Cozino Saloon Casino

15.11.2019

Är du en fan av vilda västern och dess atmosfär och miljö?  Då har du hamnat helt rätt. Cozino Casinos profil är att de är det mysigaste casinot i Vilda Västern. Ordet mysig kanske inte är det man förknippar Vilda Västern med, men vi förstår vad casinot försöker förmedla ändå. För det är ju något väldigt speciellt med atmosfären kring vilda västern. Det är en slags nostalgi i spänningen som är så påtaglig att man nästan kan ta på den. Även om vi som aldrig har upplevt vilda västern själva så tycker vi ändå att det är nostalgiskt på nåt sätt, av en häftig och spännande tid.

Allt på Cozinos hemsida går i vilda västern-tema med snygga jordnära färger med bilder och teckningar från den tiden. Sajten säger att de kämpar vi hårt för att ge sina spelare en exceptionell upplevelse med roliga funktioner, därför samarbetar de med många spelutvecklare. Här finns en blandad kompott av leverantörer. Vi presenterar dom lite senare i recensionen.

För att ge sina spelare den bästa möjliga service erbjuder man en kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan. Cozino Saloon uppmuntrar dig till att spela ansvarsfullt och du kan kontakta kundtjänst när du vill för att få tips och råd i det avseendet. Cozino regleras av den svenska spelinspektionen. Sajten ägs och drivs av SkillOnNet LTD. Cozino Saloon Casino lanserades 2018.

För- och nackdelar med välkomstbonus

Det är inte ovanligt att se att ett nätcasino inte erbjuder någon välkomstbonus numera. Här på Cozino Saloon Casino har man plockat bort välkomsterbjudanden för tillfället. Sajten erbjuder heller inga andra kampanjer, turneringar, freespins eller VIP-system. Det kan kanske vid första anblicken kännas lite tråkigt, men som vi alla vet så finns det två sidor av ett mynt som man säger.

Det finns många fördelar och nackdelar med att ta emot en välkomstbonus eller erbjudanden. Ibland så är det inga erbjudanden som är någon fördel för dig, utan det är ett sätt för casinot att få dig att sätta in stora summor pengar i tron om att du får en massa pengar som du kan vinna stort med.

Fördelar: Jovisst är det jätteroligt och häftigt att ha en stor summa pengar att spela med det kan man inte förneka. Med dessa pengar har du gott om tid att utforska casinot och du förlänger din speltid rejält, om det är mycket pengar det handlar om. Hur roligt det är med välkomstbonusen beror främst på vilka regler och villkor som finns kring erbjudandet.

Är det omsättningsfria bonusar så är det toppen, för då är det som att du får en gåva på riktigt. Vinner du med omsättningsfria bonusar kan du ta ut vinsten direkt. Men om du måste omsätta bonuspengarna på vissa spel eller om kraven är sådana att du måste omsätta bonusen med dina insatta pengar först innan du får någon bonus så är det inte lika roligt.

Tyvärr finns det fler nackdelar än fördelar med en välkomstbonus – om villkoren är dåliga. Normalt brukar man få omsätta både insättningen och bonuspengarna men villkoren kan variera. De som har bäst villkor brukar man få omsätta från 30 gånger bonuspengarna, men man måste oftast spela upp sina insatta pengar först innan man börjar spela med bonuspengarna. Även om det bara är 30 gånger så måste man omsätta 3 000 kr för varje hundralapp. Då förstår man vidden av omsättningskravet.

GÅ TILL COZINO

Inget omsättningskrav på Cozino Saloon

När du spelar här på Cozino Saloon Casino behöver du inte bekymra dig om några omsättningskrav. När du vinner så är vinsterna dina och du gör vad du vill med dina pengar. Det är sällan en van spelare tackar ja till välkomstbonusar numera, för det inskränker friheten när man spelar. Detta med omsättningskrav på bonusar är något som de flesta spelare har erfarenhet av. Har man en gång känt sig lurad på sina insätta pengar så kanske man inte tackar ja igen till bonusar innan man lusläser villkoren först.

Komplett spelutbud med kända spelleverantörer

Cozino Saloons har en mycket snygg och välgjord hemsida och man ser att det är proffs som ligger bakom sajten. Precis som alla moderna sajter så går det utmärkt att spela från alla typer av mobila enheter. Hemsidan är välstrukturerad och snygg med tydliga menyer. Spelen är uppdelade i två olika kategorier, en högst upp under bannern och en när du scrollar nedåt.

Högst upp börjar menyn med ett förstoringsglas som är en sökruta. Så här ser resten av menyn ut:

Hem, Slots, Jackpottspel, Dagliga Jackpotts, Roulette, Black Jack, LiveCasino och Andra.

När du scrollar nedåt under menyn slots är spelen uppdelade i flera kriterier och det är Alla Slots, Nya spel, Mest populära, Jackpottspel och Dagliga Jackpotts. Konstigt nog så förändras hemsidas menyer när du är inloggad och vissa länkar försvinner. Däremot så kan du göra mer och komma åt funktioner som du inte kommer åt om du inte är inloggad.

När du håller muspekaren över ett spel ser du vad spelet heter, en play-pil och en stjärna i vänstra hörnet. När du klickar på stjärnan så läggs spelet i dina favoriter. Det finns en (i)-ikon högst upp till höger på varje spel, när du klickar på den kommer det fram en popupruta. Förutom massor av information om spelet kan du se hur spelet ser ut och även välja att testa spelet gratis. Här är ett exempel vad du ser i popuprutan och vi har valt att visa det populära spelet Book Of Dead:

  • Minsta insats: 0.10 kr
  • Maxinsats: 500 kr
  • Maxvinst: 2 500 000 kr
  • Vinstlinjer: 10
  • Hjul: 5
  • Jackpott: Nej
  • Gratissnurr: Ja
  • Skapat av: Play N Go
  • Bonusspel: Ja

Det är en mycket smart funktion tycker vi, eftersom med den här informationen vet man vad man kan förvänta dig av spelet. Den här funktionen kan du bara se om du är inloggad.

I skrivande stund finns det totalt 729 spel på sajten och det mesta är spelautomater av alla de slag som klassiska slots, videoslots och jackpottslots. Det finns några klassiska bordsspel som roulette och Black Jack, men om du vill ha många bordsspel att välja mellan finns de som livespel. De hittar du på livecasino avdelningen, där finns hela 55 livespel att välja på, vilket är relativt många.

I sortimentet hos Cozino Saloon kan du förvänta dig ett gediget utbud av kända spel från de största leverantörerna men även från några leverantörer som man aldrig har hört talas om. Det är en lång lista över leverantörer här på sajten. Om du letar efter en speciell leverantör kan du genom att klicka på sökrutan få fram spelleverantörlistan. När du har fått fram listan markerar du den eller de leverantörer du vill ha fram och klickar på ”visa spel”. Här är listan över alla leverantörer:

  • 2by2
  • Elk Studios
  • Just For The Win
  • Nextgen
  • Play N GO
  • Shuffle Master
  • Bally Technologies
  • Evolution Live
  • Lightning Box
  • Nyx
  • Rabcat
  • Thunderkick
  • Barcrest
  • Foxium
  • Microgaming
  • Old Skool
  • Realistic Gaming
  • Williams Interactive
  • Big Time Gaming
  • Gvg
  • NetEnt
  • Pear Ficton Studio
  • Red Tiger
  • Yggdrasil

Kundsupport och betalningsmetoder

Cozino vill att du ska ha en så bra spelupplevelse som möjligt och därför finns ett supportteam tillgänglig alla dagar i veckan dygnet runt, om du behöver hjälp med något. De erbjuder också support på flera olika språk.

Dock är inte alla språk tillgängliga dygnet runt, så om du vill ha snabba svar rekommenderas engelska som de flesta pratar. Du hittar FAQ-sidan längst ner på hemsidan, där kan du läsa de vanligaste frågorna som många spelare ställer.

  • Öppettider: 24/7
  • Livechatt: Ja
  • E-post: [email protected]
  • Telefon: Nej
  • Språk: engelska, svenska, danska, finska, tyska, franska italienska

Cozino Saloon erbjuder många typer av betalningsalternativ. Minsta insättning är 100 kr och minsta uttag är 200 kr. Det utgår inga avgifter för varken vid insättningar och uttag för svenska spelare. Casinot erbjuder dessa betalningsmetoder:

Trustly, Visa, Mastercard, Zimpler, Siru, Instant Payments, eco, Skrill, Neteller och paysafecard.

Jalla Casino

23.10.2019

Under senhösten 2019 lanserades Jalla Casino, som är den senaste storsatsningen av Betsson Group. Till en början är det en ren casinosajt med ett ganska stort utbud på ca 800 spelautomater. Jalla Casino är en modern och trendig casinosajt med en snabb Pay N Play funktion, vilket innebär att alla penningtransaktioner sker utan fördröjning. Jalla Casino har inlett ett samarbete med betalningsleverantören Trustly som erbjuder transaktioner för både insättning och uttag inom några minuter. Sajten erbjuder även snabba insättningar med Swish.

Det vi vet om Betsson Group är att det är en stor koncern som har verkat inom branschen under många år med en rad välbesökta casinon och bettingsajter. De är kända för att tillhandahålla sajter med en hög standard i både funktionalitet, spelutbud och spelkänsla. 

Välkomstbonus och Kampanjer 

Efter en turbulent start i början av året då vi fick en ny spellag som riktar sig till nätcasinon, börjar vi se att casinosajterna sakta men säkert börjar anpassa sig till det nya läget. Det har varit många upprörda röster kring den nya lagen som har inneburit ett problem för flera casinon. Som man alltid brukar säga så finns det inget ont som har något gott med sig. 

Några av de bra sakerna som har hänt sen den nya lagen kom, är att många oseriösa casinon har försvunnit och att många casinon har bytt till ett betalningssystem som är både säkrare och snabbare. Till en början erbjuder inte Jalla Casino på några välkomsterbjudanden eller kampanjer. De flesta casinon är numera mycket restriktiva med att erbjuda något över huvudtaget för att locka till sig nya kunder. Vi gissar att det är för att man vill vara på den säkra sidan och att inte råka illa ut det första man gör när man lanserar ett nytt casino.

Spelinspektionen har varit stentuffa när det gäller välkomsterbjudanden och kampanjer, och vid minsta snedsteg så får man en varning och i värsta fall licensen indragen. Jalla Casino har istället fokuserat på att locka till sig nya kunder med snabbhet på sajten och att leverera ett högteknologiskt väl fungerande casino. 

KOM IGÅNG DIREKT

Spela snabbt hos Jalla Casino med BankID

I och med den nya lagen har mycket förändrats och många gånger till det bättre faktiskt. Det kan tyckas att det är tråkigt att man inte erbjuder några kampanjer eller välkomstbonusar längre, men det i sig har medfört att man vill erbjuda något annat i stället. Det är många casinon som har valt att satsa på att uppgradera sina sajter till ett snabbare och säkrare casino. Här på sajten slipper du krångliga registreringar som ny kund och vid uttag behöver du inte längre vänta på dina pengar i flera dagar.

När du använder ditt BankID går allt på några sekunder. Med Pay N Play-metoden behöver du inte ens logga in utan du gör bara en insättning och verifierar med ditt BankID. Sedan är det bara att börja spela. Det bästa med denna metod är att när du gör ett vinstuttag gör du exakt samma sak, fast tvärtom. Du gör ett uttag och identifierar dig med BankID och inom några minuter kan du logga in på din bank och se dina pengar på kontot.

Toppspel hos Jalla Casino

Spelutbudet hos Jalla Casino kanske inte kan mäta sig i kvantitet med de största casinona men med kvalitet är det inga problem. I utbudet finner du mer än 800 spel, vilket garanterar att det finns något för alla. Spelen är handplockade från de mest respekterade spelutvecklarna i Europa och i världen. I utbudet finns en mängd olika kategorier men främst spelautomater av alla de slag, bordsspel och livecasino. Vi nämner några av de leverantörer som Jalla Casino samarbetar med:

  • NetEnt
  • Microgaming
  • Evolution Gaming
  • Yggdrasil
  • Quickspin
  • Red Tiger

Slots

I utbudet på casinoavdelningen hittar du mängder med nysläppta spel och förstås många klassiker från de kända spelleverantörerna. Några av NetEnts kända klassiker som till exempel Starburst, Gonzo’s Quest och Guns N’ Roses. NetEnt är en av de spelleverantörer som släpper nya spel ideligen och som håller mycket hög kvalitet, varenda en av dom. Vill du testa ett av de nya spelen, kan du använda gratisläget som finns på sajten och njuta av spelet utan att riskera förlora några pengar.

