snabba casinon där man spelar utan konto, precis som SvenPlay Casino.

BESÖK SVENPLAY

Kampanjens vara eller icke vara

Det är sällan man ser den gamla typen av kampanjer som fanns tidigare innan den svenska spellagen trädde i kraft. Den nya typen av kampanjer brukar ersätta välkomstbonusar numera. Dessa kampanjer riktar sig oftast till nya spelare på sajten och vi har sett till exempel att vissa casinon delar ut en viss summa som fördelas till nya spelare som signar upp sig under en viss tidsperiod.

Men tyvärr så är det slut med kampanjer till befintliga kunder. Det enda som återstår för en befintlig kund om man nu är ute efter att få lite bonus gratis, så är det att bli en ny kund hos ett nytt casino som man inte har besökt förut. Men hur viktigt är det egentligen? För de flesta etablerade spelarna har bonusar ingen betydelse, många gånger låter kampanjer bara roligt i teorin, om det inte är utan omsättningskrav förstås.

Spelutbud hos SvenPlay

Vi hade förväntat oss att SvenPlays hemsida skulle krylla av vikingateman och att man skulle få en nostalgikick av den svunna tiden som vi svenskar är så stolta över. Men vi ser inte en tillstymmelse av vikingar på sajten mer en ett par vikingahorn i namnet. Vi hittar ett modernt, snyggt och stilrent casino, där allt som finns på sajten känns genomtänkt och välstrukturerat. Vilket många gånger är normen för ett svenskt casino numera.

SvenPlay är en renodlad casinosajt med massor med olika typer av spelautomater som klassiska slots, videoslots och ett stort utbud av jackpottspel. På hemsidan finns även en livecasinoavdelning där livespelen sänds främst från Evolution Gaming men det finns några enstaka även från NetEnts studio.

På startsidan är spelen uppdelade grovt i casino och livecasino. På sajten har de ett utbud på drygt 800 spel och de är snyggt och prydligt uppdelade i olika kategorier. Alla spel som du hittar under fliken casino kan du spela i ett gratisläge när du är utloggad, vilket är jättebra när man vill testspela ett spel innan man går all in och satsar pengar på det.

Casino

Ordet casino har fått en ny innebörd genom åren. Förr när man pratade om casino och casinospel menade man bordsspel som man kunde spela på vissa fysiska casinon eller på vissa restauranger. Visst fanns det nästan alltid enarmade banditer eller spelautomater på casinon men det var hasardspel som var stjärnan på de fysiska casinona.

Men sen när nätcasinon gjorde sitt inträde i våra liv så har casinospel omvandlats huvudsakligen till spelautomater och hasardspel kommer som nummer två. På casinoavdelningen här på SvenPlay casino hittar du dessa spelkategorier:

Översikt, Populära spel, Nya Spel, Jackpot spel, Spelautomater och Live Casino

Live Casino

Livecasinoavdelningen på casinon växer sig allt starkare, för allt fler upptäcker den unika spänningen med att spela livespel.  Därför utökar många casinon sitt livecasino-sortimentet hela tiden. Däremot plockar många bort de klassiska bordsspelen där man spelar mot en dator. Det kanske inte är så konstigt för upplevelsen att spela mot en levande dealer jämfört med en dator kan inte jämföras.

Har du inte provat livecasino så rekommenderar vi starkt att du gör det, för spelupplevelsen är unik, dessutom är spänningen och atmosfären är helt magisk. På Live Casinoavdelningen ser du dessa spelkategorier:

Live Casino, Mest populära, Blackjack, Roulette, Table Games, Baccarat, Poker och Andra spel

SvenPlay Casinos spelleverantörer

Alla dessa spelleverantörer som presenteras sitter inne med hur många spel som helst som man aldrig har hört talas om. Men vissa leverantörer som NetEnt, Microgaming och Yggdrasil, bara för att nämna några kända spelutvecklare, har tillverkat flera spel som har blivit omåttligt populära. Det har gjort att företaget också fått mycket uppmärksamhet och blivit kända. Dessa leverantörer jobbar SvenPlay med:

Endorphina, Evolution Gaming, Ganapati, iSoftbet, Microgaming, NetEnt, NYX, Quickfire, Quickspin, och Yggdrasil

Betalningslösningar hos SvenPlay

Den här avdelningen har vi inte så mycket att säga om, mer än att SvenPlay gjort det enkelt för sina spelare. Man erbjuder Pay N Play – funktionen för penningtransaktioner, vilket innebär att du spelar på ett snabbt casino där du inte behöver registrera dig. Du gör snabba insättningar med Swish eller Trustly och verifierar din insättning eller uttag med ditt BankID sedan är det klart. När du har vinster att ta ut går utbetalningen lika fort och du har pengarna på kontot inom 5 minuter.

  • Betalningsmetoder: Trustly och Swish

Svensk Support hos SvenPlay

SvenPlay Casino har redan från början förstått hur viktigt det är med kundsupport. De erbjuder dygnet runt-service alla dagar i veckan. Kontaktvägarna är livechatt eller E-post. För tillfället finns det ingen FAQ-sida på sajten med vanliga frågor och svar men behöver du hjälp så finns det alltid en support tillgänglig inom 2 – 3 minuter. Vill du kommunicera på ett annat språk i chatten annat än svenska går det bra att chatta på engelska, tyska eller finska.  

  • Öppettider: 24/7

Sammanfattning

SvenPlay Casino är en snabb och enkel casinosajt som har allt det viktigaste i spelutbudet, som ett bra casino bör ha. Allt är enkelt och informativt men sajten strävar inte bara efter enkelhet utan huvudmålet för sajten är att vara det snabbaste online casinot i världen. Och man får nog säga att de är på god väg, för det kan knappast bli så mycket snabbare än vad de erbjuder, i alla fall inte i dagsläget.

Lucky Vegas

10.01.2020

Välkommen till ett sprillans nytt casino! Lucky Vegas är det första casinot att slå upp sina portar på det nya året 2020. Sajten lanserades i början av januari, och redan från start  hittar du massor av härliga slots och andra casinospel. ”Välkommen till stan” är deras hälsning, och med stan menar de naturligtvis Las Vegas, och deras mål är att vi ska känna oss som om vi spenderar en kväll på anrika The Strip.

Bakom Lucky Vegas ligger Maltabaserade SkillOnNet, som också driver kända casinon som exempelvis PlayOJO, Casino and Friends och Ahti Games. Casinot har självklart en svensk licens från Spelinspektionen, vilket borgar för tryggt spelande och skattefria vinster.

Välkomstbonus hos Lucky Vegas

Ja, det var ju det här med välkomstbonusar. Det är fortfarande ganska vanligt att casinon inte erbjuder några välkomstpaket till sina nya kunder. Man satsar istället på att erbjuda en bra spelupplevelse. Och så är fallet även hos Lucky Vegas, som varken erbjuder bonuspengar eller free spins.

Å andra sidan – i skrivande stund är casinot nylanserat, så vem vet vad som pågår bakom kulisserna hos SkillOnNet? Det kan mycket väl vara någonting på gång. Det får framtiden utvisa, och om de lägger upp en välkomstbonus så kan du såklart läsa om det här.

En liten underlig detalj hittar vi. Om du tittar under listan av alla spel har man skrivit: ”Skaffa online casino free spins hos Lucky Vegas”. Det står inte mer än så. Ingen länk till var man skulle hitta dem eller någon information om vad man ska göra för att få dem. Så det står skrivet i stjärnorna vad det där innebär.

BESÖK LUCKY VEGAS

Kampanjer och tävlingar

2019 var året som markerade slutet på lojalitetsprogram, likaväl som turneringar och andra kampanjer. Orsaken till det hittar vi i den svenska spellagen, som säger att ett spelbolag bara får erbjuda en enda bonus. Och tyvärr är prispengar och andra belöningar klassade som just ”bonusar” i Spelinspektionens regelverk. Därav denna torka på kul tävlingar.

Det har dock börjat dyka upp lite tävlingar här och där, om än inte på just detta casino. Vi har sett casinon som arrangerar slotsturneringar med stora summor i prispotten. Och hur kan man då göra detta utan att bryta mot bonusreglerna? Jo – man ger vinnarna mycket lite eller inget alls av prispengarna. Istället får man välja ut något välgörande ändamål dit vinstpengarna skickas. Däremot får man ju behålla de vinster man gör under själva spelandet.

Lucky Vegas spelutbud

Vi möts inte av några konstigheter då vi landar på Lucky Vegas startsida. Här ser man direkt vad sajten handlar om, och det är befriande fritt från blinkade och störiga animationer. Stilrent och lättnavigerat, precis som vi vill ha det. Till vänster i menyn ser du de viktigaste länkarna till registrering och kundtjänst, följt av en rullande banner som visar de senaste  vinnarna. Till detta hittar vi själva spelmenyn som består av:

  • Alla spel
  • Populära
  • Nya Spel
  • Slots
  • Live casino
  • Bordsspel
  • Andra

Här finns också en sökruta – bra när man vet vad man är ute efter.

Det är inte så värst vanligt att hitta ett så digert spelutbud på nya casinon, men Lucky Vegas har enligt uppgift över 1 300 spel i portföljen. I det omfattande utbudet hittar vi många av favoriterna, som t.ex. Book of Dead, Chronos Joker, Mega Moolah och Bonanza. Men också rykande färska slots som Jewel Scarabs (Red Tiger), Midas Golden Touch (Thunderkick) och Ankh of Anubis (Play’n GO).

Slots är, precis som vanligt, den speltyp som dominerar casinot.

Live Casino

Även livecasinot är välfyllt, med uppemot 80 olika bord att välja mellan. Flest spel hittar vi i blackjack, som får sällskap av ett urval av roulette, baccarat och något enstaka pokerspel. Det är i huvudsak livespel från Evolution Gaming, men även NetEnt finns representerat i livecasinot.

