Casoola Casino

28.05.2021

Välkommen till Casoolas Casino. Den här casinosajten är skapad av Caszilla, Armando och Fernando som är ett robotgäng och kallar sig för ”Reels of Steel”. I ett VR-experiment fick dessa robotar i uppdrag att uppfinna nya innovationer, men robotarna fick andra idéer och gick sin egen väg och resultatet blev då Casoola Casino. Den här storyn kommer ifrån hur de själva beskriver hur Casinot kom till från början. Om det är en saga eller fakta är det ingen som riktigt vet. 

Men det vi vet här på CasinoSverige.me är att Casoola är ett renodlat casino med ett spelutbud på mer än 1 300 spel. Hemsidan bjuder på en snyggt tecknad och färgglad robotvärld med en välkomstbonus för alla nya spelare på 200 free spins. Spelbolaget Genesis Global Limited ligger bakom Casoola Casino som lanserades i början av 2021. 

Casoola Bonus 2021

För att du ska få gott om tid att lära känna casinot när du är förstagångskund, erbjuder robotgänget Reels of Steel 200 freespins på spelet Fire Joker när du gör din första insättning. Spinsen har ett värde av 100 kr och varje spinn är värd 50 öre styck. Du har 72 timmar på dig att aktivera bonusen efter första insättningen. 

  • Insättningsbonus: 200 free spins på spelet Fire Joker

Regler och Villkor

Minsta insättningssumma för att få en bonus är 200 kr. Omsättningskravet för bonusen är 40 gånger inom loppet av 60 dagar. Du spelar med insatta pengar först, innan du spelar med bonuspengarna. Bonusvinsterna är begränsade till ett maxuttag på 1 000 kr. Bonusen gäller endast för nya kunder som gör sin första insättning inom Genesis Global Limited nätverk av casinon.

Spelutbud

Är du ute efter ett casino som bara jobbar med de allra största spelutvecklarna i branschen har du hittat helt rätt. Casoola har valt att samarbeta med några få spelutvecklare men med de mest kända och största i branschen. 

Man har handplockat de bästa spelen från endast nio spelleverantörer och resultatet blev sammanlagt 1 300 spel som nu finns att spela på sajten. 

Menyerna på Casoola gillar vi skarpt eftersom spelen är indelade snyggt i olika kategorier. Under varje huvudkategori högst upp i menyn finns en mängd underkategorier som är otroligt användbara. Särskilt eftersom spelutbudet är så stort. Vi tar ett litet kik under varje spelkategori och dess undermenyer här nedan.

Huvudmenyn ser ut så här: 

  • Hetaste Spelen: Populära Spel, Nyaste Spelen, Live Casino, Trendigt nu
  • Slots & Jackpottar: Video Slots, Jackpottar, Klassiska Slots, Megaways, Köp funktioner i spel, Dagliga Jackpottar
  • Live Casino: Roulettespel, Blackjack, Baccarat, Andra spel
  • Casinospel: Roulettespel, Blackjack, Baccarat, Andra spel
  • Spelleverantörer: Play’ n Go, Evolution, NetEnt, Microgaming, QuickSpin, Red Tiger Gaming, Big Time Gaming, Yggdrasil, Wazdan

Slots 

Om man ska titta på stjärnan bland alla spelkategorier så är det videoslots som vinner, om man ska se till antalet spel på Casoola online casino. Här finns mer än 1 200 slots att välja och vraka mellan. Eftersom det är en sådan stor avdelning så är det många spelare som uppskattar att spelen är sorterade i olika underkategorier så att man direkt kan gå till sina favorit spel. De flesta av slotsen går att provspela i ett gratisläge så att man kan se vad det är för typ av spel innan man går all in. Så man slipper köpa grisen i säcken så att säga. 

Livecasino

Den här avdelningen är relativ stor och det finns drygt 80 livespel att välja mellan, men vi är övertygade om att den kommer att fyllas på allt ännu mer. Med tanke på att casinot är så pass nytt och trenden är att livespel blir allt populärare så är oddsen för detta mycket låga.

Jackpottspel

Skillnaden mellan ”vanliga progressiva jackpottspel” med flera miljoner i potten och dagliga jackpottar är att alla vanliga jackjackpottspel har en gemensam pott på alla casinosajter som tillhandahåller spelet. Det betyder också att varje gång någon spelar på spelet på någon av casinosajterna så går en liten del av insatsen till potten. 

Dagliga jackpottar däremot är alltid kopplade till det casinot du spelar på. Alla spelen där har en gemensam pott och jackpotten löser ut slumpmässigt på något av spelen en gång om dagen. 

Betalningar hos Casoola

I Casoolas robotvärld erbjuder man ett mycket säkert och smidigt spelande med betalningsmetoden Trustly. Casinot tillhandahåller Pay N Play funktion, vilket innebär omedelbara transaktioner åt båda hållen. 

Casoola kundtjänst

Surrar det av frågor och funderingar i huvudet när du spelar kan du gå till FAQ-avdelningen som du hittar högst upp i högra hörnet i form av ett frågetecken. Här kan du även få information om hur du kommer i gång att spela och hur du tar kontakt med kundtjänst. Casinot erbjuder support på både svenska och engelska via olika telefonnummer, livechatt och mail. 

  • Öppettider: 24/7
  • Telefon: Ja
  • Livechatt: Ja
  • E-post: [email protected] 
  • Svensk support: Kl. 09.00 – 01.00

Denna recension uppdaterades i maj 2021.

Buster Banks

28.05.2021

Buster Banks är ett onlinecasino där du träffar Buster, den skäggiga gentlemannen som hjälper dig att hitta de bästa spelen. Det spelar ingen roll vilken typ av spel du föredrar, Buster har nämligen ett spelbibliotek på över 1 000 spel att välja mellan. Han kan plocka fram allt vad du vill ha: heta spel, trendiga spel, populära, megaways, jackpottspel och klassiska spel, you name it. 

Buster Banks är ett Pay N Play-Casino, vilket betyder att Buster levererar vinsterpengar till ditt bankkonto på nolltid. Busters supportteam hälsar att de jobbar dygnet runt och är bara ett klick bort om du har frågor eller om du behöver hjälp med något. Casinot lanserades under 2018 av Bethard Group Limited som driver casinot med svensk licens. 

Buster Banks Casino Bonus

Som många andra onlinecasinon lägger Buster Banks casino inte något fokus på välkomstbonusar. Särskilt inte nu under de tillfälliga restriktionerna som begränsar bonusar till ett maxbelopp på 100 kr som är det minsta insättningsbeloppet som de flesta casinon har. Man får dessutom inte göra insättningar på mer än 5 000 kronor i veckan. 

För vanliga spelare kanske insättningssumman låter mycket men det finns en hel del människor som spelar professionellt särskilt på poker och E-sport, då är 5 000 kronor inte mycket pengar. Regeringen har lagt fram ett förslag på att förlänga de lagarna fram till november 2021.

Spelutbud

Som på de flesta casinon så är det videoslots som dominerar här på sajten och sammanlagt finns det över 1 000 spel på casinot. Här har man även satsat en hel del på progressiva jackpottar och det finns två avdelningar med virtual sport-spel med både hästsporter, greyhounds och fotbollsspel. Men på livecasinot är det lite tunt om man jämför med många andra casinon. 