Vi är glada att se spelleverantören Yggdrasil här. Yggdrasil har blivit mångas favorit, och har under lång tid formligen spottat ur sig en massa roliga videoslots. Vi är säkra på att många av spelen kommer att bli riktiga klassiker eftersom de är så populära redan. Vi nämner bara några spelutvecklare här men det finns många fler att upptäcka om du går in på casinosajten. 

Live Casino

När vi ser att det är Evolution Gaming som levererar livecasinot till Jalla Casino, vet vi att det inte finns någon bättre plattform att spela livecasino på. Har du testat livecasino så vet du att det är en riktigt häftig känsla att spela att spela livespel. Det är som att spela på ett riktigt landbaserat casino fast hemma i TV-soffan. Det är en unik känsla, eftersom allt du ser på skärmen sker i realtid och du följer allt som händer i rummet hela tiden, eftersom allt livestreamas. 

Det finns ingenting som går per automatik, eftersom det är du bestämmer vad som händer där tillsammans med dealern. Du kan kommunicera med dealern hela tiden via chatten under spelets gång och känslan är så levande att det nästan är som att vara i samma rum som dealern. 

Odds

Nu till en början finns det ingen odds-avdelning. Men Betsson har en gedigen erfarenhet av oddsspelande och därför är det inte förvånade om det dyker upp en sportsbook här så småningom. Till skillnad från vad andra tror, sticker vi ut hakan och säger att det är bra att konkurrera med sig själv, då stannar ju pengarna inom samma koncern. Smart.

Sätt in med Trustly och Swish

Som vi nämnde tidigare så erbjuder Jalla Casino det säkraste och snabbaste sättet att utföra transaktioner. Samarbetet sker med betalningsleverantören Trustly som kräver att du innehar ett BankID när du använder tjänsten. När du gör en insättning eller begär ett uttag sker transaktionen utan dröjsmål, vilket betyder att du har dina pengar på ditt bankkonto inom några minuter. 

Jalla Casino är också för närvarande ett av de få casinon som accepterar insättningar med Swish. Båda dessa metoder anses vara de absolut säkraste metoderna för penningtransaktioner.

Support

Eftersom Betsson Group ligger bakom Jalla Casino så förväntar vi oss att kundtjänsten har en hög standard. Spelbolaget har tidigare fått utmärkelse för att ha branschens bästa kundservice med trevlig supportpersonal som är välutbildad och kunnig. 

  • Öppettider
  • Livechatt
  • E-post
  • Språk

Till sist…

OBS! Den här recensionen är skriven innan Jalla Casino lanserades. Det kan finnas en del fakta i artikeln som inte stämmer med casinot som support, spelutbud eller liknande. Jalla Casino är tänkt att lanseras i början av november 2019. Vi kommer självklart att uppdatera sidan med bland annat öppettider och E-post när de slår upp dörrarna i november.

Scandibet

21.10.2019

Letar du efter en spelsajt som har ett komplett spelsortiment med både casinospel och en omfattande sportsbook, så kan vi rekommendera Scandibet. Sajten erbjuder dessutom ett Pay N Play Casino och en sportsbook med direkta insättningar och uttag. På sajten hittar du fyra olika sektioner innehållande Casino, Live Casino, Sport och Live Betting. Scandibets sportsbook levereras av SBTech, som har vunnit pris för sin funktionella sportsbook som erbjuder ett stort antal odds och bettingmarknader.

Som logo har Scandibet ett vikingahuvud med hjälm och horn med en blixt mitt på hjälmen. Som slogan har sajten ”Bet like a viking”. Sajten lanserades mitt i sommaren 2017 och under hösten samma år blev sajten så populär, att de fick priset ”Snabbast Växande White-Label Spelbolag” av Malta Gaming Awards. ScandiBet är ett varumärke tillhörande Manisol Gaming Limited men drivs av Bethard Group Limited. ScandiBet har svensk spellicens.

ScandiBet uppdaterades med den innovativa tekniken Pay N Play hösten 2019. Betalningsleverantören Trustly står bakom tekniken och det innebär att alla insättningar och uttag sker direkt. Detta möjliggör också att sajten kan erbjuda ett spelade utan konto. När man använder denna metod måste man verifiera transaktionen med ett BankID, som också räcker för att identifiera sig. BankID anses vara ett av det absolut säkraste sätten för verifiering och identifiering idag. 

För- och nackdelar med välkomstbonusar

Det är med dubbla känslor vi upptäcker att det saknas en välkomstbonus här på Scandibet. Vi ser heller inga kampanjer, free spins, turneringar eller VIP-system som var så självklara förr. Eftersom Scandibet inte erbjuder några bonusar, kampanjer, free spins eller VIP-system så ska vi prata lite om fördelar och nackdelar med bonusar och kampanjer. 

Fördelen är att det alltid är spännande med en välkomstbonus därför att det väcker positiva förväntansfulla känslor inom en. Sedan är det mycket roligare att ha jättemycket pengar att spela för, det kan man inte förneka. Fördelen med bonuspengarna är att kan man förlänga sitt spelande och kanske lära känna casinot bättre. Du känner dig mer fri och kanske testar du fler spel än du skulle ha gjort annars. 

Nackdelen och baksidan är alla kraven som kommer med en välkomstbonus, freespins eller kampanjer. Oftast med bonuspengar så finns det ett omsättningskrav som du måste uppfylla, innan det blir till pengar som du kan ta ut. Och det brukar vara mindre roligt. Många gånger måste du omsätta bonusen och ibland även din insättning exempelvis 40 gånger. Det kanske inte låter så mycket till en början, men för varje hundralapp, behöver du omsätta 4 000 kr. Då får man ett hum om hur stor summa det gäller som måste omsättas. 

SPELA HOS SCANDIBET!

Ingen omsättning på dina vinster

Det är många spelare som har insett att det inte är någon fördel med att få en bonus, och tackar nej till bonusen i alla lägen. När du spelar på här på Scandibet behöver du inte tänka på några omsättningskrav. Scandibet följer den nya trenden som många moderna uppdaterade casinon erbjuder. 

Man erbjuder en spelsajt där allt laddar superfort och innehåller den nya betalningstekniken Pay N Play, vilket innebär ett smidigt spelande. Du slipper jobbiga väntetider och allt krångel med registrering. Det enda som krävs är ett BankID och du har pengarna på ditt bankkonto på några minuter vid vinstuttag. Dessutom kommer du igång att spela på några sekunder. 

Så här enkelt kommer du igång att spela

  • Klicka på ”Sätt in och spela”
  • Skriv in ett insättningsbelopp
  • Välj de insättningsgränserna som passar dig
  • Välj din bank
  • Spela och ha kul

Komplett spelutbud med kända spelleverantörer

Scandibet är en komplett spelplattform för casinospel och sportsbetting. Sajten erbjuder en spelportal med ett omfattande spelutbud där du kan göra insättningar och uttag på några minuter. Hemsidan har en snygg, stilren och behaglig layout. Menyerna är enkla och det är nästan omöjligt att inte hitta det du söker. När du går in på en slot i spelläge är det en lugn och behaglig bakgrund på sajten som inte distraherar ditt spelande. 

Sajten uppdaterades nyligen med den senaste tekniken och trenden Pay N Play. Därför laddar allt blixtfort och allt ser mycket proffsigt ut på hemsidan. Överst i menyn ser du spelmenyn Casino, Live Casino, Sport och Live Betting. Till höger i menyn finns det länkar till Kundtjänst och två knappar med ”Sätt in pengar” och ”Hämta saldo” 

Slots

Eftersom vi gillar casinospel och detta är en artikel som handlar om casinodelen på Scandibet, dyker vi ner lite djupare i denna sektion. När du gräver lite djupare och surfar runt lite på sajten upptäcker du att här finns allt mellan himmel och jord när det gäller slots. Det finns mer än 1 000 slots att välja mellan, då förstår du kanske att det är spelautomater som dominerar här under casinoavdelningen. 

Under sektionen Casino finner du en rubrik med: Översikt, Populära och Spelautomater. När du skrollar nedåt under rubriken ”Översikt” är spelen uppdelade i olika kategorier. På alla spel står det vilken spelleverantör som spelet kommer ifrån och vissa leverantörer har en egen kategori i menyn. Samtliga slots går att spela utan att du satsar pengar på dem, i ett ”spela på skoj” läge. Vinner du, så är det så klart också på skoj. Så här är spelen uppdelade: 

  • Populära
  • Nya spel
  • Viking spel
  • Jackpot spel
  • NetEnt spel
  • Quickspin spel
  • ISoftBet Spel
  • Yggdrasil Spel
  • Big Time Gaming Spel
  • Elk Spel
  • Slots spel

När vi tittar på de spelleverantörer som Scandibet samarbetar med är det i princip samma som finns i spelkategorierna. Samtliga spelleverantörer är namn man känner igen och är mycket framgångsrika inom branschen. Då pratar vi om dessa leverantörer:

NetEnt, Yggdrasil, Quickspin, Microgaming, Evolution Gaming, Big Time Gaming, ELK Studios, iSoftBet och NYX.

Live Casino

Under Live Casino sektionen finner vi inget jättesortiment men du hittar de flesta vanligaste casinoborden där med en live dealer. Totalt finns det 14 livespel just nu, olika varianter av Roulettespel, Blackjack, Baccarat, Dream Catcher, Live Football Studio och lite annat smått och gott. 

Sport och Live Betting

ScandiBet bjuder på en omfattande och svårslagen sportsbook från SBTech. På sportsidan hittar du mängder med olika sportgrenar och inom vissa grenar är det flera hundra matcher att välja. Gillar du livebetting och vill se kommande event, liveschema och en översikt på alla matcher, klickar du dig bara in på ”Live Betting”, där finns allt du behöver veta.

Insättningar och uttag

I samarbete med betalningsleverantören Trustly erbjuder ScandiBet det snabbaste sättet att både göra insättningar och uttag. Sajten erbjuder så kallad Pay N Play, då alla in och utbetalningar sker utan fördröjning. Transaktionen sker i princip direkt när du sätter in pengar på ditt spelkonto och när du gör ett uttag har du dina vinstpengar på ditt bankkonto inom några minuter. Det enda som krävs av dig är ett BankID och ett bankkonto. 

  • Betalningsmetod: Trustly
  • Identifikation: BankID

Support på svenska

Kundservice är något som alla företag är noga med nu för tiden. En sanning är att utan nöjda kunder blir inga företag framgångsrika och det är de flesta medvetna om. Klickar du dig in på kundservice på hemsidan, finns det en FAQ med de vanligaste frågorna och svaren. Där hittar du även mailadress, livechatt och öppettider. 

ScandiBet erbjuder kundsupport alla dagar i veckan med livechatt och mailsupport på tre olika språk. När du öppnar livchatten kan du välja det språk du vill chatta på och i samma ruta ser du om det finns en tillgänglig support i form av en pratbubbla. Finns det ingen support på plats visas ett kuvert där i stället. 

  • Öppettider: kl. 08.30 – 00.30 alla dagar i veckan
  • Livechatt: Ja, under öppettiderna
  • E-post: [email protected] 
  • Språk: svenska, engelska och finska 

TurboVegas

17.10.2019

Med Turbo och Vegas i namnet på casinot då förutsätter man att allt ska gå i turbofart och att miljön på casinot skapar en känsla av drömmarnas stad Las Vegas. Det är precis vad som händer när du spelar på TurboVegas, att allt sker utan fördröjning. Det sker när du gör en insättning och det sker när du gör uttag. Alla spel på hemsidan laddar i turbofart och den högupplösta tekniken gör att allt ser glasklart ut på hemsidan. Sajten samarbetar med betalningsleverantören Trustly som erbjuder omedelbara insättningar och uttag som verifieras med BankID. 

TurboVegas vision är att bli världens snabbaste och bästa casino, därför erbjuder de ett så kallat spelande utan konto. Det ska vara roligt, spännande och smidigt att spela och inte vara krångligt med frustrerande väntetider. De använder sig av metoden Pay N Play som gör att du kommer igång på några minuter. Det bästa med att bli kund hos TurboVegas är att du slipper registrera dig. För att uppleva känslan av drömmarnas stad måste du ha rätt mindset, din inställning, energi och engagemang har stor betydelse för att skapa den känslan.    