Övriga spel

De två sista kategorierna, bordsspel och andra spel, känns lite ostrukturerade. För där ligger övervägande livespel, blandat med klassiska bordsspel och det hela blir en aning rörigt.

Spelleverantörer

Trots att Lucky Vegas fortfarande går i blöjor har man många av de stora giganterna på plats. Det här är såklart viktigt – bra och kända spelleverantörer är ju själva kärnan om man vill kunna ge oss en bra spelupplevelse. Med reservation för att vi kan ha missat någon eller några av dem, så ser listan över spelutvecklare ut som följer:

  • Play’n GO
  • Red Tiger
  • Big Time Gaming
  • GVG
  • Thunderkick
  • NetEnt
  • Evolution Gaming
  • Microgaming
  • Yggdrasil
  • NextGen
  • ELK Studios
  • NYX
  • Foxium
  • Lightning Box
  • Realistic
  • Bally
  • Old Skool Studios
  • Barcrest
  • Williams Interactive

Lucky Vegas betalningsmetoder

Lucky Vegas sitter antingen fast i gamla traditioner, eller så väljer man medvetet att gå emot strömmen. När många nya svenska casinon väljer att enbart ha en BankID-registrering och Trustly som enda betalningsmetod, gör detta casino precis tvärtom. Här registrerar du ett konto på det gamla klassiska sättet, med användarnamn och lösenord. Och när du ska göra en insättning finns det massor av betalningsmetoder att tillgå. Dock lovar man snabba uttag, att du har pengarna på banken inom några minuter eller timmar.

Lustigt nog hittar vi inte Trustly överhuvudtaget i listan – men vi gissar, även om vi inte är helt säkra, att du kan göra transaktioner i den vägen i alla fall. De betalningsmetoder som anges på sajten är följande; Visa, Yandex, Ewire, Skrill, Neteller, Webmoney, PaySafeCard, Sofort, Wirecard, Zimpler, Euteller, Boleto och en rad andra minde bekanta betalningslösningar.

Kundtjänst

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Kanske råkar du ut för något tekniskt problem eller din insättning eller uttag krånglar. Eller så behöver du bara få några frågetecken utredda.

Det finns två sätt att få tag i hjälp när du tvingas dra i nödtofsen. Klicka bara på ”kundtjänst” i vänster meny (eller ”support” – det står olika på olika sidor). Om du inte har bråttom med svaret kan du skicka ett mail till supporten, som håller öppet dygnet runt när det gäller email. Du kan också välja att få hjälp via live chat, men då behöver du känna till att de inte har öppet hela dygnet – de stänger igen luckan vid midnatt.

Lucky Vegas har än så länge inte komponerat ihop någon FAQ, det vill säga en lista över vanliga frågor och svar. Det är annars en lysande metod att snabbt få svar om det är något man undrar över.

InAndOut Casino

18.12.2019

I september 2019 föddes InAndOutBet, ett nytt svenskt casino som fokuserar på sportbetting, men som också har ett bra casino och livecasino. Casinot drivs av välkända Bethard Group, som också har kända spelsajter som Turbico, Sverigecasino och Scandibet.

Nu tar man nästa steg och lanserar ett renodlat casino, och föga förvånande heter det InAndOut Casino. Casinot lanserades nyligen, runt årsskiftet 2020, och till skillnad från systersajten ligger det största fokuset på ett bra casino med många slots och ett live casino.

InAndOut Casino är ett Pay N Play casino vilket betyder att sajten ligger på en toppmodern plattform och klassas även som ett snabbt casino. Precis som namnet antyder kommer du igång att spela inom några sekunder genom att göra en insättning enkelt och smidigt. Sedan när du har vinster att ta ut, har du dina pengar på ditt bankkonto inom 15 minuter.

Välkomstbonusar hos InAndOut Casino

Under året som gått har vi fått se många förändringar och tvära kast när det gäller välkomstbonusar. Efter att Spelinspektionen gett flera casinon på tafsen för att de har bonusar som bryter mot lagen, valde många spelbolag att plocka bort sina välkomstpaket helt och hållet. Och nu när InAndOut Casino lanserades var det inte särskilt förvånande att även de saknade en välkomstbonus.

Men eftersom allt fler casinon och bettingsajter nu börjar ta fram nya välkomsterbjudanden kanske det inte är helt osannolikt att även InAndOut Casino kommer att ta fram ett också. Det positiva är att den nya typen av bonusar som figurerar just nu är många gånger utan ett omsättningskrav. Ofta är det inte så stora summor de erbjuder men de är i alla fall helt klart en riktig bonus, eftersom du inte behöver göra någon motprestation för att få dom.

Orsaken till denna turbulens bland bonusar sista året är naturligtvis att man inledningsvis var osäkra på hur spellagen skulle tolkas, och att Spelinspektionen tyckte lika illa om bonusar som vissa av er tycker om ananas på pizzan. Men nu verkar det vara på väg tillbaka till det normala.

BESÖK INANDOUT CASINO

Kampanjer och VIP

Du som har varit med under året har med största säkerhet noterat vad som skett med alla penningstinna turneringar, tävlingar, utlottningar och andra kampanjer. Med några få undantag är de bortplockade överallt – och samma sak gäller för VIP-klubbar och lojalitetsprogram.

Även här kan vi skylla på omregleringen av spelmarknaden och det nya licenssystemet som infördes den 1 januari 2019. Prispengar från tävlingar klassas nämligen som en typ av bonus.

Spelutbud

Nu när InAndOut Casino dragit bort de fördragna gardinerna kan vi se hela härligheten. Och vi hittar ett välfyllt casino som är mycket mer och större än vad vi hade förväntat oss. Redan från start har de ett fullfjädrat spelsortiment på mer än 1 500 spel. I huvudsak spelautomater men även ett välsorterat livecasino.

På sajten finner man förstås en vanlig meny där spelen är uppdelade i olika kategorier men sedan finns det lite annorlunda kategorier som man inte ser så ofta. Dels har sajten börjat att lägga upp spelen efter spelleverantörer, dels spel med olika egenskaper som till exempel spel med bonusrundor, megaways spel och liknande.

Just nu finns dessa kategorier upplagda och vi presenterar ett axplock av spel ur varje kategori:

  • Nya Spel: Aurora Wilds, Burning Desire och Desperados Wild med flera
  • Populära Spel: Gonzo´s Quest, Twin Spin och Immortal Romance med flera
  • Favoriter: Nitro Circus, Thunder Struck 2 och Viktorious med flera
  • Spelautomater: Aldo´s journey, Cygnus och The Wolf´s Bane med flera
  • Jackpottspel: Mega Moolah, Mega Fortune och Hall of Gods med flera
  • Spel med spännande bonusrundor: Wolf Hunters, Planet of the Apes och Viking Fortune med flera
  • Megaways spel: Wolf Legend, Kingmaker och Medusa med flera
  • Klassiker
  • NetEnt Spel: Conan, Narcos, Vikings och Starburst
  • Quickspin Spel: Big Bad Wolf, Dworfs Gone Wild och Sticky Bandits med flera
  • Big Time Gaming Spel: The Final Countdown, Gold, och Donuts med flera
  • Blueprint Spel: Grizzly Gold, Napoleon och Ted med flera

Du har säkert sett att det står Megaways på många av spelen. Men vad står det för?

Har du märkt att allt fler spel märks med megaways? Megaways är en ny innovativ uppfinning från Big Time Gaming. Enkelt förklarat är att slotts med megaways ofta innehåller flera spännande funktioner som gör att du har fler vinstchanser. Populariteten på dessa spel ökar ständigt och nu har allt fler speltillverkare hakat på trenden och utvecklar sina egna varianter på megaways.

Live Casino

Livecasinot består av spel från både NetEnt och Evolution Gaming, två av de största på just livespel för casinon. Bland de spel som livestreamas och spelas med en riktigt dealer hittar vi blackjack, baccarat, roulette och några andra spel.

Odds

InAndOut Casino erbjuder inget oddsspel utan satsar enbart på casino och live casino – men de har ju redan en plattform för det på systersajten.

Spelutvecklare hos InAndOut Casino

Ett casinos kvalitet bottnar till stor del i vilka slots och andra spel som erbjuds, och de speltillverkare som anlitas är därför av stor vikt. Här kan vi garantera att du inte kommer att sakna några spel utan tvärtom så kommer du att hitta många unika spel som du inte hittar hos många andra casinon. InAndOut Casino samarbetar med hela 52 olika spelutvecklare, då förstår du kanske att sortimentet är unikt.

Dessa speltillverkare finns här på sajten:

Authentic Gaming, Betsoft, Big Time Gaming, Blueprint, Booongo, Booming Games, Elk, Endorphina, Evolution Gaming, Fantasma, Felt, Fuga, Foxium, Ganapati, Gaming1, Gamomat, Genii, Habanero, Inspired Gaming, Iron Dog, ISoftBet, Just for the Win, Kalamba, Leander, Leap, Lightning Box, Magnet Gaming, NetEnt, NextGen, Nolimit City, Novomatic, NYX, Oryx, PG Soft, Plank Gaming, Playson, Pragmatic Play, Push Gaming, QuickFire, Quickspin, Rabcat, Red Tiger, Relax Gaming, Scientific Games, Side City, Spigo, Sthlm Gaming, Thunderkick, Tom Horn Gaming, Yggdrasil och WazdanInAndOut Casino är ett Pay n Play casino – ännu ett i raden av de så kallade ”snabba” casinona, i den bemärkelsen att du inte ska behöva vänta tills du är pensionerad innan pengarna når fram till ditt bankkonto, efter att du har begärt ett uttag.

Betalningsmetoder

InAndOut Casino är ett Pay n Play casino – ännu ett i raden av de så kallade ”snabba” casinon, i den bemärkelsen att du inte ska behöva vänta tills du är pensionerad innan pengarna når fram till ditt bankkonto, efter att du har begärt ett uttag. Deras ambition är att hantera alla transaktioner så snabbt det bara går, och har till och med ett dedikerat team som enbart sysslar med uttag och andra ekonomiska ärenden.