Det finns två avdelningar hos Buster – Casino och Livecasino. Under kategorin casino är spelen uppdelade i fyra huvudmenyer Översikt, Alla Spel, Nya Spel och Jackpottspel. Men den mest intressanta menyn kommer när du scrollar neråt på casino-avdelningen och det är den vi ska presentera här: 

  • Populära
  • Nya Spel
  • Favoritslots
  • Tumbling Reels
  • Köp i Spelet
  • Megaways
  • Grid Slot
  • Sticky Wilds
  • Antika äventyr
  • Spelleverantörer
  • Jackpots
  • Vinn åt båda hållen
  • Vikingar
  • Pirater
  • På tävlingsbanan
  • På Planen

Buster Banks Slots

Hos Buster Banks hittar du en mängd olika typer av slots och de flesta spelkategorierna består av moderna videoslots. Du hittar inte mindre än 900 slots på sajten i alla tänkbara gener. Buster vet att varje spelare har sina personliga preferenser därför har han gjort det lätt så att det finns något för alla. 

Du kan testa de flesta spelen i ett gratisläge för att se om spelet faller dig i smaken och när du hittat en favorit kan du markera spelet genom att du klickar på hjärtat som finns på spelikonen. 

Live Casino

Under den här sektionen finns tre kategorier och mitt på sidan ser du en videosnutt på världens första Live–Craps, ett tärningsspel från Evolution som lanserades hösten 2020. Förutom Craps finns det två avdelningar till med livespelen roulette och blackjack. Scrollar du längst ner på sidan hittar du även klassiska bordsspel där du spelar mot en dator och en mängd virtuella sportspel. 

Jackpottspel

Jackpottspel blir allt populärare och kanske är det inte så konstigt för när det väl slår till och det blir en storvinst så är man ekonomiskt oberoende resten av sitt liv och vem vill inte det? Många av de mest populära jackpottslotsen har flera miljoner i potten, som växer hela tiden. 

En av anledningarna till att det är sådana enorma summor på jackpottspelen är förstås att de är populära men också för att för varje spelare som lägger en insats så går liten del av insatsen till potten på spelet. En annan anledning är att de spelen har en stor spridning eftersom spelet har en enda gemensamt pott på alla casinon som har spelet i sortimentet. Vilket betyder att det kan vara tusentals spelare som spelar på spelet eftersom spelet finns på hundratals casinon runt om i Europa. 

Trustly – Pay N Play

Trustly erbjuder omedelbara utbetalningar och allt sker helt digitalt utan manuell inblandning. Det är inte för att bankerna betalar ut snabbare bara för att Trustly har ett bättre samarbete med bankerna utan anledningen är att Trustly ligger ute med de pengar som betalas ut tills banken betalar ut den begärda utbetalningen. 

Betalningsmetoder 

Hos Buster Banks finner du som på många andra moderna casinon bara en enda betalningsmetod Trustly. Det är känt att med funktionen Pay N Play går transaktionerna direkt både för insättningar och uttag. 

  • Betalningsmetod: Trustly

Kundtjänst hos Buster Banks Casino

Busters Banks supportteam assisterar dig inom några minuter om du behöver hjälp med något. Du kan antingen livechatta eller maila till supporten 

  • Öppettider: 24/7
  • Livechatt: Ja
  • E-post: Ja
  • Språk: svenska, finska, spanska, engelska, kanadensisk engelska och japanska

Denna recension är skriven i maj 2021.

Metal Casino

28.05.2021

Metal Casino är det första och enda casinot som är speciellt designat för hårdrockare. Till sin hjälp har casinot den kända hårdrockssångaren Ozzy Osbourne som är ambassadör för casinot och är ansiktet utåt. Casinot har ett tydligt budskap och säger – Inget skitsnack utan bara casino. Här hos Metal hittar du flera tusentals spel, de allra senaste lanseringarna och unika spel med metalsegment från de mest legendariska rockhjältarna genom tiderna.

Casinot erbjuder snabba och säkra uttag med Pay N Play via Trustly och BankID. Behöver du hjälp eller bara vill tjöta lite finns en support som du kan chatta med dygnet runt alla dagar i veckan. Metal Casino lanserades 2017 och spelbolaget SkillOnNet Ltd driver casinot med svensk licens.

Bonus hos Metal Casino

Stora roliga casinobonusar och freespins som man fick förr på casinon är bara ett minne blott. När ett casino erbjuder en bonus får man endast en bonus som är värd max 100 kronor. Det är antingen som bonuspengar som du kan spela för eller också är det som freespins på ett spel. 

Med det är inte lika självklart att ett casino erbjuder någon bonus längre, för var och vartannat casino plockar bort välkomstbonusar på sina casinon. Här på Metal Casino finns det ingen bonus att få. En av anledningarna är de tillfälliga lagarna som kom till för att regeringen var rädda för att spelberoendet ska öka när pandemin råder i världen. Den tillfälliga restriktionen gäller troligtvis fram till november 2021. 

Spelutbud 2021

Metal Casino erbjuder ett spelsortiment på mer än 2 500 spel från de absolut största leverantörerna inom branschen. Sortimentet består av slots, jackpots, bordsspel och ett live casino och inom varje avdelning finner du ett brett spektra av olika teman på spelen. Hemsidan har en passande tuff och snygg design med svart bakgrund. 

Nyligen valde Metal Casino att avsluta samarbetet med Gaming Innovation Group som har varit plattformsleverantören ända sedan de lanserades. Casinot ingick nu in i ett samarbete med SkillOnNet i stället för att ta casinot till nästa nivå. 

Jerry Land VD på SkillOnNet säger: ”Metal Casino har snabbt blivit ett av de största varumärkena på marknader runt om i världen och när de fattade beslutet att lämna GIG, var det hård konkurrens bland plattformsleverantörer för att säkra sitt partnerskap.”

Spelautomater

Även om imagen är heavy metal casino finns det väldigt mycket hjärta och kärlek bakom den fasaden trots allt. MC Foundation är en förening som hyllar hårdrocken som Metal Casino ligger bakom och genom föreningen stöder de Sea Shepard, en organisation som kämpar för miljöhälsan på våra hav. De sysslar bland annat med riktade aktioner mot fartyg som bryter mot reglerna inom fiskeindustrin. 

I Metal Casinos stora spelutbud hittar du inte bara stenhårda slots utan här finns en salig blandning av alla möjliga typer av slots. Ozzy Osbournes har en egen videoslot som är utvecklad av NetEnt och den hittar du under kategorin ”The Metal Experience”. 