TurboVegas är ett varumärke tillhörande ManiSol Gaming Limited, men som drivs av Bethard Group Limited. Casinot lanserades under 2019 och innehar svensk spellicens. 

Frihet utan omsättningsbonus hos TurboVegas

Här på TurboVegas finns ingen välkomstbonus eller free spins att hämta. Sajten lägger inte heller ned någon energi på varken kampanjer, turneringar eller VIP. Det kan tolkas som att alla dessa typer av erbjudanden är ett sätt att styra sina spelare till att spela vissa spel eller att sätta in mer pengar. Oavsett erbjudande så finns det alltid ett villkor som exempelvis, att du måste sätta in pengar för att få det eller att dina vinster måste omsättas ett visst antal gånger. Kraven är oftast aldrig till din fördel. 

När du spelar här på TurboVegas har du ingen bonus att ta hänsyn till, det är 100% du som styr ditt spelande. Det betyder att du bestämmer helt själv hur mycket du vill spendera och är helt fri att spela på de spel du vill. När du inte spelar med en bonus slipper du att omsätta dina pengar och när du vinner så är det riktiga pengar, som du kan ta ut när det passar dig. Även om en bonussumma kan kännas lockande så är det nästan aldrig värt besväret. 

KOM IGÅNG DIREKT

Så reagerar vi på bonusar

Men varför tackar man då ja, till en välkomstbonus? Ända sedan decennier tillbaka så har man förknippat spelandet på ett nätcasino med välkomstbonusar. Det ena casinot överträffar den andra med höga bonussummor som de påstår att man ”får” om man signar upp sig och gör en insättning. Senare inser man att det fanns en hake där, och att det finns en massa villkor som man måste uppfylla för att få dessa pengar. Oftast så var man så exalterad av att man fick så mycket pengar så man glömde helt av att läsa det finstilta.

Även om man skummade igenom villkoren så blundade man för vad det riktigt innebar, förrän det var försent. Varför gör vi så då? Jo, för alla människor tror att man är utvald på något sätt och att man tror att äntligen är chansen här, att kamma hem storkovan som man har väntat på så länge. Varje gång så tror man att det är nu det händer. Visst händer det att man vinner stort men oftast inte genom att spela med bonuspengar. Hoppet är anledningen till att vi även köper lotter, spelar på lotto, spelar på oddset och så vidare. 

Fördelar med casinospel

Det som är annorlunda med casinospel, till skillnad från att spela på lotto exempelvis, så är det att du får underhållning hela tiden och att du kan delvis påverka spelets utgång beroende på vilket spel du spelar. Under tiden du spelar vinner du småsummor hela tiden och det i sig är tillfredställande och spännande. Chansen att vinna stort ligger hela tiden i bakhuvudet och lurar. Det händer kanske inte ofta att man vinner stort, men man vet aldrig när det slår till. 

Så här kommer du igång att spela på TurboVegas

  • Klicka på ”insättning”
  • Skriv in den summa som du vill sätta in
  • Välj de insättningsgränserna som passar dig
  • Välj din bank
  • Spela och ha kul!

Kända spelutvecklare och gediget utbud med casinospel

TurboVegas är en renodlad casinosajt med över 1 000 spel på hemsidan. Innehållet består av live casino, spelautomater och jackpottspel. Det krävs ingen större ansträngning för att hitta det du letar efter på sajten, även för en nybörjare är det idiotenkelt att börja spela. Allt som finns att hålla reda på finns överst i menyn. Det finns två rubriker Casino och Livecasino, följt av en sökruta. Till höger i menyn finns det två knappar ”insättning” och ”fortsätt spela”.

Casino

Under casinosektionen är spel uppdelade i olika kategorier om du skrollar med musen nedåt. Alla slots här på sajten kan testspelas med låtsaspengar om du vill se hur ett spel verkar. Det är ingen skillnad på att spela slots med riktiga pengar eller i gratis läget. Det är samma slumpgenerator som aktiveras och chansen att du vinner eller förlorar lika. Enda skillnaden i låtsasläget är att du också vinner på låtsas. 

Här nedan presenterar vi de olika spelkategorierna och ett axplock av de spel som finns i dessa kategorier. 

  • Populära: Sakura Fortune, Who Wants to be a Millionaire, Gonzo’s Quest och Immortal Romance
  • Nya spel: Conan, Sahara Nights, VooDoo Gold, Wild Chase: Tokyo Go och Divine Lotus
  • Spelautomater: Wild Toro, Extra Chilli, Butterfly Staxx 2, Bonanza och Chi
  • Jackpot: Mega Fortune, Jackpot Raiders, Hall of Gods och Arabian Nights

Live Casino

TurboVegas satsar en hel del på denna sektion. Du hittar cirka 50 olika bord inom live casino-spel på hemsidan. Sajten satsar inte så mycket på klassiska bordsspel som är datorgenererade, utan främst på bordsspel med levande dealers. De flesta bord under livespelsektionen är från Evolution Gaming. Bolaget är kända för att ha framgångsrikt lanserat innovativa spel och lösningar sedan starten och är mycket populära. De har idag skapat en ledande position när det gäller livecasinospel i Europa.

Man ser att allt fler casinon väljer bort klassiska bordsspel eftersom livecasinons popularitet har ökat enormt de sista åren. Vi förstår varför, det är en väldigt speciell och en unik upplevelse att spela mot en levande människa. Du har en personlig kontakt hela tiden med dealern och du kan chatta med denne under spelets gång. Hela upplevelsen och spelandet blir mer levande helt enkelt. 

Spelleverantörer

Vi ser ingen lista över spelleverantörer på TurboVegas men vi känner igen många av spelen. Vi surfade runt lite på sidan och hittade bland annat dessa leverantörer. Det kan finnas enstaka spelutvecklare som vi kan ha missat men vi har hittat de viktigaste.

  • NetEnt
  • Yggdrasil
  • Quickspin
  • Microgaming
  • Relax Gaming
  • ELK Studios
  • SG Digital
  • Blueprint
  • GamMat
  • Playson
  • iSoftBet

Snabba betalningsmetoden Trustly

TurboVegas erbjuder utan tvekan den absolut snabbaste och säkraste betalningsmetoden. När man påstår att saker och ting ska gå med turbofart måste även insättning och utbetalning också gå med samma fart. Betalningsmetoden heter Trustly och är en av de få betalningsleverantörer som erbjuder både snabba insättningar och utbetalningar. Det enda som krävs är att du har bankkonto och ett BankID. 

När du vill göra en insättning på TurboVegas är minsta insättningen 200 kr. Med Trustly som betalningsmetod är allt krångel borta, både för dig som ny kund då du slipper besvärlig registrering och när du ska göra ett vinstuttag. När du gör ett vinstuttag finns pengarna på ditt bankkonto inom några minuter.

  • Betalningsmetod – Trustly
  • Identifiering – BankID

Support på svenska

TurboVegas erbjuder kundsupport alla dagar i veckan, från tidig morgon till strax efter midnatt. Du kan välja att chatta på fyra olika språk svenska, engelska, finska eller tyska. När du väljer det språk du vill chatta med kan du se om det finns en tillgänglig livesupport. Det visas i form av en pratbubbla i samma rad när du väljer språket. 

Om det inte finns någon tillgänglig support visas ett kuvert istället. Väljer du att ställa en fråga ändå då kommer ditt svar till din E-post. Det går tyvärr inte att läsa sig till hur man löser de vanligaste problemen som kan uppstå på sajten, eftersom det inte finns någon FAQ-sida på sajten med de vanligaste frågor och svaren. 

  • Öppettider: 08:30 – 00:30
  • Livechatt/formulär: Ja
  • Språk: svenska, engelska, tyska och finska
  • E-post: [email protected] 

Yobetit

03.10.2019

Säg hej till en gamling i nya kläder. Yobetit (du uttalar det som You Bet It) har funnits i branschen sedan 2012 – en evighet när det handlar om casinobranschen. Lanseringen skedde med intentionen att skapa en bra sajt som fokuserade på betting. En helt ny plattform för spel på sport skapades och sportfantasterna hittade snabbt dit.

Störst fokus ligger fortfarande på odds, men idag erbjuder man också lotto och ett casino med runt 200 olika spel från ett tiotal spelutvecklare. Det är Yobetit.com Ltd som driver casinot och de är ett av de senare spelbolagen som fått svensk licens – den kom i april 2019. Casinots ”frontfigurer” är de tre hundarna Skeeve, Lily och Peppas, vilket kan förklara deras slogan: ”Yobetit – where top dogs play”.

Få 150% i bonus på din första insättning

Det finns en sak som inte alla känner till när det gäller välkomstbonusar på onlinecasinon. Du vet att Sverige fick en ny spellag i januari 2019? Det har de flesta koll på numera, men vad inte så många vet är att det datumet är av stor vikt för välkomstbonusar. Det spelar nämligen ingen roll hur många bonusar du fått innan lagen trädde ikraft – efter den 1 januari klassas alla spelare som nya kunder (i lagens mening) och kan alltså hämta ut en ny välkomstbonus. Det gäller alltså vid ditt första besök på ett casino efter årsskiftet.

Så även om du fått en bonus på Yobetit tidigare, kan du alltså plocka hem 150% i bonus vid din första insättning efter omregleringen. Minsta insättning för att få ta del av den är 100 kronor. Maxbelopp är 1 500 kr, vilket gör att du har 2 500 kr att spela för om du sätter in 1 000 kr

  • Välkomstbonus: 150% upp till 1 500 kronor
HÄMTA BONUS

DU har 60 dagar på dig att ”spela igenom” bonusen, dvs. klara omsättningskravet. Villkoren ser lite olika ut, beroende på om du väljer odds- eller casinobonusen.

  • Casinobonus: 25 X insättning + bonuspengar. Maxbelopp du kan ta ut från vinster är 6 250 kr.
  • Oddsbonus: 10 X insättning + bonuspengar. Här kan du ta ut 7 500 kr som mest, i vinster.

Och du? Släng ett öga på villkoren för bonusar innan du hämtar bonusen.

Yobetit kampanjer och lojalitetsprogram

Nja, inte så mycket att hämta här. Det beror inte på att Yobetit är snåla av sig, utan mer på att Stora Stygga Spelinspektionen är allergiska mot alla sorts tävlingar, VIP-klubbar och andra kampanjer. Allt som kan generera pengar till spelare -förutom själva spelandet – kan klassas som ”bonus” av myndigheterna. Och som bekant får ju ett spelbolag bara erbjuda en enda bonus numera.

Det är i sportens värld vi kan hitta lite extragrejer. Då och då erbjuder Yobetit sina spelare att lägga ett så kallat riskfritt bet på en viss match. Säg att du satsar 500 kr på en match och vinner – då kvitterar du ut din vinst som vanligt, medan du får tillbaka hela din insats om satsningen inte går hem.

Spelutbud och speltillverkare

Betting är fortfarande Yobetits huvudområde. Utöver det erbjuder man Casino och Lotto. När du kommer till webbplatsen möts du av en tydlig och färgglad sida, där det inte råder några som helst tveksamheter om vad du kan göra här.

Betting

Odds är Yobetits starkaste gren, och här hittar du odds på i princip allt du kan tänka dig; massor av sport förstås, men också andra händelser, som till exempel politik och nöje.

Casino

I casinoavdelningen hittar vi ca 200 spel, de flesta av dem slots, som det brukar vara. Casinot har fyra huvudrubriker: Toppspel, Slots, LiveCasino och Bordsspel. Det är kanske inte världens mest imponerande utbud, men man har valt spelutvecklare med omsorg – här finns en rad av världens mest framstående speltillverkare.

  • Microgaming
  • Yggdrasil
  • Quickspin
  • Evolution Gaming
  • Pariplay
  • Rabcat
  • Just For the Win
  • Neon Valley
  • Slingshot
  • Hacksaw Gaming

Några av pärlorna bland slotsspelen är Yggdrasils nya hit Sahara Nights, Quickspins Big Bad Wolf, som fortfarande är ett riktigt bra spel, The Prancing Pony – ett jackpotspel från intressanta Pariplay. Book of Oz från Microgaming är ett annat.

Det finns ett fåtal bordsspel i casinot. Golden Chip Roulette är det senaste tillskottet. I övrigt hittar vi endast Dr Fortuno Blackjack, Aces & Faces Poker och Aces & Eights Poker.