Med bakgrund av detta använder sig InAndOut enbart av betalningsleverantören Trustly för insättningar och uttag. Det borgar för att dina uttag går på mindre än en kvart och insättningar sker omedelbart. Trustly i kombination med BankID resulterar i en av världens säkraste metoder för ekonomiska transaktioner över nätet.

Trustly och BankID används dessutom för att verifiera att du är du, och detta eliminerar det så irriterande behovet att skicka in en massa personliga uppgifter och dokument för att styrka din identitet. Som ny kund hos InAndOut Casino registrerar du dig med ditt BankID, och casinot får därmed aldrig ta del av dina personuppgifter.

Det debiteras inga avgifter i samband med insättningar och uttag.

Support

Förhoppningsvis kommer du inte att behöva kontakta kundtjänsten särskilt ofta. Men det kan ju inträffa saker när du spelar – spelet kanske hänger sig, ett uttag från spelkontot kanske inte går igenom – problem kommer att dyka upp precis när du inte har tid med det. Eller så kan det ju vara så enkelt som att du bara vill fråga dem något.

Förhoppningsvis kommer du inte att behöva kontakta kundtjänsten särskilt ofta. Men det kan ju inträffa saker när du spelar – spelet kanske hänger sig, ett uttag från spelkontot kanske inte går igenom – problem kommer att dyka upp precis när du inte har tid med det. Eller så kan det ju vara så enkelt som att du bara vill fråga dem något.

Men innan du kontaktar supporten: ta en titt i deras FAQ – vanliga frågor. Där hittar du svar på många frågeställningar, och kanske du inte ens behöver prata med kundtjänsten. Man tar till exempel upp frågor som rör själva kontot, transaktioner och hur man gör om man vill begränsa sitt spelande.

Hittar du inte en lösning på ditt problem där, så finns det kunnig personal på plats i supporten alla dagar på året. Antingen skickar du ett mail, om det inte är så brådis, eller så kontaktar du dem direkt via livechatten. I chatten finns möjlighet att välja vilket språk du vill använda – tyska, engelska eller svenska. Det är inte öppet dygnet runt, under natten är du hänvisad till att maila dem.

  • Epost: [email protected]
  • Live chat: Öppet varje dag mellan kl. 8.30 och 00.30
  • FAQ: Ja
  • Telefon: Nej
  • Språk: svenska, tyska och engelska

No Account Bet

25.11.2019

Precis som namnet antyder så är No Account Bet en spelsajt där du inte behöver något konto för att spela. Det enda du behöver är ett BankID som du identifierar dig med och du är igång att spela på några sekunder. Sajten drivs av ett antal passionerade entusiaster med ledorden öppenhet, tillförlitlighet och snabbhet. Ambition är att erbjuda sina spelare den snabbaste och den mest användarvänliga plattform man kan åstadkomma.

Det innebär att de erbjuder en spelsajt där du slipper registrera dig och när det är dags för utbetalning på dina vinster så har du pengarna på ditt konto inom några minuter. För att spela kan du koppla upp dig var som helst var du än är så länge du har internetuppkoppling. Du väljer själv om du vill sätta in pengar eller inte men om du spelar utan att logga in spelar du i ett gratisläge, vilket kan vara bra när man är ny på sajten.

No Account Bet lanserades hösten 2019 av Mandalorian Technologies med fokus på betting för spelare som gillar sport, men samtidigt är No Account Bet ett fullfjädrat casino som kan mäta sig med vilket annat etablerat casino som helst när det gäller utbudet.

Välkomstbonus

Äntligen ser man allt som oftast att spelsajter erbjuder riktiga välkomstbonusar till sina nyblivna kunder. Bonussummorna är kanske inte lika höga nu för tiden som de var förr, men nu är bonusarna ofta helt utan omsättningskrav istället. Det är mycket mer värt än tusentals kronor i bonus som man måste omsätta femtioelva gånger. Vilket knappast kan anses som någon bonus eftersom du måste göra en omöjlig motprestation för att få dom.

Vi ska titta lite närmare på No Account Bets välkomsterbjudande. När du för första gången sätter in minst 200 kr på spelsajten får du lika mycket i bonuspengar. Det betyder att du har 400 kr att spela för. Det bästa med denna bonus är att det finns inget omsättningskrav på bonuspengarna mer än att du måste spela upp dom. Men vinsterna från bonuspengarna är riktiga pengar som är uttagbara.

 Så här gör du:

  • Klicka på ”Sätt in pengar” knappen
  • Sätt in minst 200 kr för att få din bonus.
  • Följ instruktionerna för insättning med Trustly
  • Nu har du 200 kr plus de insatta pengarna att spela för
  • Spela och ha kul
TILL NO ACCOUNT BET

Regler och villkor

Bonussumman är fast på 200 kr. För att motta erbjudandet måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Gäller endast vid första insättningen när du tackar ”Ja” till bonusen. Erbjudandet är för nya spelare som inte har mottagit någon bonus från någon av spelbolaget Mandalorian Technologies casinon tidigare. Du spelar med dina insatta pengar först innan spel tillåts med bonuspengarna. Bonuspengarna kan inte spelas på bordsspel. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Kampanjer

Kampanjer, turneringar och VIP-system på spelsajter med svensk licens verkar vara ett minne blott. Det är inga casinon som vågar erbjuda något annat än möjligtvis en välkomstbonus. Oftast innebär en kampanj eller en turnering att det är vinstutdelning vid mer än ett tillfälle och det är förbjudet enligt svensk lag från och med januari 2019. Den svenska spellagen säger att man bara får ge ut en bonus till varje ny kund vid ett tillfälle och inget mer.

Alla prispengar från kampanjer, turneringar och VIP-förmåner räknas som en bonus enligt spelinspektionen. Det är hur många svenska casinon som helst som redan har fått en varning eller fått böter och vissa har till och med blivit av med licensen. Detta är anledningen till att kampanjer, turneringar och VIP- system helt har försvunnit från våra casinon.

Brett spelutbud inom casino och odds

No Account Bet är en spelsajt som har både en oddsavdelning och en casinoavdelning och det är också huvudmenyn på startsidan. När du går in på No Account Bet och börjar spela kommer du snart att märka att det är en komplett spelsajt som har allt man kan tänka sig inom odds, spelautomater och livecasino. Du hittar en fullmatad sportsbook med tusentals sportevenemang som du kan följa och betta på. Allt på sajten är klart, tydligt och enkelt, det är snyggt och prydligt upplagt så att inget går att ta miste på.

I casinoavdelningen hittar du upp emot 1 000 spelautomater från en mängd kända och okänd spelutvecklare. Du finner även en riktig stor Livecasinoavdelning med 113 livebord som vi verkligen rekommenderar att du gör ett besök på. Har du inte testat livespel tidigare så kan du förvänta dig en spelupplevelse och spänning som inte går att jämföra med någon annan typ av spel. Eftersom detta är en casinorecension ska vi titta lite närmare under den sektionen.

Casino

Under casinosektionen hittar du en sökruta högst upp i menyn och strax under är alla spel uppdelade i olika kategorier. Fast vi saknar några användbara kategorier i menyn som vi tycker är viktiga. Dessa funktioner är särskilt viktiga när sortimentet är stort och när man provspelar många spel och vill ha lite koll på spelen som finns på sajten.

Det vi saknar är kategorier som: nya spel, jackpottspel, populära spel och favoriter. Nu är det ju så att No Account Bet är ett relativt nytt casino och kanske kommer de kategorierna att läggs upp så småningom. Det hoppas vi på. Spela i ett gratisläge kan du göra så länge du inte är inloggad på sajten och vinner du när du spelar i gratisläget, så är vinsterna naturligtvis också på låtsas. Så här ser casinomenyn ut för dagen och vi nämner några nya spel i varje kategori från diverse leverantörer:

  • Casinospel:  88 Fortunes Megaways från SG Digital, Wild Chase Tokyo från Quickspin, Reel Rush 2 från NetEnt och Honey Rush från Play N Go
  • Slots: Millionaire Mystery Box från Big Time Gaming, Ozzy Osbourne från NetEnt, Divine Lotus från Thunderkick och Rainforest Magic från Play N Go
  • Bordsspel: European Roulette Silver från iSOFTBET, Texas Hold´em Plus och Crazy 4 Poker från SG Digital och Blackjack från Relax Gaming
  • Livecasino: Infinite Blackjack från Evolution Gaming

Spelleverantörer

Spelleverantörerna på ett casino är stommen till ett bra casino. De avgör om ett casino har ett bra variationsrikt utbud. No Account Bet samarbetar med inte mindre än 27 olika spelleverantörer, då förstår du att utbudet är otroligt variationsrikt. Här är alla spelleverantörer hos No Account Bet:

NetEnt, Play´n GO, Microgaming, Quickspin, Red Tiger, Relax Gaming, Push Gaming, Pragmatic Play, Yggdrasil, Nolimit City, Thunderkick, ELK, iSoftBet, Blueprint Gaming, Big Time Gaming, Evolution Gaming, Authentic Gaming, SG digital, Bet Digital, Lightning Box, Gig Games, NextGen Gaming, Wild Streak Gaming, Just For The Win, 1×2 Gaming, Chance Interactive, Games Lab, Iron Dog,

Odds

Online betting har blivit en del av många sportälskares vardag och har vuxit sig allt större de senaste åren, i alla fall på nätet. Här på No Account Bet finns det ett stort utbud av de mesta inom sportbetting där du kan ha koll på dagens matcher, kommande event och live betting. Det nya är att du lätt kan följa ditt favoritlag i mobilen och satsa en slant på en match för att höja spänningen. När ditt lag vinner kan du göra supersnabba uttag, då du har din vinst inom några minuter på ditt bankkonto.