Här är en av menyerna på sajten: 

  • All Games
  • Most Popular
  • Killer Games
  • Sweden Rock Exclusive
  • The Classics
  • Metal Gods
  • Blackjack
  • Latest Hits
  • High Voltage
  • Live casino
  • Jackpots
  • Table Games

Livecasino

Livecasino är ingen jättestor avdelning men casinosajten lovar att du får en äkta live-upplevelse när du spelar på någon av livespelen. Här finns 35 livespel att välja mellan och de levereras av spelleverantören Evolution

Spelutvecklare hos Metal Casino

Visste du att de flesta slots som finns på casinon tillverkas av svenska spelutvecklare? De flesta spelbolag och spelleverantörer är svenska företag som levererar spel till europeiska casinon. Här är listan på spelleverantörer på Metal Casino:

  • NetEnt
  • Evolution 
  • Microgaming
  • Pragmatic Play
  • Yggdrasil
  • Play’n GO
  • Quickspin
  • Red Tiger
  • Thunderkick
  • Relax Gaming
  • Nolimit City
  • SG Digital
  • ELK Studio

Insättningar och uttag 

Metal Casino erbjuder ett Pay N Play casino, det är ett begrepp som du säkert har sett på många casinon. Är du en nybörjare behöver du bara veta att det betyder att det är ett casino som du kommer i gång snabbt att spela på utan krånglig registrering. Det betyder också att när du gör din första insättning på casinot registreras och verifieras allt i samma process med ditt BankID. 

  • Betalningsmetod: Trustly

Trustly

Med betalningsmetoden Trustly överförs en transaktion i samma sekund som när du verifierar överföringen med ditt BankID, både när du gör insättningar och uttag. Transaktionen sker helt digitalt utan manuell inblandning. Detta är endast möjligt för att Trustly erbjuder att ligga ute med uttagspengarna och när du begär ett uttag från ett casino kommer uttagspengarna från ett av Trustlys konton. Banken betalar sen i sin tur till Trustly efter bankens behandlingstid.

Kundsupport

Supporten på Metal casino är öppen dygnet runt alla dagar i veckan. Det är enklast och snabbast att få hjälp av supporten via livechatt men om du inte har bråttom kan du även maila men då kan svarstiden vara upp till ett dygn.  

  • Öppettider: 24/7
  • Livchatt: Ja
  • E-post: Ja
  • Språk: engelska och svenska

Recensionen är skriven i maj 2021    

Race Recension

07.04.2021

Race Casino är det senaste tillskottet i casinogruppen från spelbolaget L&L Europe Ltd. Race är ett supermodernt Pay N Play casino med spänning, fart och underhållning. Sajten vill symbolisera namnet Race med det man kan få uppleva när man kör en formel 1-bil. Det är ett casino för dig som älskar att spela på en säker plattform med den senaste tekniken och med ett enormt utbud av spelautomater och ett livecasino.

Sajten erbjuder ett unikt spelsortiment med inte bara ett stort antal av kända och klassiska slotsmaskiner från våra mest kända spelutvecklare som till exempel NetEnt och Microgaming. Utan här finns ett unikt sortiment av spel från landbaserade casinon och Slingo samt lotterispel. Spelbolaget L&L Europe Ltd driver flera casinosajter under samma spellicens i Sverige. 

Race bonus

Det är alltid välkommet med en liten välkomstbonus så man slipper spendera för mycket av sina egna pengar när man är ny på ett casino. Race casinobonus består av den för tillfället högsta tillåtna insättningsbonusen som är upp till 100 kr. Det är alltid frivilligt att tacka ja till en bonus och den kan aktiveras på din personliga bonussida hos Race. 

  • Vid första insättningen på minst 100 kr får du 100 kr i bonus

Regler och villkor

För att aktivera bonusen är minsta insättning 100 kr. Du behöver omsätta bonusen 40 gånger på slotsspel innan uttag kan begäras. Tänk på att alla slots bidrar inte till omsättningen och inte heller bordsspel, lotterier eller livecasinospel. Välkomstbonusen finns tillgänglig i 60 dagar från första insättningsdagen.

Spelutbud hos Race Casino

På Race Casino kommer inte ens den kräsne att sakna ett spel att spela på. Casinosajten har ett gigantiskt utbud av slots av alla de sorter. Det står lite olika uppgifter om hur många spel det finns på sajten men vi vet att det är mer än 1 100 spel, så det finns spel så det räcker och blir över. 

Men på Race finns inte bara gott om slots utan ett relativt stort sortiment av livespel där du spelar mot en riktig person som ibland kallas för croupier eller dealer. Förövrigt kan du även spela häftiga Slingo spel, som är en kombination av bingo och en spelautomat.

En av spelmenyerna på Race ser ut så här. 

Populära spel, Turnerings Spel, Nya Spel, Heta Spel, Videoslots, Livecasino, slots, Bordsspel, Jackpott-Spel, Videopoker, Slingo och Lotteri.

Spelautomater

De flesta spel i sortimentet är förstås moderna videoslots som också är de som spelas mest på ett casino, men det finns en del kända gamla klassiska slots och en del jackpottslots. Alla slots och slingospel på Race casino går att spela helt gratis med låtsaspengar. Det är en funktion på ett casino som vi vet att många spelare uppskattar.  

Det vi på CasinoSverige.me saknar på Race Casino är att man inte har en separat text med spelets namn, förutom att namnet kan stå på spelets ikon. Vi hade gärna vetat se vem som har tillverkat varje enskilt spel också. Senaste tillagda videoslots på sajten är:

  • Neon Pyramid
  • The Pig Wizard
  • Western Wilds
  • El Jackpotto
  • Santa’s Riches
  • Chocolates

Livecasino

I dag är det nästan ett måste för ett casino att ha ett bra utbud av ett livecasino. Race erbjuder livespel från den största livespelsleverantören i branschen Evolution. Här finns ett stort varierat utbud på drygt 75 livecasinospel med flera olika typer av: 

Roulette, Blackjack, Baccarat, lyckohjul, tärningsspel och andra kortspel

Spelutvecklare

När man bedömer hur bra en casinosajt är så har det ganska stor betydelse vilka spelleverantörer som casinot får sina spel ifrån. På Race hittar man en blandad kompott av spelutvecklare både mycket kända och några lite mindre kända, men de flesta har varit med relativt länge i branschen.

Evolution, Microgaming, NetEnt, Thunderkick, ELK, SG, Lotto Warehouse, Big Time Gaming, Bally, Blueprint, IGT, NextGen, Just for the Win och några fler.

Betalningsmetoder – Race uttag och insättningar

Det är tryggt att göra transaktioner på Race casino eftersom de erbjuder beprövade betalningsmetoder. Med några av betalningsmetoderna sker överföringen direkt som exempelvis Trustly och Paypal. Men här är alla tillgängliga betalningsmetoder:

Trustly, PayPal, Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, Zimpler och ecoPayz

Support

En bra kundtjänst är bland det viktigaste som finns på ett casino och det kan ibland vara avgörande om man blir en trogen kund för en spelare. Vi på CasinoSverige ger Race en pluspoäng för att de erbjuder direktkontakt med supporten både via livechatt och telefon.

  • Öppettider: kl. 8.00 – kl. 01.00
  • Livechatt: Ja
  • Telefon: +356 2034 1790
  • E-post: [email protected] 
  • FAQ: Ja
  • Språk: engelska, norska, svenska, finska och tyska


Casino Gods

07.04.2021

Casino Gods är ett relativt nytt casino på den svenska marknaden och har således en svensk licens. Det betyder att casinot granskas av Spelinspektionen och följer lagarna som finns förenade med spel online. Du känner kanske igen bolaget som driver Casino Gods – Genesis Global Limited. Det är nämligen inte bara Casino Gods som finns i deras portfölj. Genesis Global Gaming är också hem till bland annat välkända Casino Cruise, Genesis Casino och Spela. 