Livecasinot bjuder på livestreamad blackjack, roulette, baccarat och några till. I skrivande stund hittar du 11 olika live-bord.

Lotto

Det är osäkert om det var Lotto-Åke (”du har ju hela helgen på dig”) som gjorde Lotto populärt i Sverige. Men så är det i alla fall, och numera finns det en mängd olika varianter av Lotto att spela på, många med mångmiljonbelopp i vinstutbetalningar. Här hittar vi bland annat EuroMillions, MegaMillions, Powerball och SuperenaLotto.

Insättningar och uttag på Yobetit

För att kunna spela på Yobetit behöver du göra en insättning till ditt spelkonto. De vanligaste insättningsmetoderna finns på plats, och du kan sätta in pengar via Visa, Mastercard, vanlig banköverföring samt Skrill, ecoPayz, Trustly, Rapid Transfer, Sofort och Nordea.

Det minsta belopp du kan sätta in är 100 kronor, och när du vill ta ut pengar är det minst 250 kr som gäller. Det finns ett maxbelopp per vecka också – 50 000 kr. Ett uttag i månaden är gratis, därefter tar man en avgift på 2 procent av uttagsbeloppet. Pengarna ska finnas på ditt bankkonto inom 24 timmar, lovar man.

Hjälp och support

Det finns hjälp att få, om något går åt fanders, eller om du behöver få svar på en fråga. Klicka bara på den lilla rosa pratbubblan i nedre högra hörnet så öppnas chatfönstret. Enligt envisa rykten ska öppettiderna vara 9.00 – 17.30.

Men kolla gärna Hjälpcenter, innan du kontaktar supporten. Där finns en FAQ som tar upp många av de vanligaste frågorna – och några ovanliga. Här får du besked i olika frågor som gäller registrering, ditt konto, betalningar, kampanjer och Spelhjälp – en liten guide till hur du spelar på sport. Här hittar du också en sektion som tar upp det här med Ansvarsfullt Spelande.

  • Livechat: Varje dag mellan 9.00 och 17.30
  • Telefon: Vardagar 8.00 – 22.00, helger 12.00-20.00. Telefonnummer 00 356 2704 0626
  • Epost: [email protected] – eller använd deras kontaktformulär.
  • FAQ: En ganska omfattande FAQ – börja där innan du chattar

Yobetit har också konton på Twitter, Instagram och Facebook.

InAndOut Bet

03.10.2019

Har du kanske hört talas om spelsajterna Rapidi, Turbico, Scandibet, TurboVegas eller Sverigecasino? Alla har det gemensamt att de drivs av Bethard Group, som förstås också sköter bettingsajten Bethard. Och i september 2019 lanserades nya InAndOutBet, som ägs av Manisol Gaming Limited och drivs av just Bethard Group.

Till skillnad från många andra nylanserade casinon, som ofta har ett ganska knapphändigt utbud och som känns lite halvfärdiga, är InAndOutBet något som känns väl förberett, ordentligt planerat och väldesignat.

InAndOutBet kommer, som namnet antyder, att satsa hårt på att bli en sportbettingsajt att räkna med, men det betyder inte att man har negligerat casinodelen. Här finns redan från start en mängd spel från ett tiotal av de största spelutvecklarna. Själva menar de att InAndOutBet är ett nytt, hypermodernt och hypersnabbt casino – vi pratar alltså om ännu ett Pay N Play-casino, det vill säga att du inte behöver registrera ett traditionellt konto utan du spelar direkt genom att göra en insättning med BankID

Det är enkelt att komma igång hos InAndOutBet

Om du hör till den växande skara av spelare som får allergiska utslag och nageltrång bara du hör ordet ”omsättningskrav” – då är InAndOutBet ett casino som borde passa dig. Bonusjägare göre sig icke besvär.

För här finns det inte något välkomsterbjudande – inga bonuspengar, inga free spins eller cashbacks. Bara en himla massa spel att njuta av. Och som du säkert vet hittar vi orsaken till att så många casinon inte har något välkomsterbjudande i den svenska lagstiftningen, och hos Spelinspektionen, som vakar över spelbolagen i Sverige. Många casinon vågar helt enkelt inte ha några bonusar.

Och faktum är det är allt färre som faktiskt bryr sig. Visst är det trevligt att få en massa extra bonuspengar och free spins – spelar man mycket på online slots så är det alltid välkommet. Men det finns en liten baksida av myntet – omsättningskrav. Innan du får ta ut det du vinner ska bonusen spelas igenom, som det heter. Och ibland är omsättningskraven ganska tuffa att klara.

Hos InAndOutBet behöver du inte bekymra dig över det där. Vinner du så är pengarna dina, punkt slut.

GÅ TILL INANDOUT BET

Kampanjer, VIP-klubbar och lojalitetsprogram

Vi minns med saknad den tid då det vimlade av tävlingar och turneringar på alla casinon. Men idag är de lika sällsynta som hallonbåtar på pizza. Återigen, Spelinspektionen klassar prispengar och turneringsvinster som ”bonusar” och därmed skulle minsta lilla slotsturnering bryta mot lagen. Det är trist, men tyvärr dagens verklighet. Vi kan bara hoppas att myndigheterna lättar lite på strupgreppet i framtiden.

Casino, Live Casino och Odds hos InAndOutBet

Nå – nu har vi gnällt färdigt. När vi kliver in genom entrédörrarna upptäcker vi ett riktigt snyggt – och välplanerat – casino. Direkt ser du vad sajten har att bjuda på: Casino, Live Casino och Sport. Här finns en knapp att klicka på om du vill sätta in pengar och komma igång, och längre ner presenterar sig casinot med några korta ord om sig själva.

InAndOutBet ger ett mycket proffsigt intryck, med tydlig struktur på sidorna helt utan en massa blinkande (och irriterande) animationer som stör. Det är rent, och det är lättnavigerat.

Casino

När vi klickar oss vidare till casinot möts vi av menyvalen Översikt, Nya Spel och Spelautomater. Vet du vad du är ute efter så finns det även en sökruta för att underlätta. När du klickar på Översikt upptäcker du en lång lista av spel, som är uppdelade i olika kategorier, och här och där bryts mönstret av lite större bilder på vad casinot tycker är extra intressanta spel.

Kategorierna du hittar är Nya Spel, Populära Spel, InAndOutBets favoriter, Spelautomater, Spel med spännande bonusrundor, Jackpottspel, Klassiska Spel, Megaways spel, Bordsspel och skraplotter.

Precis som på ”alla” casinon är det slots som dominerar och tar störst plats i spelportföljen. Totalt finns det runt 1 000 olika spel på sajten, och de flesta av dem kommer från välkända och respekterade speltillverkare – här hittar du inga skumma doldisar. Spelen kommer från:

  • NetEnt
  • Evolution Gaming
  • Yggdrasil
  • Microgaming
  • Quickspin
  • Quickfire
  • NYX
  • Relax Gaming
  • Endorphina
  • SGI
  • SBTech

Casinot bjuder på en imponerande variation av slotsspel. Här hittar vi naturligtvis de allra senaste lanseringarna, som t.ex. Conan från NetEnt, Yokozuna Clash och Sahara Nights från Yggdrasil, Boom Pirates från Quickfire och Super Lucky Charms och Safari Gold Megaways från NYX.

Men de gamla trotjänarna finns såklart också här. Vad sägs om världens mest spelade slots Starburst? Du hittar också klassiker som Gonzo’s Quest, Twin Spin och Joker Pro och många andra.

Live Casino

Nya casinon ”glömmer” ibland av att fylla på i livecasinot. Men hos InAndOutBet har man plockat in ganska många spel från såväl Evolution Gaming som NetEnt, vilka är de två som är överlägsna när det kommer till livespel. Här bjuds du på ett antal live-streamade bord med exempelvis:

  • Blackjack (Free Bet Blackjack, Blackjack First Person m.fl.)
  • Roulette (Immersive Roulette, Speed Roulette m.fl.)
  • Baccarat (Speed Baccarat, Dragon Tiger)
  • Övriga spel (Dream Catcher, Live Football Studio, Super Sic Bo m.fl.)

Sportbok

De två casinoavdelningarna är välfyllda, medan oddsavdelningen än så länge är inaktiv. Här utlovas dock en ”oslagbar” sportbok med ett massivt antal möjligheter att spela på sporthändelser runtom i världen.

Betalningsmetoder hos InAndOutBet

Ovanstående rubrik ljuger. Den antyder, vilket bara är ljug och förbaskad osanning, att det finns flera sätt att sätta in pengar på. För här har man tagit fasta på det där med ”supersnabbt” även då det handlar om att sätta in och ta ut pengar.

Vad du behöver för att sköta insättningar och uttag är ett bankkonto och ett Bank-ID. Alla transaktioner sköts nämligen via ditt Bank-ID och banköverföringstjänsten Trustly (som ju använder Bank-ID för verifiering). Det är ett av världens erkänt säkraste sätt att föra över pengar via nätet. Transaktioner med Trustly sker i princip i realtid.

Support

I den bästa av världar fungerar allt spelande smärtfritt. Inte ett regnmoln på spelhimlen, du vinner massor med pengar och hunden går ut med sig själv om det regnar. Men saker och ting kan ju hända – något krånglar, spelen hänger sig, eller så är du bara nyfiken på hur det ligger till med spelregler och annat.

I vilket fall som helst så finns det en mycket trevlig och kunnig supportpersonal på plats dygnet runt, alla dagar i veckan. Det finns två sätt att få hjälp: via mail eller live chat. Och i chatten kan du välja vilket språk du vill prata med dem – engelska, tyska eller svenska. När vi testade att ställa en fråga fick vi svar nästan innan vi hann ställa frågan.

Multilotto

12.08.2019

Multilotto är ett annorlunda spelbolag som grundades 2012. Denna spelsajt ägs av Multi Brand Gaming Limited, som är ett företag med många år i branschen. Fokus hos Multilotto ligger på lotterier, så här finns lotterier från alla möjliga av världens hörn och allt är samlat på en enda plattform. Kanske du har hört talas om lotterierna Powerball och Euromillions som kan uppgå till enorma belopp? Du kan faktiskt bli miljardär när du spelar hos Multilotto! Det finns även en casinodel och det är den som vi främst kollar in i denna recension av Multilotto. Du kommer att finna spel från flera olika spelutvecklare och du kan hitta både gamla och nya spelfavoriter. Multilotto tar ofta in nya spel i utbudet, så det finns alltid något spännande att prova på. Du kan även testa de olika spelen gratis innan du bestämmer dig för att satsa egna pengar.

Faktum är att Multilotto har kunder från 135 länder, så du kan förstå att detta är en sajt som har blivit väl etablerad genom åren. Licensen för svenska spelare är numera utfärdad av svenska Spelinspektionen och det innebär att du kan förvänta dig hög säkerhet och att spelsajten tar sitt ansvar för sina spelare. Det betyder också att du slipper betala skatt för många av vinsterna. Däremot finns det en del lotterier som du behöver betala skatt för, då skatten betalas ut i det landet som lottoraden köptes i. 

I denna recension av Multilotto så kommer vi att ta upp allt om spelutbud, bonus, kampanjer, betalningsmetoder och hur kundtjänst fungerar. Vi kan börja med att nämna att designen på sajten är mycket tydlig, så det är väldigt lätt att hitta vad man söker, eftersom upplägget är användarvänligt. Här har man lagt fokus på navigering och tydlighet istället för fräck en layout med många krusiduller. Möjligen kan utseendet anses vara något omodernt, men eftersom man lätt ser jackpottarnas olika storlekar och att vi kan navigera enkelt mellan de olika avdelningarna så är detta inget som bekommer oss. Vi ska nu börja recensionen av Multilotto med att berätta om bonusen, som du faktiskt kan välja på mellan två olika välkomstbonusar. 