Betalningsmetoder

Det är allt fler casinon går över till betalningsmetoden Trustly. Det kanske inte är så konstigt för idag anses Trustly som ett av de säkraste sätten när det gäller penningtransaktioner. Det spelar ingen roll vilken bank du har, det enda som behövs är ett BankID. Det räcker för att de ska veta vem du är, det kan inte bli så mycket säkrare än så. Det bästa med detta system är att transaktionen går blixtfort både när du sätter in pengar och vid uttag från ett spelkonto.

  • Betalningsmetod – Trustly
  • Identifiering – BankID

Support

Att ett casino har en hjälpsam och trevlig support är viktigt för trivseln för spelarna. Vi var i kontakt med supporten på No Account Bet och fick chatta med Stefan som var mycket trevlig och tillmötesgående. Lite förvånande har inte supporten öppet dygnet runt, men dom har i alla fall öppet alla dagar i veckan måndag till söndag. När kundtjänsten inte har öppet kan du maila och du kan försöka med chatten även under övrig tid för de svarar lite sporadiskt under dygnet. Kundtjänsten erbjuder support på svenska och på engelska.  

  • Livechatt: måndag till söndag mellan kl. 10 00 – 18 00
  • Övriga tider: supporten svarar sporadiskt
  • E-post: [email protected]
  • Språk: svenska och engelska

Cozino Saloon Casino

15.11.2019

Är du en fan av vilda västern och dess atmosfär och miljö?  Då har du hamnat helt rätt. Cozino Casinos profil är att de är det mysigaste casinot i Vilda Västern. Ordet mysig kanske inte är det man förknippar Vilda Västern med, men vi förstår vad casinot försöker förmedla ändå. För det är ju något väldigt speciellt med atmosfären kring vilda västern. Det är en slags nostalgi i spänningen som är så påtaglig att man nästan kan ta på den. Även om vi som aldrig har upplevt vilda västern själva så tycker vi ändå att det är nostalgiskt på nåt sätt, av en häftig och spännande tid.

Allt på Cozinos hemsida går i vilda västern-tema med snygga jordnära färger med bilder och teckningar från den tiden. Sajten säger att de kämpar vi hårt för att ge sina spelare en exceptionell upplevelse med roliga funktioner, därför samarbetar de med många spelutvecklare. Här finns en blandad kompott av leverantörer. Vi presenterar dom lite senare i recensionen.

För att ge sina spelare den bästa möjliga service erbjuder man en kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan. Cozino Saloon uppmuntrar dig till att spela ansvarsfullt och du kan kontakta kundtjänst när du vill för att få tips och råd i det avseendet. Cozino regleras av den svenska spelinspektionen. Sajten ägs och drivs av SkillOnNet LTD. Cozino Saloon Casino lanserades 2018.

För- och nackdelar med välkomstbonus

Det är inte ovanligt att se att ett nätcasino inte erbjuder någon välkomstbonus numera. Här på Cozino Saloon Casino har man plockat bort välkomsterbjudanden för tillfället. Sajten erbjuder heller inga andra kampanjer, turneringar, freespins eller VIP-system. Det kan kanske vid första anblicken kännas lite tråkigt, men som vi alla vet så finns det två sidor av ett mynt som man säger.

Det finns många fördelar och nackdelar med att ta emot en välkomstbonus eller erbjudanden. Ibland så är det inga erbjudanden som är någon fördel för dig, utan det är ett sätt för casinot att få dig att sätta in stora summor pengar i tron om att du får en massa pengar som du kan vinna stort med.

Fördelar: Jovisst är det jätteroligt och häftigt att ha en stor summa pengar att spela med det kan man inte förneka. Med dessa pengar har du gott om tid att utforska casinot och du förlänger din speltid rejält, om det är mycket pengar det handlar om. Hur roligt det är med välkomstbonusen beror främst på vilka regler och villkor som finns kring erbjudandet.

Är det omsättningsfria bonusar så är det toppen, för då är det som att du får en gåva på riktigt. Vinner du med omsättningsfria bonusar kan du ta ut vinsten direkt. Men om du måste omsätta bonuspengarna på vissa spel eller om kraven är sådana att du måste omsätta bonusen med dina insatta pengar först innan du får någon bonus så är det inte lika roligt.

Tyvärr finns det fler nackdelar än fördelar med en välkomstbonus – om villkoren är dåliga. Normalt brukar man få omsätta både insättningen och bonuspengarna men villkoren kan variera. De som har bäst villkor brukar man få omsätta från 30 gånger bonuspengarna, men man måste oftast spela upp sina insatta pengar först innan man börjar spela med bonuspengarna. Även om det bara är 30 gånger så måste man omsätta 3 000 kr för varje hundralapp. Då förstår man vidden av omsättningskravet.

GÅ TILL COZINO

Inget omsättningskrav på Cozino Saloon

När du spelar här på Cozino Saloon Casino behöver du inte bekymra dig om några omsättningskrav. När du vinner så är vinsterna dina och du gör vad du vill med dina pengar. Det är sällan en van spelare tackar ja till välkomstbonusar numera, för det inskränker friheten när man spelar. Detta med omsättningskrav på bonusar är något som de flesta spelare har erfarenhet av. Har man en gång känt sig lurad på sina insätta pengar så kanske man inte tackar ja igen till bonusar innan man lusläser villkoren först.

Komplett spelutbud med kända spelleverantörer

Cozino Saloons har en mycket snygg och välgjord hemsida och man ser att det är proffs som ligger bakom sajten. Precis som alla moderna sajter så går det utmärkt att spela från alla typer av mobila enheter. Hemsidan är välstrukturerad och snygg med tydliga menyer. Spelen är uppdelade i två olika kategorier, en högst upp under bannern och en när du scrollar nedåt.

Högst upp börjar menyn med ett förstoringsglas som är en sökruta. Så här ser resten av menyn ut:

Hem, Slots, Jackpottspel, Dagliga Jackpotts, Roulette, Black Jack, LiveCasino och Andra.

När du scrollar nedåt under menyn slots är spelen uppdelade i flera kriterier och det är Alla Slots, Nya spel, Mest populära, Jackpottspel och Dagliga Jackpotts. Konstigt nog så förändras hemsidas menyer när du är inloggad och vissa länkar försvinner. Däremot så kan du göra mer och komma åt funktioner som du inte kommer åt om du inte är inloggad.

När du håller muspekaren över ett spel ser du vad spelet heter, en play-pil och en stjärna i vänstra hörnet. När du klickar på stjärnan så läggs spelet i dina favoriter. Det finns en (i)-ikon högst upp till höger på varje spel, när du klickar på den kommer det fram en popupruta. Förutom massor av information om spelet kan du se hur spelet ser ut och även välja att testa spelet gratis. Här är ett exempel vad du ser i popuprutan och vi har valt att visa det populära spelet Book Of Dead:

  • Minsta insats: 0.10 kr
  • Maxinsats: 500 kr
  • Maxvinst: 2 500 000 kr
  • Vinstlinjer: 10
  • Hjul: 5
  • Jackpott: Nej
  • Gratissnurr: Ja
  • Skapat av: Play N Go
  • Bonusspel: Ja

Det är en mycket smart funktion tycker vi, eftersom med den här informationen vet man vad man kan förvänta dig av spelet. Den här funktionen kan du bara se om du är inloggad.

I skrivande stund finns det totalt 729 spel på sajten och det mesta är spelautomater av alla de slag som klassiska slots, videoslots och jackpottslots. Det finns några klassiska bordsspel som roulette och Black Jack, men om du vill ha många bordsspel att välja mellan finns de som livespel. De hittar du på livecasino avdelningen, där finns hela 55 livespel att välja på, vilket är relativt många.

I sortimentet hos Cozino Saloon kan du förvänta dig ett gediget utbud av kända spel från de största leverantörerna men även från några leverantörer som man aldrig har hört talas om. Det är en lång lista över leverantörer här på sajten. Om du letar efter en speciell leverantör kan du genom att klicka på sökrutan få fram spelleverantörlistan. När du har fått fram listan markerar du den eller de leverantörer du vill ha fram och klickar på ”visa spel”. Här är listan över alla leverantörer:

  • 2by2
  • Elk Studios
  • Just For The Win
  • Nextgen
  • Play N GO
  • Shuffle Master
  • Bally Technologies
  • Evolution Live
  • Lightning Box
  • Nyx
  • Rabcat
  • Thunderkick
  • Barcrest
  • Foxium
  • Microgaming
  • Old Skool
  • Realistic Gaming
  • Williams Interactive
  • Big Time Gaming
  • Gvg
  • NetEnt
  • Pear Ficton Studio
  • Red Tiger
  • Yggdrasil

Kundsupport och betalningsmetoder

Cozino vill att du ska ha en så bra spelupplevelse som möjligt och därför finns ett supportteam tillgänglig alla dagar i veckan dygnet runt, om du behöver hjälp med något. De erbjuder också support på flera olika språk.

Dock är inte alla språk tillgängliga dygnet runt, så om du vill ha snabba svar rekommenderas engelska som de flesta pratar. Du hittar FAQ-sidan längst ner på hemsidan, där kan du läsa de vanligaste frågorna som många spelare ställer.

  • Öppettider: 24/7
  • Livechatt: Ja
  • E-post: [email protected]
  • Telefon: Nej
  • Språk: engelska, svenska, danska, finska, tyska, franska italienska

Cozino Saloon erbjuder många typer av betalningsalternativ. Minsta insättning är 100 kr och minsta uttag är 200 kr. Det utgår inga avgifter för varken vid insättningar och uttag för svenska spelare. Casinot erbjuder dessa betalningsmetoder:

Trustly, Visa, Mastercard, Zimpler, Siru, Instant Payments, eco, Skrill, Neteller och paysafecard.