Casino Gods har, som du hör på namnet, ett gudomligt tema. Du välkomnas upp till gudarnas rike där ett enormt spelutbud väntar från flera stora leverantörer. Fokus ligger på ansvarsfullt spelande men casinot har, tyvärr, fått två varningar med tillhörande sanktionsavgifter för att ha brustit i kontroller gjorda av Spelinspektionen. Det positiva med detta är att Casino Gods verkligen vill bevisa att bolaget hör hemma på den svenska marknaden och därmed jobbar hårdare än någonsin för att erbjuda en genuin och trygg spelupplevelse. Nedan berättar vi mer om Casino Gods bonusar, spelutbud, betalmetoder och support för att du ska ha koll på allt det mest väsentliga om casinot innan du börjar spela. CasinoSverige ger dig den information du behöver, helt enkelt. 

Casino Gods free spins i välkomstbonus

Casino Gods vill naturligtvis att du ska känna dig varmt välkommen och erbjuder därför en välkomstbonus som består av free spins. Här vill vi upplysa dig om att denna bonus endast finns tillgänglig om du inte har tagit del av kampanjen hos något annat casino som kommer från Genesis Global Gaming. 

När du gör din första insättning hos Casino Gods 2021 kan du hämta hem hela 100 free spins som en trevlig välkomstbonus. Dessa gratissnurr har du chansen att använda i den populära spelautomaten Book of Dead som kommer från Play’n GO. Varje gratissnurr är värt 1 krona i insats och du måste sätta in minst 200 kronor för att du ska kunna ta del av erbjudandet. Om du inte ser dina free spins när du öppnar Book of Dead efter en kvalificerad insättning uppdaterar du bara sidan. Som vanligt rekommenderar vi att du läser igenom samtliga regler och villkor för att du ska veta vad som gäller när du använder dina free spins. Casino Gods kräver att du omsätter eventuella vinster 40 gånger inom 60 dagar för att du ska kunna ta ut dem. 

Stort spelutbud från kända tillverkare 

När du klickar dig vidare till spelen finns det ett enkelt sätt att filtrera utbudet via Casino Gods hetaste spel, slots och jackpottar, live casino, casinospel och spelleverantörer. Kikar vi bland deras hetaste spel återfinns flera tunga titlar som lockar många spelare. Däribland Starburst, Book of Dead, Gonzo’s Quest, Fruit Shop, Immortal Romance, Gemix och Mega Moolah.

Leverantörer hos Casino Gods 2021: 

  • Play’n GO
  • NetEnt
  • Red Tiger Gaming
  • Pragmatic Play
  • Yggdrasil Gaming
  • Quickspin
  • iSoftBet
  • Relax
  • Microgaming
  • Big Time Gaming
  • Wazdan 
  • Gamomat
  • Skywind

Som du ser är det en gedigen samling utvecklare som i sin tur betyder att du inte blir besviken på spelen som finns att tillgå hos Casino Gods. Som grädden på moset finns det ett live casino som tillhandahålls av ingen mindre än Evolution. Det är alltså en upplevelse som är av högsta kvalitet när du vill spela mot riktiga dealers som filmas i realtid. Förutom klassiker som Blackjack och Roulette erbjuds Baccarat, Casino Hold’Em, Football Studio, Texas Hold’Em och Caribbean Stud. I live casinot finns så klart spel från andra leverantörer också. 

Insättningar och uttag med Trustly 

Casino Gods är partner med Trustly och det är denna tjänst du använder för att göra såväl insättningar som uttag på sajten. Det hela är väldigt smidigt och säkert. Dina pengar är med andra ord i tryggt förvar hela vägen. Vi vill dock uppmärksamma dig på att det tillkommer en avgift om 2 procent när du begär ett uttag. Positivt är dock att Casino Gods behandlar dina insättningar på en gång – precis som dina uttag. Oavsett om du vill börja spela direkt eller om du vill få tillgång till dina pengar när du gör ett uttag handlar det om ett par minuter. I få fall kan det ta upp till 24+ timmar innan du får ut pengarna. 

Casino Gods support via telefon 

I dagsläget finns det inga uppgifter om vilka öppettider som gäller för supporten. Du når Casino Gods via telefon där du får prata med svensktalande medarbetare. Ett internationell nummer finns också tillgängligt om du vill prova det. Slutligen finns det en e-post och även vanliga frågor och svar där du kan kika efter det du undrar innan du eventuellt behöver ta kontakt med kundtjänsten. 

Det vi saknar i kundtjänsten är givetvis en live chat – som borde vara en självklarhet i dag. 

Sammanfattning om Casino Gods 2021

Vi kör en kvick sammanfattning av recensionen om Casino Gods. Här spelar du på en sajt med svensk licens och schysst, användarvänlig design. Som ny spelare får du 100 free spins med din första insättning i omtyckta Book of Dead och du får chansen att utforska ett gediget spelutbud med titlar från välrenommerade leverantörer. Transaktioner sker snabbt och tryggt med Trustly och du kan kontakta kundtjänsten via e-post och telefon. Summa summarum – vi kan rekommendera Casino Gods å det varmaste. 

Lucky Louis Casino Recension

01.12.2020

Den som letar efter ett casino med ett fullspäckat sortiment av de bästa slotsen eller är sugen på att utmana en levande croupier på ett livecasino, ta då en titt på Lucky Louis Casino. Här möts du av självaste Lucky Louis själv som kommer att hjälpa dig att bringa tur med sitt trollspö. Här på casinot finns allt vad du kan tänka dig inom videoslots, jackpottslots och livecasinospel. Spelen levereras av de mest respekterade spelleverantörerna i världen. 

Casinosajten har ett enormt sortiment av främst spelautomater av alla de slag men även ett varierat utbud av livecasinobord. De spel du hittar inom livecasino på sajten kommer från Evolution eller NetEnt. 

Lucky Louis Casino slog upp sina portar 2018 och är en av spelbolaget SkillOnNets varumärke. Spelbolaget innehar svensk spellicens vilket betyder att vinster är skattefria och att de lyder under svenska Spelinspektionen. 

Välkomstbonus

Det första man tittar efter när man besöker ett nytt casino är oftast en välkomstbonus. Men vi kan avslöja redan nu att Lucky Louis Casino har valt att inte erbjuda någon välkomstbonus. Det är många nätcasinon idag som har skippat välkomstbonusar på grund av de tillfälliga spellagarna som råder i Sverige just nu. Man har satt upp nya lagar på grund av pandemin som sveper över världen, då man är rädd att spelberoendet ska öka bland befolkningen. 

Den tillfälliga regleringen av spellagarna innebär att nätcasinon får endast erbjuda välkomstbonusar värda 100 kr. Man har även satt upp en insättningsgräns på 5 000 kr per vecka, vilket är i de flestas spelares ögon en enorm summa att spela bort. Regleringen kommer att vara fram till 31 december 2020, men regeringen har lagt fram ett nytt förslag på att lagen ska förlängas till nästa sommar.  

Spelutbud hos Lucky Louis Casino

Lucky Louis Casino klassas som en renodlad casinosajt vilket betyder att det inte finns någon odds-avdelning. Däremot så finns det desto mer av olika typer av slots och ett varierat sortiment av livecasinospel. I huvudsak är det slots som dominerar utbudet på sajten och det finns totalt drygt 1 200 spel att välja mellan.  