Upp till 2000 kronor i bonus + free spins + lottorader

Multilotto har som sagt en grym välkomstbonus enligt vårt tycke! Du kan välja mellan två olika bonusar för att se vilken som passar dig bäst : 

Lotto välkomstbonus:

100% Lotto Bonus + 50 gratisspinn på Book of Dead + 5 lottorader på vilket lottospel som helst.
Minsta insättning: 100 kronor
Omsättningskrav: 1 gång

Casino välkomstbonus:

200% Casino Bonus + 50 Free Spins på Book of Dead + 5 lottorader på vilket lotto spel som helst.
Minsta insättning 200 kronor
Omsättningskrav 35x insättning + bonus

Ett omsättningskrav är ett spelkrav som du behöver spela igenom innan du kan få del av vinsterna som bonusen har genererat. Vi kan tycka att omsättningskravet för lottobonusen är suveränt, medan det för casinobonusen är något högt. Å andra sidan får du hela 200% i bonus, vilket är ganska mycket i extra spelpengar. Oavsett, så tycker vi det är bra med möjligheten att få välja bonus så att den passar vår smak och spelstil.

SPELA HOS MULTILOTTO!

Övriga kampanjer hos Multilotto

När det gäller övriga kampanjer, så har tyvärr inte Multilotto mycket att erbjuda. Men det gäller inte bara Multilotto, utan de allra flesta spelbolag numera. Den svenska spellagen har nämligen satt stopp för att spelbolag ska kunna locka sina kunder med fler erbjudanden än välkomsterbjudandet. Det är endast en bonus som får erbjudas till dig som kund och det är vid första tillfället som du spelar på casinots spel. Vi kan naturligtvis tycka att detta är synd, då vi tidigare kunde ta del av många kampanjer även efter välkomsterbjudandet. Därmed kunde vi få mycket extra spel för våra pengar. Samtidigt kan vi tycka att lagen är bra, då vi upplever ett större spelaransvar hos spelbolagen efter att den svenska spellicensen infördes den 1 januari 2019. 

Varierat spelutbud hos Multilotto

Det är inte bara lotterier som du finner hos Multilotto. Vid en närmare titt på casinot, så finns spel från följande tillverkare:

  • Microgaming – En av världens största speltillverkare med spel som Immortal Romance, Mega Moolah och många fler. Var en pionjär inom spelindustrin på internet.  
  • NetEnt – En omåttligt populär speltillverkare från Sverige. Startades på 1990-talet då grundaren Pontus Lindwall såg att spel på nätet kunde bli populärt. Han är numera vd för Betsson.
  • Play’n GO – Ett spelföretag från Växjö, som har ökat i popularitet allteftersom åren har gått. Kanske du känner igen titlar som Hugo, Book of Dead och Moon Princess?
  • Relax Gaming – Är en casinoplattform, liksom en spelutvecklare som har målet att göra allt innehåll så lättillgängligt som möjligt för alla inom spelindustrin. Bolaget grundades 2010.
  • Yggdrasil Gaming – Är en svensk spelutvecklare som grundades 2013 och som har vunnit flera utmärkelser. Troligen känner du igen spel som Trolls Bridge, Dwarf Mine, Sonya Blackjack, Vikings go to Hell och Hanzo’s Dojo. Denna spelutvecklare har på senare år gjort många innovativa slots som exempelvis humoristiska Easter Island. 
  • Gamevy – Producerar spel som exempelvis skraplotter, lotterier och spelshower. Det är ett London-baserat företag som är partner med tyska Glück. 
  • Authentic Gaming – Detta bolag levererar live casino av hög kvalitet, både till dator och mobilen. Här är fokus på Roulette ännu så länge och som livestreamas till dig från ett fysiskt casino. 

Om vi går vidare till jackpottavdelningen i casinot, så finns jackpottspel som exempelvis Holmes and the Stolen Shoes, Ozwin’s Jackpots och Leprachaun Goes to Hell. Vi kan tycka att det är lite synd att man inte har tagit in jackpottspel som Mega Fortune, Mega Moolah och Hall of Gods. Dessa kan betala ut gigantiska jackpottar, som uppgår till mångmiljonbelopp! Men då Multilotto främst har fokus på lotterier så kan du bli tillfredsställd genom lotterier om du jagar stora jackpottar. Här kan nämligen jackpotten uppgå till miljardbelopp, vilket vi strax återkommer till. Men först vill vi nämna något om live casinot. Här träffar du riktiga dealers, som du kan socialisera dig med eftersom du kan chatta vid bordet. Även andra spelare kan slå sig ner, så det kan bli en spännande upplevelse när man snackar vid bordet. Allt sker via live stream, så du kan ligga i hängmattan och få känslan av att du befinner dig på ett landbaserat casino. Tyvärr finns det nästan bara Roulette att spela på, så om du vill ha ett bredare utbud av bordsspel får du bege dig över till de virtuella bordsspelen hos Multilotto. 

Multilotto har varken sport, bingo eller poker att spela på, utan har som sagt satsat på lotterier. Och det är ingen liten avdelning som man har startat utan den är riktigt stor. Här kan du spela på lotto från USA, Finland, Spanien, Italien och många fler platser runt om på jorden. Det fina är att du kan se statistik över bland annat när jackpotten betalades ut, dess belopp, mest dragna nummer och minst dragna nummer. Det gör att det kan bli lättare att välja vilka nummer man är sugen att satsa på om man får välja när man spelar på lotto. Det finns även statistik över exempelvis mest vanliga par, vilket innebär att det finns en hel del att utforska i denna avdelning. 

Förmodligen har du hört talas om lotterierna Powerball, Mega Millions och SuperEnaLotto, som alla finns direkt i huvudmenyn. Dessa jackpottar ligger på miljarder kronor, så de kan förändra ditt liv för alltid och kanske andras också, om du är en vänlig själ. Det finns även flera andra lotterier, som exempelvis New York lotto, Bitcoin Jackpot, Euromillions, Irish Lotto och många fler. Du hittar även lotto betting, som innebär vadhållning på utfallet i ett lotteri och är alltså inte samma sak som en lott. Du kan betta på över 30 olika lotterier, som Multilotto anordnar helt självständigt från spelbolagen. 

Flera betalningsmetoder hos Multilotto

Det finns flera betalningsmetoder för att göra insättningar och uttag. Du kan använda Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, Paysafecard och Trustly. Det betyder att alla de stora betalningsmetoderna går att använda, så här finns ingenting att klaga på. Vi kan rekommendera dig att använda betalningsmetoden Trustly, som är mycket snabb och smidig. Tjänsten gör snabba överföringar mellan ditt bankkonto och ditt casinokonto på ett enkelt och smidigt sätt. Du behöver nämligen bara verifiera dig med BankID, så ska transaktionen genomföras. Betalningstjänsten Trustly står under Finansinspektionens tillsyn, så du kan känna dig lugn i att du är trygga händer när du använder denna tjänst. 

Support hos Multilotto

Vi tycker att supporten hos Multilotto får både ris och ros. Vi kunde nämligen inte ta kontakt med Multilotto via live chatt, utan endast via mejl: [email protected]. Men när vi gjorde detta, så fick vi ändå ett snabbt svar, som dessutom var mycket trevligt och utförligt. Vi skrev våra frågor på engelska, då vi antog att det inte var en svensktalande support, men fick tillbaka ett svar på fläckfri svenska. Det gav oss en mycket positiv överraskning! Vid vår mejlkonversation fick vi hela tiden snabba svar, så vi har inget att klaga på. Vi hoppas dock att Multilotto erbjuder fler kontaktsätt i framtiden, då deras FAQ inte täcker alla svar på de frågor man har och man behöver mejla för att få svar.

Multilotto strävar efter att du som kund ska känna dig trygg på spelsajten och vill förtjäna ditt förtroende. Personalen behandlar verksamheten med stor kvalitet, noggrannhet och professionalism. Multi Brand Gaming Limited har många års erfarenhet i branschen och är ett etablerat företag. Därför kan du räkna med att säkerheten är en viktig del hos casinot. Dina personuppgifter blir behandlade enligt lag och är därmed skyddade hos Multilotto. 

Slutord om Multilotto

Multilotto är en spelsajt som vi blir imponerade av. Här erbjuds inte enbart casino, utan också en mängd lotterier från världens olika hörn. Jackpotten på dessa lotterier kan uppgå till miljardbelopp, så detta är en sajt du faktiskt kan bli miljardär på! Självklart kan du spela hos Multilotto i mobilen, vilket innebär att du kan förändra ditt liv var du än befinner dig.

Spelutbudet är som sagt stort, framförallt när det gäller lotterier. Men även casinodelen erbjuder en hel del i sortimentet. Här finns spel från många kända leverantörer, vilket innebär ett stort och varierat spelsortiment. Spel från giganter som exempelvis NetEnt, Microgaming och Play’n GO finns representerade, så du kommer troligtvis att bli tillfredsställd när du botaniserar i casinot. Du finner allt från gamla klassiker till nya favoriter. Även om utbudet i live casinot kan se magert ut så kan du finna många virtuella bordsspel, liksom både klassiska och nya spelautomater. Många av dem går att spela i mobilen också, även om de äldsta spelen kanske inte finns i mobilvariant. När det gäller lotterisektionen, så är vi imponerade över hur mycket statistik vi får ta del av och hur tydligt jackpottarnas storlek anges.  

Multilotto erbjuder även en stor välkomstbonus, som dessutom är valbar för vilken sektion du vill spela i. Du kan välja på en lottobonus och en casinobonus. Givetvis tycker vi om när vi får bonusar som ger mervärde till vårt spelande vilket Multilotto bistår med.

Även kundtjänst fungerar bra. Visst hade vi önskat fler kontaktmöjligheter än enbart e-post, men då vi fick utförliga och trevliga svar så accepterar vi detta. Framförallt då allting gick snabbt, så fort vi skapade kontakt. Vi är också tacksamma över att ha möjligheten att välja på flera olika betalsätt. Även att vi föredrar Trustly, så är det skönt att kunna välja på olika metoder. Spelsajten ser däremot något omodern ut, men navigeringen kan vi inte klaga på. Alla menyer och sökfunktioner är tydliga, så att vi ska kunna hitta vad vi söker. Med det sagt, så tycker vi att Multilotto uppfyller alla de krav som vi ställer och som vi gärna registrerar oss hos. Att komma igång tar mindre än 5 minuter och är därmed en snabb registreringsprocess. Licensen kommer från Spelinspektionen, så du kan känna dig trygg i att denna svenska myndighet står bakom sajten. Kort och gott så får Multilotto ett helt klart godkänt betyg av oss!

Prank Casino

27.06.2019

Det är förmodligen få svenskar som har undgått skojfriska Prank Casino och deras reklam på tv. Tuffa Prank Casino går i gult och svart med fokus på snabbt spel med hjälp av den populära transaktionsmetoden Trustly. Trots att det inte finns några kampanjer och liknande att tala om, med hänsyn till den svenska spellagen, stoltserar sajten med att vara mer än ett vanligt nätcasino. Gänget bakom casinot är sammansvetsade av att ständigt jaga spänning och underhållning. Målet med Prank Casino är helt enkelt att sprida glädje och ha kul – utan trubbel. Det krävs inte någon sedvanlig registrering för att du ska kunna börja spela utan du använder som sagt Trustly för att fylla på saldot och komma i gång. 

Prank Casino ägs och drivs av ett bolag som heter Mandalorian Technologies Limited. Även om företaget är baserat på Malta, liksom många andra i branschen, är casinot licensierat av den svenska Spelinspektionen. Det betyder att Prank Casino följer alla lagar och regler som finns här i landet för att ett nätcasino ska kunna rikta sig till svenska spelare. Dina vinster är naturligtvis skattefria! 

Om du känner igen Mandalorian Technologies Limited kan det ha att göra med att du har spelat hos deras systersajt tidigare. I dag är No Account Casino ett tungt svenskt online casino som syns frekvent på tv och hörs i reklamjinglar på radio. Trudelutten fastnar snabbt. Konceptet är snarlikt hos No Account Casino och Prank Casino. Attityden är något vassare hos sistnämnda om vi ska säga något som skiljer sajterna åt. Oavsett kan du känna dig helt trygg när du spelar hos Prank Casino nästa gång du är ute efter lite sköna casinospel på nätet. 

Välkommen till Prank Casino

Prank Casino vill hälsa alla spelare välkomna och gör detta med en suverän bonus. Det är egentligen ingen bonus, då Prank Casino ger pengarna i cash. 200 kronor blir dina om du gör en insättning på 200 kronor. Hos Prank Casino går du inte igenom en vanlig registreringsprocess. I stället använder du BankID och Trustly för att du ska kunna spela. Det betyder att det inte tar mer än cirka 30 sekunder förrän du är i gång. Dessutom får du ut dina pengar riktigt fort när du väl begär ett uttag. För att du ska se hur smidigt och enkelt det är tar vi det hela steg för steg nedan. 