Jalla Casino

23.10.2019

Nu i dagarna lanserades Jalla Casino och i och med det så försvann SverigeAutomaten. Det som har skett är att de som är ansvariga för SverigeAutomaten har moderniserat sajten och döpt om den. Den stora förändringen är också att sajten är flyttad till en högteknologisk plattform, vilket gör att de erbjuder ett snabbare och smidigare casino. Man har uppdaterat sidan med många fler spel och allt på sajten laddar fortare. Jalla casino är en casinosajt där du kan spela utan att skapa ett konto först. 

Det verkar som att alla nya casinon vill marknadsföra sig som hypersnabba spelsajter numera. Det senaste i raden av Pay N Play-casinon är bland annat Jalla Casino, som kommer från en gigant i spelbranschen – Betsson Group. Bara det att Betsson står bakom casinot gör oss nyfikna på att ta en närmare titt på Jalla. Är det här vårens hetaste casino?

Snabba casinon var det ja. Du har säkert sett trenden – Turbico, Speedy, Hyper, Hajper och Snabbare är bara några av de namn som anspelar på snabbhet – främst när det gäller transaktioner till och från ditt spelkonto. Jalla är alltså ännu ett casino som hoppar på det tåget – själva ordet ”jalla” kommer från arabiskan och betyder ”skynda”.

TILL JALLA CASINO

Välkomstbonus hos Jalla Casino

På Jalla Casino hittar du inledningsvis inte någon välkomstbonus. Vad orsaken är ska vi låta vara osagt – det kan vara så att det är på gång, eller så har de valt att strunta i det och istället lägga allt krut på att skapa en snabb, effektiv spelsajt och en bra spelupplevelse. Det har skett stora förändringar när det gäller bonusar inom casinovärlden sen januari 2019, då vi fick en ny spellag som riktade sig till nätcasinon.  

Alla i branschen vet att ett spelbolag som har en spellicens men har flera casinosajter under samma tak får inte erbjuda en och samma kund flera välkomstbonusar även om bonusen sker från olika sajter. Jalla Casino ägs och drivs av Auto Nordic Ltd som ligger under Betsson Group, men de har skaffat sig en egen licens för Jalla casino. Det betyder att när och om de kommer med ett välkomsterbjudande och du inte är kund behöver du inte vara orolig för att du inte får någon bonus, även om du är kund hos ett annat casino som Betsson äger. Är du inte kund hos Jalla så får du bonus, punkt. 

Faktum är att många anser att bonusar egentligen kan kvitta. En välkomstbonus ger förvisso mer speltid med hjälp av bonuspengarna, men de vinster som uppstår kommer med ibland omöjliga omsättningskrav. Då är det betydligt schysstare att göra som en del casinon, att bonusen är helt omsättningsfri men man sätter en gräns för hur mycket du kan vinna med bonuspengarna.

Kampanjer och VIP-klubb

I den här avdelningen är det ganska tomt. Våra steg ekar mot väggarna när vi kliver in i lokalen. Men med nya spellagen är det tyvärr så här det ser ut på i princip vartenda casino i Sverige just nu. Och det hänger ihop med samma bonusregler vi nämnde nyss. En bonus är, enligt Spelinspektionen, ”en rabatt eller liknande ekonomiskt incitament som är direkt kopplat till spelet” vilket innebär att prispengar från turneringar eller speciella erbjudanden riskerar att falla under begreppet bonus. Och det är därför som alla har plockat bort allt som kan göra att de får Onda Ögat på sig från Spelinspektionen.

Jalla Casinos spelutbud

Jalla Casino är, åtminstone till att börja med, en renodlad casinosajt. Och här hittar du självklart spel från alla de bästa spelutvecklarna i Sverige och världen – vilket är nästan samma sak när det gäller speltillverkare. Här finns mer än 1 200 spel att välja mellan fördelat på kategorierna: slots, livecasino, jackpottspel, dagliga jackpottar, Jallaspel och klassiska bordsspel. 

Slots

Störst fokus ligger som vanligt på slots. Slots i alla dess former – här hittar du mängder av häftiga videoslots, gamla slotsklassiker, jackpottslots, dagliga jackpottslots och en drös med Jallaslots.  Jallaspel hittar du förstås bara hos Jalla, det är en blandad kompott av alla möjliga typer av spel som slots, jackpottspel och klassiska bordsspel. Tyvärr kan man inte i dagsläget spela slots i ett gratisläge hos Jalla Casino men vi tror och hoppas att sajten uppdaterar så att det går.

Här är ett axplock av slotsspel i de olika kategorierna:

  • Spelautomater: Buffalo Rising, Piggy Riches, Book of dead, Reaktion och Gonzo´s Quest
  • Jackpottspel: Atlantean Treasures, Mega Moolah, Mega Fortune Dreams och Jazz Of New Oleans
  • Dagliga jackpotts: Golden Crytex, Pirates Plenty, Battle For Gold, Dragons Luck, Power Reels och Rio Stars med flera
  • Jallaspel: Krazy Kong, Sky Jockeys, Mr Toad, Mega Hot Wild, Wild Valkyrie och Multi hand Blackjack 

Live Casino

Med Evolution Gaming bland spelleverantörerna kan du vara säker på att Jallas Live Casino är av toppkvalitet. Evolution är nämligen det företag som är mest anlitat när det kommer till mjukvara och plattformar till livecasinon. För närvarande erbjuder man 38 olika varianter av livestreamade bordsspel. Vi är säkra på att den här avdelningen kommer att växa ännu mer så småningom, eftersom livescasino spelande ökar hela tiden. 

Spelen levereras av dessa spelutvecklare hos Jalla Casino:

  • NetEnt
  • Yggdrasil
  • Microgaming
  • Play’n GO
  • Quickspin
  • Evolution Gaming
  • Thunderkick
  • NextGen/NYX
  • Red Tiger Gaming
  • Betsoft 
  • IGT
  • Williams Interactive

Betalningsmetoder

Jalla casino är vad man brukar kalla ett Pay N Play-casino. Det betyder att du inte behöver gå igenom ett traditionellt registreringsformulär där du lämnar ut alla dina personliga uppgifter. Istället gör du helt enkelt en insättning direkt med hjälp av Trustly, och verifierar din identitet med det BankID du redan har. Snabbt och enkelt – jalla!

Det är alltså Trustly som är den tongivande betalningsmetoden här på Jalla. Men du kan också göra insättningar med Swish.  

Båda dessa betalningsmetoder hör till de säkraste transaktionsmetoderna i världen, och när det gäller uttag till ditt bankkonto hör Trustly till de allra snabbaste. Pengarna bör landa på ditt konto inom en kvart efter att du begärt ett uttag.

Betalningsmetoder:

  • Insättning och uttag: Trustly
  • Insättning: Swish
  • Verifiering och identifiering: BankID

Support

Vi pratar om Betsson Group – spelbolaget som tidigare vunnit utmärkelser för att ha branschens bästa kundtjänst. Här kan du få svar på alla dina frågor – och få hjälp med problem – av trevlig och välutbildad supportpersonal. Dessutom kan du kontakta supporten när som helst på dygnet, alla dagar i veckan och du har många olika val av kontaktvägar att tillgå. Det är ovanligt att ett nätcasino erbjuder telefonsupport, men det gör Jalla Casino.

Du som tycker det är lite jobbigt att kommunicera i skrift kan välja att kundtjänsten ringer upp dig så att du får prata i stället om det känns lättare att förklara ditt problem. Om det uppstår frågor ta ett kik på Jallas FAQ med vanliga frågor och svar. Den kan avhjälpa många problem för den tar upp många kategorier och ämnen med frågor och svar. FAQ-sidan hittar du när du klickar på frågetecknet längst upp på hemsidan. 

  • Öppettider: 24/7
  • Livechatt: Ja
  • E-post: Kontaktformulär 
  • Telefonservice: Ja
  • Språk: Svenska, engelska och norska

Sammanfattning

Jalla är ett toppmodernt casino med ett riktigt bra spelsortiment. Hemsidan är enkel men välgjord med bra menyer. I dagsläget går det inte att spela gratis men vi har varit i kontakt med supporten och de säger att de jobbar för fullt med den funktionen. Inom kort kan du testspela alla slots på sajten.

Scandibet

21.10.2019

Letar du efter en spelsajt som har ett komplett spelsortiment med både casinospel och en omfattande sportsbook, så kan vi rekommendera Scandibet. Sajten erbjuder dessutom ett Pay N Play Casino och en sportsbook med direkta insättningar och uttag. På sajten hittar du fyra olika sektioner innehållande Casino, Live Casino, Sport och Live Betting. Scandibets sportsbook levereras av SBTech, som har vunnit pris för sin funktionella sportsbook som erbjuder ett stort antal odds och bettingmarknader.

Som logo har Scandibet ett vikingahuvud med hjälm och horn med en blixt mitt på hjälmen. Som slogan har sajten ”Bet like a viking”. Sajten lanserades mitt i sommaren 2017 och under hösten samma år blev sajten så populär, att de fick priset ”Snabbast Växande White-Label Spelbolag” av Malta Gaming Awards. ScandiBet är ett varumärke tillhörande Manisol Gaming Limited men drivs av Bethard Group Limited. ScandiBet har svensk spellicens.

ScandiBet uppdaterades med den innovativa tekniken Pay N Play hösten 2019. Betalningsleverantören Trustly står bakom tekniken och det innebär att alla insättningar och uttag sker direkt. Detta möjliggör också att sajten kan erbjuda ett spelade utan konto. När man använder denna metod måste man verifiera transaktionen med ett BankID, som också räcker för att identifiera sig. BankID anses vara ett av det absolut säkraste sätten för verifiering och identifiering idag. 

För- och nackdelar med välkomstbonusar

Det är med dubbla känslor vi upptäcker att det saknas en välkomstbonus här på Scandibet. Vi ser heller inga kampanjer, free spins, turneringar eller VIP-system som var så självklara förr. Eftersom Scandibet inte erbjuder några bonusar, kampanjer, free spins eller VIP-system så ska vi prata lite om fördelar och nackdelar med bonusar och kampanjer. 