Spelautomater

Som de flesta känner till är spelautomater ett annat namn på enarmade banditer eller slots. Utvecklingen på spelautomater har varit enorm sen man började utveckla digitala spelautomater. En slot är inte bara en slot numera för det finns ett otal varianter på den här typen av spel. På Lucky Louis Casino hittar du en mängd olika typer av spelautomater och vi ska beskriva några av dom här:

Videoslots 

Videoslots kallas den nya typen av slots och många av dom har animerade videosnuttar i spelet. De flesta har ett tema och många är mycket spännande att spela, i många spel följer man en grundstory med ett uppdrag. De flesta spel är också försedda den olika funktioner som bonusbanor, wilds och freespins som man får när man klarar vissa stycken i spelet. 

Exempel på kända videoslots:

  • Book of Dead från Play´n Go 
  • Mustang Gold från Pragamtic Play 
  • Dead or Alive från NetEnt 
  • Viking go Berzek från Yggdrasil 

Jackpottspel

Jackpottslots har ofta en progressiv vinstpott som växer hela tiden för varje gång någon satsar på ett snurr. De mest populära jackspelen kan ha en vinstpott på flera miljoner kronor.  

Exempel på kända Jackpottslots:

  • Holmes & the Stolen Stones från Yggdrasil
  • Mega Fortune från NetEnt
  • Arabian Nights från NetEnt
  • Divine Fortune från NetEnt

Live Casino

Det händer väldigt mycket just nu inom sektionen livecasino hos alla spelutvecklare som erbjuder livestreamade spel. Det är en starkt uppåtgående trend på livecasinospel just nu och efterfrågan har blivit så stor att samtliga spelutvecklare lanserar nya spel ideligen. Här på Lucky Louis Casino hittar du livespel från spelgiganterna Evolution och NetEnt. Du hittar massor av olika varianter på bl.a. Roulette, Blackjack och Baccarat.

Betalningsmetoder

När du ska göra insättningar på Lucky Louis Casino hittar du endast säkra och beprövade betalningsmetoder på sajten. De flesta betalningsmetoder kräver en minimiinsättning på 100 kr men det är kostnadsfritt. Här är de betalningsmetoder som sajten erbjuder: 

  • Swish
  • Trustly Bank Transfer
  • VISA
  • MasterCard
  • Zimpler
  • SIRU mobile
  • Instant Payments
  • Eco
  • Skrill
  • Paysafecard
  • MuchBetter

Support

Behöver du hjälp med något klickar du högst upp i menyn på de tre strecken på vänster sida. Klickar du på pratbubblan ”support” får du upp en chattmeny. Du skriver in ditt namn och ditt ärende då kommer en svensktalande eller engelsktalande kundsupport att svara dig inom kort. Chatten finns tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan. 

Bao Casino Recension

10.11.2020

De senaste två åren har det varit mycket ståhej kring hur vida det är förbjudet att spela på utländska casinon för svenska spelare. Vi på CasinoSverige.me förklarar och särar på begreppen om vad som är lagligt och inte, enligt den svenska spellagen. Vi ska också presentera ett mycket populärt europeiskt onlinecasino vid namn Bao Casino som är helt lagligt att spela på för svenska spelare. Bao Casino ägs och drivs av Dama N.V och har sin spellicens i Curacao.

Till skillnad från vad många tror så finns det inga förbud för dig som spelare kring var du får spela. Spelinspektionen kräver att du som spelare spelar på ett casino med licens, men spellicensen behöver inte vara svensk. Eftersom vi är EU-medlemmar kan vi svenskar spela på alla casinon med en licens i Europa. Däremot om du spelar på ett casino utan licens har spelinspektionen rätt att strypa transaktioner till ditt konto. 

Första januari 2019 trädde den svenska spellagen i kraft och reglerar spelbolagen som vänder sig till svenska spelare. De spelbolag som riktar sig till svenska spelare genom att ha en hemsida på svenska måste ha svensk spellicens. Därmed måste bolaget också betala svensk skatt. Ett casino med svensk licens får inte erbjuda mer än en bonus till sina nya spelare och man får heller inte locka till sig nya spelare med för aggressiv reklam. 

Baos välkomstbonusar

Bao casino erbjuder en generös välkomstbonus som är i tre steg, vilket betyder att du kan få bonusar vid de tre första insättningarna. Totalt kan du få upp till €300 eller 1BTC, vilket motsvarar ca 3 000 svenska kronor plus 100 freespins. Tycker du att den här bonusen är futtig, kan du välja Highroller välkomstbonus där du kan få upp till $1000 plus 100 free spins, vilket motsvarar idag ca 8 700 kr.

Så här ser bonusen ut:

  • Första insättning på minst €15: 100% bonus upp till €200 plus 20 gratissnurr på spelet Northern Sky.
  • Andra insättning på minst €20: 50% i bonus upp till €100 plus 30 gratissnurr på spelet Lucky Dolphin.
  • Tredje insättning på minst €25: 50 gratissnurr att spinna loss på spelet Lucky Money.

High Roller Bonus

  • Första insättning på minst $200: 100% bonus upp till $1 000 plus 100 freespins på spelet Northern Sky. 

Regler och Villkor

All bonus och freespins kommer med ett omsättningskrav när man tackar ja till bonusen. Bonuspengar behöver omsättas 40 gånger och vinster från freespins 30 gånger, båda inom 7 dagar.

Kampanjer, turneringar 

På Bao Casino händer det saker hela tiden för det finns fullt av spännande kampanjer och turneringar som man kan delta i där du kan vinna fina priser. Alla kampanjer och turneringar är tidsbegränsade men här är några av de turneringar som pågår just nu:

Trick or Treat Tournament – Prispott: €50 000

Bao’s Halloween – Prispott: €5 000

Solar Escape Tournament – Prispott: €60 000

BNG October Fest – Prispott: €50 000

Mid-Halloween Tournament – Prispott: €1 000

Halloween Tournament – Prispott: €3 000

VIP

Genom att spela på sajten kommer du att klättra på Bao Quest som är sajtens VIP-system i fyra nivåer. Du börjar som bronsmedlem sedan klättrar du vidare till nivåerna silver, gold och diamond. Ju högre du klättrar desto fler förmåner kommer du att få. 

Spelutbud

Hos Bao hittar du massor av spelautomater som videoslots, jackpottslots, livecasinobord och något de kallar för ”crypto games” som ser ut att vara enkla klassiska slots och bordsspel. Man samarbetar med 20-talet olika spelleverantörer och många av dom känner vi igen, bland annat: Evolution, NetEnt, Yggdrasil, Betsoft och Thunderkick. 

Spelen är fördelade i en meny överst på hemsidan och ser ut så här:

  • Slots
  • Popular
  • New
  • Drops & Wins
  • Jackpots
  • Live Casino
  • Crypto Games

Bao Casino uttag och insättningar

Bao kallar sig själva för ett krypto-vänligt casino och erbjuder en mängd olika betalningsalternativ och som ni kanske förstår även kryptovalutor. Transaktioner för in- och utbetalningar sker oftast direkt med de flesta betalningsmetoder förutom med Bank Transfer, där kan det dröja upp till 7 dagar innan du får utbetalt.