  • Besök Prank Casino.
  • Ange det belopp du vill sätta in – alternativt välj 500, 1000 eller 2500 kronor nedanför. 
  • Klicka på ”Sätt in pengar” – alternativt ”fortsätt spela” om du har varit här tidigare. 
  • Du får 200 kr extra med 1x omsättningskrav
  • Bekräfta transaktionen via Trustly med ditt BankID. 
SPELA HOS PRANK CASINO!

Du behöver inte bekymra dig om skatt på dina vinster, det ser spellagen till som tur är. Dina pengar förvaras i säkerhet och transaktionerna sker direkt. Vare sig du gör en insättning eller ett uttag. Har du några frågor och funderingar kring hur det går till kan du alltid höra av dig till Prank Casino och be om hjälp hos supporten. Dock är det hela lätt som en plätt och det bör inte vara några problem för dig att prova Prank Casino på det här sättet. Känner du dig nöjd kan du alltid återvända och om du inte vill spela mer behöver du inte oroa dig för att bli bombarderad med utskick från casinot i fråga. Ett vinnande koncept med andra ord!

Kampanjer hos Prank Casino

Sedan spellagen trädde i kraft i Sverige 2019 har det hänt mycket med branschen. Därför erbjuder Prank Casino varken några kampanjer eller något VIP-program. Det är självklart lite tråkigt men vi har full förståelse varför det är på det här viset. Som spelare ska fokus ligga på själva casinospelen och inte på att ta del av bonusar och kampanjer. Dock saknar vi det där lilla extra som sätter guldkant på tillvaron medan vi spelar. Beroende på hur Spelinspektionen ser på saken framöver kan vi kanske också räkna med att Prank Casino inför någon form av free spins eller andra tävlingar på sajten. I dagsläget finns det tyvärr inte något sådant och det är bra att du är medveten om det innan du gör en insättning på sajten. Vi på Casino Sverige håller utkik efter senaste nytt som rör den här biten och Prank Casino och vi lovar att informera om det sker någon förändring. Ännu så länge har du 200 kronor i bonus att hämta. Omsättningsfritt!

Prova på mängder med spelautomater 

Hos Prank Casino kan du räkna med ett riktigt grymt utbud med casinospel. Om möjligt skulle vi önska fler filtreringsmöjligheter. I dag kan du välja att se alla spel, spelautomater, bordsspel och live casinot. Sedan kan du även söka efter specifika titlar. Däremot kan du inte få upp enbart jackpotspel och så vidare genom menyn. Med tanke på hur många slots och bordsspel som faktiskt ryms hos Prank Casino vore det här önskvärt, i alla fall från får sida men det är enbart en smaksak. Huvudsaken är att det finns hundratals med casinospel att botanisera bland. Antalet växer för varje vecka som går och du kan se fram emot att få välja och vraka mellan såväl storfavoriter som senaste nytt i portföljen hos Prank Casino. Här har du en lista på samtliga speltillverkare som finns representerade på sajten. Du hittar med stor sannolikhet mer än en du gillar här. 

Spelleverantörer hos Prank Casino:

  • NetEnt
  • Big Time Gaming
  • Microgaming
  • NextGen Gaming
  • Play’n GO
  • Yggdrasil
  • Thunderkick
  • Evolution Gaming
  • Pragmatic Play
  • iSoftBet
  • ELK
  • 1×2 Gaming
  • Betsoft Gaming
  • Bet Digital
  • Lightning Box
  • Endorphina
  • Nolimit City
  • Extreme Live Dealer
  • Foxium
  • Ainsworth
  • CGS
  • Games Lab
  • Leap Gaming
  • Iron Dog

Tar vi en titt på just sektionen med slots ser vi flera titlar vi känner igen som vi vet går hem hos den breda massan. Det inkluderar bland annat Book of Dead, Bonanza, Starburst, Gonzo’s Quest, Dead or Alive 2 och Immortal Romance. Bland nya heta spel erbjuder Prank Casino allt från Narcos till Arcane Reel Chaos och Opal Fruits tillsammans med många andra. För att du ska hålla reda på vilka spelautomater som är nya står det ”NEW!”. 

Som vi nämnde tidigare hade vi gärna sett exempelvis jackpotspel i en separat kategori i menyn. Genom ett par enkla sökningar märker vi dock att våra stora progressiva jackpotspel finns på plats och det gör oss genast lugnare och gladare. Bland titlarna värda att nämna här har du till exempel Mega Fortune, Mega Moolah, Hall of Gods och Arabian Nights som du inte vill missa. 

Klassiska bordsspel och live casino 

Är du svag för klassiska bordsspel kan du utforska den här sektionen också. Det finns flera varianter av Roulette, inklusive fransk och amerikansk. Förutom Roulette kan du prova Casino Hold’Em och Casino Stud Poker. Sist men inte minst kan du ta dig an Blackjack också. Detta är alltså virtuella bordsspel där du möter datorn medan du satsar dina slantar vid borden.  

När det gäller bordsspel som du spelar mot en livs levande dealer i live casinot är det andra bullar. Här har du verkligen något att sätta tänderna i nästa gång du besöker Prank Casino och vill ha en större utmaning vid borden. Populära spel som Blackjack, Roulette, Baccarat och poker hittar du i varsin lobby. Passa på att välja ett bord med en insatsnivå som passar dig och din budget. Sedan kan du även testa på ett flertal andra spel. Prank Casino har ett live casino som inte går av för hackor där du får chansen att spela Super Sic Bo, VIP-spel, Caribbean Stud poker, Casino Hold’Em, Texas Hold’Em, Three Card Poker och Football Studio. Oavsett om du är ute efter spelautomater, bordsspel eller ett förstklassigt live casino hittar du hem hos Prank Casino. 

Trygga transaktioner hos Prank Casino 

Vi har sagt det och vi säger det igen. När du spelar hos Prank Casino använder du dig enbart av en metod för att hantera dina insättning och uttag. Denna tjänst stavas Trustly och du använder den tillsammans med ditt BankID för att verifiera dina transaktioner när du besöker Prank Casino. På det här sättet får inte casinot i fråga tillgång till dina känsliga uppgifter utan allt sker krypterat genom banken och Trustly. Det är inte konstigare än att du handlar hos någon butik på nätet eller betalar för dig i övrigt online. Processen är snarlik och du kan känna dig minst lika lugn. Trustly är en svensk tjänst som kontrolleras av Finansinspektionen. Ytterligare en fördel med att Prank Casino erbjuder transaktioner på det här sättet är att det går väldigt fort. Inom ett par minuter finns pengarna tillgängliga när du vill spela och gör en insättning. Samma sak gäller när du är klar och begär ett uttag. Inga långa väntetider och du spelar precis hur mycket eller lite du vill och håller koll på pengarna utan problem. 

Spela ansvarsfullt med gränser 

Hos Prank Casino tas spelansvar på stort allvar. Du som besökare får nämligen sätta gränser för hur mycket du får sätta i under en en viss period. Det gäller per dag, per vecka och per månad. Du hittar också länkar till såväl Spelberoendes Riksförbund som Stödlinjen där du kan få ytterligare hjälp vid behov om du känner att spelandet tar överhanden vid något tillfälle. Givetvis kan du även använda Spelpaus för att stänga av dig själv från allt spel hos såväl Prank Casino som alla andra svenska spelbolag på en och samma gång. Det gör du under en begränsad tid eller på obestämd tid. 

Snabb och hjälpsam support på plats 

Om du någon gång har en fråga eller behöver hjälp med någonting som rör Prank Casino kan du höra av dig till supporten genom att klicka på ”kontakta oss” i menyn. I dagsläget kan vi enbart hitta en live chat som dyker upp automatiskt i samband med att du klickar på ”kontakta oss”. Supporten här håller öppet dagligen mellan klockan 08.00 och 01.00. Det är generösa öppettider och du får svar snabbt som bara den när du väl behöver. Personalen har ett vänligt och hjälpsamt bemötande som vi ger högsta betyg. Däremot hade vi gärna sett en sida med en FAQ, alltså vanliga frågor och svar, som kommer in till Prank Casino. Vi hittar inte heller någon uppgift om någon mejladress. Om möjligt skulle detta kunna förbättras men kundtjänsten vi kommer i kontakt med i chatten har vi absolut ingenting att klaga på, tvärtom är vi väldigt nöjda. 

Sammanfattning om Prank Casino 

Det är dags för en sammanfattning om Prank Casino! Detta tuffa svenska casino har en licens från Spelinspektionen och erbjuder tryggt spel och skattefria vinster till dig som befinner dig i Sverige. Bolaget som driver Prank Casino ligger även bakom en annan gigant i sammanhanget. Du känner förmodligen igen systersajten No Account Casino sedan tidigare. Här kan du känna att du befinner dig i trygga händer när du vill spela högkvalitativa slots och bordsspel online. 

Hos Prank Casino kan du ta del av en välkomstgåva på 200 kronor i cash. Spelsajten har slopat allt annat vad free spins, kampanjer och erbjudanden heter. Det är helt enkelt för att följa lagar och regler som infördes i början av 2019. Huruvida det dyker upp något sådant framöver vill vi ha osagt men som det ser ut i dag verkar det långt borta. 

Hos Prank Casino kommer du i gång och spelar med Trustly och BankID. Detta är den enda tillgängliga betalmetoden som du använder för både insättningar och uttag. Fördelarna är att det går snabbt och är säkert. Pengarna finns på rätt konto inom ett par minuter bara. Något som många svenska spelare ser som positivt. Har du pengar kvar från en tidigare spelsession väljer du bara ”fortsätt spela” och verifierar din identitet med BankID. Enklare än så blir det knappast. 

Vidare kommer vi till spelutbudet. Om möjligt skulle vi vilja ha en något mer strukturerad meny. Särskilt med tanke på hur många speltillverkare som finns tillgängliga hos Prank Casino. Hur som helst är listan med leverantörer lång och inkluderar allt från NetEnt till Microgaming, Big Time Gaming, Evolution Gaming och Yggdrasil tillsammans med många fler. Det betyder att du får tillgång till hundratals populära slots, inklusive marknadens senaste och hetaste titlar. Självklart väntar progressiva jackpotspel som Hall of Gods, Mega Fortune och Mega Moolah hos Prank Casino. Bordsspelen i virtuell tappning är inte särskilt många men vägs upp av det enorma live casinot. Oavsett om du vill spela live Roulette, live Blackjack, live Baccarat eller olika varianter av poker finns det något för dig att prova på om du kikar in i sajtens live casino. Det är öppet jämt och ständigt. Se bara till att du väljer ett bord som är anpassat efter din budget innan du kör i gång! 

I skrivande stund är supporten öppen dagligen mellan klockan 08.00 och 01.00 där du kan få hjälp av svensktalande trevliga medarbetare. Vi hittar ingen FAQ eller andra alternativ att komma i kontakt med kundtjänsten. En förbättring vore en FAQ framöver men med tanke på att Prank Casino kör ett sådant enkelt och lättförståeligt koncept är det inte helt nödvändigt. Särskilt när du kan komma i kontakt med personalen genom en live chat större delen av dygnet. 

På det hela taget ger vi Prank Casino ett gott betyg! Sajten är stilren, användarvänlig och modern. Detta kombineras med ett grymt spelutbud, trevlig support och säkra transaktioner. Vi kan varmt rekommendera Prank Casino om du vill spela hos ett schysst svenskt casino på nätet i dag. 

666Casino

17.06.2019

När vi fick nys om 666Casino kände vi direkt att detta kunde vara ett djävulskt spännande casino. Det har varit med i branschen sedan 2017 och temat kan du nog gissa dig till. Här hälsar vi på Speldjävulen på världens varmaste plats, där vi kan spela hundratals spel från framstående leverantörer. Vi bjuds på en grym bonus som ny kund, så att vi ska kunna roa oss länge i denna heta spelhåla. 

666Casino drivs av White Hat Gaming Limited, vars plattform används av flera casinon. Stor erfarenhet ligger bakom detta casino med andra ord, vilket märks när vi surfar in på sajten. Vi möts av helvetets eldar, men också av en avskalad design med många möjligheter att filtrera och navigera bland spelen. Givetvis är rött en av färgerna som symboliserar denna spelsajt. Vi har valt att titta närmare på alla aspekter av 666Casino i denna recension, som exempelvis bonus, navigering, spelutbud, kundtjänst, insättningar och uttag för att se om casinot är så grymt som vi hoppas att det ska vara.