Fördelen är att det alltid är spännande med en välkomstbonus därför att det väcker positiva förväntansfulla känslor inom en. Sedan är det mycket roligare att ha jättemycket pengar att spela för, det kan man inte förneka. Fördelen med bonuspengarna är att kan man förlänga sitt spelande och kanske lära känna casinot bättre. Du känner dig mer fri och kanske testar du fler spel än du skulle ha gjort annars. 

Nackdelen och baksidan är alla kraven som kommer med en välkomstbonus, freespins eller kampanjer. Oftast med bonuspengar så finns det ett omsättningskrav som du måste uppfylla, innan det blir till pengar som du kan ta ut. Och det brukar vara mindre roligt. Många gånger måste du omsätta bonusen och ibland även din insättning exempelvis 40 gånger. Det kanske inte låter så mycket till en början, men för varje hundralapp, behöver du omsätta 4 000 kr. Då får man ett hum om hur stor summa det gäller som måste omsättas. 

SPELA HOS SCANDIBET!

Ingen omsättning på dina vinster

Det är många spelare som har insett att det inte är någon fördel med att få en bonus, och tackar nej till bonusen i alla lägen. När du spelar på här på Scandibet behöver du inte tänka på några omsättningskrav. Scandibet följer den nya trenden som många moderna uppdaterade casinon erbjuder. 

Man erbjuder en spelsajt där allt laddar superfort och innehåller den nya betalningstekniken Pay N Play, vilket innebär ett smidigt spelande. Du slipper jobbiga väntetider och allt krångel med registrering. Det enda som krävs är ett BankID och du har pengarna på ditt bankkonto på några minuter vid vinstuttag. Dessutom kommer du igång att spela på några sekunder. 

Så här enkelt kommer du igång att spela

  • Klicka på ”Sätt in och spela”
  • Skriv in ett insättningsbelopp
  • Välj de insättningsgränserna som passar dig
  • Välj din bank
  • Spela och ha kul

Komplett spelutbud med kända spelleverantörer

Scandibet är en komplett spelplattform för casinospel och sportsbetting. Sajten erbjuder en spelportal med ett omfattande spelutbud där du kan göra insättningar och uttag på några minuter. Hemsidan har en snygg, stilren och behaglig layout. Menyerna är enkla och det är nästan omöjligt att inte hitta det du söker. När du går in på en slot i spelläge är det en lugn och behaglig bakgrund på sajten som inte distraherar ditt spelande. 

Sajten uppdaterades nyligen med den senaste tekniken och trenden Pay N Play. Därför laddar allt blixtfort och allt ser mycket proffsigt ut på hemsidan. Överst i menyn ser du spelmenyn Casino, Live Casino, Sport och Live Betting. Till höger i menyn finns det länkar till Kundtjänst och två knappar med ”Sätt in pengar” och ”Hämta saldo” 

Slots

Eftersom vi gillar casinospel och detta är en artikel som handlar om casinodelen på Scandibet, dyker vi ner lite djupare i denna sektion. När du gräver lite djupare och surfar runt lite på sajten upptäcker du att här finns allt mellan himmel och jord när det gäller slots. Det finns mer än 1 000 slots att välja mellan, då förstår du kanske att det är spelautomater som dominerar här under casinoavdelningen. 

Under sektionen Casino finner du en rubrik med: Översikt, Populära och Spelautomater. När du skrollar nedåt under rubriken ”Översikt” är spelen uppdelade i olika kategorier. På alla spel står det vilken spelleverantör som spelet kommer ifrån och vissa leverantörer har en egen kategori i menyn. Samtliga slots går att spela utan att du satsar pengar på dem, i ett ”spela på skoj” läge. Vinner du, så är det så klart också på skoj. Så här är spelen uppdelade: 

  • Populära
  • Nya spel
  • Viking spel
  • Jackpot spel
  • NetEnt spel
  • Quickspin spel
  • ISoftBet Spel
  • Yggdrasil Spel
  • Big Time Gaming Spel
  • Elk Spel
  • Slots spel

När vi tittar på de spelleverantörer som Scandibet samarbetar med är det i princip samma som finns i spelkategorierna. Samtliga spelleverantörer är namn man känner igen och är mycket framgångsrika inom branschen. Då pratar vi om dessa leverantörer:

NetEnt, Yggdrasil, Quickspin, Microgaming, Evolution Gaming, Big Time Gaming, ELK Studios, iSoftBet och NYX.

Live Casino

Under Live Casino sektionen finner vi inget jättesortiment men du hittar de flesta vanligaste casinoborden där med en live dealer. Totalt finns det 14 livespel just nu, olika varianter av Roulettespel, Blackjack, Baccarat, Dream Catcher, Live Football Studio och lite annat smått och gott. 

Sport och Live Betting

ScandiBet bjuder på en omfattande och svårslagen sportsbook från SBTech. På sportsidan hittar du mängder med olika sportgrenar och inom vissa grenar är det flera hundra matcher att välja. Gillar du livebetting och vill se kommande event, liveschema och en översikt på alla matcher, klickar du dig bara in på ”Live Betting”, där finns allt du behöver veta.

Insättningar och uttag

I samarbete med betalningsleverantören Trustly erbjuder ScandiBet det snabbaste sättet att både göra insättningar och uttag. Sajten erbjuder så kallad Pay N Play, då alla in och utbetalningar sker utan fördröjning. Transaktionen sker i princip direkt när du sätter in pengar på ditt spelkonto och när du gör ett uttag har du dina vinstpengar på ditt bankkonto inom några minuter. Det enda som krävs av dig är ett BankID och ett bankkonto. 

  • Betalningsmetod: Trustly
  • Identifikation: BankID

Support på svenska

Kundservice är något som alla företag är noga med nu för tiden. En sanning är att utan nöjda kunder blir inga företag framgångsrika och det är de flesta medvetna om. Klickar du dig in på kundservice på hemsidan, finns det en FAQ med de vanligaste frågorna och svaren. Där hittar du även mailadress, livechatt och öppettider. 

ScandiBet erbjuder kundsupport alla dagar i veckan med livechatt och mailsupport på tre olika språk. När du öppnar livchatten kan du välja det språk du vill chatta på och i samma ruta ser du om det finns en tillgänglig support i form av en pratbubbla. Finns det ingen support på plats visas ett kuvert där i stället. 

  • Öppettider: kl. 08.30 – 00.30 alla dagar i veckan
  • Livechatt: Ja, under öppettiderna
  • E-post: [email protected] 
  • Språk: svenska, engelska och finska 

TurboVegas

17.10.2019

Med Turbo och Vegas i namnet på casinot då förutsätter man att allt ska gå i turbofart och att miljön på casinot skapar en känsla av drömmarnas stad Las Vegas. Det är precis vad som händer när du spelar på TurboVegas, att allt sker utan fördröjning. Det sker när du gör en insättning och det sker när du gör uttag. Alla spel på hemsidan laddar i turbofart och den högupplösta tekniken gör att allt ser glasklart ut på hemsidan. Sajten samarbetar med betalningsleverantören Trustly som erbjuder omedelbara insättningar och uttag som verifieras med BankID. 

TurboVegas vision är att bli världens snabbaste och bästa casino, därför erbjuder de ett så kallat spelande utan konto. Det ska vara roligt, spännande och smidigt att spela och inte vara krångligt med frustrerande väntetider. De använder sig av metoden Pay N Play som gör att du kommer igång på några minuter. Det bästa med att bli kund hos TurboVegas är att du slipper registrera dig. För att uppleva känslan av drömmarnas stad måste du ha rätt mindset, din inställning, energi och engagemang har stor betydelse för att skapa den känslan.    

TurboVegas är ett varumärke tillhörande ManiSol Gaming Limited, men som drivs av Bethard Group Limited. Casinot lanserades under 2019 och innehar svensk spellicens. 

Frihet utan omsättningsbonus hos TurboVegas

Här på TurboVegas finns ingen välkomstbonus eller free spins att hämta. Sajten lägger inte heller ned någon energi på varken kampanjer, turneringar eller VIP. Det kan tolkas som att alla dessa typer av erbjudanden är ett sätt att styra sina spelare till att spela vissa spel eller att sätta in mer pengar. Oavsett erbjudande så finns det alltid ett villkor som exempelvis, att du måste sätta in pengar för att få det eller att dina vinster måste omsättas ett visst antal gånger. Kraven är oftast aldrig till din fördel. 

När du spelar här på TurboVegas har du ingen bonus att ta hänsyn till, det är 100% du som styr ditt spelande. Det betyder att du bestämmer helt själv hur mycket du vill spendera och är helt fri att spela på de spel du vill. När du inte spelar med en bonus slipper du att omsätta dina pengar och när du vinner så är det riktiga pengar, som du kan ta ut när det passar dig. Även om en bonussumma kan kännas lockande så är det nästan aldrig värt besväret. 

KOM IGÅNG DIREKT

Så reagerar vi på bonusar

Men varför tackar man då ja, till en välkomstbonus? Ända sedan decennier tillbaka så har man förknippat spelandet på ett nätcasino med välkomstbonusar. Det ena casinot överträffar den andra med höga bonussummor som de påstår att man ”får” om man signar upp sig och gör en insättning. Senare inser man att det fanns en hake där, och att det finns en massa villkor som man måste uppfylla för att få dessa pengar. Oftast så var man så exalterad av att man fick så mycket pengar så man glömde helt av att läsa det finstilta.

Även om man skummade igenom villkoren så blundade man för vad det riktigt innebar, förrän det var försent. Varför gör vi så då? Jo, för alla människor tror att man är utvald på något sätt och att man tror att äntligen är chansen här, att kamma hem storkovan som man har väntat på så länge. Varje gång så tror man att det är nu det händer. Visst händer det att man vinner stort men oftast inte genom att spela med bonuspengar. Hoppet är anledningen till att vi även köper lotter, spelar på lotto, spelar på oddset och så vidare. 