Här är alla betalningsmetoder som erbjuds: 

VISA, MasterCard, Maestro, Skrill, Neteller, ecoPayz, WebMoney, Rapid Transfer, UPayCard, AstroPay, iDebit, Yandex, QIWI, Bank Transfer, Accentpay, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin och Dogecoin.

Support

Behöver du hjälp kan du kontakta supporten via mail eller livschatt alla dagar i veckan. Support-teamet erbjuder hjälp på 15 olika språk bland annat på engelska, dock finns ingen support på svenska. 

  • Öppettider: kl. 9.00 – kl. 24.00 
  • Livechatt: Under öppettiderna
  • Mail: [email protected]
  • Kontaktformulär: Under menyn support

CampoBet recension

10.11.2020

Bettingsajten CampoBet slog upp sina virtuella entrédörrar under 2018, och har haft sin svenska licens sedan november 2019. Sajten drivs av Romix Limited, som har sin bas på Malta. I nuläget är detta en renodlad sportsbook, men enligt välunderrättade källor är CampoBets casinoavdelning på väg. När den lanseras är än så länge oklart. 

Vi svenskar är ett spelälskande folk – vi har en lång tradition bakom oss med lotterier och att spela på travet. Och när Lars-Gunnar Björklund drog igång Tipsextra i slutet av 60-talet blev det starten på ett allt ökande intresse för fotbollsbetting, i synnerhet de engelska ligamatcherna.

Förr gick man till bland annat tobakshandlarna och skrev i sina stryktips- och V65-kuponger – undertecknad har fortfarande kvar en kulspetspenna med texten ”Stulen från Tobaksbolaget”. Det kan man fortfarande göra, men med internets intåg började man så sakteliga kunna koppla upp sig och göra sina satsningar online.

CampoBet Bonus

Alla nya kunder hos CampoBet Sverige kan få en välkomstbonus i samband med den första insättningen. Du kan alltså inte ha gjort en insättning här tidigare – eller på Romix andra casino, YoYo Casino. De svenska licensreglerna säger nämligen att varje licenshavare endast får dela ut en välkomstbonus.

  • Sätt in minst 100 kr och få 100% upp till 100 kronor i välkomstbonus

Så ser bonuserbjudandet ut idag – freespins och andra bonusar lyser just  nu med sin frånvaro.

Just nu gäller tillfälliga restriktioner i Sverige, på grund av coronapandemin. Fram till årsskiftet 2020/2021 får ett spelbolag bara erbjuda 100 kr i välkomstbonus, samt att spelare får sätta in max 5 000 kr i veckan.  Vissa spelbolag erbjuder därför freespins och freebets istället, men här håller man sig alltså till 100 kronor i bonus.

Bonusregler

För att få CampoBets casinobonus gäller en minsta insättning på 100 kr. Du har 60 dagar på dig att omsätta bonusen plus insättningen, och omsättningskravet är på 5x – spela på kombi eller singelspel på odds som är minst 1,50.  Vissa satsningar räknas inte mot omsättningskravet så läs villkoren ordentligt innan du bettar.

Tänk på att inte göra din insättning med Neteller eller Skrill om du vill ha bonusen – dessa betalningsmetoder berättigar inte till en bonus.

Spelutbud

CampoBet samarbetar med SBTech, som är leverantör av odds och mjukvaruplattform. Sajten är enkelt uppbyggd och mycket användarvänlig – med tydliga menyer gör man det lätt för sina besökare satt navigera runt på sajten. Alla sporter står i bokstavsordning på vänster sida, vilket gör det enkelt att hitta dina favoritsporter.

Fotboll och amerikansk fotboll dominerar oddsutbudet, men här kan du spela på så vitt skilda sporter som basket, tennis, rugby, skidskytte, motorsport, snooker och mycket annat. CampoBet erbjuder således en fullfjädrad sportsbook med över 25 000 live-events varje månad.

I princip kan du spela på två olika sätt, eller kombinera de båda:

  • Pre game. Fungerar som traditionellt tippande där du bestämmer dig för vem du tror vinner matchen, och du lägger dina spel i förväg.
  • Live betting. Här kan du lägga dina spel i realtid, medan eventet pågår, och kontinuerligt satsa på olika händelser i matchen.

Det finns ett ytterligare sätt att spela hos CampoBet. Det är Virtuell Betting, något som blir allt populärare. Här kan du betta på simulerade sporthändelser, i fotboll, tennis, basket, häst-och hundkapplöpning. Som ett exempel kan du se en match i Premier League avgöras inför dina ögon med en grafik som är oerhört verklighetstrogen. Och spelarna gör samma saker som på riktigt, skjuter, missar, får gula kort och springer offside. 

Själva bettingen går till precis som vanligt men det fina med virtuell betting är att det alltid är tillgängligt – 24 timmar per dygn.

CampoBet Casino

I dagsläget finns det inga casinospel på sajten, så du som älskar slots och bordsspel får vända dig till andra sajter. Men vi på CasinoSverige har fått veta att man planerar att lansera även ett casino – riktigt när det kommer att ske är dock än så länge höljt i dunkel.

Hur det kommer att se ut? Gå till YoYo casino – det är deras systersajt, och det är väl ganska troligt att man kommer att använda samma plattform även här. Så ett tips är att det du hittar på YoYo kommer du även att kunna spela på den här sajten.

Om det stämmer kommer du att hitta spel från bland annat dessa spelutvecklare:

  • Pragmatic Play
  • Quickspin
  • NetEnt
  • Play’n GO
  • Yggdrasil
  • Push Gaming
  • Microgaming
  • Betsoft
  • Iron Dog
  • Tom Horn
  • Wazdan
  • Leap
  • 1×2 Gaming
  • Evolution Gaming

CampoBet uttag och insättningar

 Fyll på ditt spelkonto med svenska kronor – det är superenkelt och går fort, tack vare att man använder sig av betalningstjänsten Trustly, vilket också garanterar att du kan ta ut dina pengar snabbt. Alla transaktioner sker direkt med Trustly, som också är en av världens säkraste betalningsmetoder.

  • Insättningar och uttag: Banköverföring via Trustly
  • Du verifierar din identitet med hjälp av BankID

Behöver du hjälp? Så här får du tag i supporten.

Om det är något du undrar över, eller behöver hjälp med, så finns kundtjänsten alltid tillgänglig. Personal finns på plats under dygnets alla timmar. Klicka på ”Få hjälp” längst upp till vänster så kommer du till sidan med alla sätt du kontaktar supporten på.

Till att börja med finns en enkel FAQ – med svar på några av de vanligaste frågorna. Hittar du inte vad du söker kan du kontakta dem på live chat, via e-post eller genom ett telefonsamtal.

  • Öppettider i supporten: 24/7
  • Språk: svenska och engelska
  • Livechat: svarar inom 5 minuter
  • E-post: [email protected], svarar inom 45 minuter
  • Telefon: 020-14 10 37

Sammanfattning

Vi på CasinoSverige.me anser att CampoBet är en riktigt bra bettingsajt, med ett gediget utbud av sporter och oddsmarknader. Och när man väl har plockat in det planerade casinot på sajten kommer du att mötas av en komplett spelupplevelse, med det mesta du som kund kan önska dig.