Vi vill först nämna att spellicensen är svensk, så det innebär att vinsterna är befriade från skatt. Casinot är nämligen licensierat av svenska Spelinspektionen, som kontrollerar att spelbolaget uppfyller de krav som myndigheten ställer, samt betalar skatt till svenska staten. Du kan därmed känna dig trygg som spelare hos 666Casino, då Spelinspektioner främjar folkhälsa och kundsäkerhet. Därav är kraven för att få licens högt ställda.

6660 kronor i bonus + 66 free spins hos 666Casino

Som du kanske förstår är 6:or framträdande hos 666Casino, vilket även syns i deras bonuserbjudande. Du kan nämligen ta del av:

  • 100% i bonus upp till 6666 kronor och 66 free spins på Guns N’ Roses

Vi tycker verkligen att detta är ett mycket bra erbjudande som har tagits fram av casinot. I dag har många bonusar tagits bort av svenska casinon på grund av den svenska spellagen som trädde i kraft i januari 2019. Därför är vi extra glada över bonusen som erbjuds hos 666Casino, som faktiskt är riktigt stor. Det tillkommer ett omsättningskrav, så du behöver spela igenom din bonus och din insättning 35x för att du ska ha möjlighet att ta ut bonusen. För att få 100% i bonus, samt alla gratissnurr är att göra en minsta insättning på 200 kronor.  Det kan tillkomma regler på hur bonusen får omsättas, samt vilka spel som är kvalificerade och hur mycket de bidrar till omsättningskravet. Ta därför alltid för vana att läsa igenom regler och villkor för bonusar. Vi kan tillägga att 666 är ”The Number of the Beast” enligt Nya Testamentet, om du inte visste detta redan. 

HÄMTA BONUS

Kampanjer hos 666Casino

Det finns tyvärr ingen kampanjsida hos 666Casino, mer än välkomsterbjudandet. En bonus får endast erbjudas en gång av ett casino till nya spelare enligt den nya lagstiftningen. Tidigare kunde man se otaliga bonusar hos casinon online med syfte att återuppväcka gamla spelare eller uppmuntra spelare att stanna kvar som kund genom att ta del av en bonus. Numera är dessa kampanjer extremt sällsynta, eftersom Spelinspektionen då kan bötfälla casinot på stora belopp eller möjligen dra in licensen vid allvarliga överträdelser. Därför hittar vi inte andra kampanjer hos 666Casino. 

Eftersom Spelinspektionen inte är tydliga med vad som räknas som en bonus utan menar att det är upp till spelbolagen att tolka, så tar många casinon det säkra före det osäkra och inte erbjuder kampanjer överhuvudtaget. Vi hoppas att dock 666Casino känner sig äventyrliga och ger oss omsättningsfria erbjudanden och roliga tävlingar per meddelande i någon form istället. Till exempel genom SMS, mejl eller meddelanden till inboxen. Det här är nämligen ett casino som man behöver registrera sig på och ange personliga uppgifter för att få ett ordentligt konto. Det är därför inget casino som inte har någon registreringsprocess, där du bara behöver verifiera dig med BankID. Det finns naturligtvis både för och nackdelar med detta. Nackdelen är att vi behöver lägga lite tid på att fylla i uppgifter, men fördelen blir å andra sidan att vi får ta del av en stor bonus, vilket vanligtvis casinon utan konto erbjuder. Som sagt så hoppas vi på många andra kampanjer också med exempelvis omsättningsfria free spins att ta del av. 

666Casino erbjuder över 500 spel

Hos 666Casino kan du räkna med att ta del av ett rikligt spelutbud. Det finns spel från ett otroligt stort antal spelleverantörer, över 30 stycken. Det innebär att du hittar spel från exempelvis NetEnt, Microgaming, NYX, Thunderkick, RedTiger, Play’n GO, Quickspin och många andra kända spelutvecklare. Även mindre spelutvecklare, som börjar bli uppstickare finns med i sortimentet. Därför kommer du att hitta en hel del kvalitativa spel från spelutvecklare som försöker slå sig in i branschen. Testa till exempel Le Kaffe Bar från All41 Studios, som har ett samarbete med Microgaming och levererar en enkel och kul slot med trevlig musik. Både bakgrundsmusik och ljudeffekter får oss att vilja trycka på knappen som rullar hjulen om och om igen. Du kan provspela gratis på sajten om du vill och det finns 243 sätt att vinna på!

Kategorierna som vi finner i menyn hos 666Casino är: Nya, Populära, Spelautomater, Jackpottar, Live, Bord, Blackjack, Roulette, Poker och Skoj. Det finns ett stort utbud av spelautomater, så här hittar du bland annat Starburst, Jungle Spirit, Wild Wild West, Silver Lion, Immortal Romance och många andra omtyckta spel. Eftersom vi kan spela på dem gratis för låtsaspengar, så går det att lägga timmar på att hitta favoriter att spela på. Givetvis går det inte att vinna riktiga pengar när du spelar för låtsaspengar, men du kan lära dig reglerna och prova olika spel för att finna det rätta för dig.

När vi klickar in på avdelningen bordsspel hittar vi bara en text och inga spel. Vi behöver därmed bege oss till andra avdelningar på sajten för att finna Blackjack, Roulette och videopoker, som är de virtuella varianterna som erbjuds av denna spelsajt. Vi kan därför tycka att utbudet är något skralt vad gäller datorversionerna, men tycker det vägs upp av utbudet i live casinot. I detta kan du nämligen hitta exempelvis Deal or NoDeal, Super Sic BO, Football Studio och andra varianter, samt givetvis de populäraste bordsspelen. Det som är kul med live casino är att man träffar dealers som riktiga personer, som man kan chatta med. Du ser även vad andra spelare skriver i chatten och hör dealerns svar på frågor och kommentarer, eftersom spelsessionen live streamas. Det är ett riktigt underhållande sätt att spela casino på och närmare ett live casino kan man nog inte komma på nätet. Spelvärdarna brukar oftast vara både snygga och trevliga, samt underhålla dig på engelska. I enstaka fall går det att hitta svenska livespel från bland annat Evolution Gaming och vi hoppas att det kommer att erbjudas på 666Casino inom kort också.

Som vanligt kollar vi även in utbudet av jackpottar och finner en hel del jackpottspel i casinot, närmare 30 stycken faktiskt. Du känner troligtvis igen Mega Fortune från den svenska leverantören NetEnt. Denna spelautomat har betalat ut 17,8 miljoner euro till en spelare en gång i tiden och kom då med i Guinness Rekordbok. För att sedan slås av Mega Moolah, som har betalat ut närmare 200 miljoner till en enskild spelare. Vad hade du gjort för de pengarna? Köpt din drömbåt, ditt drömhus eller den coolaste bil du kan tänka dig? Vi ser ett stort utbud av jackpottar hos 666Casino, både dem som faller ut ofta och dem som faller ut mer sällan. En del av jackpottarna är ganska små och betalas ut frekvent till casinots spelare. En sak som är riktigt positivt hos 666Casino är att du i casinots lobby kan se hur mycket jackpotten är uppe i och kan därför enkelt välja bland spelen om du exempelvis gillar de som har låg volatilitet eller de som har hög. Eller helt enkelt satsar på ett spel där du tror att jackpotten ska falla ut eller där jackpotten är riktigt hög.   

Vi är extra glada över att se att 666Casino erbjuder funktionen att filtrera efter nya eller populära spel, samt efter spelleverantörer. Att filtrera efter spelleverantörer tycker vi är underhållande, speciellt då spel från lite okända utvecklare erbjuds i casinot. Det gör att man hittar de mer unika spelen, som man inte visste fanns och kan som sagt testa gratis för låtsaspengar för att se om man gillar dem. Dett tycker vi gör 666Casino lite extra bra och vi ser denna funktion även hos andra casinon som använder plattformen från White Hat Gaming Limited.

Självklart går det att spela på casinot i mobilen också. Du kan även skapa en genväg till casinot på hemskärmen och det kommer inte spela någon roll om du har iPhone eller Android. Du kan därmed vara säker på att ha ett rykande hett casino i din ficka närsomhelst som du känner för att spela lite och försöka nå den där toppvinsten. Du kan vinna när du sitter på bussen, i väntrummet, står i matkön eller slappar hemma i soffan. Så länge du har internetuppkoppling, kan du vara säker på att kunna roa dig. 

Betalningsmöjligheter hos 666Casino

Om du scrollar ner till casinots sidfot, så ser du direkt om din betalningsmetod stöds av casinot. Du finner exempelvis Visa, Mastercard, Trustly, Neteller och Skrill. Tänk på att du ofta behöver ta ut med samma betalningsmetod som du gjorde en insättning med när du spelar på casinon online. Vi vet inte om detsamma gäller för 666Casino, men tror det. Av vad vi har fått erfara, så tar andra casinon med denna plattform 2-5 dagar på sig att behandla uttag. Med undantag från betalningstjänsten Trustly. Denna transaktionsmetod brukar vanligtvis gå direkt eller på ett par minuter. Beroende på vilken bank du använder så kan det ta längre tid, men oftast inte mer än 24 timmar.

Positivt med support 24/7

Vi är mycket glada över att se att 666Casino erbjuder support dygnet runt. Ofta finns det svensk support att tillgå, men du kan inte räkna med dygnet runt-service på svenska. Vanligtvis ska den tjänsten finnas att tillgå under dagen, men om du inte får svensk hjälp på casinot så kan du räkna med att få det på engelska. Supporten är snabb och tillmötesgående, i alla fall när vi testade denna. Det går kvickt att komma fram via live chatten och du behöver inte ens vara registrerad på casinot eller fylla i krångliga uppgifter för att få kontakt med en agent. 

Slutord om 666Casino

Om vi skulle ge en samlad bedömning av 666Casino, så får spelsajten betyget över godkänt. Det finns fantastiskt många bra delar av detta casino, men vi måste ju granska alla egenskaper hos casinot så vi ger både ris och ros. Vi tycker att spelutbudet är suveränt och vi får testspela spelen gratis ibland cirka 30 leverantörer. Här finns alltifrån små och stora jackpottar, samt ett mycket brett utbud av live casino-spel. När det gäller virtuella bordsspel så hade vi gärna sett ett större sortiment, men eftersom livespelen är roligare och innehåller fler varianter av bordsspel så räcker detta för oss. Här får vi en social variant av spelupplevelsen, eftersom vi träffar äkta dealers. Navigeringen gör att det är mycket lätt att finna spel, eftersom det enkelt går att sortera bland spelautomater och bordsspel. Däremot är vi något förvånade över en del av kategorierna som saknar spel under dem. 

Vi är mycket imponerade över den bonus som vi erbjuds. Speciellt eftersom bonusar inte erbjuds i så stor utsträckning numera hos svenska casinon online. Och hos 666Casino är den riktigt stor dessutom, då innehåller både free spins och matchningsbonus. Omsättningskravet är något högt, men om du gillar bonusar bör du ändå spana in detta erbjudande. Casinotemat är inte unikt, men ändå passande. Att spela ska var rykande hett och lite syndigt! 

Som varje modernt casino, så finns även 666Casino i en mobilversion. Så du kan spela närsomhelst gratis för låtsaspengar och för riktiga pengar. Hjälp finns att få hela dygnet, även om du kanske inte alltid kan förvänta dig svensk support. Det finns flera betalningsmetoder att välja på, både snabba alternativ och de som tar lite längre tid på sig att behandla din begäran. Sammanfattningsvis tycker vi att 666Casino definitivt håller måttet och tar därför upp casinot bland våra recensioner för svenska casinon online. 

Dream Jackpot

14.06.2019

Dream Jackpot Casino öppnade 2017 och har nu hunnit göra sig ett framgångsrikt namn i branschen. Om du gillar jackpottar, så är detta verkligen ett casino för dig. Här finns nästan 30 stycken jackpottspel att välja på, stora som små. Så i detta svenska casino kan du finna dina drömmars jackpott, som kan bli livsavgörande om du träffar rätt! Men det finns givetvis även andra varianter av spel hos Dream Jackpot. I denna recension går vi igenom vilket spelutbud som finns på spelsajten, samt vad som du för övrigt kan förvänta dig av detta casino. Vi kan avslöja att det finns en stor bonus som väntar på dig, som vi strax ska berätta mer om. Du får även veta mer om hur supporten fungerar, samt hur snabbt  du kan förvänta dig uttag om du läser vidare. 