Fördelar med casinospel

Det som är annorlunda med casinospel, till skillnad från att spela på lotto exempelvis, så är det att du får underhållning hela tiden och att du kan delvis påverka spelets utgång beroende på vilket spel du spelar. Under tiden du spelar vinner du småsummor hela tiden och det i sig är tillfredställande och spännande. Chansen att vinna stort ligger hela tiden i bakhuvudet och lurar. Det händer kanske inte ofta att man vinner stort, men man vet aldrig när det slår till. 

Så här kommer du igång att spela på TurboVegas

  • Klicka på ”insättning”
  • Skriv in den summa som du vill sätta in
  • Välj de insättningsgränserna som passar dig
  • Välj din bank
  • Spela och ha kul!

Kända spelutvecklare och gediget utbud med casinospel

TurboVegas är en renodlad casinosajt med över 1 000 spel på hemsidan. Innehållet består av live casino, spelautomater och jackpottspel. Det krävs ingen större ansträngning för att hitta det du letar efter på sajten, även för en nybörjare är det idiotenkelt att börja spela. Allt som finns att hålla reda på finns överst i menyn. Det finns två rubriker Casino och Livecasino, följt av en sökruta. Till höger i menyn finns det två knappar ”insättning” och ”fortsätt spela”.

Casino

Under casinosektionen är spel uppdelade i olika kategorier om du skrollar med musen nedåt. Alla slots här på sajten kan testspelas med låtsaspengar om du vill se hur ett spel verkar. Det är ingen skillnad på att spela slots med riktiga pengar eller i gratis läget. Det är samma slumpgenerator som aktiveras och chansen att du vinner eller förlorar lika. Enda skillnaden i låtsasläget är att du också vinner på låtsas. 

Här nedan presenterar vi de olika spelkategorierna och ett axplock av de spel som finns i dessa kategorier. 

  • Populära: Sakura Fortune, Who Wants to be a Millionaire, Gonzo’s Quest och Immortal Romance
  • Nya spel: Conan, Sahara Nights, VooDoo Gold, Wild Chase: Tokyo Go och Divine Lotus
  • Spelautomater: Wild Toro, Extra Chilli, Butterfly Staxx 2, Bonanza och Chi
  • Jackpot: Mega Fortune, Jackpot Raiders, Hall of Gods och Arabian Nights

Live Casino

TurboVegas satsar en hel del på denna sektion. Du hittar cirka 50 olika bord inom live casino-spel på hemsidan. Sajten satsar inte så mycket på klassiska bordsspel som är datorgenererade, utan främst på bordsspel med levande dealers. De flesta bord under livespelsektionen är från Evolution Gaming. Bolaget är kända för att ha framgångsrikt lanserat innovativa spel och lösningar sedan starten och är mycket populära. De har idag skapat en ledande position när det gäller livecasinospel i Europa.

Man ser att allt fler casinon väljer bort klassiska bordsspel eftersom livecasinons popularitet har ökat enormt de sista åren. Vi förstår varför, det är en väldigt speciell och en unik upplevelse att spela mot en levande människa. Du har en personlig kontakt hela tiden med dealern och du kan chatta med denne under spelets gång. Hela upplevelsen och spelandet blir mer levande helt enkelt. 

Spelleverantörer

Vi ser ingen lista över spelleverantörer på TurboVegas men vi känner igen många av spelen. Vi surfade runt lite på sidan och hittade bland annat dessa leverantörer. Det kan finnas enstaka spelutvecklare som vi kan ha missat men vi har hittat de viktigaste.

  • NetEnt
  • Yggdrasil
  • Quickspin
  • Microgaming
  • Relax Gaming
  • ELK Studios
  • SG Digital
  • Blueprint
  • GamMat
  • Playson
  • iSoftBet

Snabba betalningsmetoden Trustly

TurboVegas erbjuder utan tvekan den absolut snabbaste och säkraste betalningsmetoden. När man påstår att saker och ting ska gå med turbofart måste även insättning och utbetalning också gå med samma fart. Betalningsmetoden heter Trustly och är en av de få betalningsleverantörer som erbjuder både snabba insättningar och utbetalningar. Det enda som krävs är att du har bankkonto och ett BankID. 

När du vill göra en insättning på TurboVegas är minsta insättningen 200 kr. Med Trustly som betalningsmetod är allt krångel borta, både för dig som ny kund då du slipper besvärlig registrering och när du ska göra ett vinstuttag. När du gör ett vinstuttag finns pengarna på ditt bankkonto inom några minuter.

  • Betalningsmetod – Trustly
  • Identifiering – BankID

Support på svenska

TurboVegas erbjuder kundsupport alla dagar i veckan, från tidig morgon till strax efter midnatt. Du kan välja att chatta på fyra olika språk svenska, engelska, finska eller tyska. När du väljer det språk du vill chatta med kan du se om det finns en tillgänglig livesupport. Det visas i form av en pratbubbla i samma rad när du väljer språket. 

Om det inte finns någon tillgänglig support visas ett kuvert istället. Väljer du att ställa en fråga ändå då kommer ditt svar till din E-post. Det går tyvärr inte att läsa sig till hur man löser de vanligaste problemen som kan uppstå på sajten, eftersom det inte finns någon FAQ-sida på sajten med de vanligaste frågor och svaren. 

  • Öppettider: 08:30 – 00:30
  • Livechatt/formulär: Ja
  • Språk: svenska, engelska, tyska och finska
  • E-post: [email protected] 

Yobetit

03.10.2019

Säg hej till en gamling i nya kläder. Yobetit (du uttalar det som You Bet It) har funnits i branschen sedan 2012 – en evighet när det handlar om casinobranschen. Lanseringen skedde med intentionen att skapa en bra sajt som fokuserade på betting. En helt ny plattform för spel på sport skapades och sportfantasterna hittade snabbt dit.

Störst fokus ligger fortfarande på odds, men idag erbjuder man också lotto och ett casino med runt 200 olika spel från ett tiotal spelutvecklare. Det är Yobetit.com Ltd som driver casinot och de är ett av de senare spelbolagen som fått svensk licens – den kom i april 2019. Casinots ”frontfigurer” är de tre hundarna Skeeve, Lily och Peppas, vilket kan förklara deras slogan: ”Yobetit – where top dogs play”.

Få 150% i bonus på din första insättning

Det finns en sak som inte alla känner till när det gäller välkomstbonusar på onlinecasinon. Du vet att Sverige fick en ny spellag i januari 2019? Det har de flesta koll på numera, men vad inte så många vet är att det datumet är av stor vikt för välkomstbonusar. Det spelar nämligen ingen roll hur många bonusar du fått innan lagen trädde ikraft – efter den 1 januari klassas alla spelare som nya kunder (i lagens mening) och kan alltså hämta ut en ny välkomstbonus. Det gäller alltså vid ditt första besök på ett casino efter årsskiftet.

Så även om du fått en bonus på Yobetit tidigare, kan du alltså plocka hem 150% i bonus vid din första insättning efter omregleringen. Minsta insättning för att få ta del av den är 100 kronor. Maxbelopp är 1 500 kr, vilket gör att du har 2 500 kr att spela för om du sätter in 1 000 kr

  • Välkomstbonus: 150% upp till 1 500 kronor
HÄMTA BONUS

DU har 60 dagar på dig att ”spela igenom” bonusen, dvs. klara omsättningskravet. Villkoren ser lite olika ut, beroende på om du väljer odds- eller casinobonusen.

  • Casinobonus: 25 X insättning + bonuspengar. Maxbelopp du kan ta ut från vinster är 6 250 kr.
  • Oddsbonus: 10 X insättning + bonuspengar. Här kan du ta ut 7 500 kr som mest, i vinster.

Och du? Släng ett öga på villkoren för bonusar innan du hämtar bonusen.

Yobetit kampanjer och lojalitetsprogram

Nja, inte så mycket att hämta här. Det beror inte på att Yobetit är snåla av sig, utan mer på att Stora Stygga Spelinspektionen är allergiska mot alla sorts tävlingar, VIP-klubbar och andra kampanjer. Allt som kan generera pengar till spelare -förutom själva spelandet – kan klassas som ”bonus” av myndigheterna. Och som bekant får ju ett spelbolag bara erbjuda en enda bonus numera.

Det är i sportens värld vi kan hitta lite extragrejer. Då och då erbjuder Yobetit sina spelare att lägga ett så kallat riskfritt bet på en viss match. Säg att du satsar 500 kr på en match och vinner – då kvitterar du ut din vinst som vanligt, medan du får tillbaka hela din insats om satsningen inte går hem.

Spelutbud och speltillverkare

Betting är fortfarande Yobetits huvudområde. Utöver det erbjuder man Casino och Lotto. När du kommer till webbplatsen möts du av en tydlig och färgglad sida, där det inte råder några som helst tveksamheter om vad du kan göra här.

Betting

Odds är Yobetits starkaste gren, och här hittar du odds på i princip allt du kan tänka dig; massor av sport förstås, men också andra händelser, som till exempel politik och nöje.

Casino

I casinoavdelningen hittar vi ca 200 spel, de flesta av dem slots, som det brukar vara. Casinot har fyra huvudrubriker: Toppspel, Slots, LiveCasino och Bordsspel. Det är kanske inte världens mest imponerande utbud, men man har valt spelutvecklare med omsorg – här finns en rad av världens mest framstående speltillverkare.

  • Microgaming
  • Yggdrasil
  • Quickspin
  • Evolution Gaming
  • Pariplay
  • Rabcat
  • Just For the Win
  • Neon Valley
  • Slingshot
  • Hacksaw Gaming

Några av pärlorna bland slotsspelen är Yggdrasils nya hit Sahara Nights, Quickspins Big Bad Wolf, som fortfarande är ett riktigt bra spel, The Prancing Pony – ett jackpotspel från intressanta Pariplay. Book of Oz från Microgaming är ett annat.