Självklart kan du spela från såväl datorn som telefoner och surfplattor – logga bara in via din webbläsare så känner webbplatsen av vilken enhet du använder. 

Vi återkommer med en utökad recension så snart vi ser att casinot finns på plats.

Spin Million

27.05.2020

Spin Million är ett renodlat casino som nyligen satt sin fot på den svenska spelmarknaden men det betyder inte att de har svensk spellicens – i alla fall inte ännu. Men eftersom casinot har licens inom Europa så är det inga problem att spela på casinot. Fördelen med att casinot inte har svensk licens är det tillåtet att utnyttja alla erbjudanden på casinot. 

Här får du en perfekt klassisk casinoupplevelse på en okomplicerad spelplattform. Teknikerteamet har jobbat hårt på att ta bort alla störande moment som kan distrahera dig. Allt för att du ska få en rolig stund och gotta dig i all spelunderhållning som finns på sajten.

Det finns mycket att njuta av här på Spin Million och vad kan vara bättre än att förlänga njutningen med en generös bonus? Sajten erbjuder en matchningsbonus på 100% upp till 1 000 euro. Med bonusen och de insatta pengarna kan du gå loss på flera hundratals spel. För dig som är befintlig kund finns det mängder av kampanjer som du kan ta del av.

Välkomstbonus

Den här sektionen är alltid intressant på ett casino och särskilt intressant då casinot inte har svensk licens än. Du kanske undrar: är det inte riskabelt att spela på ett casino utan svensk licens? Är det lagligt? Det enkla svaret på det är att ja, det är lagligt. Inom Europa gäller samma regler för alla länders medlemmar precis som tidigare. Det som är olagligt enligt den nya svenska spellagen är att om sajten vänder sig till svenska spelare så får man inte erbjuda mer än en bonus och inte erbjuda svensk valuta. Förbudet gäller spelbolagen och inte hos spelarna. 

Det betyder i klarspråk att sajten måste inneha svensk licens och vara översatt på svenska. Du som har spelat ett tag och spelat på casinon innan den svenska spellagen trädde i kraft, vet säkert att de flesta casinon hade spellicens i Gibraltar eller på Malta. Båda länderna tillhör Europa och alla europeiska medlemmar kan spela på de casinon precis som förut. 

Det är heller inte tillåtet för casinon att erbjuda kampanjer, turneringar och VIP-system eftersom de räknas som en bonus. Kan du tänka dig att spela på ett casino som är på engelska så finns det både en riktig häftig bonus i flera steg och mängder med dagliga freespins att hämta på här på Spin Million. Även för befintliga kunder finns det massor av freespins att hämta. Vi presenterar endast första insättningsbonusen här i recensionen. 

Så här ser bonusen ut:

  • Vid första insättningen 100% bonus upp till € 1 000 

Regler och villkor

Det finns några punkter som du måste uppfylla för att ta emot en välkomstbonus här på Spin Million. Du ska vara en registrerad förstagångskund som har fyllt 18 år. För att kvalificera för bonusen måsten insättningen vara på minst 200 kr. Innan du kan göra ett uttag måste all bonus och insättning omsättas 35 gånger. Läs mer på ”Terms & Conditions” för bonusen.

BESÖK SPIN MILLION

Spelbranschen i Sverige

I Sverige har spelbranschen förändrats till oigenkännlighet, i alla fall inom casinovärlden. Förr kunde man njuta av alla spännande turneringar, kampanjer och VIP-system som avlöste varandra. Visst var det sådant som gjorde casinon så spännande? Men nu när man inte får erbjuda i princip någonting så har flera casinon dragit tillbaka sin licens och vill inte verka i Sverige längre. 

Men för oss spelare är det ingen skillnad, om vi kan tänka oss spela på en sajt där hemsidan inte är översatt till svenska. Då är det precis som innan omregleringen, att du bestämmer själv vilka turneringar och kampanjer du vill delta i. Det är spelbolagen som har kravet på sig att om de vänder sig till svenska marknaden med en av sina casinosajter. Är casinosajten på svenska och har svensk valuta som betalningsmetod så måste man ha svensk licens.

Så här ser spelutbudet hos Spin Million Casino

Spin Million har i huvudsak tre kategorier på sina spel. Casino, Livecasino och Macau som är en avdelning med massor av östasiatiskt inspirerade slots. Urvalet av spel är helt annorlunda mot vad vi brukar se på svenska casinon på alla avdelningarna. Du kan också sortera spel speciellt på varje spelleverantörer och det är 21 som levererar spel till sajten. Totalt finns det ca 700 spel att tillgå på casinosajten. 

Casino

På denna avdelning finns det två olika menyer. Den översta består av Home, Loyalty Rewards, VIP Club och Help. Nedanför bannern är spelen sorterade i dessa kategorier och vi presenterar ett axplock spel ur varje kategori här nedan:

  • Popular Games: Dragon Match Megaways, Sonic Reels, Cheeky Fruits 6 Deluxe och Egyptian Dreams med flera
  • New Games: Arthur´s Fortune, Blood Moon Wild, Book of Sun Choice och Fruit Punsch Up med flera
  • Jackpots: Lucky Lady, Absolute Super Reels, Neon Reels och The Best Witch med flera
  • Table Games: Massor av olika varianter med roulette, blackjack, baccarat, poker och mycket annat
  • All Games: Här är alla 700 spelen samlade inom denna kategori

Live Casino

På livecasinoavdelningen finner du tre olika avdelningar: Baccarat, BlackJack och Roulette. Här spelar du med en livs levande dealer, all action livestreamas särskilt för dig och du har kontakt med dealern via chatten under spelets gång. Allt dealern gör och säger sker i realtid och du är involverad varje sekund när det sker. 

Macau

Macau är precis som Hongkong i Kina en egen administrativ region vars ekonomi stor del är baserad på casinoverksamhet från regionen. Avdelningen Macau här på sajten är inspirerad av den östasiatiska kulturen därav namnet Macau på kategorin. Här är finns ca 160 spel att välja mellan.

Betalningsmetoder

När du ska göra en insättning eller göra ett uttag på Spin Million kan du välja på en rad väl beprövade betalningsmetoder som finns över hela världen. Insättningar och uttag är avgiftsfria med samtliga metoder. Lägsta möjliga uttag för samtliga betalningsmetoder är 100 Euro, förutom banköverföring som har 350 euro som minsta uttag. Vi rekommenderar att man använder e-plånböcker vid uttag eftersom det kan bli problem med konto och kreditkort. Dessa betalningsmetoder finns att tillgå:

  • Mastercard Securecode
  • Verified by VISA
  • VISA
  • Mastercard
  • Skrill
  • Neteller
  • Yandex
  • Qiwi
  • Ecopayz

Support 

Spin Million satsar sten hårt på att ge sina kunder bästa möjliga service, därför finns det ett välutbildat supportteam standby 24/7 och väntar på dig. Du kan nå dem via livechatt eller mail.