Vi börjar dock med att berätta att Dream Jackpot drivs av White Hat Gaming Limited, ett välkänt spelföretag som ligger på medelhavsön Malta. Casinot är licensierat av svenska Spelinspektionen, vilket betyder att det innehar en svensk spellicens. Som du kanske vet så innebär denna licens skattefria vinster och att det du vinner när du spelar för riktiga pengar kan du ta ut utan att behöva betala någon skatt för. Licensen betyder också en säker spelmiljö som övervakas av Spelinspektionen. Denna myndighet ställer hårda krav på säkerheten, för att kunderna ska känna sig trygga. Då det är ett erfaret team som ligger bakom Dream Jackpot, så vet vi att de vill leverera den absolut bästa spelupplevelsen med spel från framstående spelutvecklare. Allt för att göra kunderna nöjda!

Om vi först nämner ett par ord om designen, så är Dream Jackpots hemsida stilren och modern i utformningen. Sajten går i färgerna vitt, grått och rött, vilket ger ett fräscht intryck. Navigationen är  vid en första anblick enkel, både på datorn och i mobilen. Därför går det lätt att botanisera i casinots spelutbud för att se vad som erbjuds och vi kan säga att vi blir inte besvikna av vad vi ser. Framförallt inte när vi upptäcker hur många spelleverantörer som representeras i casinot och hur många spel det därmed finns. Allt från bordsspel till jackpottspel erbjuds, så om du är en casinoälskare ska du läsa vidare i denna recensionen. 

2500 kronor i bonus + 50 free spins hos Dream Jackpot

Dream Jackpot matchar din insättning med 100% i bonus upp till hela 2500 kronor! Många casinon har i dag tagit bort sin bonus på grund av den svenska lagstiftningen, som inte uppmuntrar till bonusar. Faktum är att endast en bonus får erbjudas i samband med att spelaren spelar på casinots spel för första gången och lagen har gjort att bonuserbjudanden blir allt mer sällsynt. Men hos Dream Jackpot går det alltså fortfarande att få en bonus, vilket vi uppskattar mycket! Som vi nämnde kan du få upp till 2500 kronor om du nyttjar hela erbjudandet rätt. Du får också 50 free spins på spelutvecklaren NetEnts populäraste spel, vilket innebär att du kan snurra gratis på spelautomaten och samtidigt ha en vinstchans. Erbjudandet ser därmed ut så här:

  • Hämta upp till 2500 kronor i bonus + 50 free spins på Starburst, Aloha Cluster eller Wild Wild West

Minsta insättning som kvalificerar dig för en bonus och dina gratissnurr är 200 kronor. Som det oftast är fallet med bonusar, så finns det ett omsättningskrav. Det innebär att du behöver spela igenom bonusen ett antal gånger för att kunna ta ut den. Spelkravet ligger på 35 gånger din insättning och bonus, vilket vi kan anse vara något högt. Men det positiva är att en bonus faktiskt erbjuds, vilket som sagt inte alltid är fallet hos spelbolag numera.

Var noga med att alltid läsa regler och villkor när du tar del av en bonus. Det kan nämligen finnas spel som inte är kvalificerade för att räknas mot omsättningskravet eller ett tak som begränsar hur stor satsning du får göra när välkomstbonusen är aktiv. Mer om detta finner du lätt i samband med att du kollar in bonuskampanjen hos Dream Jackpot Casino.

SPELA HOS DREAM JACKPOT

Vad erbjuder Dream Jackpot för kampanjer?

På hemsidan kan vi endast se att välkomstbonusen erbjuds hos Dream Jackpot. Givetvis hade vi hoppats på att få se andra kampanjer, men räknar med att de kommer via mejl eller SMS istället. Detta är ett casino som vi behöver registrera oss på för att öppna konto och kan därmed inte spela med bara identifiering med BankID. Vi behöver därmed ange e-postadress och telefonnummer, så vi hoppas på att få fina erbjudanden till vår mejl och telefon. Kanske vi får se roliga tävlingar med kontantpriser eller prylar som pris, eller andra spännande kampanjer som involverar omsättningsfria free spins. Vi har inte funnit något VIP-program på hemsidan, men kanske casinot erbjuder en VIP-klubb för extra prominenta spelare. I så fall får du säkerligen veta det om du tillhör en av dem. Men detta är bara en spekulation från vår sida.

Massvis med jackpottspel hos Dream Jackpot

Hos Dream Jackpot har man specialiserat sig på jackpottspel. Naturligtvis finns det andra varianter av spel hos spelbolaget, men vi är i första hand imponerade av att det finns nästan 30 jackpottar att spela på. I menyn går det att välja på spelkategorierna Spelautomater, Jackpottar, Livespel, Bordsspel, Blackjack, Roulette och Poker. Spelen kommer från ledande spelleverantörer,  men casinot samarbetar även med mindre spelutvecklare, som också har stor kreativitet. Till exempel går det att hitta spel från: 

  • 2 by 2 Gaming
  • Bally
  • Barcrest 
  • Betdigital
  • Big Time Gaming
  • Blueprint
  • Cayetano
  • Chance Interactive
  • Colossus Bets
  • Crazy Tooth Studio
  • ELK Studios
  • Foxium
  • Just For The Win
  • NetEnt
  • Microgaming
  • Play’n GO
  • BluePrint
  • BetSoft
  • Leander
  • NYX
  • Quickspin
  • Red Tiger
  • Thunderkick

Med spel från både kända och okända leverantörer, så kommer du därför att känna igen många av spelen. Du lär även hitta lite annorlunda varianter i utbudet som du kanske inte har testat på förut. Här finns storheter som spelautomaterna Starburst, Gonzo’s Quest, Immortal Romance och Book of Dead, liksom lite andra mindre kända varianter som exempelvis Classy Vegas, Le Kaffee Bar och Colossus Fracpot. Över 500 slots finns i utbudet, så vi garanterar att du kan hitta flera spelautomater som du gillar. Vid varje spel kan du surfa in på en sida som ger dig lite mer information om spelet, samt välja på om du vill spela för riktiga pengar eller provspela gratis för låtsaspengar. Vi är positiva till att det går att sortera spelen efter alla de leverantörer som finns i utbudet, samt efter popularitet, nyaste eller namn. I sidfoten finns en speciell kategori som heter RTP, där du kan se vilken den teoretiska återbetalningen är för de olika spelen. Som du kanske vet, så står RTP för Return To Player, vilket innebär hur stor del av spelarens insatser som teoretiskt går tillbaka till spelaren. Så om spelets RTP ligger på 97% innebär det att du får tillbaka 97 kronor av en satsad 100-lapp. Observera att detta bara är i teorin, eftersom spelets RTP baseras på väldigt många spelrundor och kan därmed under perioder vara både större och mindre.

Dream Jackpot har som sagt lagt sitt krut på jackpottspel. Det innebär att du finner de mest populära i branschen som exempelvis Mega Fortune, Mega Moolah, Hall of Gods, Arabian Nights, Mega Joker och Major Millions. Som du kanske känner till så har några av dessa jackpottspel betalat ut extremt höga belopp, däribland Mega Moolah som i september 2018 förärade en spelare med nästan 200 miljoner kronor. Snacka om en livsavgörande summa! Du har chansen att testa på nästan 30 jackpottspel hos Dream Jackpot och ser lätt i lobbyn hur mycket jackpottarna är värda. Det gör att det blir lättare att välja bland spelen om det är storleken på jackpotten som styr vilket spel som du vill spela.

Bland de virtuella bordsspelen finns Blackjack, Roulette och videopokerspelet Jacks or Better. Några fler har vi tyvärr inte hittat, vilket får oss att anta att Dream Jackpot främst koncentrerar sig på spelautomater. I live casinot finner vi däremot några fler varianter av bordsspel, som exempelvis Three Card Poker, Ultimate Texas Hold’em, Football Studio och andra sorter. I live casinot blir du servad av en livs levande dealer i en spelsesssion som streamas till din enhet  

Sajten är mycket lättnavigerad, då det är enkelt att finna spelen under kategorierna i menyn eller via filtreringsfunktionen. Det går också att söka efter spel, vilket du kan göra vid förstoringsglaset till höger under huvudmenyn. Som vi nämnde inledningsvis går det nästan lika enkelt att hitta spelen i mobilen, oavsett vilken smartphone du har. När vi testade var dock ett par av menykategorierna på engelska, men det var ändå lätt att förstå vad som menades. Huvudsaken är att det går att besöka casinot via mobilens webbläsare och att de flesta spel erbjuds, vilket det gör hos Dream Jackpot. Det betyder att du kan spela på casinot överallt bara du har tillgång till internet och kan surfa in på spelsajten. 

Vi skulle gärna se ett alternativ till att du behöver registrera dig hos Dream Jackpot. Det vill säga att kunna spela utan registrering och bara behöva identifiera sig med BankID. Det alternativet erbjuds av många svenska casinon numera, även om bonusen då brukar vara mindre eller inte går att ta del av. Vi är alltid glada när vi ser ett casino som erbjuder båda alternativen.

Flera olika betalningsmetoder

Medan många svenska casinon har gått mot att erbjuda Trustly som enda betalningsmetod, så gör Dream Jackpot annorlunda. Här erbjuds nämligen flera betalningssätt, däribland Visa, Mastercard, Trustly, Paysafecard, Skrill och Neteller. Det framgår inte hur lång tid uttagen tar, men vid en snabb kontakt med supporten får vi reda på att det tar mellan 2-5 bankdagar efter att din begäran har behandlats. Förutom med Trustly det vill säga, för med denna tjänst sker utbetalningarna direkt. Trustly är en mycket snabb betaltjänst, som överför pengar till och från ditt bankkonto snabbt och säkert. Dream Jackpot prioriterar säkerhet och använder sig därför av stark SSL-kryptering för att säkra dina uppgifter och pengar. 

Support 24/7 hos Dream Jackpot

Hos Dream Jackpot är kundtjänst tillgänglig dygnet runt. Du kan chatta med supportagenterna live, men du kan inte alltid räkna med svensk hjälp. När vi tog kontakt fick vi beskedet att den svenska supporten var tillbaka inom 5 minuter och under tiden hjälpte den trevliga kundtjänstagenten oss på engelska. Vi fick ett bra bemötande och snabbt svar på våra frågor. Vi hade önskat att det fanns en stor FAQ avdelning, men eftersom vi kan få hjälp dygnet runt via live chatt, så gör det inte så mycket. Vi kan alltid fråga agenterna om våra funderingar. Om du hellre föredrar, så kan du skicka e-post istället för att ta kontakt via live chatt. Det gör du via adressen: [email protected] Beskriv ditt ärende utförligt, så svarar en agent så fort som möjligt. 

Slutord om Dream Jackpot

Vi är imponerade av Dream Jackpot Casino av flera olika skäl. Bland annat tycker vi att det är trevligt att casinot har ett stort utbud av jackpottspel, däribland nätets allra största slots, men också att det övriga spelutbudet är suveränt med spel från både kända och okända speltillverkare. Faktum är att casinot tillhandahåller spel från ovanligt många speltillverkare enligt oss, tack vare White Hat Gamings plattform. Sajten är snygg och användarvänlig, vilket gör att den tilltalar skandinaviska spelare. Däremot finns det några saker som gör att man förstår att sajtens huvudkontor inte ligger i Sverige, som exempelvis att svensk support inte var på plats direkt när vi kontaktade kundtjänst.

Vi gillar också att casinot erbjuder en bonus som vi tycker är förmånlig. Visst kan omsättningskravet vara något högt, men  då det både ingår free spins och bonus i välkomstpaketet så är det ändå godkänt. Eftersom vi registrerar oss hos casinot behöver vi ange vissa uppgifter och hoppas därför på att få många erbjudanden i SMS och mejl från casinot. Gänget bakom casinot har lång erfarenhet inom spelbranschen och vet vad medlemmarna önskar sig. Med support dygnet runt och direkta uttag, så tycker vi att Dream Jackpot har lyckats väl med att tillhandahålla en suverän spelsajt som levererar vad kunderna söker. Dream Jackpot har hunnit etablera sig på ett bra sätt och det är bara några små förbättringar som krävs för att sajten ska bli helt perfekt. Ett stort plus för att spelens RTP anges samlade i en lista! 

← Äldre inlägg

Tillbaka till toppen ↑