Det finns ett fåtal bordsspel i casinot. Golden Chip Roulette är det senaste tillskottet. I övrigt hittar vi endast Dr Fortuno Blackjack, Aces & Faces Poker och Aces & Eights Poker.

Livecasinot bjuder på livestreamad blackjack, roulette, baccarat och några till. I skrivande stund hittar du 11 olika live-bord.

Lotto

Det är osäkert om det var Lotto-Åke (”du har ju hela helgen på dig”) som gjorde Lotto populärt i Sverige. Men så är det i alla fall, och numera finns det en mängd olika varianter av Lotto att spela på, många med mångmiljonbelopp i vinstutbetalningar. Här hittar vi bland annat EuroMillions, MegaMillions, Powerball och SuperenaLotto.

Insättningar och uttag på Yobetit

För att kunna spela på Yobetit behöver du göra en insättning till ditt spelkonto. De vanligaste insättningsmetoderna finns på plats, och du kan sätta in pengar via Visa, Mastercard, vanlig banköverföring samt Skrill, ecoPayz, Trustly, Rapid Transfer, Sofort och Nordea.

Det minsta belopp du kan sätta in är 100 kronor, och när du vill ta ut pengar är det minst 250 kr som gäller. Det finns ett maxbelopp per vecka också – 50 000 kr. Ett uttag i månaden är gratis, därefter tar man en avgift på 2 procent av uttagsbeloppet. Pengarna ska finnas på ditt bankkonto inom 24 timmar, lovar man.

Hjälp och support

Det finns hjälp att få, om något går åt fanders, eller om du behöver få svar på en fråga. Klicka bara på den lilla rosa pratbubblan i nedre högra hörnet så öppnas chatfönstret. Enligt envisa rykten ska öppettiderna vara 9.00 – 17.30.

Men kolla gärna Hjälpcenter, innan du kontaktar supporten. Där finns en FAQ som tar upp många av de vanligaste frågorna – och några ovanliga. Här får du besked i olika frågor som gäller registrering, ditt konto, betalningar, kampanjer och Spelhjälp – en liten guide till hur du spelar på sport. Här hittar du också en sektion som tar upp det här med Ansvarsfullt Spelande.

  • Livechat: Varje dag mellan 9.00 och 17.30
  • Telefon: Vardagar 8.00 – 22.00, helger 12.00-20.00. Telefonnummer 00 356 2704 0626
  • Epost: [email protected] – eller använd deras kontaktformulär.
  • FAQ: En ganska omfattande FAQ – börja där innan du chattar

Yobetit har också konton på Twitter, Instagram och Facebook.

InAndOut Bet

03.10.2019

Har du kanske hört talas om spelsajterna Rapidi, Turbico, Scandibet, TurboVegas eller Sverigecasino? Alla har det gemensamt att de drivs av Bethard Group, som förstås också sköter bettingsajten Bethard. Och i september 2019 lanserades nya InAndOutBet, som ägs av Manisol Gaming Limited och drivs av just Bethard Group.

Till skillnad från många andra nylanserade casinon, som ofta har ett ganska knapphändigt utbud och som känns lite halvfärdiga, är InAndOutBet något som känns väl förberett, ordentligt planerat och väldesignat.

InAndOutBet kommer, som namnet antyder, att satsa hårt på att bli en sportbettingsajt att räkna med, men det betyder inte att man har negligerat casinodelen. Här finns redan från start en mängd spel från ett tiotal av de största spelutvecklarna. Själva menar de att InAndOutBet är ett nytt, hypermodernt och hypersnabbt casino – vi pratar alltså om ännu ett Pay N Play-casino, det vill säga att du inte behöver registrera ett traditionellt konto utan du spelar direkt genom att göra en insättning med BankID

Det är enkelt att komma igång hos InAndOutBet

Om du hör till den växande skara av spelare som får allergiska utslag och nageltrång bara du hör ordet ”omsättningskrav” – då är InAndOutBet ett casino som borde passa dig. Bonusjägare göre sig icke besvär.

För här finns det inte något välkomsterbjudande – inga bonuspengar, inga free spins eller cashbacks. Bara en himla massa spel att njuta av. Och som du säkert vet hittar vi orsaken till att så många casinon inte har något välkomsterbjudande i den svenska lagstiftningen, och hos Spelinspektionen, som vakar över spelbolagen i Sverige. Många casinon vågar helt enkelt inte ha några bonusar.

Och faktum är det är allt färre som faktiskt bryr sig. Visst är det trevligt att få en massa extra bonuspengar och free spins – spelar man mycket på online slots så är det alltid välkommet. Men det finns en liten baksida av myntet – omsättningskrav. Innan du får ta ut det du vinner ska bonusen spelas igenom, som det heter. Och ibland är omsättningskraven ganska tuffa att klara.

Hos InAndOutBet behöver du inte bekymra dig över det där. Vinner du så är pengarna dina, punkt slut.

GÅ TILL INANDOUT BET

Kampanjer, VIP-klubbar och lojalitetsprogram

Vi minns med saknad den tid då det vimlade av tävlingar och turneringar på alla casinon. Men idag är de lika sällsynta som hallonbåtar på pizza. Återigen, Spelinspektionen klassar prispengar och turneringsvinster som ”bonusar” och därmed skulle minsta lilla slotsturnering bryta mot lagen. Det är trist, men tyvärr dagens verklighet. Vi kan bara hoppas att myndigheterna lättar lite på strupgreppet i framtiden.

Casino, Live Casino och Odds hos InAndOutBet

Nå – nu har vi gnällt färdigt. När vi kliver in genom entrédörrarna upptäcker vi ett riktigt snyggt – och välplanerat – casino. Direkt ser du vad sajten har att bjuda på: Casino, Live Casino och Sport. Här finns en knapp att klicka på om du vill sätta in pengar och komma igång, och längre ner presenterar sig casinot med några korta ord om sig själva.

InAndOutBet ger ett mycket proffsigt intryck, med tydlig struktur på sidorna helt utan en massa blinkande (och irriterande) animationer som stör. Det är rent, och det är lättnavigerat.

Casino

När vi klickar oss vidare till casinot möts vi av menyvalen Översikt, Nya Spel och Spelautomater. Vet du vad du är ute efter så finns det även en sökruta för att underlätta. När du klickar på Översikt upptäcker du en lång lista av spel, som är uppdelade i olika kategorier, och här och där bryts mönstret av lite större bilder på vad casinot tycker är extra intressanta spel.

Kategorierna du hittar är Nya Spel, Populära Spel, InAndOutBets favoriter, Spelautomater, Spel med spännande bonusrundor, Jackpottspel, Klassiska Spel, Megaways spel, Bordsspel och skraplotter.

Precis som på ”alla” casinon är det slots som dominerar och tar störst plats i spelportföljen. Totalt finns det runt 1 000 olika spel på sajten, och de flesta av dem kommer från välkända och respekterade speltillverkare – här hittar du inga skumma doldisar. Spelen kommer från:

  • NetEnt
  • Evolution Gaming
  • Yggdrasil
  • Microgaming
  • Quickspin
  • Quickfire
  • NYX
  • Relax Gaming
  • Endorphina
  • SGI
  • SBTech

Casinot bjuder på en imponerande variation av slotsspel. Här hittar vi naturligtvis de allra senaste lanseringarna, som t.ex. Conan från NetEnt, Yokozuna Clash och Sahara Nights från Yggdrasil, Boom Pirates från Quickfire och Super Lucky Charms och Safari Gold Megaways från NYX.

Men de gamla trotjänarna finns såklart också här. Vad sägs om världens mest spelade slots Starburst? Du hittar också klassiker som Gonzo’s Quest, Twin Spin och Joker Pro och många andra.

Live Casino

Nya casinon ”glömmer” ibland av att fylla på i livecasinot. Men hos InAndOutBet har man plockat in ganska många spel från såväl Evolution Gaming som NetEnt, vilka är de två som är överlägsna när det kommer till livespel. Här bjuds du på ett antal live-streamade bord med exempelvis:

  • Blackjack (Free Bet Blackjack, Blackjack First Person m.fl.)
  • Roulette (Immersive Roulette, Speed Roulette m.fl.)
  • Baccarat (Speed Baccarat, Dragon Tiger)
  • Övriga spel (Dream Catcher, Live Football Studio, Super Sic Bo m.fl.)

Sportbok

De två casinoavdelningarna är välfyllda, medan oddsavdelningen än så länge är inaktiv. Här utlovas dock en ”oslagbar” sportbok med ett massivt antal möjligheter att spela på sporthändelser runtom i världen.

Betalningsmetoder hos InAndOutBet

Ovanstående rubrik ljuger. Den antyder, vilket bara är ljug och förbaskad osanning, att det finns flera sätt att sätta in pengar på. För här har man tagit fasta på det där med ”supersnabbt” även då det handlar om att sätta in och ta ut pengar.

Vad du behöver för att sköta insättningar och uttag är ett bankkonto och ett Bank-ID. Alla transaktioner sköts nämligen via ditt Bank-ID och banköverföringstjänsten Trustly (som ju använder Bank-ID för verifiering). Det är ett av världens erkänt säkraste sätt att föra över pengar via nätet. Transaktioner med Trustly sker i princip i realtid.

Support

I den bästa av världar fungerar allt spelande smärtfritt. Inte ett regnmoln på spelhimlen, du vinner massor med pengar och hunden går ut med sig själv om det regnar. Men saker och ting kan ju hända – något krånglar, spelen hänger sig, eller så är du bara nyfiken på hur det ligger till med spelregler och annat.

I vilket fall som helst så finns det en mycket trevlig och kunnig supportpersonal på plats dygnet runt, alla dagar i veckan. Det finns två sätt att få hjälp: via mail eller live chat. Och i chatten kan du välja vilket språk du vill prata med dem – engelska, tyska eller svenska. När vi testade att ställa en fråga fick vi svar nästan innan vi hann ställa frågan.

← Äldre inlägg

Tillbaka till toppen ↑