  • Öppettider: 24/7
  • Livechatt: Ja
  • E-post: [email protected]
  • Språk: engelska, polska, ryska, franska

YoYo Casino

21.05.2020

Det är ingen tvekan om att utvecklingen inom casinobranschen bara blivit bättre och bättre, om man tittar på hur det såg ut innan alla casinon behövde svensk licens. På den tiden kunde det vara enormt stor skillnad mellan casinosajterna. Nästan alla casinon erbjöd då enorma summor i välkomstbonus och lockade med turneringar och kampanjer men hade en hemsida där man knappt kände igen ett enda spel. Villkoren på bonusen ska man inte tala om, för de kunde vara mycket invecklade och krångliga så man gav upp att läsa efter halva texten. 

Idag finns det knappt några dåliga casinon i Sverige faktiskt, det känns som att många casinon har tänkt om och numera är casinosajterna mycket mer innehållsrika med bra spel, klarare budskap och som är enkla att navigera i. YoYo Casino är ett sådant exempel. YoYo är en renodlad casinosajt som nyligen lanserades och redan från start har de har gått ”All In” med enkelhet, utbud och service. 

YoYo ägs och drivs av spelbolaget Romix Limited som lanserade sajten under mars månad 2020. För alla spelare som vill testa casinot erbjuder man en riktig häftig bonussumma på upp till 5 000 kr. 

BESÖK YOYO CASINO

YoYo Välkomstbonus med schysta villkor

YoYo startar sin karriär med att vara riktigt generös till alla nya kunder. Man erbjuder alla att ta del av en bonus som man matchar insättningen med upp till 5 000 kr. När du tackar ja till bonusen får du ytterligare som grädde på moset 50 cash spins på spelet Starburst. Dessa cashspins är omsättningsfria men är endast tillgängliga när du har omsatt bonusen. 

Så här ser bonusen ut:

  • Första insättningen: 100% i bonus upp till 5 000 kr 
  • 50 cash spins utan omsättningskrav på Starburst

Regler och villkor

För att aktivera bonusen är minsta insättning 200 kr. Innan vinster kan tas ut måste bonus och insättning omsättas 20 gånger och omsättningskravet måste fullbordas inom 60 dagar. Maximal insatts med bonusen är 50 kr. Tänk på att spel bidrar olika mycket till omsättningen och vissa spel bidrar inte alls. Läs noga på bonusvillkoren. 

Massor av förstklassiga spel hos YoYo

Det som skiljer mellan renodlade casinosajter som YoYo från andra sajter med allt möjligt innehåll är att sajten känns renare och enklare att navigera i. Om man bara är ute efter ett bra sortiment av slots, livecasino samt bordsspel så har sajten fullt tillräcklig variation i utbudet. Hemsidan är snygg med enkla tydliga menyer och du hittar ett stort spelsortiment på mer än 1 000 spel totalt. 

Hos YoYo Casino har du möjlighet att spela med både riktiga pengar och spela gratis med virtuella pengar på de flesta spel på sajten. Vilket är en jättebra funktion när du vill testa ett nytt spel eller bara vill spela utan riktiga pengar. När du vinner i gratisläget är förstås vinsterna också på låtsas. Spelen är uppdelade i många smarta kategorier och du kan till och med sortera spelen på olika spelleverantörer, här nedan kan du se ett urval av spel inom de olika kategorierna. 

Spelen är uppdelade i dessa kategorier: 

  • Toppspel Här hamnar spel som har hög popularitet och högt betyg, spel som: Bonanza, Starburst, Book of Dead, Book of Oz, Lock N Spin och Vikings Go Berzerk med flera
  • Nya – De senaste nya spelen inom casinoindustrin presenteras här, spel som: Ivory Citadel, North Storm, Atlantic City Blackjack, Ankh of Anubis och Chronos Joker med flera
  • Populära – De mest spelade och omtyckta spelen just nu är spel som: Jack and the Beanstalk, Blood Suckers II, House of Doom, Wild Swarm Aces and Face Poker och Finn and the Swirly spin med flera
  • Slots – Här är alla spelautomater samlade och överst i listan är: Viking Runecraft, Temple Tumble, Immortal Romance, Pirate Kingdom och Sabaton
  • Kortspel – Prova lyckan med olika typer av databaserade kortspel med olika typer av Baccarat, Poker och Blackjack
  • Mina spel – Här samlas all dina favoriter när du klickar på hjärtat på ett spel du vill spela igen
  • Black Jack – Du som älskar blackjack har alla spel samlade här
  • Video Poker – Alla videopoker hittar du här
  • Live Casino – I den här avdelningen finner du bordsspel som livestreamas där du spelar med en livs levande dealer

Spelleverantörer hos YoYo

När ett casino briljerar med att ha det bästa casinot med det bästa utbudet så är det avgörande vilka spelleverantörer som levererar spelen till sajten. Hos YoYo Casino hittar du både kända och lite mindre kända leverantörer: 

  • Pragmatic
  • Quickspin
  • NetEnt
  • Play’n GO
  • Yggdrasil
  • Push Gaming
  • Microgaming
  • Betsoft
  • Iron Dog
  • Tom Horn
  • Wazdan
  • Leap
  • 1×2 Gaming
  • Evolution

Betalningsmetoder

YoYo Casino är ett så kallat snabbt casino och ibland går den här typen av casino under benämningen Pay N Play casino. Det betyder att det är ett modernt casino som inte kräver en registreringsprocess för att bli kund. Du gör en insättning eller loggar in dig med ditt BankID så kan du börja spela direkt. 

Det brukar också innebära att vid alla transaktioner så går överföringen på några minuter både för insättningar och uttag. Men eftersom alla uttag måste godkännas av en fysisk person garanterar man utbetalningen behandlas inom 24 timmar, eftersom finansavdelningen inte är bemannad dygnet runt och inte alls på helger. Transaktionerna sker via betalningsmetoden Trustly som anses vara en av de säkraste transaktionsmetoderna. 

  • Betalningsmetod: Trustly
  • Verifiering med BankID

Support

YoYo Casino erbjuder support dygnet runt alla dagar i veckan men vill du prata med en svensktalande support finns de på plats alla dagar i veckan mellan kl. 9.00 och kl. 23.00. Resten av dygnet finns det en engelsktalande support. Financeavdelningen finns på plats alla vardagar. Har du frågor kan du alltid kika först i den FAQ som finns på hemsidan med de vanligaste frågorna och svaren. Hittar du inte svaren finns supporten ett klick bort på livechatten.

  • Öppettider: 24/7
  • Öppettider för financeavdelningen: vardagar mellan kl.9.00 – kl.18.00.
  • Svensk support: kl. 9.00 och kl. 23.00
  • Engelsk support: dygnet runt
  • Live chatt: Ja
  • Telefonsupport: Nej
  • E-post: [email protected]

Sammanfattning

Man märker att YoYo Casino har lagt största krutet på spelautomater för där finner man alla de mest populära spelen från de största spelleverantörerna. För att vara ett nylanserat casino så har casinot ett hyfsat sortiment på alla avdelningar. Vi tycker att välkomstbonusen är riktigt bra eftersom villkoren är helt ok. Dessutom är det alltid roligt att få omsättningsfria freespins helt gratis. Det finns ju en liten chans att man vinner storkovan med de 50 freespins man får och då har man vunnit utan att lägga en enda krona.

← Äldre inlägg

Tillbaka till toppen ↑